Laidiens: 26.03.2021., Nr. 60

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2021/60.AKK1

Latvijas Universitātes Literatūras, folkloras un mākslas institūts (LU LFMI), pamatojoties uz LU LFMI Stratēģiju (2015-2021), izsludina konkursu uz šādām akadēmisko amatu vietām:

- pētnieka vieta muzikoloģijas nozarē ar specializāciju latviešu mūzikas vēsturē un estētikā;

- pētnieka vieta folkloristikas nozarē ar specializāciju Latviešu folkloras krātuves arhīva izpētē, folkloristikas nozares vēstures pētniecībā un vernakulāro kultūrprakšu izpētē;

- pētnieka vieta folkloristikas nozarē ar specializāciju Latviešu folkloras krātuves arhīva izpētē un folkloristikas nozares vēstures pētniecībā;

- pētnieka vieta folkloristikas nozarē ar specializāciju tradicionālās mūzikas un vernakulāro kultūrprakšu izpētē.

Pētnieka darba samaksa, sākot no 525 EUR mēnesī (bruto).

LU LFMI amatu nolikumu un aprakstus sk. LU LFMI mājaslapas (www.lulfmi.lv) sadaļā "Dokumenti". Pretendentiem jāiesniedz: iesniegums, CV, zinātnisko kvalifikāciju apliecinoša dokumenta kopija, zinātnisko publikāciju saraksts (2015-2021) un perspektīvais pētnieciskā darba redzējums ievēlēšanas periodam (6 gadiem). Dokumenti iesniedzami līdz š.g. 26. aprīlim LU LFMI sekretariātā, Mūkusalas ielā 3, 509. kabinetā, kā arī elektroniski (ieva.garda@lulfmi.lv). Tālr. uzziņām 67229017.


OP 2021/60.AKK2

Ekonomikas un kultūras augstskola (EKA), reģ. Nr. 40003402986, izsludina konkursu uz vakanto akadēmiskā personāla amata vietu:

- docents - zinātņu nozarē "Tiesību zinātne" - 1 amata vieta

Prasības pretendentiem/-ēm:

- doktora grāds tiesību zinātnē

- ļoti labas angļu valodas zināšanas

- specializācija: Konstitucionālās tiesības

Darba algas likme - no 11,25 eiro par vienu akadēmisko stundu.

Pretendentiem, kuri vēlas piedalīties konkursā, ir jāiesniedz Ekonomikas un kultūras augstskolas rektoram adresēts iesniegums un dokumentu noraksti, kas apliecina augstāko izglītību un akadēmiskos un zinātniskos grādus, dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae) Europass formā, kā arī citi dokumenti, kurus pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju. Ja pretendents konkursā darbam EKA piedalās pirmo reizi, jāuzrāda dokumentu oriģināli.

Dokumenti ir jāiesniedz Ekonomikas un kultūras augstskolā Rīgā, Lomonosova ielā 1/5, 118. kabinetā. Konkursa termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)