Laidiens: 10.12.2021., Nr. 239

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2021/239.AKK1

Rīgas Stradiņa universitāte izsludina Zinātnes akadēmiskā personāla amatu konkursu:

Darba vieta: Rīga

Darba laiks: uz noteiktu laiku

Zinātnes akadēmiskā personāla amatu konkurss, 39 amata vietas, darba alga bruto, sākot no 900,00 EUR.

Amata prasības un pieteikšanās kārtību skatīt https://www.rsu.lv/vakances.

Pieteikumu, norādot amatu, lūdzam sūtīt vai iesniegt Rīgas Stradiņa universitātes Dokumentu pārvaldības un arhīva daļā, Dzirciema ielā 16, Rīgā, LV-1007, vai elektroniski, sūtot uz e-pastu: cv@rsu.lv.


OP 2021/239.AKK2

Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija (turpmāk - JVLMA) izsludina atklātu konkursu ārvalstu viesdocētājam uz studiju kursu "Dzirdes un mūzikas mācīšanās neiroplastiskums un aktīvas klausīšanās treniņš saistībā ar indivīda dzirdes spējām un veiksmīga priekšnesuma iespējām - smadzeņu dzirdes lauka neirālie korelāti" ("Audio- and Neuroplasticity of musical learning and active listening training with respect to individual auditory skills and outstanding performance abilities - neural correlates of superior auditory functions in the brain" docēšanu uz noteiktu laiku (4 mēneši)

JVLMA izsludina atklātu konkursu ārvalstu viesdocētājam uz studiju kursu "Dzirdes un mūzikas mācīšanās neiroplastiskums un aktīvas klausīšanās treniņš saistībā ar indivīda dzirdes spējām un veiksmīga priekšnesuma iespējām - smadzeņu dzirdes lauka neirālie korelāti" ("Audio-and Neuroplasticity of musical learning and active listening training with respect to individual auditory skills and outstanding performance abilities - neural correlates of superior auditory functions in the brain") docēšanu 2021./2022. akadēmiskā gada pavasara semestrī ESF projekta "Akadēmiskā personāla attīstība - doktorantu grantu pieejas aprobācija un ārvalstu akadēmiskā personāla piesaiste Latvijas Kultūras akadēmijā, Latvijas Mākslas akadēmijā un Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā" Nr. 8.2.2.0/20/I/002 ietvaros.

Galvenie pienākumi:

- studiju kursa apraksta sagatavošana, atbilstoši JVLMA studiju kursu izstrādes nosacījumiem

- studiju kursa docēšana. Studiju kursa īstenošanai tiek plānotas 260 stundas

- metodisko un mācību materiālu sagatavošana, ievietošana e-studiju vidē

- pārbaudījumu organizēšana, novērtēšana, saskaņā ar studiju kursa aprakstu

Prasības pretendentiem/-ēm:

1. Pretendents ir bijis nodarbināts akadēmiskā amatā jebkurā akreditētā ārvalstu izglītības institūcijā pēdējo 5 gadu laikā.

2. Pretendentam ir doktora grāds atbilstošajā jomā.

3. Pretendentam ir atbilstoša zinātniska un akadēmiska darba pieredze.

4. Pretendents ir publicējis monogrāfijas vai zinātniskus rakstus indeksētos žurnālos ar studiju kursa tematiku saistītā jomā - mūzikas neirozzinātnē.

5. Pretendentam ir izcilas angļu valodas iemaņas valodu lietot studiju un metodiskajam darbam.

Atalgojums tiek noteikts saskaņā ar stundas algas likmi 60,00 EUR par 1 stundu.

Pieteikuma vēstuli un CV (Europass formā) līdz 2021.gada 17. decembrim sūtīt uz e-pasta adresi: Anita.Grasmane@jvlma.lv ar norādi "Audio-and Neuroplasticity of musical learning and active listening training with respect to individual auditory skills and outstanding performance abilities - neural correlates of superior auditory functions in the brain" docētāja atlasei.

Pamatojoties uz Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13.pantu, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)