Laidiens: 12.04.2018., Nr. 73

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursu rezultāti

OP 2018/73.AKR1

Valsts vides dienests Jelgavas reģionālā vides pārvalde informē, ka konkurss uz Kontroles daļas Piesārņojuma kontroles sektora vecākā inspektora amata vietu beidzies bez rezultāta.


OP 2018/73.AKR2

Lauku atbalsta dienests paziņo, ka konkurss uz Zivsaimniecības un valsts atbalsta departamenta LEADER pasākumu daļas vecākā referenta (ierēdņa) amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2018/73.AKR3

Labklājības ministrija paziņo, ka Labklājības ministrijas Finanšu vadības departamenta finansistes amatā (uz nenoteiktu laiku) ir iecelta GUNA TUČA.


OP 2018/73.AKR4

Labklājības ministrija paziņo, ka konkurss uz Labklājības ministrijas Sociālo pakalpojumu departamenta vecākā eksperta amata vietu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2018/73.AKR5

Labklājības ministrija paziņo, ka Labklājības ministrijas Darba tirgus politikas departamenta projekta "Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai" īstenošanas vecākā eksperta amatā (uz noteiktu laiku) ir iecelts MODRIS SUPE.


OP 2018/73.AKR6

Labklājības ministrija paziņo, ka Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas Bāriņtiesu un audžuģimeņu departamenta direktora vietnieces amatā (uz nenoteiktu laiku) ir iecelta LAURA ĶURBE.


OP 2018/73.AKR7

Labklājības ministrija paziņo, ka Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas Bāriņtiesu un audžuģimeņu departamenta direktora amatā (uz nenoteiktu laiku) ir iecelts AGRIS SKUDRA.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)