Laidiens: 28.03.2018., Nr. 63

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2018/63.AKK1

Iepirkumu uzraudzības birojs ir Finanšu ministrijas padotībā esoša tiešās valsts pārvaldes iestāde, kas veic valsts pārvaldes funkciju iepirkumu procedūru uzraudzībā un ir funkcionāli augstākā iestāde attiecībā uz iesniegumu izskatīšanu par iepirkuma procedūras pārkāpumiem.

Ja vēlies pilnveidot sevi, strādājot valsts pārvaldē publisko iepirkumu jomā, dot ieguldījumu, izmantojot savas zināšanas un pieredzi, un pievienoties Iepirkumu uzraudzības biroja kolektīvam, aicinām pieteikties konkursā uz Kontroles departamenta vecākā/-ās referenta/-es amatu (ierēdņa amata vieta uz noteiktu laiku) - amats klasificēts 26.1. saimē, III līmenī, 9. mēnešalgu grupā

Kontroles departamenta darbība ir saistīta ar iepirkuma procedūru likumības pārbaudi.

Tavi galvenie amata pienākumi būs:

- izskatīt Eiropas Savienības fondu projektu iepirkumu dokumentāciju

- sagatavot atzinumus par iepirkumu procedūru likumību

Pirms iesniedz pieteikumu, izvērtē savu atbilstību šādām amata prasībām:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā izglītība, vēlams tiesību zinātnē

- prasme strādāt ar informācijas un komunikācijas tehnoloģijām

- precizitāte, spēja rakstiski skaidri formulēt un pamatot viedokli

- teicama latviešu valodas prasme

- vēlama angļu valodas prasme atbilstoši B1 līmenim

- analītiska domāšana, spēja plānot un organizēt, labas komunikācijas prasmes

- izpratne par publisko iepirkumu tiesisko regulējumu, darba pieredze valsts pārvaldē un darba pieredze saistībā ar publiskajiem iepirkumiem tiks uzskatīta par priekšrocību

Mēs piedāvājam:

- iegūt zināšanas un profesionālo pilnveidi publisko iepirkumu jomā

- sociālās garantijas un veselības apdrošināšanas polisi

- atsaucīgu un draudzīgu darba kolektīvu

- stabilu atalgojumu, bruto darba algu no 835 euro līdz 1100 euro (atkarībā no kategorijas, kuru nosaka, ņemot vērā pretendenta profesionālo pieredzi attiecīgajā jomā, kas iegūta pēdējo piecu gadu laikā un ir būtiska iestādes funkciju izpildei)

Piesakoties konkursā, tev jāiesniedz:

- pieteikuma (motivācijas) vēstule, kurā iekļauta informācija par darba pieredzi atbilstoši konkursa sludinājumā pretendentiem definētajām prasībām,

- Curriculum Vitae (CV),

- augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju, dokumentu par izglītības akadēmisko atzīšanu Latvijā, ja izglītība iegūta ārzemēs, un citus pretendenta kvalifikāciju apliecinošus dokumentus,

- apliecinājums par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām.

Pieteikuma dokumentus lūdzam sūtīt Iepirkumu uzraudzības birojam 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas uz adresi: Eksporta iela 6, Rīga, LV-1010, uz e-pastu: vakances@iub.gov.lv vai pa faksu 67326720. Tālr. uzziņām 67326702.

Papildu informāciju un apliecinājuma formu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām tu atradīsi Iepirkumu uzraudzības biroja interneta vietnē https://www.iub.gov.lv/lv/node/246.

Pamatojoties uz Fizisko personas datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu, Iepirkumu uzraudzības birojs informē, ka:

1) jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi;

2) iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Iepirkumu uzraudzības birojs, kontaktinformācija: Eksporta iela 6, Rīga, LV-1010.


OP 2018/63.AKK2

Jēkabpils Agrobiznesa koledža, reģistrācijas Nr.90011018726, izsludina konkursu uz lektoru amatiem (nepilnas slodzes) ekonomikas un informācijas tehnoloģiju katedrā

Pieteikšanās termiņš ir līdz 2018.gada 30.aprīlim.

Uz lektora amatu var pretendēt persona ar doktora vai maģistra grādu, kā arī persona ar augstāko izglītību bez zinātniskā grāda, ja tai ir pasniedzamajam studiju kursam atbilstoša vismaz piecu gadu praktiskā darba pieredze.

Sīkāka informācija par prasībām pretendentiem un iesniedzamajiem dokumentiem http://jekabpils.jak.lv/lv/skola/vakances/.

Amatu pretendentiem ir jāiesniedz Jēkabpils Agrobiznesa koledžas Personāldaļā 115.kabinetā, Pasta ielā 1, Jēkabpilī, direktorei adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā uz izsludināto vakanci un dokumenti saskaņā ar Akadēmisko un administratīvo amatu nolikumu Jēkabpils Agrobiznesa koledžā.


