Laidiens: 03.07.2020., Nr. 126

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2020/126.AKK1

Ekonomikas ministrijas komandā nepieciešams enerģisks, gudrs un izaicinājumiem gatavs kolēģis darbam Mājokļu politikas departamenta vecākā referenta amatā

Tev ir lieliska iespēja veidot savu karjeru un pilnveidot prasmes amatā, kas saistīts ar politikas dokumentu izstrādi, projektu vadīšanu un regulāru komunikāciju gan ar uzņēmējiem, gan nevalstiskajām organizācijām un citām publiskajām iestādēm. Tavs darbs būs saistīts ar mājokļu politikas attīstīšanu, nodrošinot dzīvojamo māju pārvaldīšanu un dzīvokļa īpašumu regulējošo normatīvo aktu un politikas plānošanas dokumentu izstrādi

Prasības pretendentam/-ei:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā izglītība tiesību zinātnē, sociālajās zinātnēs

- teicamas angļu valodas zināšanas (darbs ar dokumentu analīzi, viedokļa pārstāvēšana)

- komunikācijas prasmes, analītiskās spējas, augsta atbildības izjūta, darba koordinēšanas un sadarbības iemaņas (vēlams darba grupu, saskaņošanas sanāksmju vadīšanā)

- teicamas spējas prezentēt viedokli, pārstāvēt ministriju komisiju, darba grupu sēdēs

- zināšanas un pieredze normatīvo aktu un politikas plānošanas dokumentu izstrādē, kā arī atbilžu uz iesniegumu sagatavošanā

- zināšana un pieredze projektu vadībā

Piedāvājam:

- interesantu un izaicinājumiem bagātu darbu

- vērtīgu pieredzi mājokļu politikas attīstībā

- alga no 1382-1500 euro (atkarībā no pieredzes pēdējo piecu gadu laikā)

Pretendentiem dokumenti (motivētu pieteikumu un CV ar galveno darba pienākumu aprakstu) jāiesniedz 15 kalendāro dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas, nosūtot uz elektroniskā pasta adresi vakances@em.gov.lv vai Ekonomikas ministrijā (Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519), fakss 67280882. Tālr. uzziņām 67013183.

Pamatojoties uz Fizisko personu datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu, informējam, ka pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Ekonomikas ministrija. Kontaktinformācija: Brīvības iela 55, Rīga LV-1519, tālr. +371 67013100, fakss +371 67280882, e-pasta adrese: pasts@em.gov.lv.


OP 2020/126.AKK2

Banku augstskola, reģistrācijas Nr. 90000437699, atbilstoši 2018.gada 9.janvāra Ministru kabineta noteikumiem Nr. 25 "Darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 8.2.2. specifiskā atbalsta mērķa "Stiprināt augstākās izglītības institūciju akadēmisko personālu stratēģiskās specializācijas jomās" pirmās, otrās un trešās projektu iesniegumu atlases kārtas īstenošanas noteikumi", projekta Nr.8.2.2.0/18/A/007 "Atbalsts Banku augstskolas akadēmiskā personāla kapacitātes stiprināšanai" (turpmāk projekts) īstenošanas ietvaros izsludina ārvalstu akadēmiskā personāla atlasi studiju virzienā "Vadība, administrēšana un nekustamo īpašumu pārvaldība" - 2 amata vietas

Informācija par ārvalstu akadēmiskā personāla atlasi Banku augstskolas mājaslapā:

- http://www.ba.lv/informacija/arvalstu-akademiska-personala-amata-konkurss/;

- http://www.ba.lv/informacija/recruitment-of-foreign-academic-staff/.

Darba samaksa līdz 4000,00 EUR mēnesī (pirms nodokļu nomaksas) par 1 slodzi.

Pieteikšanās termiņš projekta īstenošanas ietvaros:

- 2020./2021. akadēmiskajam gadam līdz 2020.gada 15.jūlijam;

- 2021./2022. akadēmiskajam gadam līdz 2021.gada 30.aprīlim.

Pretendentu iesniegto dokumentu izvērtēšana un atlase tiks organizēta katru gadu viena mēneša laikā pēc pieteikšanās termiņa beigām.

Iesniedzamie dokumenti:

pieteikuma forma, dzīvesgājuma apraksts (Europass formā), diploma kopija par iegūtu maģistra vai doktora zinātnisko grādu, iepriekšējo piecu gadu publikāciju saraksts. Dokumentus sūtīt uz e-pasta adresi personals@ba.lv vai pa pastu: Banku augstskola, Krišjāņa Valdemāra ielā 161, Rīgā, LV-1013, ar norādi "Atklātai ārvalstu akadēmiskā personāla atlasei".

Pamatojoties uz Vispārīgās datu aizsardzības regulu, pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti šī konkursa nodrošināšanai, iesniegto personas datu apstrādes pārzinis ir Banku augstskola, Krišjāņa Valdemāra ielā 161, Rīgā, LV-1013.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)