Laidiens: 28.11.2018., Nr. 234

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2018/234.AKK1

Latvijas Lauksaimniecības universitāte (reģ.Nr. 90000041898) izsludina konkursu uz akadēmisko amatu LLU Informācijas tehnoloģiju fakultātē (uz noteiktu laiku):

Pētnieks - nozarē Elektrotehnika, elektronika, informācijas un komunikāciju tehnoloģijas, apakšnozarē Sistēmu analīze, modelēšana un projektēšana - 1 vieta

Pretendentiem jāiesniedz rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā, dokumentu noraksti, kas apliecina augstāko izglītību un nepieciešamos akadēmiskos un zinātniskos grādus, dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta arī zinātniskā, pedagoģiskā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto zinātnisko darbu saraksts pēdējo sešu gadu laikā.

Dokumentu kopa jāiesniedz mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas LLU Personāldaļā Jelgavā, Lielā ielā 2, vai jāsūta pa pastu (LV-3001), pa e-pastu: astrida.domkina@llu.lv.

Ar Nolikumu par LLU akadēmiskajiem amatiem var iepazīties LLU mājaslapā www.llu.lv sadaļā Par mums, Dokumenti, Nolikumi.

Darbavieta: Lielā iela 2, Jelgava.

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu, jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Lauksaimniecības universitāte, adrese: Lielā iela 2, Jelgava.


OP 2018/234.AKK2

Valsts robežsardzes koledža izsludina atklātu konkursu uz akadēmiskā personāla amatu ar pilnu slodzi

Informācija par pretendentiem nepieciešamo izglītības līmeni un kvalifikācijas pakāpi pieejama tīmekļvietnē www.vrk.rs.gov.lv sadaļā "Akadēmiskā personāla vēlēšanas 2018".

Dokumentus iesniegt mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas datuma Valsts robežsardzes koledžas Administratīvajā nodaļā, 227.kabinetā, Rēzeknē, Zavoloko ielā 8. Sīkāka informācija pa tālr. 64603676.


OP 2018/234.AKK3

Finanšu ministrija (reģ. Nr. 90000014724) izsludina konkursu uz šādu amatu:

Ja vēlies iegūt unikālu pieredzi, ja vēlies izmantot savas zināšanas un pieredzi, strādājot valsts pārvaldes iestādē, tad pievienojies Finanšu ministrijas enerģiskajam un radošajam kolektīvam, kurš šobrīd meklē jaunu kolēģi

Finanšu ministrija ir vadošā valsts pārvaldes iestāde finanšu nozarē. Ministrija veido valsts nodokļu politiku, izstrādā gadskārtējo valsts budžetu, vada Eiropas Savienības struktūrfondus, kā arī uzrauga valsts makroekonomisko attīstību

Mūsu vērtības ir atbildība, sadarbība, profesionalitāte un atbalsts

Finanšu ministrijas komandā nepieciešams enerģisks, jauniem izaicinājumiem gatavs kolēģis uz šādu vakanto amatu - vecākais eksperts uz noteiktu laiku Eiropas Savienības fondu stratēģijas departamenta Uzņēmējdarbības un inovāciju attīstības nodaļā

Eiropas Savienības (ES) fondu stratēģijas departaments ir struktūrvienība, kas nodrošina ministrijas kā ES fondu vadošās iestādes funkcijas ES fondu plānošanā, tai skaitā ES fondu plānošanas dokumentu sagatavošanu un nacionālo mērķu noteikšanu.

