Laidiens: 18.01.2021., Nr. 11

Paziņojumi par teritoriālo plānošanu

OP 2021/11.TP1

Par Jūrmalas pilsētas Teritorijas plānojuma grozījumu pilnveidotās redakcijas nodošanu publiskajai apspriešanai

Jūrmalas pilsētas dome saskaņā ar Ministru kabineta 2014.gada 14.oktobra noteikumu Nr. 628 "Noteikumi par pašvaldību teritorijas attīstības plānošanas dokumentiem" 3. punktu paziņo, ka ar Jūrmalas pilsētas domes 2020.gada 17.decembra lēmumu Nr. 763 "Par Jūrmalas pilsētas Teritorijas plānojuma grozījumu pilnveidotās redakcijas nodošanu publiskajai apspriešanai un institūciju atzinumu saņemšanai" tika nolemts Jūrmalas pilsētas Teritorijas plānojuma grozījumu pilnveidoto redakciju nodot publiskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai.

Vienlaikus ar Teritorijas plānojuma grozījumu pilnveidoto redakciju publiskā apspriešana notiks arī tā ietekmes uz vidi stratēģiskā novērtējuma Vides pārskata precizētajam projektam.

Saskaņā ar Ministru kabineta 2020.gada 6.novembra rīkojuma Nr.655 "Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu" 5.1. apakšpunktu ārkārtējās situācijas laikā ir aizliegti visi publiskie pasākumi klātienē. Publiskā apspriešana tiks organizēta pēc ārkārtējās situācijas atcelšanas.

Informācija par saņemtajiem priekšlikumiem teritorijas plānojuma grozījumiem ir pieejama vietnē jurmala.tergis.lv.

Lūdzam sekot līdzi aktuālajai informācijai par Jūrmalas pilsētas Teritorijas plānojuma grozījumu turpmāko izstrādes procesu un publisko apspriešanu Jūrmalas pilsētas pašvaldības informatīvajā izdevumā, valsts vienotajā ģeotelpiskās informācijas portālā www.geolatvija.lv un pašvaldības tīmekļa vietnē www.jurmala.lv.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)