Laidiens: 18.06.2020., Nr. 118

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2020/118.AKK1

Dārzkopības institūts - vadošais dārzeņkopības un augļkopības pētniecības centrs Latvijā, kas veic Baltijas ģeoklimatiskajiem apstākļiem piemērotu augu sugu selekciju, pēta videi draudzīgas audzēšanas sistēmas, izstrādā inovatīvus pārtikas produktus, veic bioloģisko pamatu pētījumus, kā arī rīko dažādus pasākumus un uzņem apmeklētājus ceriņu un augļu dārzā -aicina komandā:

- ZINĀTNISKO ASISTENTU/-I

Uz 0,5 -1 pilnas slodzes asistenta vietu Pārstrādes un bioķīmijas nodaļā darbam bioķīmijas laboratorijā.

Pienākumi:

Darbi laboratorijā, kas saistīti ar:

1) paraugu sagatavošanu;

2) analīžu veikšanu ar dažādām analītiskajām iekārtām (t.sk. šķidruma hromatogrāfijas sistēmu); 3) iegūto rezultātu datu apkopojumu.

Prasības pretendentiem/-ēm:

Augstākā izglītība (bakalaura vai maģistra grāds, vēlams ķīmijā vai pārtikas tehnoloģijā), vai studijas augstākās izglītības iestādē. Zināšanas MS Office programmatūras lietošanā. Labas angļu valodas zināšanas. Laboratorijas un analītiskās prasmes - precizitāte, ticamība, spēja strādāt komandā. Vēlamas autovadītāja tiesības.

Mēs piedāvājam:

Nepieciešamo apmācību darbam ar analītiskām iekārtām (t.sk. modernu šķidruma hromatogrāfijas un masspektrometrijas aprīkojumu). Atbalstām izglītošanos un prasmju uzlabošanu, studējot zinātniskajās institūcijās, piedaloties konferencēs, semināros, īsa laika zinātniskās misijās ārvalstīs dažādu projektu ietvaros. Piedāvājam elastīgu darba laiku un sev interesējošus pētījumu virzienus.

Mēs sagaidām:

Ieinteresētību zinātnisko pētījumu veikšanā, vēlmi apgūt jaunas iekārtas un analītiskās metodes, drosmi un neatlaidību mērķa sasniegšanā.

Konkursam iesniedzamie dokumenti:

- pieteikums dalībai konkursā

- dzīves gājuma apraksts (CV)

- izglītības un kvalifikācijas apliecinošu dokumentu kopijas

Darba samaksa, sākot no 4,00 EUR stundā.

Sūti savu CV, motivācijas vēstuli un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas uz darzkopibas.instituts@llu.lv līdz 16.07.2020.

Mēs strādājam: Graudu iela 1, Ceriņi, Krimūnu pagasts, Dobeles novads, LV- 3701. http://www.darzkopibasinstituts.lv

Informējam, ka jūsu iesniegtie pieteikuma dokumenti tiks apstrādāti, tikai šī atlases konkursa norisei un tiks glabāti 6 mēnešus, ja netiks uzsāktas darba attiecības. Lūgums pieteikuma dokumentos nenorādīt sensitīva rakstura datus, piemērām: foto, tautību, arodbiedrības statusu u.tml. Pieteikuma dokumentos norādītos personas datu apstrādās Dārzkopības institūta atbildīgās personas.


OP 2020/118.AKK2

LATVIJAS UNIVERSITĀTE, reģistrācijas Nr. 90000076669, izsludina konkursu Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē uz akadēmiskā personāla amata vietu:

- uz vienu lektora amata vietu - izglītības zinātnes

Darba samaksa no 7,85 euro/h

Ar akadēmiskā amata darba uzdevumiem un konkursa pieteikumu noformēšanu atbilstoši "Nolikuma par akadēmiskajiem un administratīvajiem amatiem Latvijas Universitātē" prasībām pretendenti/-es var iepazīties mājaslapā publicētajā sludinājumā https://www.lu.lv/lv/par-mums/vakances/

Pieteikšanās termiņš ir viens mēnesis no sludinājuma publicēšanas dienas.

Konkursam iesniedzamo dokumentu reģistrācija Latvijas Universitātes Personālvadības departamentā Raiņa bulvārī 19, 128. telpā, Rīgā, LV 1586.