Ja tev ir:

- augstākā akadēmiskā vai augstākā profesionālā izglītība ekonomikā, vadībzinībās, finansēs, jurisprudencē vai citās sociālajās zinātnēs

- pieredze Eiropas Savienības fondu vadībā vai darbā, kas saistīts ar pētniecību, tehnoloģiju attīstību un inovācijām vai zinātnisko institūciju darbību tiks uzskatīta par priekšrocību

- pieredze darbā valsts pārvaldē pēdējo 5 gadu laikā ne mazāk kā 3 gadi

- labas angļu valodas zināšanas rakstos un mutvārdos

- zināšanas par ES institūcijām, darbības principiem, lēmumu pieņemšanas procesu

- pieredzējuša datora lietotāja līmeņa prasmes

- labas analītiskās un komunikāciju spējas

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

Ja vēlies uzņemties, būt atbildīgs un veikt uzdevumus, kas saistīti ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansēto pasākumu pētniecības un attīstības (P&A) un inovāciju jomā plānošanu, ieviešanu un vadību, pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- karjeru vadošajā valsts pārvaldes iestādē finanšu nozarē

- darbu pie viena no labākajiem un stabilākajiem darba devējiem Latvijā

- stabilu atalgojumu

- un galvenais - profesionālu un atsaucīgu kolēģu komandu

Ja vēlies pieteikties konkursā, tev 20 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas jānosūta Finanšu ministrijas Personālvadības departamentam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, vai uz e-pastu: pasts@fm.gov.lv šādi dokumenti:

- pieteikuma vēstule, kurā iekļauta informācija par darba pieredzi atbilstoši konkursa pretendentiem definētajām prasībām, kā arī tajā apliecinot atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- Curriculum Vitae (CV)

- augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopija

- dokumenta kopija par izglītības akadēmisko atzīšanu Latvijā, ja izglītība iegūta ārzemēs

- citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas, kas raksturo atbilstību amata konkursam izvirzītajām prasībām

Papildu informāciju tu atradīsi Finanšu ministrijas interneta vietnē http://www.fm.gov.lv/lv/karjera/vakances. Zvani mums, ja tev ir neskaidrības vai jautājumi, pa tālruni 67083908.

Informējam, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi.

Personas datu pārzinis: Latvijas Republikas Finanšu ministrija, reģ.Nr. 90000014724, Smilšu iela 1, Rīga, LV-1919, tālrunis +371-67095405, e-pasts: pasts@fm.gov.lv.

Papildu informāciju par personas datu apstrādi Finanšu ministrijā var iegūt Finanšu ministrijas tīmekļa vietnē.


OP 2018/234.AKK4

Amata konkursa atsaukums

Valsts izglītības satura centrs atsauc oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" 2018.gada 22.novembrī publicēto oficiālo paziņojumu (Nr.: 2018/230.AKKS) par izsludināto konkursu uz vakanto Profesionālās izglītības satura nodrošinājuma nodaļas vecākā referenta (ierēdņa) amatu.


OP 2018/234.AKK5

Pārtikas un veterinārais dienests (reģistrācijas Nr.LV90000064301) izsludina konkursu uz vakanto darbinieka amatu (viena amata vieta uz nenoteiktu laiku) - Pārtikas un veterinārā dienesta Resursu vadības departamenta Informācijas tehnoloģiju daļas INFORMĀCIJAS SISTĒMU ADMINISTRATORS (darbavieta: Rīga, Peldu iela 30)

Ja tev ir:

- 1. vai 2.līmeņa augstākā izglītība, kas papildināta ar speciālajām mācībām Informācijas tehnoloģiju jomā

- pieredze IT infrastruktūras apkalpošanā un lietotāju atbalsta sniegšanā

- pieredze darbā ar MS Windows operētājsistēmām, tostarp MS Windows Server 2008/2012

- pieredze darbā ar MS Word, MS Excel, MS PowerPoint

- pieredze un prasme strādāt ar datorprogrammām

- prasme organizēt savu darbu

- spēja un vēlme apgūt jaunus risinājumus

- labas latviešu un angļu valodas zināšanas

Zināšanas kādā no šīm jomām tiks uzskatītas par priekšrocību:

