Laidiens: 03.12.2019., Nr. 243

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2019/243.AKK1

Ekonomikas un kultūras augstskola (EKA), reģ. Nr.40003402986, izsludina konkursu uz vakantajām akadēmiskā personāla amata vietām - profesors - zinātņu nozarē "Ekonomika un uzņēmējdarbība" (5.2) - 1 amata vieta

Darba algas likme - no 11,50 euro par vienu akadēmisko stundu.

Pretendentiem, kuri vēlas piedalīties konkursā, ir jāiesniedz Ekonomikas un kultūras augstskolas rektoram adresēts iesniegums un dokumentu noraksti, kas apliecina augstāko izglītību un akadēmiskos un zinātniskos grādus, dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kur norādīta zinātniskā, pedagoģiskā, organizatoriskā darba pieredze un publicēto zinātnisko darbu saraksts, kā arī citi dokumenti, kurus pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju. Ja pretendents konkursā darbam EKA piedalās pirmo reizi, jāuzrāda dokumentu oriģināli.

Dokumenti ir jāiesniedz Ekonomikas un kultūras augstskolā Rīgā, Lomonosova 1/5, 113.kabinetā. Konkursa termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".


OP 2019/243.AKK2

Ekonomikas un kultūras augstskola (EKA), reģ. Nr.40003402986, izsludina konkursu uz vakantajām akadēmiskā personāla amata vietām - docents - studiju virzienā "Mākslas" - 2 amata vietas

Prasības pretendentiem/-ēm:

- doktora vai maģistra grāds mākslā

- vismaz 7 gadu praktiskā darba stāžs.

Darba algas likme - no 9,00 euro par vienu akadēmisko stundu.

Pretendentiem, kuri vēlas piedalīties konkursā, ir jāiesniedz Ekonomikas un kultūras augstskolas rektoram adresēts iesniegums un dokumentu noraksti, kas apliecina augstāko izglītību un akadēmiskos un zinātniskos grādus, dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae) Europass formā, kā arī citi dokumenti, kurus pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju. Ja pretendents konkursā darbam EKA piedalās pirmo reizi, jāuzrāda dokumentu oriģināli.

Dokumenti ir jāiesniedz Ekonomikas un kultūras augstskolā Rīgā, Lomonosova 1/5, 113. kabinetā. Konkursa termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)