Laidiens: 21.02.2018., Nr. 37

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2018/37.AKK1

Valsts izglītības attīstības aģentūra izsludina atklātu konkursu uz Zinātnes, pētniecības un inovāciju politikas atbalsta departamenta Pētniecības starptautisko programmu nodaļas vecākā eksperta (darbinieka) amatu (uz nenoteiktu laiku)

Amata mērķis: nodrošināt zinātniski pētniecisko projektu administrēšanu un uzraudzību, piedalīties starptautiskās sadarbības projektu izstrādē un ieviešanā.

Galvenie amata pienākumi:

- pārstāvēt Valsts izglītības attīstības aģentūru Eiropas Savienības pētniecības un inovāciju programmu projektos (turpmāk - Projekti) un nodrošināt Projektu aktivitāšu ieviešanu Latvijā

- sniegt konsultācijas Projektu pieteicējiem par līdzfinansējuma piešķiršanas nosacījumiem

- organizēt Starptautiskās sadarbības programmu pētniecības un tehnoloģiju jomā projektu vērtēšanas komisijas darbu, protokolēt komisijas sēdes un sekot līdzi pieņemto lēmumu izpildei

- sagatavot un izsūtīt komisijas pieņemtos lēmumus

- nodrošināt līgumu slēgšanu par Projektu īstenošanu un līdzfinansējuma piešķiršanu

- veikt Projektu ieviešanas uzraudzību

- pārbaudīt zinātnisko institūciju iesniegto informāciju par Projektu īstenošanu un piešķirtā finansējuma izlietojumu saskaņā ar līgumā noteikto

- veikt Projekta ieviešanas pārbaudes uz vietas

- piedalīties analītisku pārskatu sagatavošanā par valsts budžeta 70.06.00 apakšprogrammas "Dalība Eiropas Savienības pētniecības un tehnoloģiju attīstības programmās" ietvaros sniegto atbalstu starptautisku pētniecības projektu Latvijas dalībniekiem

- piedalīties nodaļas kompetencē esošu tiesību aktu projektu izstrādāšanas procesā

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība. Vēlams doktora zinātniskais grāds

- praktiskā pieredze darbā valsts iestādē vai komercsabiedrībā (vismaz 3 gadi)

- vēlama pieredze darbā zinātnes nozarē

- pieredze analītisku dokumentu projektu sagatavošanā

- pieredze pētniecības projektu administrēšanā, vēlama pieredze dokumentu izstrādāšanā un noformēšanā, t. sk. iekšējo normatīvo aktu izstrādē

- angļu valodas zināšanas vismaz C1 līmenī (atbilstoši "Eiropas kopīgajās pamatnostādnēs valodu apguvei" noteiktajiem kritērijiem)

- zināšanas par Latvijas zinātnes sistēmu

- zināšanas pētniecības un inovāciju politikas īstenošanā

- spēja plānot un organizēt savu darbu, strādāt komandā, kā arī spēja uzņemties atbildību par pieņemtajiem lēmumiem

Mēs piedāvājam:

- interesantu, radošu, dinamisku un atbildīgu darbu profesionālā kolektīvā

- profesionālās izaugsmes iespējas

- stabilitāti un labus darba apstākļus

Amats ir klasificēts 44. saimes IIIA līmenī (11. mēnešalgu grupa). Mēnešalgas apmērs atkarībā no kategorijas, kuru nosaka, ņemot vērā pretendenta profesionālo pieredzi attiecīgajā jomā, kas iegūta pēdējo piecu gadu laikā un ir būtiska iestādes funkciju izpildei: 1. kategorija: 1052,00 EUR, 2. kategorija: 1209,00 EUR, 3. kategorija: 1382,00 EUR (bruto).

Iesniedzamos dokumentus - motivētu pieteikumu, kurā ir aprakstīta darba pieredze analītisku dokumentu projektu sagatavošanā un darbā ar Eiropas Savienības struktūrfondu, Eiropas Savienības pētniecības un inovācijas programmu, Latvijas Zinātnes padomes vai valsts pētījumu programmu projektu ieviešanu, norādot darba periodu (ja pieteikuma vēstulē nav aprakstīta minētā pieredze un laika periods, konkursa komisija uzskata, ka pretendentam nav šādas pieredzes, un pretendents netiek virzīts nākamajā kārtā), dzīves un iepriekšējās darba pieredzes aprakstu (CV) un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas - nosūtīt pa pastu vai iesniegt personīgi Valsts izglītības attīstības aģentūrai (adrese: Vaļņu iela 1, Rīga, LV-1050), vai nosūtīt uz e-pasta adresi info@viaa.gov.lv (ar norādi "Konkursam uz vecākā eksperta amatu") līdz 2018. gada 2. martam, vai iesniegt personīgi 5. stāvā. Papildu informācija pa tālr. 67785407.

Pretendentiem, kuri izglītību ir ieguvuši ārvalstīs, lūdzam pievienot dokumentu par tās akadēmisko atzīšanu Latvijā.