- MS Windows aktīvā direktorija

- tīmekļa serveru administrēšana

- SQL datubāzes

- Linux administrēšanas pamati

- zināšanas par datoru uzbūvi un spēja risināt tehniskas problēmas

Un vēlies ieguldīt savas zināšanas un prasmes interesantā, atbildīgā un dinamiskā darbā:

- veicot sistēmu un lietotāju administrēšanu

Pievienojies mūsu komandai un iegūsi:

- neatsveramu profesionālo pieredzi

- mācību iespējas profesionālajai pilnveidei

- darbu atsaucīgu kolēģu kolektīvā

- stabilu atalgojumu atbilstoši 10.mēnešalgu grupai līdz 1250 EUR, pirms nodokļu nomaksas

- normatīvajos aktos noteiktās sociālās garantijas

- veselības apdrošināšanas polisi

Motivētu pieteikumu, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" sūtīt vai iesniegt Pārtikas un veterinārā dienesta Personāla vadības daļai ar norādi - IS administrators. E-pasta adrese: konkursi@pvd.gov.lv, adrese: Peldu iela 30, Rīga, LV-1050. Tālr. informācijai 67027529.

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes Regulu Nr. 2016/679, Pārtikas un veterinārais dienests informē, ka:

1) jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi;

2) iepriekš minētais jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Pārtikas un veterinārais dienests, kontaktinformācija: Peldu iela 30, Rīga, LV-1050.


OP 2018/234.AKK6

Pārtikas un veterinārais dienests (reģistrācijas Nr.LV90000064301) izsludina konkursu uz vakanto darbinieka amatu (viena amata vieta uz nenoteiktu laiku) - Pārtikas un veterinārā dienesta Resursu vadības departamenta Informācijas tehnoloģiju daļas INFORMĀCIJAS TEHNOLOĢIJU PROJEKTU VADĪTĀJS (darbavieta: Rīga, Peldu iela 30)

Ja tev ir:

- augstākā izglītība informācijas tehnoloģiju jomā, kas papildināta ar speciālajām mācībām

- pieredze IT infrastruktūras apkalpošanā un lietotāju atbalsta sniegšanā

- labas latviešu valodas un angļu valodas zināšanas

- labas komunikācijas prasmes

- precizitāte darbā, enerģiskumus, atbildības izjūta par uzdotā darba izpildi

Ja tu pārzini:

- MS Windows darba staciju operētājsistēmas un MS Windows Server 2008/2012

- MS Word, MS Excel, MS PowerPoint

Novērtēsim, ja tev būs:

- pieredze analizēt un pārvaldīt IT darbus/pieprasījumus

- pieredze IT projektu vadībā saistībā ar produktu izstrādi, ieviešanu un uzturēšanu

- prasmes izstrādāt IT sistēmu specifikācijas

- spēja analizēt IS lietotāju prasības

- spēja risināt problēmsituācijas saistībā ar informācijas tehnoloģijām

Ja tu vēlies ieguldīt savas zināšanas un prasmes interesantā, atbildīgā un dinamiskā darbā:

- izstrādājot nepieciešamo informācijas sistēmu ieviešanas plānus, nodrošinot informācijas sistēmu atbilstību ES normatīvajām prasībām un sekmīgu integrāciju analogās ES sistēmās

- koordinējot informācijas sistēmu izstrādes un ieviešanas projektus, identificējot un paredzot riskus, veicot nepieciešamās izmaiņas projekta gaitā

- nodrošinot informācijas sistēmu savstarpējās savietojamības un integrācijas atbalstu un programmatūras un tās izmaiņu pārvaldību

Pievienojies mūsu komandai un iegūsi:

- neatsveramu profesionālo pieredzi

- mācību iespējas profesionālajai pilnveidei

- darbu atsaucīgu kolēģu kolektīvā

- stabilu atalgojumu atbilstoši 11.mēnešalgu grupai līdz 1280 EUR, pirms nodokļu nomaksas

- normatīvajos aktos noteiktās sociālās garantijas

- veselības apdrošināšanas polisi

Motivētu pieteikumu, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" sūtīt vai iesniegt Pārtikas un veterinārā dienesta Personāla vadības daļai ar norādi - IT projektu vadītājs. E-pasta adrese: konkursi@pvd.gov.lv, adrese: Peldu iela 30, Rīga, LV-1050. Tālr. informācijai 67027529.

