Laidiens: 25.01.2019., Nr. 18

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2019/18.AKK1

Latvijas Lauksaimniecības universitāte (reģ.Nr. 90000041898) izsludina konkursu uz akadēmisko amatu LLU Informācijas tehnoloģiju fakultātē (uz noteiktu laiku):

- pētnieks - nozarē Elektrotehnika, elektronika, informācijas un komunikāciju tehnoloģijas, apakšnozarē Datorvadība - 1 vieta

Pretendentiem jāiesniedz rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā, dokumentu noraksti, kas apliecina augstāko izglītību un nepieciešamos akadēmiskos un zinātniskos grādus, dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta arī zinātniskā, pedagoģiskā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto zinātnisko darbu saraksts pēdējo sešu gadu laikā.

Dokumentu kopa jāiesniedz mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas LLU Personāldaļā Jelgavā, Lielā ielā 2, vai sūtīt pa pastu (LV-3001), pa e-pastu: astrida.domkina@llu.lv.

Ar Nolikumu par LLU akadēmiskajiem amatiem var iepazīties LLU mājaslapā www.llu.lv sadaļā Par mums, Dokumenti, Nolikumi.

Darbavieta: Lielā iela 2, Jelgava.

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu, jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Lauksaimniecības universitāte, adrese: Lielā iela 2, Jelgava.


OP 2019/18.AKK2

Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija, reģ. Nr. 90000011588, Eiropas Reģionālā attīstības fonda 8.2.2. specifiskā atbalsta mērķa "Stiprināt augstākās izglītības institūciju akadēmisko personālu stratēģiskās specializācijas jomās" projekta Nr. 8.2.2.0/18/I/002 "Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas akadēmiskā personāla stiprināšana studiju virzienos "Izglītība, pedagoģija un sports" ietvaros, atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem Nr.25 (Rīgā 2018. gada 9. janvārī), izsludina ārvalstu akadēmiskā personāla atlasi studiju virzienā: "Izglītība, pedagoģija un sports" darbības jomās:

- speciālā un iekļaujošā izglītība - 1 vieta

- valodas, kultūras un izglītība - 1 vieta

- izglītība, tehnoloģijas, multilingvisms - 1 vieta

Darba samaksa: 2500 euro mēnesī (pirms nodokļu nomaksas).

Pretendentiem izvirzītās prasības, iesniedzamo dokumentu saraksts un iesniegšanas termiņi atrodami Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas mājaslapā www.rta.lv sadaļā "Vakances".


OP 2019/18.AKK3

Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija, reģ. Nr. 90000011588, Eiropas Reģionālā attīstības fonda 8.2.2. specifiskā atbalsta mērķa "Stiprināt augstākās izglītības institūciju akadēmisko personālu stratēģiskās specializācijas jomās" projekta Nr. 8.2.2.0/18/I/002 "Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas akadēmiskā personāla stiprināšana studiju virzienos "Izglītība, pedagoģija un sports" ietvaros, atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem Nr.25 (Rīgā 2018. gada 9. janvārī), izsludina atklātu doktorantu atlasi studiju virzienā "Izglītība, pedagoģija un sports" uz 4 doktorantu vietām šādās darbības jomās:

- speciālā un iekļaujošā izglītība - 1 vieta

- valodas, kultūras un izglītība - 1 vieta

- tehnoloģiju un mākslu joma - 1 vieta

- dabaszinātnes/sociālās zinātnes un izglītība - 1 vieta

Atlīdzība par akadēmiskā darba veikšanu RTA - 1000 euro mēnesī (pirms nodokļu nomaksas).

Pretendentiem izvirzītās prasības, iesniedzamo dokumentu saraksts un iesniegšanas termiņi atrodami Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas mājaslapā www.rta.lv sadaļā "Vakances".


