Laidiens: 07.01.2021., Nr. 4

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2021/4.AKK1

Valsts robežsardzes koledža izsludina atklātu konkursu uz akadēmiskā personāla amatu ar pilnu slodzi

Amatam atbilstošā mēnešalga, sākot no EUR 1069 līdz 1104. Informācija par pretendentiem nepieciešamo izglītības līmeni un kvalifikācijas pakāpi pieejama tīmekļvietnē: www.vrk.rs.gov.lv sadaļā "Akadēmiskā personāla vēlēšanas 2021".

Dokumentus iesniegt mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas datuma Valsts robežsardzes koledžas Administratīvajā nodaļā 227.kabinetā, Rēzeknē, Zavoloko ielā 8. Sīkāka informācija pa telefonu 64603676.


OP 2021/4.AKK2

Ventspils Augstskola (reģistrācijas Nr. 90000362426, adrese: Inženieru iela 101, Ventspils) izsludina atklātu konkursu uz Ventspils Augstskolas Inženierzinātņu institūta "Ventspils Starptautiskais radioastronomijas centrs" pētnieka amata vietu Datorzinātnes nozarē, signālu diskrētās apstrādes apakšnozarē (darba līgums uz noteiktu laiku - ievēlēšanas laiku (seši gadi)):

Prasības pretendentiem/-ēm:

- maģistra vai doktora grāds

- zinātnes nozarei atbilstošas zinātniskās publikācijas

- spēja veikt individuālu zinātnisko darbu

Attiecīgā amata mēneša bruto samaksas amplitūda noteikta saskaņā ar Ventspils Augstskolas noteikumiem par vienotu atlīdzības sistēmu, sākot no 701,60 EUR pirms nodokļu nomaksas, piemērojot individuālo koeficientu, pamatojoties uz zinātniskā personāla amata aprakstā, kā arī citos saistītos dokumentos, kas apraksta darba pienākumus, noteikto, darba sarežģītību, garīgo piepūli, sadarbību, vadības funkciju, atbildību par darba rezultātiem, atbildību par lēmumiem, pētniecisko, popularizēšanas un organizatorisko ieguldījumu, amata pienākumu izpildei nepieciešamo izglītību un profesionālo pieredzi.

Iesniedzamie dokumenti:

- rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā

- normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā noformēti dokumentu noraksti vai kopijas, kas apliecina atbilstošajam amatam nepieciešamos akadēmiskos un zinātniskos grādus (uzrādot oriģinālus)

- akadēmiskā amata pretendenta dzīves un darba gājums pēc "EUROPASS" Curriculum Vitae veidlapas parauga, kurā norādīta arī pētniecības, akadēmiskā, administratīvā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto darbu saraksts pēdējo sešu gadu laikā un citi dokumenti, kurus pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju.

Dokumenti iesniedzami līdz 2021. gada 5. februārim ieskaitot, sūtot elektroniski: personals@venta.lv, uzziņas pa tālruni 636 28303.

Pamatojoties uz Fizisko personas datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu, Ventspils Augstskola informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Ventspils Augstskola.


OP 2021/4.AKK3

Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola "RISEBA" (SIA "Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola "RISEBA"", vienotais reģ. Nr. 40003090010) izsludina konkursu:

- uz PROFESORA amata vietu šādā zinātņu nozarē un apakšnozarē

Ekonomika un uzņēmējdarbība, Uzņēmējdarbības vadība - 1 vieta

Prasības kandidātiem/-ēm:

- attiecīgās zinātnes nozares doktora grāds

- piedāvātajam amatam atbilstoša zinātniskā un akadēmiskā darba pieredze

- datorprasme (Word, Excel, Power Point u.c.)

- prasme darboties e-studiju interneta vidē

- teicamas svešvalodu, īpaši angļu valodas zināšanas, prasme pielietot tās studiju un metodiskajā darbā

Pretendentiem jāiesniedz šādi dokumenti:

- rektoram adresēts pieteikums par piedalīšanos konkursā uz vakanci

- dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae Europass formātā) latviešu un angļu valodās

- izglītību apliecinošo dokumentu kopijas

- attiecīgajam amatam aizpildīta kritēriju tabula

- attiecīgajam amatam aizpildīta dokumentu apkopojuma tabula

- dokumentu apkopojuma tabulā norādīto dokumentu kopijas

RISEBA piedāvā atalgojumu (bruto) atbilstoši kvalifikācijas kategorijai, sākot no 10,25 eiro līdz 56,91 eiro par vienu akadēmisko stundu.

