Laidiens: 18.09.2019., Nr. 190

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2019/190.AKK1

Latvijas Lauksaimniecības universitāte (reģ.Nr. 90000041898) izsludina konkursu uz vakantajām akadēmiskā personāla amata vietām LLU Tehniskajā fakultātē (uz noteiktu laiku):

- vadošais pētnieks - 1 vieta, nozarē Izglītības zinātnes, apakšnozarē pieaugušo pedagoģija

- vadošais pētnieks - 1 vieta, nozarē Izglītības zinātnes, apakšnozarē augstskolas pedagoģija

Pretendentiem jāiesniedz rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā, dokumentu noraksti, kas apliecina augstāko izglītību un nepieciešamos akadēmiskos un zinātniskos grādus, dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta arī zinātniskā, pedagoģiskā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto zinātnisko darbu saraksts pēdējo sešu gadu laikā, kā arī citi dokumenti, kurus pretendents vēlas pievienot, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju.

Dokumentu kopa jāiesniedz mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas dienas LLU Personāldaļā Jelgavā, Lielā ielā 2, vai sūtīt pa pastu (LV-3001), pa e-pastu: astrida.domkina@llu.lv.

Ar Nolikumu par LLU akadēmiskajiem amatiem var iepazīties LLU mājaslapā www.llu.lv sadaļā Par mums, Dokumenti, Nolikumi.

Darbavieta: Lielā iela 2, Jelgava.

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu, jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Lauksaimniecības universitāte, adrese: Lielā iela 2, Jelgava.


OP 2019/190.AKK2

Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledža izsludina konkursu uz vakantajām štata vietām:

uz administratīvo amatu (uz 6 gadiem):

- Bibliotēku informācijas nodaļas vadītājs /nepilna slodze/ (1 amata vieta)

Darba samaksa (administratīvajiem amatiem): sākot no 782 EUR (bruto) par pilnu slodzi saskaņā ar 05.07.2016. MK noteikumiem Nr. 445 "Pedagogu darba samaksas noteikumi"

uz šādiem akadēmiskajiem amatiem (uz 6 gadiem):

- docents studiju kursos Klasiskā deja un Latviešu deja /nepilna slodze/ (1 amata vieta)

- docents studiju kursos Pedagoģiskā psiholoģija, Kolektīva vadīšanas metodika un Hip-hop kultūras deju stili /nepilna slodze/ (1 amata vieta)

Darba samaksa (akadēmiskajiem amatiem): no 12 EUR/h (bruto).

Lai piedalītos konkursā, pretendents nosūta vai iesniedz šādus dokumentus:

1) direktorei adresētu iesniegumu par piedalīšanos konkursā;

2) dzīves un darba gājumu (Curriculum Vitae), kas noformēts atbilstoši www.europass.lv standartam, kurā norādīta pētniecības, akadēmiskā, administratīvā, organizatoriskā darba pieredze un publicēto darbu saraksts pēdējo 6 gadu laikā (vēlams publicēto darbu sarakstu pievienot kā atsevišķu pielikumu), kā arī citus dokumentus, ko pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju;

3) zinātniskos/akadēmiskos grādus vai augstāko izglītību apliecinošo dokumentu kopijas un pēc nepieciešamības citus normatīvajos aktos noteiktos dokumentus (piemēram, valsts valodas prasmes līmeni apliecinošo dokumentu un tml.), uzrādot dokumentu oriģinālus;

4) septiņu gadu praktiskā darba stāža, zinātnes apakšnozarei atbilstošas publikāciju, ievērojami mākslinieciskās jaunrades sasniegumu, dalība pētnieciskajā, projektu, kā arī organizatoriskajā darbā;

5) ja nepieciešams, saskaņā ar Valsts valodas likumu, iesniedz arī valsts valodas prasmi apliecinošu dokumentu;

6) vēlētā nodaļas vadītāja amatu pretendentiem - attiecīgās struktūrvienības attīstības vīziju.

Dokumentus ar amata norādi lūdzam sūtīt vai iesniegt ne vēlāk kā viena mēneša laikā pēc konkursa izsludināšanas dienas izdevumā "Latvijas Vēstnesis" Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledžā Bruņinieku ielā 57, Rīgā, LV-1011, 15. kabinetā (2.stāvā), darba dienās no plkst. 10.00 līdz 17.00. Informācija par konkursa norisi pa tālruni 20229970, e-pastu: maira.smilgdriva@lkk.gov.lv.

Vairāk informācijas - http://www.kulturaskoledza.lv/par-lkk/vakances.

Piesakoties konkursam, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei saskaņā ar Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (ES) 2016/679 (2016. gada 27. aprīlis) par fizisku personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46/EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) un uzglabāšanai Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledžas Personāla nodaļā, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi. Jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledža, Bruņinieku ielā 57, Rīgā, LV-1011.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)