Latvijas Universitāte informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi (leģitīmo interešu nodrošināšana) un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Universitāte, e-pasts: datu.specialisti@lu.lv.

Papildu informācija pa tālr. 67034802.


OP 2020/118.AKK3

Vadošā valsts pārvaldes iestāde veselības nozarē - Veselības ministrija (reģ. Nr. 90001474921, www.vm.gov.lv) izsludina atklātu konkursu uz vakanto amatu - DATORSISTĒMU UN DATORTĪKLA ADMINISTRATORS/-E (divas vakantas amata vietas) Informācijas tehnoloģiju nodaļā

Amata mērķis: Veikt Veselības ministrijas datortehnikas un programmatūras, kā arī datortīkla optimālu darbspēju uzturēšanu, konfigurēt un administrēt datorsistēmas un datortīklus. Pārrauga IS drošības politiku Ministrijā.

Galvenie pienākumi:

- Resursu vadības sistēmas Horizon serveru administrēšana

- Dokumentu vadības sistēmas Namejs serveru administrēšana

- Lietotāju kontu un datoru konfigurāciju pārvaldība Active Directory vidē

- Microsoft Exchange serveru administrēšana

- Windows Server Update Services administrēšana

- Microsoft ADFS servisa darbības nodrošināšana

- Lietotāju pārvaldība Microsoft mākoņpakalpojumā

- McAfee antivīrusa sistēmas administrēšana

- Serveru darbības parametru uzraudzība, izmantojot Zabbix monitoringa rīku

- Linux serveru darbības nodrošināšana

Prasības pretendentiem/-ēm:

- pieredze darbā ar MS Windows bāzētu infrastruktūru un servisu konfigurēšanu

- zināšanas par IS, datortīklu darbības un uzbūves principiem, prasme tos ieviest praksē, apzināties iespējamos drošības riskus

- vēlama praktiskā darba pieredze IKT risinājumu uzturēšanā un lietotāju atbalsta sniegšanā

- latviešu valodas zināšanas - vidējā līmeņa 2. pakāpe (B2)

Mēs piedāvājam:

- elastīgo darba laiku un iespēju strādāt attālināti

- iespēju apmeklēt dažādus kursus un seminārus

- darba vietu Rīgas centrā

- sociālās garantijas un veselības apdrošināšanu

- atalgojumu no EUR 1262 līdz 1382 (pirms nodokļu nomaksas), no pirmās darba dienas motivējošu bonusu sistēmu atbilstoši sasniegtajiem darba rezultātiem

Pieteikuma dokumenti (pieteikuma vēstule, CV, diploma kopija) iesniedzami, sūtot uz e-pastu vm@vm.gov.lv ar norādi "Datorsistēmu un datortīkla administratora/-es vakance Informācijas tehnoloģiju nodaļā" līdz 2020. gada 2. jūlijam.

Informējam, ka jūsu pieteikums tiek apstrādāts atbilstoši personu datu apstrādes prasībām šī konkursa ietvaros, datu pārzinis - Veselības ministrija, Brīvības iela 72, Rīga. Dokumenti iesniedzami arī klātienē, Veselības ministrijas Personāla un dokumentu pārvaldības departamentā Brīvības ielā 72, Rīgā.

Papildu informācija var saņemt zvanot Informācijas tehnoloģiju nodaļas vadītājam, tālr. 67876054.


OP 2020/118.AKK4

Rīgas Aeronavigācijas institūts (RAI) izsludina atklāto konkursu uz rektora amatu

Kandidātiem līdz 16.07.2020. RAI sekretariātā Mežkalna ielā 9, Rīgā, LV-1058, jāiesniedz šādi dokumenti:

- iesniegums

- izglītības, zinātnisko un akadēmisko dokumentu kopijas (uzrādot oriģinālus par doktora zinātnisko grādu)

- darba un dzīves gājums (CV) ar izvērstu pretendenta zinātniskās, pedagoģiskās, administratīvi organizatoriskās, profesionālās un sabiedriskās darbības aprakstu

- RAI vadības programma.

Amata atalgojums tiek noteikts saskaņā ar RAI Satversmi.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)