Laidiens: 23.01.2019., Nr. 16

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2019/16.AKK1

Latvijas Lauksaimniecības universitāte (reģistrācijas Nr. 90000041898) 8.2.2. specifiskā atbalsta mērķa "Stiprināt augstākās izglītības institūciju akadēmisko personālu stratēģiskās specializācijas jomās" projektu iesniegumu atlases kārtas ietvaros un atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem Nr.25 (Rīgā, 2018. gada 9. janvārī) izsludina atklātu ārvalstu akadēmiskā personāla atlasi studiju virzienā "Ekonomika" (1 vieta, darbības joma: Ekonomika un vadībzinātne)

Kandidāta prasības un atlases kritēriji:

- personas, kuras iepriekšējo piecu gadu laikā bija nodarbinātas akadēmiskā amatā kādā no akreditētām ES valstu augstskolām

- personas ar attiecīgās zinātnes nozares doktora grādu vai tam pielīdzināmu doktora zinātnisko grādu

- personas ar amatam atbilstošu zinātniskā un akadēmiskā darba pieredzi

- personām ir teicamas angļu valodas zināšanas (vismaz C1 līmenī) saskaņā ar Europass pašnovērtējuma tabulu

- personām ir labas digitālās prasmes saskaņā ar Europass pašnovērtējuma tabulu, kā arī zināšanas par jaunajām tehnoloģijām mācību procesā

- personām ir pieredze starptautiskos un/vai nacionālos pētniecības projektos

- personām ir prasme darboties e-studiju interneta vidē, pieredze mācību materiālu izstrādē, mācību satura pilnveidē un publikāciju sagatavošanā

- personas ir piedalījušās vismaz trijās starptautiskās konferencēs ar ziņojumiem pēdējo piecu gadu laikā

- personas ir autori monogrāfijām un zinātniskiem rakstiem, t. sk. ne mazāk kā trijos citējamos izdevumos pēdējo 5 gadu laikā

- nodarbinātības joma - Ekonomika un Vadībzinātne; studiju līmenis - pamatstudijas, augstākā līmeņa studijas un doktorantūra; studiju kursi - Uzņēmējdarbības plānošana un kontrolings; Ekonomiskie resursi; Pētījumu un publikāciju metodoloģija; konsultatīvais darbs doktorantūras studiju programmā "Agrārā un reģionālā ekonomika" (promocijas darbu izstrāde)

Iesniedzamie dokumenti:

- pieteikums - 1.pielikums vai apstiprinājums veikt pienākumus 2019. gadā

- CV (Europass formā, ietverot zinātniskā darba pieredzi un publikāciju sarakstu)

- doktora grāda diploma kopija

- Eiropas Savienības valstu (izņemot Latvijas) augstskolas izziņa par nodarbinātību akadēmiskā amatā pēdējo piecu gadu laikā

- citi dokumenti pēc pretendenta ieskatiem

Pieteikumu ar norādi "Atklātai ārvalstu akadēmiskā personāla pretendentu atlasei" un dokumentus lūdzam sūtīt pa e-pastu: personaldala@llu.lv līdz 2019. gada 15. februārim.

Plašāka informācija par konkursu: https://www.llu.lv/lv/darba_piedavajumi/view_item/1977 un https://www.llu.lv/lv/darba_piedavajumi/view_item/1978.

Pamatojoties uz ES Vispārīgās datu aizsardzības regulu un Fizisko personas datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu, jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu atlases konkursa norisi.

Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Lauksaimniecības universitāte, adrese: Lielā iela 2, Jelgava.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2019/16.AKR1

Nacionālais veselības dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Starptautiskās sadarbības nodaļas vadītāja vietnieka valsts civildienesta ierēdņa amatā 2019.gada 21.janvārī ir iecelts RIHARDS BĒRZKALNS.


OP 2019/16.AKR2

Nacionālais veselības dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Pakalpojumu attīstības nodaļas vecākās ekspertes valsts civildienesta ierēdnes amatā 2019.gada 21.janvārī ir iecelta KITIJA IRBE.


OP 2019/16.AKR3

Nacionālais veselības dienests paziņo, ka konkurss uz Ambulatoro pakalpojumu nodaļas vecākā eksperta valsts civildienesta ierēdņa amatu ir beidzies bez rezultāta.


OP 2019/16.AKR4

Konkurences padome paziņo, ka pretendentu atlases konkursa rezultātā 2019. gada 21. janvārī Aizliegtu vienošanos departamenta ekspertu valsts civildienesta ierēdņu amatos ir iecelti VIKTORIJA NAGLA un EMĪLS KANTORS.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)