OP 2018/63.AKK3

Izglītības un zinātnes ministrija izsludina atklātu konkursu uz Eiropas skolas Briselē II pirmsskolas un sākumskolas latviešu valodas skolotāja amatu (viens amats uz noteiktu laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Izglītības likumā noteiktajām prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība pedagoģijā, pirmsskolas izglītības skolotāja un sākumskolas izglītības skolotāja kvalifikācija ar tiesībām mācīt matemātiku, dabaszinības, mūziku, mākslu un latviešu valodu

- praktiskā darba pieredze izglītības iestādē pirmsskolas un/vai sākumskolas klasēs, mācot matemātiku, dabaszinības, mūziku, mākslu un latviešu valodu (vismaz trīs gadi)

- zināšanas par izglītības sistēmu Eiropas skolās

- teicamas latviešu valodas zināšanas

- pirmās svešvalodas - angļu, franču vai vācu valodas zināšanas ne zemākas par B1 vai B2 līmeni (jābūt iegūtā līmeņa apliecinošam dokumentam vai arī valodas zināšanu līmenis jānorāda pieteikuma dokumentos)

- otrās svešvalodas - angļu, franču vai vācu ne zemākas par B1 vai B2 līmeni (jābūt iegūtā līmeņa apliecinošam dokumentam vai arī valodas zināšanu līmenis jānorāda pieteikuma dokumentos)

- komunikācijas, sadarbības un prezentācijas prasmes

- prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru

Pretendentiem/-ēm pieteikties līdz 2018.gada 9.aprīlim (ieskaitot), nosūtot pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae (CV), augstāko izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju un svešvalodas zināšanu līmeņa apliecinošu dokumentu kopijas pa pastu vai iesniedzot Izglītības un zinātnes ministrijas Personālvadības nodaļā (Vaļņu iela 2, 407.a kabinets, Rīga, Latvija, LV-1050), vai nosūtot uz e-pastu konkursi@izm.gov.lv ar norādi "Briseles konkurss".

Informējam, ka amata konkurss noritēs trīs kārtās šādi:

- 1. kārtā notiks pretendentu iesniegto dokumentu atbilstības un pieteikuma vēstulē sniegtās informācijas saturiskā izvērtēšana,

- 2. kārtā iekļuvušie pretendenti tiks aicināti vadīt vienu mācību stundu "Latviešu valoda" sākumskolas klasē (30 min.) un rotaļnodarbības daļu (15 min.) pirmsskolas klasē,

- 3. kārtā iekļuvušie pretendenti tiks aicināti uz darba interviju klātienē, kuras laikā tiks izvērtēta katra pretendenta piemērotība noteiktajām prasībām.

Pēc konkursa 1.kārtas sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa nākamajai kārtai! Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz otro un trešo konkursa kārtu aicinātos pretendentus.

Pamatojoties uz Fizisko personu datu aizsardzības likuma 8.panta pirmo daļu, Izglītības un zinātnes ministrija informē, ka:

- jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi,

- iepriekš minēto jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Izglītības un zinātnes ministrija.

Tālr. uzziņām 67047892.


OP 2018/63.AKK4

ZĀĻU VALSTS AĢENTŪRA izsludina atklātu konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Zāļu ekspertīzes laboratorijas vecākais eksperts - analītiķis (uz nenoteiktu laiku)

Amata mērķis:

nodrošināt zāļu paraugu analīzi atbilstoši attiecīgajā normatīvajā dokumentācijā un Eiropas Farmakopejā minētajām analīžu metodēm, piedalīties zāļu kvalitātes kontroles pasākumos

Amata kods: 2422 09.

Galvenie amata pienākumi:

- veikt zāļu paraugu testēšanu izmantojot fizikāli ķīmiskās metodes atbilstoši normatīvajā dokumentācijā norādītajām metodikām un Eiropas Farmakopejā prasībām

- veikt iekārtu kalibrēšanu, uzraudzīt izmantojamo iekārtu darbību, veikt pierakstus par iekārtu un mērīšanas līdzekļu ekspluatāciju

- reģistrēt zāļu analīžu rezultātus personālajā darba žurnālā, parauga testēšanas laikā

- piedalīties Zāļu ekspertīzes laboratorijas kvalitātes sistēmas dokumentācijas izstrādē, izstrādāt un sagatavot apstiprināšanai nepieciešamos testēšanas metožu aprakstus

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība ķīmijas nozarē (maģistra grāds)

- vēlama 3 gadu praktiskā darba pieredze analītiskajā ķīmijā un instrumentālo metožu pielietošanā

- latviešu valodas zināšanas augstākajā līmenī (C1), angļu valodas zināšanas vidējā līmenī (B1)

- prasme pielietot darbā augsti efektīvas šķidrumu hromatogrāfijas (AEŠH) un gāzu hromatogrāfijas (GH) un citas fizikāli ķīmiskās analīzes metodes;

- vēlamas zināšanas par Eiropas Farmakopejas prasībām zāļu testēšanai

- precizitāte un augsta atbildības sajūta

- spēja analizēt liela apjoma informāciju, analītiska domāšana, spēja strādāt paaugstinātas intensitātes apstākļos

- spēja strādāt gan patstāvīgi, gan komandā un prasme efektīvi organizēt savu darbu

- spēja patstāvīgi pieņemt lēmumus

- prasme strādāt ar MS Word, MS Excel

Mēs piedāvājam:

- pilnu darba slodzi

- labus darba apstākļus

- interesantu un atbildīgu darbu

- kvalifikācijas paaugstināšanas un izaugsmes iespējas

- atalgojumu un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam

Ierēdņa amatam noteikts 10.saimes "Ekspertīze" III līmenis un 10.mēnešalgu grupa (mēnešalgas diapazons atbilstoši kvalifikācijas kategorijai: 1.kategorija - līdz 940 euro, 2.kategorija - līdz 1115 euro, 3.kategorija - līdz 1287 euro).

Pieteikuma dokumentus (CV, motivācijas vēstuli) 20 kalendāro dienu laikā no paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" lūdzam sūtīt Zāļu valsts aģentūrai Jersikas ielā 15, Rīgā, LV-1003 (ar norādi "Konkursam"), e-pasta adrese: personals@zva.gov.lv, tālr. papildu informācijai 67078457, 67078424, fakss 67078428.

Informējam, ka sazināsimies tikai ar tiem kandidātiem, kas tiks aicināti uz darba interviju.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)