Laidiens: 19.04.2018., Nr. 78

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2018/78.AKK1

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra izsludina konkursu uz nodaļas vadītāja amatu Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju projektu nodaļā

MĒS PIEDĀVĀJAM:

- iegūt lielisku darba pieredzi un iespēju līdzdarboties valstiski svarīgu projektu ieviešanas procesā

- darbu mūsdienīgā iestādē un profesionālā komandā

- amatu uz nenoteiktu laiku

- stabilu atalgojumu (bruto darba algu no 1429 euro līdz 1880 euro)

- profesionālo prasmju pilnveidošanas iespējas

- darbavietu Rīgas centrā

TAVOS PIENĀKUMOS BŪS:

- struktūrvienības un cilvēkresursu vadība

- ES struktūrfondu un Kohēzijas fonda līdzfinansēto informācijas un komunikācijas tehnoloģiju jomas projektu īstenošanas uzraudzības un kontroles nodrošināšana

MĒS SAGAIDĀM, KA TEV IR:

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība datorikā (datorzinātnē, informācijas tehnoloģijā, programminženierijā, informācijas sistēmās, datoru inženierijā vai citās apakšjomās)

- pieredze vadītāja amatā (vismaz 2 gadi)

- pieredze un zināšanas ES fondu ieviešanā, administrēšanā, uzraudzībā vai kontrolē

- izpratne par ES fondu vadības sistēmu Latvijā

- prasme plānot un nodrošināt struktūrvienības darbu plānoto mērķu un rezultātu sasniegšanai

- efektīva komunikācijas prasme

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

CV un motivācijas vēstuli desmit dienu laikā no paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" sūti Centrālajai finanšu un līgumu aģentūrai uz e-pasta adresi cfla@cfla.gov.lv ar norādi "Konkurss - Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju projektu nodaļas vadītājs".

Plašāka informācija par aģentūru un citas vakances šeit: http://cfla.gov.lv/lv/vakances.

Pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1. kārtā sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2. kārtai.

Pamatojoties uz Fizisko personu datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu, jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi.


OP 2018/78.AKK2

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs ir atbildīgs par lielāko daļu nepārtikas preču uzraudzību Latvijā, lai nodrošinātu, ka tikai drošas un prasībām atbilstošas preces nonāk patērētāju un profesionāļu rokās. Lai īstenotu šīs funkcijas, Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (reģ. Nr. 90000068854) izsludina konkursu uz Tehnisko preču uzraudzības daļas vecākā eksperta ierēdņa amatu centrālajā iestādē Rīgā (viena vakance uz ierēdņa prombūtnes laiku)

JA TEV IR:

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā tehniskā izglītība

- atbilstība citām Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- praktiskā darba pieredze jomā, kas saistīta ar elektroiekārtām, mašīnbūvi, būvizstrādājumiem vai būvniecību (ilgāka par diviem gadiem), tiks uzskatīta par priekšrocību

- prasme strādāt ar liela apjoma dažāda veida informāciju, to apkopot un analizēt

- ļoti labas angļu valodas zināšanas, kas ļautu izmantot dokumentus Patērētāju tiesību aizsardzības centra darbības jomā

- labas komunikācijas prasmes (mutiski un rakstiski)

- autovadītāja tiesības

MĒS PIEDĀVĀJAM:

- interesantu un atbildīgu darbu aizraujošā, sabiedrībai ļoti svarīgā jomā

- plašas iespējas profesionālai izaugsmei

- iespēju piedalīties Eiropas Savienības profesionāļu darba grupās un starptautiskos uzraudzības projektos

- mēnešalgu no 1050,00 EUR līdz 1200,00 EUR (11. algu grupa) un valsts pārvaldē noteiktās sociālās garantijas

LAI TU VARĒTU:

- gatavot uzraudzības projektus un vadlīnijas

- veikt pārbaudes, analizēt un apkopot uzraudzības rezultātus

- izglītot komersantus

- izskatīt patērētāju sūdzības/nelaimes gadījumus, kuros iesaistītas nedrošas preces

- piedalīties ekspertu darba grupās

Pieteikumu konkursam, norādot konkrēto amatu, vispusīgu CV, augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām 20 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas sūtīt uz e-pasta adresi ptac@ptac.gov.lv, pa faksu 67388634, pa pastu vai iesniegt personīgi Patērētāju tiesību aizsardzības centrā Rīgā, Brīvības ielā 55, LV-1010 (II ieeja, ielokā no Vecās Ģertrūdes baznīcas puses). Uzziņas pa tālruni 67388633.

