Laidiens: 23.12.2020., Nr. 248

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2020/248.AKK1

Latvijas Hidroekoloģijas institūts izsludina amata konkursu uz divām zinātniskā asistenta vietām ar šādām prasībām pretendentiem:

- zinātniskais asistents darbam ar ūdens vides pētījumiem un datu vizualizāciju - maģistra grāds bioloģijā, ļoti labas angļu valodas zināšanas (C1/C2 līmenī), pieredze darbā ar ūdens vides pētījumu metodēm, prasmes darbā ar animācijas programmām. Mēneša atalgojums sākot ar EUR 873 pirms nodokļu nomaksas

- zinātniskais asistents darbam ar jūras vides pētījumiem - bakalaura grāds dabaszinātnēs vai maģistratūras studijas bioloģijā, ar pieredzi darbā jūras pētījumos, lauka darbos, labas angļu valodas zināšanas (vismaz B1 līmenī). Mēneša atalgojums sākot ar EUR 873 pirms nodokļu nomaksas

Pieteikšanās termiņš 30 kalendārās dienas no sludinājuma publicēšanas.

Pretendentiem jāiesniedz CV, izglītību apliecinoši dokumenti, ja iespējams - pieredzi apliecinoši dokumenti. Pieteikuma vēstuli kopā ar CV un pievienotajiem dokumentiem lūdzu sūtīt: gunita.krumina@lhei.lv vai pa pastu uz adresi: Latvijas Hidroekoloģijas institūts, Voleru iela 4, Rīga LV-1007.

Piesakoties konkursam, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei un uzglabāšanai Latvijas Hidroekoloģijas institūta lietvedībā saskaņā ar normatīvajiem aktiem. Bez kandidāta piekrišanas personas dati netiks izplatīti trešajām personām.


OP 2020/248.AKK2

LATVIJAS UNIVERSITĀTE, reģistrācijas Nr.90000076669, izsludina konkursu uz akadēmiskā personāla amatu vietām:

Ķīmiskās fizikas institūtā

- uz vienu pētnieka amata vietu - fizika un astronomija

- uz vienu zinātniskā asistenta amata vietu - fizika un astronomija

Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātē

- uz vienu zinātniskā asistenta amata vietu - fizika un astronomija

Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē

- uz vienu docenta amata vietu - izglītības zinātnes

- uz vienu vadošā pētnieka amata vietu - izglītības zinātnes

- uz vienu pētnieka (Dr.) amata vietu - izglītības zinātnes

Darba samaksa no 7,20 euro/h

Ar akadēmiskā amata darba uzdevumiem un konkursa pieteikumu noformēšanu atbilstoši "Nolikuma par akadēmiskajiem un administratīvajiem amatiem Latvijas Universitātē" prasībām pretendenti/-es var iepazīties mājaslapā publicētajā sludinājumā https://www.lu.lv/lv/par-mums/vakances/

Pieteikšanās termiņš ir viens mēnesis no sludinājuma publicēšanas dienas.

Konkursam iesniedzamo dokumentu reģistrācija Latvijas Universitātes Personālvadības departamentā Raiņa bulvārī 19, 127. telpā, Rīgā, LV-1586.

Latvijas Universitāte informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi (leģitīmo interešu nodrošināšana) un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Universitāte, e-pasts: datu.specialisti@lu.lv.

Papildu informācija pa tālr. 67034802.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)