Laidiens: 04.11.2019., Nr. 223

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2019/223.AKK1

Latvijas Universitātes Rīgas 1. medicīnas koledža, reģistrācijas Nr. 90000022308, izsludina konkursu uz akadēmiskā personāla amata vietu - uz lektora amata vietu studiju programmā "Farmācija" studiju kursos Analītiskā ķīmija; Ķīmija (vispārīgā un neorganiskā ķīmija, organiskā ķīmija); Farmaceitiskā ķīmija; Veselības aprūpes preču zinības; Cilvēka biofizika, bioķīmija, ģenētika - 0,7 slodze

Darba samaksa akadēmiskajiem amatiem - saskaņā ar Ministru kabineta 05.07.2016. noteikumiem Nr. 445 "Pedagogu darba samaksas noteikumi".

Pieteikšanās termiņš ir līdz 2019. gada 4. decembrim.

Pretendenti Latvijas Universitātes Rīgas 1. medicīnas koledžas Personāla nodaļā 17. kabinetā, Tomsona ielā 37, Rīgā, iesniedz direktorei adresētu iesniegumu par piedalīšanos konkursā uz izsludināto vakanci, akadēmiskā amata pretendenta dzīves un darba gājuma aprakstu (Curriculum Vitae) un pārējos dokumentus atbilstoši Nolikumam par Latvijas Universitātes Rīgas 1. medicīnas koledžas akadēmiskajiem un administratīvajiem amatiem. Pieejams: https://www.rmk1.lv/images/userfiles/doc/LU_R1MK_AK_VEL_NOLIKUMS.pdf.

Ar akadēmiskā amata darba uzdevumiem un vērtēšanas kritērijiem pretendenti var iepazīties koledžas mājaslapā publicētajā sludinājumā https://www.rmk1.lv/lv/koledza/vakances/.

Latvijas Universitātes Rīgas 1. medicīnas koledža informē, ka jūsu iesnieguma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi (leģitīmo interešu nodrošināšana), un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir LU Rīgas 1. medicīnas koledža.

Papildu informācija pa tālruni 67379082.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)