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes Regulu Nr. 2016/679, Pārtikas un veterinārais dienests informē, ka:

1) jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi;

2) iepriekš minētais jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Pārtikas un veterinārais dienests, kontaktinformācija: Peldu iela 30, Rīga, LV-1050.


OP 2018/234.AKK7

Dabas aizsardzības pārvalde izsludina konkursu uz Kurzemes reģionālās administrācijas vecākā valsts vides inspektora/-es ierēdņa vietu uz nenoteiktu laiku (pilna darba slodze)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā izglītība vides, dabaszinību, meža vai juridiskajās zinātnēs

- zināšanas un praktiskā pieredze darbā ar dabas un vides aizsardzību regulējošiem tiesību aktiem tiks uzskatīta par priekšrocību

- zināšanas sugu un biotopu noteikšanā tiks uzskatīta par priekšrocību

- labas komunikācijas un sadarbības prasmes, augsta atbildības sajūta

- B kategorijas autovadītāja apliecība

- dokumentu un tekstu sagatavošanas prasmes, labas datora lietošanas prasmes

- krūmgrieža, motorzāģa vadīšanas apliecība, kuģošanas līdzekļa vadīšanas apliecība tiks uzskatīta par priekšrocību

Galvenie amata pienākumi:

- īpaši aizsargājamo dabas teritoriju, sugu, biotopu, mikroliegumu aizsardzību un izmantošanu regulējošo normatīvo aktu ievērošanas kontrole

- sagatavot dokumentus un administratīvos aktus dabas aizsardzības jomā

- īstenot īpaši aizsargājamo dabas teritoriju dabas aizsardzības plānos noteikto aizsardzības un apsaimniekošanas pasākumu ieviešanu

- sabiedrības informēšana un izglītošana dabas aizsardzības jomā

Piedāvājam:

- interesantu un atbildīgu darbu

- atalgojumu un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam

- ikdienas darbs saistīts arī ar izbraukumiem

- iespējas veikt darba pienākumus attālināti

Biroja adrese: "Šlīteres mežniecība", Dundagas pagasts, Dundagas novads, LV-3270.

Pārraugāmās teritorijas - Dundagas, Rojas, Talsu, Kandavas novadu teritorija.

Mēnešalga: līdz 800 euro (bruto) pēc pārbaudes laika beigām, atbilstoši piešķirtajai kategorijai.

Amats klasificēts 26.3.amatu apakšsaimē, III līmenī, 9 mēnešalgu grupā.

Pārbaudes laiks: 3 mēneši.

Motivācijas vēstuli, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju iesniegt līdz 2018.gada 11.decembrim Dabas aizsardzības pārvaldes Kurzemes reģionālajā administrācijā, "Šlīteres mežniecība", Dundagas pagasts, Dundagas novads, LV-3270, vai e-pastā: kurzeme@daba.gov.lv. Tālr. uzziņām 29132019.

Pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi atbilstoši normatīvajiem aktiem nodarbinātības jomā. Atbilstoši Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13. panta 1. punktam sniedzam informāciju par iesniegto personas datu apstrādes tālākajām darbībām Dabas aizsardzības pārvaldē:

- personas datu apstrādes pārzinis ir Dabas aizsardzības pārvalde, Baznīcas iela 7, Sigulda, LV-2150;

- datu apstrādes juridiskais pamats - Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6. panta 1. punkta b) apakšpunkts un c) apakšpunkts, 9. panta 2. punkta b) apakšpunkts un Darba likums.


