Laidiens: 08.08.2019., Nr. 160

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2019/160.AKK1

Sociālās integrācijas valsts aģentūra (reģ.Nr.90001790030) izsludina atklātu konkursu akadēmiskā personāla vēlēšanām uz Koledžas lektora amatiem - 2 amata vietas

Studiju virziena "Tulkošana" studiju programmā "Surdotulks":

- studiju priekšmetos "Latviešu zīmju valoda", "Terminoloģija zīmju valodā (mājturība, amatniecība, būvniecība, sociālā joma)", "Nedzirdīgo zīmju valodas kultūra un starpkultūru saskarsme", "Latviešu nedzīrdīgo zīmju valoda un tās gramatika", "Sinhronā tulkošana".

Prasības pretendentiem/-ēm:

- doktora grāds vai maģistra grāds, vai persona bez akadēmiskā grāda, kurai praktiskā darba stāžs attiecīgajā jomā ir ne mazāks kā pieci gadi

- zinātnes nozarei atbilstošas publikācijas (zinātniskās publikācijas, monogrāfijas, raksti), mācību metodiskie materiāli (par pēdējiem 6 gadiem)

- spēja lasīt lekciju kursus, vadīt seminārus, praktiskās nodarbības un laboratorijas darbus

- uzstāšanās ar referātiem konferencēs vai semināros (par pēdējiem 6 gadiem)

- valsts valodas zināšanas saskaņā ar normatīvo aktu prasībām

- svešvalodu zināšanas tādā līmenī, kāds nepieciešams akadēmiskā amata pienākumu pildīšanai (tai skaitā nodarbību vadīšanai šajās valodās)

- nepārtraukta akadēmiskās un zinātniskās kvalifikācijas pilnveidošana (par pēdējiem 6 gadiem)

Mēneša darba algas likme - 782,00 euro.

Pretendentiem ne vēlāk kā viena mēneša laikā no publikācijas Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" jāiesniedz, jāiesūta pa pastu vai elektroniski Sociālās integrācijas valsts aģentūras Personāla un dokumentu pārvaldības nodaļā Dubultu prospektā 71, Jūrmalā, LV-2015, vai pa e-pastu: personals@siva.gov.lv:

- pretendenta pieteikuma vēstule dalībai konkursā, kurā ietverta detalizēta pretendenta motivācija, atspoguļojot arī pretendenta izpratni par profesionālo rehabilitāciju, īsumā sniedzot vērtējumu par pretendenta kompetenču pašnovērtējumu atbilstoši vakantajam amatam

- pretendenta dzīves gaitas apraksts (CV) (atbilstoši Europass CV standartam, kas pieejams tīmekļa vietnē www.europass.lv)

- detalizēta informācija par pretendentu (par pēdējiem 6 gadiem):

* zinātnisko darbību un publikācijām

* piedalīšanos konferencēs

* pedagoģisko darbību

* organizatorisko darbību

* profesionālo pilnveidi

- dokumentu kopijas, kas apliecina nepieciešamo akadēmisko vai zinātnisko grādu, vai Akadēmiskā informācijas centra lēmuma par iepriekš iegūtās izglītības pielīdzināšanu kopiju (uzrādot to oriģinālus)

- Akadēmiskā informācijas centra izdotu izziņu par to, kādam Latvijas Republikā piešķirtajam akadēmiskajam grādam vai diplomam atbilst ārvalstīs iegūtais diploms, ja augstākā izglītība, akadēmiskais vai zinātniskais grāds iegūts ārvalstīs

- profesionālo kvalifikāciju, pilnveidi apliecinošu dokumentu un citu dokumentu, kas apstiprina pretendentu atbilstību kvalifikācijas prasībām par akadēmiskā un zinātniskā darba stāžu, kopijas

- valsts valodas prasmes apliecības kopiju (ja nepieciešams)

- apliecinājumu par atbilstību Izglītības likuma prasībām (pēc klātpievienotā parauga šeit)

- citus dokumentus, ko pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai apliecinātu savu kvalifikāciju

Konkursa komisijai lēmuma pieņemšanai ir tiesības pieprasīt uzrādīt sagatavotus studiju materiālu komplektus norādītajos studiju virzienos.

Tālr. informācijai 29118656 (Inguna Zuševica).

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu, informējam, ka pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu tikai šīs vakances atlases procesu. Datu pārzinis ir Sociālās integrācijas valsts aģentūra, adrese: Dubultu prospekts 71, Jūrmala, LV-2015.


OP 2019/160.AKK2

Valsts robežsardzes koledža izsludina atklātu konkursu uz akadēmiskā personāla amatu ar pilnu slodzi. Amatam atbilstošā mēnešalga, sākot no EUR 1069 līdz 1103. Informācija par pretendentiem nepieciešamo izglītības līmeni un kvalifikācijas pakāpi pieejama tīmekļvietnē www.vrk.rs.gov.lv sadaļā "Akadēmiskā personāla vēlēšanas 2019".

Dokumentus iesniegt mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas datuma Valsts robežsardzes koledžas Administratīvajā nodaļā, 227.kabinetā, Rēzeknē, Zavoloko ielā 8. Sīkāka informācija pa tālr. 64603686.


OP 2019/160.AKK3

LATVIJAS UNIVERSITĀTE, reģistrācijas Nr. 90000076669, izsludina konkursu Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē uz akadēmiskā personāla amata vietām:

- uz vienu docenta amata vietu - izglītības zinātnes

- uz vienu lektora amata vietu - izglītības zinātnes

Darba samaksa no 2,81 EUR/h līdz 6,13 EUR/h.

Ar akadēmiskā amata darba uzdevumiem un konkursa pieteikumu noformēšanu atbilstoši "Nolikuma par akadēmiskajiem un administratīvajiem amatiem Latvijas Universitātē" prasībām pretendenti/-es var iepazīties mājaslapā publicētajā sludinājumā https://www.lu.lv/lv/par-mums/vakances/.

Pieteikšanās termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas dienas.

Konkursam iesniedzamo dokumentu reģistrācija Latvijas Universitātes Personālvadības departamentā Raiņa bulvārī 19, 128. telpā, Rīgā, LV-1586.

Latvijas Universitāte informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi (leģitīmo interešu nodrošināšana) un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Universitāte, e-pasts: datu.specialisti@lu.lv.

Papildu informācija pa tālr. 67033990.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)