Laidiens: 12.03.2020., Nr. 51

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2020/51.AKK1

Latvijas Jūras akadēmija (Zinātniskās institūcijas reģistrācijas Nr.371187) izsludina atklātu konkursu (uz projekta laiku) uz vakantajiem pētnieku amatiem Inženierzinātņu nozares "Transporta inženierzinātnes" apakšnozarē "Ūdens transports un infrastruktūra" šādās specializācijās:

- pētnieks, viena (1) vieta, pilna slodze, specializācija "Bio-polimēru kompozītu vides ietekmes novērtēšana 3D drukai un pielietojumam Baltijas jūrniecības nozarē"

- pētnieks, viena (1) vieta, pilna slodze, specializācija "Zaļās tehnoloģijas risinājumi kuģa eko-efektivitātes paaugstināšanai Baltijas jūras vides riska veselības apdraudējuma samazināšanai"

Prasības pretendentiem/-ēm:

- doktora zinātniskais grāds inženierzinātnēs un atbilstība pēcdoktorantūras pētnieka statusam saskaņā ar darbības programmu "Izaugsme un nodarbinātība" 1.1.1. specifiskā atbalsta mērķa "Palielināt Latvijas zinātnisko institūciju pētniecisko un inovatīvo kapacitāti un spēju piesaistīt ārējo finansējumu, ieguldot cilvēkresursos un infrastruktūrā" 1.1.1.2. pasākuma "Pēcdoktorantūras pētniecības atbalsts" pētniecības pieteikumu atlases noteikumiem

- ne mazāk kā 3 gadi darbs augstākās izglītības iestādē vai zinātniskajā institūtā

- ne mazāk kā 3 zinātniskās publikācijas pēdējo 6 gadu laikā

- ne mazāk kā 3 zinātniskie referāti starptautiskajās konferencēs Latvijā un ārvalstīs pēdējo 6 gadu laikā

- pieredze jūrniecības nozares pētījumos

- nav ievēlēts nevienā citā zinātniskajā institūtā

- pieredze projekta pieteikumu izstrādē un/vai dalība projekta īstenošanā tiks uzskatīta par priekšrocību

Darba samaksa no - 2,61 EUR/stundā

Amata pretendentiem jāiesniedz šādi dokumenti:

- rektoram adresēts iesniegums ar norādi - uz kādu amatu pretendējat

- dzīves un darba gājums (CV)

- izglītības, zinātnisko un akadēmisko dokumentu kopijas

- publikāciju un referātu sarakstu par pēdējiem 6 gadiem

- citi dokumenti, kas apliecina atbilstošu kvalifikāciju

Piesakoties konkursam, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Padomes Regulu (ES) 2016/679 (2016. gada 27. aprīlis) par fizisku personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46/EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula). Latvijas Jūras akadēmija informē, ka:

1) jūsu konkursa pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi;

2) iepriekš minētais jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Jūras akadēmija, kontaktinformācija: Flotes iela 12 k-1, Rīga, LV-1016; tel. 67161129.

Konkursa termiņš - viens mēnesis no sludinājuma publicēšanas. Dokumenti jāiesniedz personīgi Latvijas Jūras akadēmijas rektorātā vai jānosūta pa pastu: Flotes iela 12 k-1, Rīga, LV-1016, ar norādi "Konkursam uz pētnieku amatiem".

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)