OP 2018/234.AKK8

Dabas aizsardzības pārvalde izsludina konkursu uz Kurzemes reģionālās administrācijas vecākā eksperta/-es ierēdņa vietu uz nenoteiktu laiku (pilna darba slodze)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā izglītība vides, dabaszinību vai meža zinātnēs

- zināšanas darbā ar dabas un vides aizsardzību regulējošiem tiesību aktiem

- zināšanas un praktiskā pieredze sugu un biotopu noteikšanā tiks uzskatīta par priekšrocību

- labas komunikācijas un sadarbības prasmes, augsta atbildības sajūta

- B kategorijas autovadītāja apliecība

- dokumentu un tekstu sagatavošanas prasmes, labas datora lietošanas prasmes

Galvenie amata pienākumi:

- dabas vērtību pārbaude dabā, ieteikumu sagatavošana dabas vērtību saglabāšanai

- īstenot īpaši aizsargājamo dabas teritoriju dabas aizsardzības plānos un sugu aizsardzības plānos noteikto aizsardzības un apsaimniekošanas pasākumu ieviešanu

- sabiedrības informēšana un izglītošana dabas aizsardzības jomā

Piedāvājam:

- interesantu un atbildīgu darbu

- atalgojumu un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam

- ikdienas darbs saistīts arī ar izbraukumiem

- iespējas veikt darba pienākumus attālināti

Biroja adrese: Jaunā Ostmala 2A, Liepāja, LV-3401.

Pārraugāmās teritorijas: Saldus, Brocēnu, Aizputes, Nīcas, Pāvilostas, Priekules, Durbes, Grobiņas, Rucavas, Skrundas, Vaiņodes novads, un Liepājas pilsēta.

Mēnešalga: līdz 900 euro (bruto) pēc pārbaudes laika beigām, atbilstoši piešķirtajai kategorijai.

Amats klasificēts 10. amatu saimē, III līmenī, 10 mēnešalgu grupā.

Pārbaudes laiks: 6 mēneši.

Motivācijas vēstuli, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju iesniegt līdz 2018.gada 11.decembrim Dabas aizsardzības pārvaldes Kurzemes reģionālajā administrācijā, "Šlīteres mežniecība", Dundagas pagasts, Dundagas novads, LV-3270, vai e-pastā: kurzeme@daba.gov.lv. Tālr. uzziņām 29132019.

Pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi atbilstoši normatīvajiem aktiem nodarbinātības jomā. Atbilstoši Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13. panta 1. punktam sniedzam informāciju par iesniegto personas datu apstrādes tālākajām darbībām Dabas aizsardzības pārvaldē:

- personas datu apstrādes pārzinis ir Dabas aizsardzības pārvalde, Baznīcas iela 7, Sigulda, LV-2150;

- datu apstrādes juridiskais pamats - Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6. panta 1. punkta b) apakšpunkts un c) apakšpunkts, 9. panta 2. punkta b) apakšpunkts un Darba likums.


OP 2018/234.AKK9

Dabas aizsardzības pārvalde izsludina konkursu uz Kurzemes reģionālās administrācijas Administratīvās daļas vadītāja/-as ierēdņa vietu uz nenoteiktu laiku (pilna darba slodze)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā izglītība

- prasmes līgumu, aktu, u.c. dokumentu sagatavošanā, prasme strādāt ar liela apjoma informāciju

- vēlama darba pieredze īpašumu apsaimniekošanā, būvniecībā, tāmju sagatavošanā

- zināšanas dabas aizsardzības problemātikā

- spēja plānot un organizēt savu un daļas darbu

- labas komunikācijas un sadarbības prasmes, augsta atbildības sajūta, spēja patstāvīgi pieņemt lēmumus

- B kategorijas autovadītāja apliecība

Galvenais amata mērķis:

- organizēt Pārvaldes valdījumā esošā valsts nekustamā un kustamā īpašuma pārvaldi

Piedāvājam:

- interesantu un atbildīgu darbu

- vērtīgu pieredzi, profesionālās izaugsmes iespējas

- atalgojumu un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam

- ikdienas darbs saistīts arī ar izbraukumiem

Biroja adrese: "Šlīteres mežniecība", Dundagas pagasts, Dundagas novads, LV-3270.

