Laidiens: 03.02.2021., Nr. 23

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2021/23.AKK1

LATVIJAS ORGANISKĀS SINTĒZES INSTITŪTS izsludina konkursu uz šādiem akadēmiskajiem amatiem ķīmijā un fundamentālās medicīnas zinātnē (pēc OECD klasifikatora 1.4; 3.1):

- vadošais pētnieks (darba samaksa no 1500 eiro) - 4 amata vietas

- pētnieks (darba samaksa no 800 eiro) - 5 amata vietas

- zinātniskais asistents (darba samaksa no 700 eiro) - 3 amata vietas

Dokumenti (iesniegums par piedalīšanos konkursā, CV un 6 pēdējo gadu publikāciju saraksts) iesniedzami Rīgā, Aizkraukles ielā 21, 209. kabinetā, vai rakstot uz e-pastu: sinta@osi.lv viena mēneša laikā no konkursa izsludināšanas dienas.

Tālr. uzziņām 67014801.

Sazināsimies tikai ar tiem kandidātiem, kas izturējuši 1. atlases kārtu.

Pieteikumu dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu atlases konkursa norisi. Personas datu pārzinis: Latvijas Organiskās sintēzes institūts. Adrese: Aizkraukles iela 21, Rīga. Papildu informācija par datu apstrādi: http://www.osi.lv/privatuma-politika/.


OP 2021/23.AKK2

LATVIJAS UNIVERSITĀTE, reģistrācijas Nr. 90000076669, izsludina konkursu Datorikas fakultātē uz akadēmiskā personāla amata vietu:

- uz vienu pētnieka amata vietu - datorzinātne un informātika

- vienu vadošā pētnieka amata vietu - datorzinātne un informātika

Darba samaksa no 5,53 EUR/h.

Ar akadēmiskā amata darba uzdevumiem un konkursa pieteikumu noformēšanu atbilstoši "Nolikuma par akadēmiskajiem un administratīvajiem amatiem Latvijas Universitātē" prasībām pretendenti/-es var iepazīties mājaslapā publicētajā sludinājumā https://www.lu.lv/lv/par-mums/vakances/.

Pieteikšanās termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas dienas.

Konkursam iesniedzamo dokumentu reģistrācija Latvijas Universitātes Personālvadības departamentā Raiņa bulvārī 19, 127. telpā, Rīgā, LV-1586.

Latvijas Universitāte informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi (leģitīmo interešu nodrošināšana) un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Universitāte, e-pasts: datu.specialisti@lu.lv.

Papildu informācija pa tālr. 67034802.


OP 2021/23.AKK3

Latvijas Hidroekoloģijas institūts izsludina amata konkursu uz direktora amata vietu ar šādām prasībām pretendentam/-ei:

- doktora grāds dabas zinātnēs

- administratīvā darba pieredze vismaz pēdējos piecus gadus

- pieredze jūras vides pētniecībā vismaz 10 gadus

- zinātniskas publikācijas pēdējos piecos gados (pieejamas SCOPUS datu bāzē)

- kandidātam būs jāiesniedz stratēģisks redzējums par institūta attīstību

- teicamas valsts valodas un angļu valodas zināšanas (C1-C2 līmenī)

Mēneša atalgojums, sākot ar EUR 2000 pirms nodokļu nomaksas.

Pieteikšanās termiņš 30 kalendārās dienas no paziņojuma publicēšanas.

Pretendentiem jāiesniedz CV, izglītību apliecinoši dokumenti un pieredzi apliecinoši dokumenti. Pieteikuma vēstuli kopā ar CV un pievienotajiem dokumentiem lūdzam sūtīt gunita.krumina@lhei.lv vai pa pastu uz adresi - Latvijas Hidroekoloģijas institūts, Voleru iela 4, Rīga, LV-1007.

Piesakoties konkursam, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei un uzglabāšanai Latvijas Hidroekoloģijas institūta lietvedībā saskaņā ar normatīvajiem aktiem. Bez kandidāta piekrišanas personas dati netiks izplatīti trešajām personām.


OP 2021/23.AKK4

Labklājības ministrija izsludina biedrībām un nodibinājumiem konkursu uz piecām komisijas locekļu vietām Sociālo uzņēmumu komisijā

Organizācijas, kas darbojas sociālās uzņēmējdarbības jomā, aicinātas deleģēt savu pārstāvi dalībai konkursā.

Ar konkursa nolikumu un atalgojumu var iepazīties Labklājības ministrijas tīmekļvietnes sadaļā "Sociālo uzņēmumu komisija" (Aktualitātes > Sabiedrības līdzdalība > Konsultatīvās padomes > Sociālo uzņēmumu komisija) - https://www.lm.gov.lv/lv/socialo-uznemumu-komisija.

Pieteikumi jāiesniedz Labklājības ministrijā viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī", nosūtot elektroniski uz e-pastu: registracija.su@lm.gov.lv, parakstītu ar drošu elektronisko parakstu vai nogādājot to personīgi, vai nosūtot pa pastu - Skolas ielā 28, Rīgā, LV-1331.

Informāciju par nolikumu un dalību konkursā var saņemt pa tālr. 67021511 vai iesniedzot rakstveida pieprasījumu uz e-pasta adresi: registracija.su@lm.gov.lv, bet ne vēlāk kā 5 (piecas) dienas pirms pieteikumu iesniegšanas termiņa beigām.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)