Pamatojoties uz Fizisko personu datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu, pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu konkursa norisi.


OP 2018/78.AKK3

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu Limbažu filiālē - nodarbinātības aģents/-e (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā izglītība (vēlams sociālajās zinātnēs)

- vismaz viena gada pieredze klientu konsultēšanā

- vēlama pieredze nodarbinātības jomā

- izpratne par valsts politiku nodarbinātības jomā un saistošo Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana amata kompetences ietvaros

- vērtēt faktus, paredzēt un novērtēt riskus

- labas saskarsmes, komunikācijas, plānošanas, kontroles un analītiskās prasmes

- zināšanas par personāla atlases procesu

- pieredze darbā ar datoru (MS Word, Excel) un biroja tehniku (lietotāja līmenī)

Galvenie amata pienākumi: sniegt pakalpojumus bezdarbniekiem, darba meklētājiem un bezdarba riskam pakļautām personām ar nodarbinātību saistītos jautājumos. Izdot administratīvus aktus. Noteikt bezdarbniekiem, darba meklētājiem un bezdarba riskam pakļautām personām tiesības saņemt Nodarbinātības valsts aģentūras pakalpojumus.

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1. kategorija: 607,00 EUR, 2. kategorija: 670,00 EUR, 3. kategorija: 747,00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 10 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Limbažu filiālē Vecā Sārmes ielā 10, Limbažos, LV-4001, vai jānosūta uz e-pasta adresi limbazi@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 64023960, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Piesakot savu kandidatūru vakantajam valsts civildienesta ierēdņa amatam, pretendents apliecina, ka atbilst Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas pretendenta profesionālās zināšanas. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Uz interviju tiks uzaicināti tie pretendenti, kuriem testā būs iegūts noteikts punktu skaits.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus. Intervija notiks Nodarbinātības valsts aģentūras Limbažu filiālē.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2018/78.AKR1

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkursa kārtībā 2018. gada 9. aprīlī Nodokļu pārvaldes Informatīvā tālruņa un konsultāciju daļas Latgales otrās apkalpošanas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā ir iecelta LOLITA ŽAGATA.


OP 2018/78.AKR2

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkursa kārtībā 2018. gada 9. aprīlī Nodokļu pārvaldes Rīgas klientu apkalpošanas un reģistrācijas daļas Otrās reģistrācijas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā ir iecelta DACE LĀCE.


OP 2018/78.AKR3

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkursa kārtībā 2018. gada 11. aprīlī Nodokļu pārvaldes Nodokļu maksātāju lietu daļas Otrās lietu uzglabāšanas un informācijas sagatavošanas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā ir iecelta ANITA SKUJA.


OP 2018/78.AKR4

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Nodokļu un muitas policijas pārvaldes Finanšu noziegumu izmeklēšanas daļas Otrās izmeklēšanas nodaļas izmeklētāja amatu ir beidzies bez rezultāta.


OP 2018/78.AKR5

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Nodokļu un muitas policijas pārvaldes Finanšu noziegumu izmeklēšanas daļas Pirmās izmeklēšanas nodaļas izmeklētāja amatu ir beidzies bez rezultāta.


OP 2018/78.AKR6

Kultūras ministrija paziņo, ka Kultūras ministrijas valsts sekretāra vietnieka kultūrpolitikas jautājumos ierēdņa amatā, sākot no 2018. gada 16. aprīļa, uz nenoteiktu laiku ir iecelts ULDIS ZARIŅŠ.


OP 2018/78.AKR7

Maksātnespējas administrācija paziņo, ka konkurss uz Pirmā uzraudzības departamenta juriskonsulta amatu uz noteiktu laiku beidzās bez rezultāta.


OP 2018/78.AKR8

Maksātnespējas administrācija paziņo, ka konkursa kārtībā Otrā uzraudzības departamenta juriskonsulta amatā uz nenoteiktu laiku 2018.gada 21.aprīlī ir iecelts RAIMONDS BALABKINS.


OP 2018/78.AKR9

Pārtikas un veterinārais dienests paziņo, ka Robežkontroles departamenta kontroles punkta "Silene" inspektores fitosanitārās uzraudzības jomā amatā uz noteiktu laiku no 2018.gada 16.aprīļa iecelta ANTRA LERHA.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)