Laidiens: 17.01.2020., Nr. 12

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2020/12.AKK1

Latvijas Jūras akadēmija (Zinātniskās institūcijas reģistrācijas Nr.371187) izsludina atklātu konkursu uz vakantajām akadēmiskā personāla vietām Inženierzinātņu nozares "Transporta inženierzinātnes" apakšnozarē "Ūdens transports un infrastruktūra" šādās specializācijās:

1. "Ostu tehnika un procesu mehanizācija" - asociētais profesors, viena (1) nepilna vieta; stundu apmaksas likme -15,51 EUR/st.

2. "Kuģu vadīšana un manevrēšana" - docents, viena (1) nepilna vieta; stundu apmaksas likme -11,40 EUR/st .

Pretendentam nepieciešama ne mazāk kā 3 (trīs) gadu pedagoģiskā un zinātniskā darba pieredze izvēlētajam akadēmiskajam amatam atbilstošā zinātņu apakšnozares "Ūdens transports un infrastruktūra" specializācijā.

Pretendentam, kurš vēlas piedalīties konkursā, jāiesniedz:

1) rektoram adresēts iesniegums, ar norādi - uz kādu amata vietu pretendē;

2) dzīves un darba gājums (CV Europass formātā), ar izvērstu pretendenta pedagoģiskās, zinātniskās un organizatoriskās darbības aprakstu pēdējo sešu (6) gadu periodā;

3) augstāko izglītību, akadēmisko un zinātnisko grādu, kā arī profesionālo prasmju apliecinošo dokumentu kopijas, uzrādot oriģinālus;

4) citi dokumenti, kas apliecina atbilstošu kvalifikāciju.

Dokumenti jāiesniedz Latvijas Jūras akadēmijas rektorātā Flotes ielā 12 k-1, Rīgā, LV-1016.

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu, Latvijas Jūras akadēmija informē, ka:

- jūsu konkursa pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi;

- iepriekš minētais jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Jūras akadēmija, kontaktinformācija: Flotes iela 12 k-1, Rīga, LV-1016; tel. 67161129.

Konkursa termiņš - desmit dienas no sludinājuma publicēšanas. Dokumenti jāiesniedz personīgi Latvijas Jūras akadēmijas rektorātā vai jānosūta pa pastu: Flotes iela 12 k-1, Rīga, LV-1016, ar norādi "Konkursam uz akadēmiskajiem amatiem".

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)