Laidiens: 06.04.2018., Nr. 69

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursu rezultāti

OP 2018/69.AKR1

Valsts vides dienesta Lielrīgas reģionālā vides pārvalde informē, ka konkursa kārtībā Atļauju daļas Piesārņojuma un atkritumu atļauju sektora vecākā eksperta ierēdņa amatā 2018.gada 22.martā iecelts DANIELS PAŅUHNO.


OP 2018/69.AKR2

Valsts vides dienests informē, ka konkurss uz Radiācijas drošības centra Inspekcijas daļas vecākā inspektora amata vietu beidzies bez rezultāta.


OP 2018/69.AKR3

Labklājības ministrijas Personāla un dokumentu pārvaldības departaments paziņo, ka Rīgas reģionālās Valsts darba inspekcijas Pārdaugavas sektora inspektores - valsts civildienesta ierēdņa pretendentes - amatā uz nenoteiktu laiku konkursa kārtībā iecelta DIĀNA GLUŠKO.


OP 2018/69.AKR4

Labklājības ministrijas Personāla un dokumentu pārvaldības departaments paziņo, ka Rīgas reģionālās Valsts darba inspekcijas Rīgas rajona sektora inspektores - valsts civildienesta ierēdņa pretendentes - amatā uz nenoteiktu laiku iecelta INESE POSSE.


OP 2018/69.AKR5

Labklājības ministrijas Personāla un dokumentu pārvaldības departaments paziņo, ka Rīgas reģionālās Valsts darba inspekcijas Centra sektora inspektora - valsts civildienesta ierēdņa pretendentes - amatā uz nenoteiktu laiku ieceltas NATĀLIJA KLĪDZĒJA un MADARA DINDENDORFA.


OP 2018/69.AKR6

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Vides un energoefektivitātes departamenta Energoefektivitātes projektu nodaļas projekta vadītājas amatā uz noteiktu laiku no 2018.gada 3.aprīļa iecelta SANNIJA STAFECKA.


OP 2018/69.AKR7

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Izglītības un zinātnes attīstības departamenta Zinātnes attīstības un pētniecības projektu nodaļas projekta vadītājas amatā uz noteiktu laiku no 2018.gada 3.aprīļa iecelta VINETA MUIŽNIECE.


OP 2018/69.AKR8

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Programmu vadības un uzraudzības departamenta Programmu uzraudzības un stratēģiskās plānošanas nodaļas vecākās ekspertes amatā uz noteiktu laiku no 2018.gada 3.aprīļa iecelta SIGITA GRĪNBERGA.


OP 2018/69.AKR9

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Infrastruktūras attīstības departamenta Latgales reģiona nodaļas projekta vadītāja amatā uz noteiktu laiku no 2018.gada 3.aprīļa iecelts OSKARS APEINS.


OP 2018/69.AKR10

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Cilvēkresursu attīstības projektu departamenta Veselības infrastruktūras attīstības projektu nodaļas projekta vadītājas amatā uz noteiktu laiku no 2018.gada 4.aprīļa iecelta GUNA MARGĒVIČA.


OP 2018/69.AKR11

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Infrastruktūras attīstības departamenta Latgales reģiona nodaļas projekta vadītājas amatā uz noteiktu laiku no 2018.gada 5.aprīļa iecelta GUNA MALINOVSKA.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)