Laidiens: 23.03.2021., Nr. 57

Dažādi sludinājumi

OP 2021/57.DA1

Paziņojums

Rīgas domes Mājokļu un vides departaments paziņo VLADIMIRAM ČEKANOVAM (dzim. 07.08.1946.) par administratīvā procesa uzsākšanu viņa izslēgšanai no 1.reģistra palīdzības saņemšanai sociālā dzīvokļa vai sociālās dzīvojamās telpas izīrēšanai, jo zuduši apstākļi, kas bija par pamatu reģistrācijai minētajā palīdzības reģistrā.

Saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 62.panta pirmajā daļā noteikto, kas nosaka, ka lemjot par tādu administratīvā akta izdošanu, kurš varētu būt nelabvēlīgs adresātam, iestāde noskaidro adresāta viedokli, aicinām Vladimiru Čekanovu divu nedēļu laikā no šī paziņojuma publicēšanas dienas rakstisku viedokli nogādāt Rīgas domes Mājokļu un vides departamentam Brīvības ielā 49/53, Rīgā, LV-1010, izmantojot akciju sabiedrības "Latvijas pasts" pakalpojumus vai elektroniskā veidā uz e-pasta adresi dmv@riga.lv, parakstot ar drošu elektronisko parakstu, vai izmantojot valsts pārvaldes pakalpojumu portāla www.latvija.lv e-pakalpojumu "Iesniegums iestādei".


OP 2021/57.DA2

Paziņojums

Rīgas domes Mājokļu un vides departaments paziņo OĻEGAM SAVČUKAM (dzim. 08.12.1980.) par administratīvā procesa uzsākšanu viņa izslēgšanai no 1.reģistra palīdzības saņemšanai sociālā dzīvokļa vai sociālās dzīvojamās telpas izīrēšanai, jo zuduši apstākļi, kas bija par pamatu reģistrācijai minētajā palīdzības reģistrā.

Saskaņā ar Administratīvā procesa likuma 62.panta pirmajā daļā noteikto, kas nosaka, ka lemjot par tādu administratīvā akta izdošanu, kurš varētu būt nelabvēlīgs adresātam, iestāde noskaidro adresāta viedokli, aicinām Oļegu Savčuku divu nedēļu laikā no šī paziņojuma publicēšanas dienas rakstisku viedokli nogādāt Rīgas domes Mājokļu un vides departamentam Brīvības ielā 49/53, Rīgā, LV-1010, izmantojot akciju sabiedrības "Latvijas pasts" pakalpojumus vai elektroniskā veidā uz e-pasta adresi dmv@riga.lv, parakstot ar drošu elektronisko parakstu, vai izmantojot valsts pārvaldes pakalpojumu portāla www.latvija.lv e-pakalpojumu "Iesniegums iestādei".


OP 2021/57.DA3

Paziņojums par personas iekļaušanu riska personu sarakstā

Valsts ieņēmumu dienests (turpmāk - VID) paziņo, ka ir pieņemts lēmums par tabulā minētās personas iekļaušanu riska personu sarakstā:

Vārds, uzvārds

Dzimšanas dati

Lēmuma datums un numurs

OĻEGS OSTROVJONOKS

13.03.1974.

16.03.2021.

lēmums Nr. 31.1-8.59.2/8.59.2/33750

Atbilstoši likuma "Par nodokļiem un nodevām" 34.3 panta otrajai daļai lēmums par personas iekļaušanu riska personu sarakstā stājas spēkā tā pieņemšanas brīdī un ir spēkā trīs gadus, izņemot gadījumus, kad lēmums ir pieņemts, pamatojoties uz šā likuma 1.panta 31.punkta "b" apakšpunktu, vai ir zudis pamats tā darbībai saskaņā ar šā panta piekto daļu.

Saskaņā ar likuma "Par Valsts ieņēmumu dienestu" 22.panta pirmo daļu un Administratīvā procesa likuma 77.pantu un 79.panta pirmo daļu šo lēmumu ir tiesības viena mēneša laikā no tā paziņošanas dienas rakstveidā apstrīdēt VID ģenerāldirektoram, sūdzību nosūtot pa pastu VID, Talejas iela 1, Rīga, LV-1978, vai var iesniegt arī elektroniskā veidā, izmantojot drošu elektronisko parakstu, nosūtot to uz VID e-pasta adresi: vid@vid.gov.lv vai Elektroniskās deklarēšanas sistēmā.

Saskaņā ar Paziņošanas likuma 11.panta piekto daļu, dokuments uzskatāms par paziņotu nākamajā darba dienā pēc tā publiskas paziņošanas.


OP 2021/57.DA4

Paziņojums

VAS "Latvijas dzelzceļš", turpmāk - LDz, informē, ka uz zemesgabala Vilkaines ielā 2, Rīgā, kadastra apzīmējums 01000552034, valsts publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras zemes nodalījuma joslā atrodas LDz nepiederošas būves - metāla garāžas (turpmāk - Būves) bez LDz kā dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītāja atļaujas, t.i., bez tiesiska pamata, kuru īpašnieki, valdītāji vai lietotāji LDz nav zināmi. Saskaņā ar Dzelzceļa likuma 17.panta 1. daļu: "Dzelzceļa zemes nodalījuma joslā citas juridiskas un fiziskas personas jebkāda veida darbību var veikt tikai ar dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītāja atļauju un tā kontrolē". Pamatojoties uz Civillikuma 949. un 1039. pantu, LDz aicina Būvju īpašniekus, valdītājus vai lietotājus 6 mēnešu laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" atbrīvot zemesgabalu Vilkaines ielā 2, Rīgā, kadastra apzīmējums 01000552034, no Būvēm. Pēc 6 mēnešu termiņa notecējuma no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" zemesgabals tiks atbrīvots no prettiesiski novietotajām Būvēm piespiedu kārtā. Tālr. informācijai 67233275.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)