Laidiens: 13.12.2019., Nr. 251

Paziņojumi akcionāriem, dalībniekiem, biedriem

OP 2019/251.AD1

Paziņojums par akcionāru sapulces sasaukšanu

A/S "Putnu fabrika Ķekava", reģistrācijas numurs 50003007411, adrese: "Putnu fabrika Ķekava", Ķekavas novads, Ķekavas pagasts, LV-2123, turpmāk tekstā - Sabiedrība, tā valdes priekšsēdētāja Andrius Pranckevičius un valdes locekļa Saulius Petkevičius personās, kuri darbojas saskaņā ar statūtiem, sasauc akcionāru sapulci: 2020.gada 29.janvārī plkst. 11.00, reģistrēšanās: 2020.gada 29.janvārī no plkst.10.30 - 10.55.

Sapulces veids: Kārtējā akcionāru sapulce.

Norises veids: "Putnu fabrika Ķekava", Ķekavas novads, Ķekavas pagasts, LV-2123, jaunajā administratīvajā ēkā.

Institūcija, kas sasauc sapulci: A/S "Putnu fabrika Ķekava" valde un padome.

Darba kārtība: par sabiedrības gada pārskata apstiprināšanu, atbilstoši Latvijas Republikas normatīvo aktu prasībām; par aizvadītā darbības gada peļņas sadali; par revidenta ievēlēšanu; par atlīdzības noteikšanu revidentam; citi jautājumi.

Vieta un laiks, kur un kad akcionāri var iepazīties ar lēmumu projektiem sapulces darba kārtībā iekļautajos jautājumos, kā arī ar citiem sapulcē izskatāmajiem jautājumiem: 2020.gada 15.janvārī no plkst. 9.00 - 12.00 "Putnu fabrika Ķekava", Ķekava, Ķekavas novads, Ķekavas pagasts, LV-2123, jaunajā administratīvajā ēkā.

Darbības, kas akcionāriem jāveic līdz sapulcei, lai viņi varētu piedalīties un balsot: Akcionāri, kuri vēlas piedalīties sapulcē ar pārstāvju starpniecību, noformē tam atbilstošu pilnvaru rakstveidā un likumā noteiktajā kārtībā (fiziskām personām - notariāli). Pilnvara iesniedzama ne vēlāk kā 5 dienas līdz sapulces sākumam. Sevišķa pilnvara nav vajadzīga personām, kas akcionāru pārstāv uz likuma pamata. Šīs personas uzrāda dokumentu, kas apliecina to pilnvarojumu. Līdzi jāņem un jāuzrāda personu apliecinošs dokuments - pase (fiziskajām personām un pārstāvjiem), bet juridiskajām personām arī aktuāla Komercreģistra izziņa, kas izsniegta ne vēlāk kā 10 dienas pirms akcionāru sapulces.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)