Laidiens: 14.01.2019., Nr. 9

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2019/9.AKK1

Rīgas Tehniskā universitāte, reģ. Nr. 90000068977, izsludina konkursu uz vakantajām zinātniskā personāla amata vietām:

DATORZINĀTNES UN INFORMĀCIJAS TEHNOLOĢIJAS FAKULTĀTE

- Datorvadības, automātikas un datortehnikas institūts/ Elektrotehnikas, elektronikas, informācijas un komunikāciju tehnoloģijas nozare

- zinātniskais asistents (nepilna slodze) - 1 amata vieta

Prasības pretendentiem/-ēm:

- maģistra grāds datorvadībā un datortīklos

Darba samaksa: 7 - 9 euro stundā

ELEKTRONIKAS UN TELEKOMUNIKĀCIJU FAKULTĀTE

- Telekomunikāciju institūts/ Elektrotehnikas, elektronikas, informācijas un komunikāciju tehnoloģijas nozare

- zinātniskais asistents - 5 amata vietas

Prasības pretendentiem/-ēm:

- tiek apgūta vismaz bakalaura studiju programma, spēja veikt un veicināt pētījumus zinātnē. Priekšroka dodama personām, kuras ieguvušas augstāko izglītību un piedalījušās zinātniski pētnieciskos projektos un zinātniskās konferencēs

- pieredze darbā zinātniskajā laboratorijā ar mēriekārtām telekomunikāciju jomā

- pētnieks - 1 amata vieta

Prasības pretendentiem/-ēm:

- maģistra vai doktora grāds atbilstošā zinātnes nozarē

- vismaz divas zinātniskās publikācijas sakaru sistēmu jomā, pēdējo 3 gadu laikā

- vadošais pētnieks - 1 amata vieta

Prasības pretendentiem/-ēm:

- doktora grāds atbilstošā zinātnes nozarē

- vismaz piecas zinātniskās publikācijas sakaru sistēmu jomā, pēdējo 3 gadu laikā

Darba samaksa: 2,72 - 3,67 euro stundā

Pretendentiem, kuri vēlas piedalīties konkursā, Rīgas Tehniskās universitātes Personāla nodaļai (Rīga, Kaļķu iela 1, 213.kabinets, e-pasts: personals@rtu.lv) ir jāiesūta elektroniski (ar ieskanētu parakstu uz iesnieguma vai parakstītus ar drošu elektronisko parakstu) vai personīgi jāiesniedz dokumenti:

1) rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā;

2) dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta zinātniskā, pedagoģiskā, organizatoriskā darba pieredze un publicēto darbu saraksts pēdējo 6 (sešu) gadu laikā (vēlams publicēto darbu sarakstu pievienot kā atsevišķu pielikumu), kā arī citi dokumenti, kurus pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju;

3) zinātniskos/akadēmiskos grādus vai augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un pēc nepieciešamības citi normatīvajos aktos noteiktie dokumenti (piemēram, valsts valodas prasmes līmeni apliecinošs dokuments u.tml.), uzrādot to oriģinālus, ja pretendents konkursā darbam RTU piedalās pirmo reizi un Personāla nodaļā nav iepriekš iesniedzis šo dokumentu kopijas;

4) izziņa par grādu pielīdzināšanu ārvalstīs iegūtai izglītībai - kādam Latvijā piešķiramajam grādam/kvalifikācijai atbilst ārvalstīs iegūtais diploms (ārvalstīs iegūto diplomu ekspertīzi un pielīdzināšanu veic Akadēmiskās informācijas centrs).

Ar visām normatīvos noteiktajām prasībām var iepazīties RTU mājaslapā.

Konkursa termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Papildu informācija (dokumentu paraugi u.c.) RTU mājaslapas sadaļā "Darbs RTU" vai pa tālr. 25678056.

Piesakoties konkursam, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Padomes Regulu (ES) 2016/679 (2016. gada 27. aprīlis) par fizisku personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46/EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) un uzglabāšanai Rīgas Tehniskās universitātes Personāla nodaļā. Bez kandidāta piekrišanas personas dati netiks nodoti trešajām personām, izņemot Latvijas Republikā spēkā esošajos normatīvajos aktos noteiktajos gadījumos.


OP 2019/9.AKK2

LATVIJAS UNIVERSITĀTE, reģistrācijas Nr. 90000076669, izsludina konkursu Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē:

- uz divām pētnieka amata vietām - uzņēmējdarbības vadība

Darba samaksa no 380 līdz 1500 EUR mēnesī (bruto).

Ar akadēmiskā amata darba uzdevumiem un konkursa pieteikumu noformēšanu atbilstoši "Nolikuma par akadēmiskajiem un administratīvajiem amatiem Latvijas Universitātē" prasībām pretendenti/-es var iepazīties mājaslapā publicētajā sludinājumā https://www.lu.lv/lv/par-mums/vakances/.

Pieteikšanās termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas dienas.

Konkursam iesniedzamo dokumentu reģistrācija Latvijas Universitātes Personālvadības departamentā Raiņa bulvārī 19, 128. telpā, Rīgā, LV-1586.

Pamatojoties uz Fizisko personu datu apstrādes likumu, Latvijas Universitāte informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Universitāte.

Papildu informācija pa tālr. 67033990.


OP 2019/9.AKK3

Amata konkursa atsaukums

Atvasināta publiska persona "Agroresursu un ekonomikas institūts" atceļ oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" 2018.gada 18.decembra laidienā Nr.248 (6334) izsludināto konkursu uz institūta direktora amatu un atsauc šā konkursa paziņojumu (oficiālā publikācija Nr.2018/248.AKK1).


OP 2019/9.AKK4

Latvijas Lauksaimniecības universitāte (reģ.Nr. 90000041898) izsludina konkursu uz akadēmiskā personāla amatu Pārtikas tehnoloģijas fakultātē (uz noteiktu laiku):

- pētnieks - nozarē Citas inženierzinātnes un tehnoloģijas, tai skaitā pārtikas un dzērienu tehnoloģijas, apakšnozarē - Pārtikas produktu kvalitāte - 1 vieta

Pretendentiem jāiesniedz rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā, dokumentu noraksti, kas apliecina augstāko izglītību un nepieciešamos akadēmiskos un zinātniskos grādus, dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta arī zinātniskā, pedagoģiskā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto zinātnisko darbu saraksts pēdējo sešu gadu laikā.

Dokumentu kopa jāiesniedz mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas LLU Personāldaļā Jelgavā, Lielā ielā 2, vai sūtīt pa pastu (LV-3001), pa e-pastu: astrida.domkina@llu.lv.

Ar Nolikumu par LLU akadēmiskajiem amatiem var iepazīties LLU mājaslapā www.llu.lv sadaļā Par mums, Dokumenti, Nolikumi.

Darba vieta: Jelgava.

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu, jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Lauksaimniecības universitāte, adrese: Lielā iela 2, Jelgava.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2019/9.AKR1

Ārlietu ministrija paziņo, ka konkurss uz vecākā juriskonsulta (ierēdņa) amata vietu Juridiskā departamenta Administratīvi tiesiskajā nodaļā uz nenoteiktu laiku noslēdzies bez rezultāta.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)