Pretendentu konkurss notiks divās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu iesniegto dokumentu izvērtēšana. Otrā kārta - intervija, kuras laikā tiks izvērtēta katra pretendenta zināšanas un piemērotība noteiktajām prasībām. Informējam, ka pēc iesniegto dokumentu izvērtēšanas prioritārajām prasībām konkursa pirmajā kārtā, sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa otrajai kārtai.

Pamatojoties uz Fizisko personu datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu, Valsts izglītības attīstības aģentūra informē, ka

1) jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi;

2) iepriekš minēto jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Valsts izglītības attīstības aģentūra, kontaktinformācija: Vaļņu iela 1, Rīga, LV-1050.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2018/37.AKR1

Studiju un zinātnes administrācija paziņo, ka konkursa kārtībā Studiju kreditēšanas daļas vecākā referenta amatā no 2018.gada 16.februāra uz nenoteiktu laiku iecelts JĀNIS FLAKSIS.


OP 2018/37.AKR2

Centrālā statistikas pārvalde paziņo, ka konkursa kārtībā Sociālās statistikas departamenta Nodarbinātības statistikas daļas vecākās referentes amatā 19.02.2018. iecelta RUTA BEINĀRE.


OP 2018/37.AKR3

Centrālā statistikas pārvalde paziņo, ka konkursa kārtībā Cenu statistikas departamenta Ražotāju cenu indeksu daļas referentes amatā (uz noteiktu laiku) 19.02.2018. iecelta AIJA BRANTE.


OP 2018/37.AKR4

Valsts vides dienesta Madonas reģionālā vides pārvalde informē, ka konkursa kārtībā Atļauju daļas vecākās ekspertes ierēdnes amatā no 2018. gada 12. februāra iecelta ELĪNA PĒTERSONE.


OP 2018/37.AKR5

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkursa kārtībā 2018.gada 12.februārī Nodokļu pārvaldes Informatīvā tālruņa un konsultāciju daļas EDS atbalsta nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā ir iecelta OKSANA KARAVANSKA.


OP 2018/37.AKR6

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkursa kārtībā 2018.gada 12.februārī Nelegāli iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas pārvaldes Metodikas atbalsta un riska analīzes daļas galvenā jurista amatā ir iecelts ANTONS ZARECKIS.


OP 2018/37.AKR7

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkursa kārtībā 2018.gada 12.februārī Nodokļu pārvaldes Nodokļu un nodevu grāmatvedības metodikas daļas Metodikas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā ir iecelta MARINA NUKA.


OP 2018/37.AKR8

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkursa kārtībā 2018.gada 14.februārī Nodokļu pārvaldes Fizisko personu deklarāciju uzskaites daļas Piektās nodaļas vecākās nodokļu inspektores amatā ir iecelta ELĪNA SPRŪDE.


OP 2018/37.AKR9

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkursa kārtībā 2018.gada 14.februārī Muitas pārvaldes E-muitas daļas E-muitas attīstības nodaļas vecākās muitas ekspertes amatā ir iecelta LOLITA LŪSE.


OP 2018/37.AKR10

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkursa kārtībā 2018.gada 15.februārī Nodokļu pārvaldes Informatīvā tālruņa un konsultāciju daļas Latgales otrās apkalpošanas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā ir iecelta JEĻENA ŠADURSKA.


OP 2018/37.AKR11

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkursa kārtībā 2018.gada 16.februārī Nodokļu pārvaldes Informatīvā tālruņa un konsultāciju daļas Latgales otrās apkalpošanas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā ir iecelta ILONA JURČA.


OP 2018/37.AKR12

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkursa kārtībā 2018.gada 16.februārī Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes Trešās piedziņas daļas Otrās nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā ir iecelta SANDRA GAČIKA.


OP 2018/37.AKR13

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkursa kārtībā 2018.gada 8.februārī Nodokļu pārvaldes Pievienotās vērtības nodokļa daļas Vidzemes otrās apkalpošanas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā ir iecelta ANDA PŪCE.


OP 2018/37.AKR14

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes Pirmās piedziņas daļas Otrās nodaļas galvenā nodokļu inspektora amatu ir beidzies bez rezultāta.


OP 2018/37.AKR15

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes Pirmās piedziņas daļas Trešās nodaļas galvenā nodokļu inspektora amatu ir beidzies bez rezultāta.


OP 2018/37.AKR16

Labklājības ministrijas Personāla un dokumentu pārvaldības departaments paziņo, ka Vidzemes reģionālās Valsts darba inspekcijas Valmieras sektora inspektoru valsts civildienesta ierēdņu amatos uz nenoteiktu laiku konkursa kārtībā iecelti JĀNIS RUBULIS un LAURA ANDERSONE.


OP 2018/37.AKR17

Datu valsts inspekcija paziņo, ka Juridiskās nodaļas jurista amata konkurss noslēgts bez rezultāta.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)