Laidiens: 19.02.2020., Nr. 35

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

OP 2020/35.AD1

Paziņojums par akcionāru sapulces sasaukšanu

A/S "Putnu fabrika Ķekava", reģistrācijas numurs 50003007411, adrese: "Putnu fabrika Ķekava", Ķekavas novads, Ķekavas pagasts, LV-2123, turpmāk tekstā - Sabiedrība, tā valdes priekšsēdētāja Andrius Pranckevičius un valdes locekļa Donatas Petkevičius personās, kuri darbojas saskaņā ar statūtiem, sasauc akcionāru sapulci 2020. gada 19. martā plkst. 11.00, reģistrēšanās: 2020.gada 19.martā no plkst.10.30 līdz 10.55.

Sapulces veids: Kārtējā akcionāru sapulce.

Norises vieta: "Putnu fabrika Ķekava", Ķekavas novads, Ķekavas pagasts, LV-2123, jaunā administratīvā ēka.

Institūcija, kas sasauc sapulci: A/S "Putnu fabrika Ķekava" valde un padome.

Darba kārtībā:

1. Par 2020.gada 29.janvāra akcionāru sapulcē pieņemto lēmumu atcelšanu daļā: - par sabiedrības gada pārskata apstiprināšanu, atbilstoši Latvijas Republikas normatīvo aktu prasībām; - par aizvadītā darbības gada peļņas sadali, un nodošanu atkārtotai apstiprināšanai.

2. Par sabiedrības gada pārskata apstiprināšanu, atbilstoši Latvijas Republikas normatīvo aktu prasībām.

3. Par aizvadītā darbības gada peļņas sadali.

Vieta un laiks, kur un kad akcionāri var iepazīties ar lēmumu projektiem sapulces darba kārtībā iekļautajos jautājumos, kā arī ar citiem sapulcē izskatāmajiem jautājumiem: 2020. gada 5. martā no plkst. 9.00 līdz 12.00 "Putnu fabrika Ķekava", Ķekavā, Ķekavas novadā, Ķekavas pagastā, LV-2123, jaunajā administratīvajā ēkā.

Darbības, kas akcionāriem jāveic līdz sapulcei, lai viņi varētu piedalīties un balsot: Akcionāri, kuri vēlas piedalīties sapulcē ar pārstāvju starpniecību, noformē tam atbilstošu pilnvaru rakstveidā un likumā noteiktajā kārtībā (fiziskām personām - notariāli). Pilnvara iesniedzama ne vēlāk kā 5 dienas līdz sapulces sākumam. Sevišķa pilnvara nav vajadzīga personām, kuras akcionāru pārstāv uz likuma pamata. Šīs personas uzrāda dokumentu, kas apliecina to pilnvarojumu. Līdzi jāņem un jāuzrāda personu apliecinošs dokuments - pase (fiziskām personām un pārstāvjiem), bet juridiskām personām arī aktuāla Komercreģistra izziņa, kas izsniegta ne vēlāk kā 10 dienas pirms akcionāru sapulces.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)