Ar akadēmiskā amata prasībām, t.sk. formām, pretendenti var iepazīties RISEBA mājaslapā www.riseba.lv (Par RISEBA, Vakances).

Norādītos dokumentus 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas sūtīt elektroniski uz e-pastu: jelena.pokrojeva@riseba.lv vai iesūtīt pa pastu: Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskolai "RISEBA", Meža iela 3, Rīga, LV-1048 (ar norādi "Personāla nodaļa - konkursam"). Kontakttālrunis 25619757.

Pamatojoties uz Fizisko personas datu aizsardzības likumu, informējam, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi, un, personas datu apstrādes pārzinis ir RISEBA.


OP 2021/4.AKK4

Latvijas Valsts mežzinātnes institūts "Silava" izsludina konkursu uz akadēmisko amatu vakancēm:

- vienu pētnieka vietu meža ekoloģijas, mežkopības un meža resursu virzienā

- vienu pētnieka vietu meža selekcijas un adaptācijas virzienā

- divām pētnieka vietām meža tehnoloģiju virzienā

Minimālās kvalifikācijas prasības: habilitētā doktora vai doktora grāds mežzinātnē, dabaszinātnēs vai inženierzinātnēs, iepriekšēja pieredze zinātniskajā darbā mežzinātnē.

Darba samaksas amplitūda par akadēmiskā amata pienākumu izpildi no 5 līdz 285 EUR mēnesī.

Konkursam iesniedzamie dokumenti:

- iesniegums LVMI Silava Zinātniskajai padomei (ar konkrētā akadēmiskā amata norādi)

- dzīves gājuma apraksts (CV)

- izglītību apliecinošu dokumentu kopijas

Dokumenti iesniedzami mēneša laikā pēc konkursa izsludināšanas datuma laikrakstā LVMI Silava sekretariātā Salaspilī, Rīgas ielā 111, 217. istabā (ar norādi - Akadēmisko amatu konkursam).


OP 2021/4.AKK5

Latvijas Lauksaimniecības universitāte (reģ. Nr. 90000041898) izsludina konkursu uz akadēmiskā personāla amata vietām LLU Augu aizsardzības zinātniskajā institūtā (uz noteiktu laiku):

- pētnieks - nozarē Lauksaimniecības un zivsaimniecības zinātnes, mežzinātne, apakšnozarē Citas lauksaimniecības un zivsaimniecības zinātņu un mežzinātnes apakšnozares - 2 vietas

- zinātniskais asistents - nozarē Lauksaimniecības un zivsaimniecības zinātnes, mežzinātne, apakšnozarē Citas lauksaimniecības un zivsaimniecības zinātņu un mežzinātnes apakšnozares - 2 vietas

Pretendentiem/-ēm jāiesniedz rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā, dokumentu noraksti, kas apliecina augstāko izglītību un nepieciešamos zinātniskos/akadēmiskos grādus (ja augstākā izglītība, zinātniskais/akadēmiskais grāds iegūts ārvalstīs, izziņu par to, kādam Latvijā piešķiramajam grādam vai diplomam atbilst ārvalstīs iegūtais diploms), dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta arī zinātniskā, pedagoģiskā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto zinātnisko darbu saraksts pēdējo 6 (sešu) gadu laikā, kā arī citi dokumenti, kurus pretendents/-e vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju.

Dokumentu kopa jāiesniedz mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas dienas, nosūtot uz e-pasta adresi: astrida.domkina@llu.lv vai sūtīt pa pastu: Jelgavā (LV-3001), Lielajā ielā 2, LLU Personāldaļa.

Ar Nolikumu par LLU akadēmiskajiem amatiem var iepazīties LLU mājaslapā www.llu.lv sadaļā Par mums, Dokumenti, Nolikumi.

Darba vieta: Paula Lejiņa iela 2, Jelgava.

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu, jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Lauksaimniecības universitāte, adrese: Lielā iela 2, Jelgava.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)