Laidiens: 28.12.2018., Nr. 253

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2018/253.AKK1

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto darbinieka amatu - ES fondu projektu departamenta "Subsidētās darbavietas bezdarbniekiem" (Nr.9.1.1.1/15/I/001) vecākā/-ās eksperta/-es (1 amata vieta uz noteiktu, uz projekta norises laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- vismaz viena gada darba pieredze nodarbinātības jomā vai projektu vadībā

- Latvijas Republikas normatīvo aktu pārzināšana amata kompetences ietvaros

- izpratne par valsts politiku nodarbinātības jomā un Eiropas Savienības nodarbinātības politikas jautājumiem

- organizatora spējas, iniciatīva, komunikācijas prasmes

- analītiskā domāšana, prasme vērtēt faktus, datus, paredzēt un novērst riskus

- vēlamas svešvalodu zināšanas (angļu, krievu)

- datorprasmes MS Office - lietotāja līmenī

- prasme strādāt ar biroja tehniku

Amata mērķis un galvenie amata pienākumi: nodrošināt ESF projekta "Subsidētās darbavietas bezdarbniekiem" (Nr.9.1.1.1/15/I/001) īstenošanu atbilstoši normatīvo aktu prasībām, projekta mērķiem un uzdevumiem, apstiprinātajiem rādītājiem un noteiktajiem rezultātiem. Plānot, organizēt un uzraudzīt projekta aktivitāšu īstenošanu amata kompetences ietvaros Aģentūras struktūrvienībās un filiālēs; sagatavot informāciju izskatīšanai aktīvo nodarbinātības un bezdarba samazināšanas preventīvo pasākumu rezultatīvo rādītāju un finanšu līdzekļu komisijā; analizēt un kontrolēt datus par projektu aktivitāšu īstenošanu; sniegt metodisku atbalstu un konsultācijas projekta personālam; pildīt aktīvā nodarbinātības pasākuma "Pasākums noteiktām personu grupām" procesa īpašnieka pienākumus; piedalīties subsidēto darba vietu izveides procesa kontrolē.

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1.kategorija: 805,00 EUR, 2.kategorija: 92,.00 EUR, 3.kategorija: 1057,00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 20 dienu laikā, skaitot no sludinājuma publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis", Pretendentam jānosūta pa pastu Nodarbinātības valsts aģentūrai, adrese: K.Valdemāra ielā 38, k-1, Rīgā, LV-1010, vai uz e-pastu: konkursi@nva.gov.lv ar norādi "SDB_vecākais_eksperts". Informācija pa tālruni 67021841 un Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā: www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks divās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus.

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46 EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) 13.pantu, Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka:

1) jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi;

2) iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Nodarbinātības valsts aģentūra, kontaktinformācija: K.Valdemāra iela 38, k-1, Rīga, LV-1010.


OP 2018/253.AKK2

Vidzemes Augstskola izsludina konkursu uz vakantajiem amatiem Vidzemes Augstskolas Sociālo, ekonomisko un humanitāro pētījumu institūtā:

- pētnieks - 1 vieta (komunikācijas zinātnes nozare, apakšnozare Komunikācijas teorija)

Prasības pretendentiem: doktora grāds atbilstošā nozarē, iepriekšēja pieredze atbilstošās nozares pētījumos, angļu valodas zināšanas.

- zinātniskais asistents - 1 vieta (zinātnes nozare Inženierzinātnes, apakšnozare Sociotehnisku sistēmu modelēšana)

Prasības pretendentiem: doktorantūras students, iepriekšēja pieredze atbilstošās nozares pētījumos, angļu valodas zināšanas.

Pretendentiem uz vakanto amatu viena mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas datuma oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" jāiesniedz rektoram adresēta pieteikuma vēstule (motivācija strādāt institūtā), izglītību un zinātnisko grādu apliecinošu dokumentu kopijas, publikāciju saraksts, CV. Pieteikumu sūtīt augstskolas juristei-personāla speciālistei pa e-pastu: agrita.somase@va.lv ar norādi "Konkurss uz zinātnisko amatu"; tālr. 26186555. Samaksa atbilstoši konkrētajam veiktajam darbam.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2018/253.AKR1

Izglītības un zinātnes ministrijas paziņo, ka Augstākās izglītības, zinātnes un inovāciju departamenta juriskonsulta valsts civildienesta ierēdņa amata konkurss uz nenoteiktu laiku (izsludināts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" 2018.gada 5.novembrī, Nr.218 (6304)) ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2018/253.AKR2

Būvniecības valsts kontroles birojs paziņo, ka konkursa kārtībā 2019.gada 2.janvārī Kontroles departamenta Būvju ekspluatācijas uzraudzības nodaļas būvinspektora amatā uz nenoteiktu laiku iecelts SANDRIS CELMIŅŠ.


OP 2018/253.AKR3

Būvniecības valsts kontroles birojs paziņo, ka konkurss uz Kontroles departamenta direktora vietnieka ierēdņa amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2018/253.AKR4

Būvniecības valsts kontroles birojs paziņo, ka konkurss uz Būvniecības informācijas sistēmas departamenta Būvniecības informācijas sistēmas reģistru nodaļas vadītāja ierēdņa amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2018/253.AKR5

Labklājības ministrija paziņo, ka konkurss uz Metodiskās vadības un kontroles departamenta vecākā referenta valsts civildienesta ierēdņa amatu ir beidzies bez rezultāta.


OP 2018/253.AKR6

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs paziņo, ka š. g. 12. novembrī "Latvijas Vēstnesī" izsludinātais konkurss uz vakanto Otrās patērētāju kolektīvo interešu uzraudzības daļas juriskonsulta ierēdņa amatu ir noslēdzies bez rezultāta.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)