OP 2019/18.AKK4

Latvijas Kultūras akadēmija, reģ. Nr. 90000039164, izsludina konkursu uz vakanto pētnieka amatu (uz projekta laiku līdz 2021. gada 31. decembrim)

Latvijas Kultūras akadēmija/ Zinātniskās pētniecības centrs/ zinātnes nozare Humanitārās un mākslas zinātnes/ apakšnozare Kultūras teorija/ darbības joma Fundamentāls pētījums "Sociālās atmiņas digitalizācija: Digitalizācijas prakses nacionālajos muzejos un to ietekme uz muzeju nacionalizāciju un transnacionalizāciju".

Darbavieta: Rīga.

Darba laiks: uz noteiktu laiku.

Amata vieta: pētnieks (uz projekta laiku līdz 2021. gada 31. decembrim).

Darba samaksa: līdz 2200 EUR mēnesī (bruto).

Prasības pretendentam/-ei:

- doktora grāds humanitārajās zinātnēs un atbilstība pēcdoktorantūras pētnieka statusam saskaņā ar darbības programmu "Izaugsme un nodarbinātība" 1.1.1. specifiskā atbalsta mērķa "Palielināt Latvijas zinātnisko institūciju pētniecisko un inovatīvo kapacitāti un spēju piesaistīt ārējo finansējumu, ieguldot cilvēkresursos un infrastruktūrā" 1.1.1.2. pasākuma "Pēcdoktorantūras pētniecības atbalsts" pētniecības pieteikumu atlases noteikumiem

- zinātniskā, akadēmiskā un praktiskā darba pieredze jomā, kas atbilst Darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 1.1.1. specifiskā atbalsta mērķa "Palielināt Latvijas zinātnisko institūciju pētniecisko un inovatīvo kapacitāti un spēju piesaistīt ārējo finansējumu, ieguldot cilvēkresursos un infrastruktūrā" 1.1.1.2. pasākuma "Pēcdoktorantūras pētniecības atbalsts" pieteikumā "Sociālās atmiņas digitalizācija: Digitalizācijas prakses nacionālajos muzejos un to ietekme uz muzeju nacionalizāciju un transnacionalizāciju" paredzētā pētījuma īstenošanai

- angļu valodas zināšanas (C2)

Iesniedzamie dokumenti:

- iesniegums par piedalīšanos konkursā (adresēts LKA rektorei), iesniegumā jāuzrāda amats, uz kuru pretendē,

- motivācijas vēstule,

- akadēmisko vai zinātnisko grādu apliecinošu dokumentu kopijas (uzrādot oriģinālus),

- ja akadēmiskais grāds iegūts ārvalstīs, izziņa par to, kādam Latvijā piešķirtam akadēmiskajam grādam atbilst ārvalstīs iegūtais diploms,

- dzīves un darba gājums (CV Europass formātā) un zinātnisko publikāciju saraksts pēdējo 6 gadu laikā,

- apstiprināts pētījuma pieteikums "Sociālās atmiņas digitalizācija: Digitalizācijas prakses nacionālajos muzejos un to ietekme uz muzeju nacionalizāciju un transnacionalizāciju".

Pieteikumu reģistrācija viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas. Dokumenti jāiesniedz LKA Personāldaļā, Rīgā, Ludzas ielā 24, 14.kabinetā, vai elektroniski uz e-pasta adresi: admin@lka.edu.lv.

Pamatojoties uz Fizisko personas datu apstrādes likumu, LKA informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Kultūras akadēmija.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2019/18.AKR1

Centrālā statistikas pārvalde paziņo, ka konkursa kārtībā uz noteiktu laiku Sociālās statistikas departamenta Sociālās statistikas datu apstrādes daļas vecākās referentes valsts civildienesta ierēdnes amatā no 2019. gada 14. janvāra ir iecelta ANITA MAKSIMA.


OP 2019/18.AKR2

Labklājības ministrija paziņo, ka 2019.gada 21.janvārī Veselības un darbspēju ekspertīzes ārstu valsts komisijas Pirmstiesas strīdu izskatīšanas un juridiskā atbalsta nodaļas vecākā jurista valsts civildienesta ierēdņa amatā uz nenoteiktu laiku iecelts AIGARS RIVDIĶIS.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)