Mēnešalga: līdz 1000 euro (bruto) pēc pārbaudes laika beigām, atbilstoši piešķirtajai kategorijai.

Amats klasificēts 3. amatu saimē, III līmenī, 10 mēnešalgu grupā.

Pārbaudes laiks: 3 mēneši.

Motivācijas vēstuli, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju iesniegt līdz 2018.gada 11.decembrim Dabas aizsardzības pārvaldes Kurzemes reģionālajā administrācijā, "Šlīteres mežniecība", Dundagas pagasts, Dundagas novads, LV-3270, vai e-pastā: kurzeme@daba.gov.lv. Tālr. uzziņām 29132019.

Pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi atbilstoši normatīvajiem aktiem nodarbinātības jomā. Atbilstoši Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13. panta 1. punktam sniedzam informāciju par iesniegto personas datu apstrādes tālākajām darbībām Dabas aizsardzības pārvaldē:

- personas datu apstrādes pārzinis ir Dabas aizsardzības pārvalde, Baznīcas iela 7, Sigulda, LV-2150;

- datu apstrādes juridiskais pamats - Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6. panta 1. punkta b) apakšpunkts un c) apakšpunkts, 9. panta 2. punkta b) apakšpunkts un Darba likums.


OP 2018/234.AKK10

Rīgas Tehniskā universitāte, reģ.Nr. 90000068977,

izsludina konkursu uz vakantajām zinātniskā personāla amata vietām

INŽENIEREKONOMIKAS UN VADĪBAS FAKULTĀTE

- Uzņēmējdarbības inženierijas un vadības institūts / Ekonomika un uzņēmējdarbība

- Zinātniskais asistents - 1 amata vieta

Prasības pretendentiem/-ēm:

- maģistra grāds ekonomikas vai vadībzinību jomā

- angļu valodas zināšanu un prasmju C1 līmenis

- pedagoģiskā darba pieredze uzņēmējdarbības izglītības jomā (vismaz 2 gadi)

- pieredze nacionālu starptautisku projektu īstenošanā uzņēmējdarbības veicināšanas un izglītības jomā

- vēlama uzņēmējdarbības pieredze

- Ražošanas kvalitātes institūts/ Ekonomika un uzņēmējdarbība

- Zinātniskais asistents - 1 amata vieta

Prasības pretendentiem/-ēm:

- maģistra grāds kvalitātes vadībā

- pieredze starptautiskos zinātniskos projektos izglītības un kvalitātes pilnveides jomā

- angļu valodas zināšanu un prasmju C1 līmenis

- pieredze zinātnisko pētījumu veikšanā kvalitātes vadības jomā

- vismaz viena publikācija kvalitātes vadības jomā

- praktiska pieredze kvalitātes vadībā

- par priekšrocību tiks uzskatītas uzsāktas studijas doktorantūrā

- Starptautisko ekonomisko sakaru un muitas institūts/ Ekonomika un uzņēmējdarbība

- Vadošais pētnieks - 1 amata vieta

Prasības pretendentiem/-ēm:

- doktora grāds atbilstošā zinātnes nozarē

- angļu valodas zināšanu un prasmju B2 līmenis

- pieredze ekonomisko procesu modelēšanā

- atbilstošas zinātniskās publikācijas, zinātnisko projektu vadīšanas pieredze

- vismaz 5 publikācijas pēdējo sešu gadu laikā, no kurām 3 indeksētas starptautiskās citējamības datu bāzēs

- Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma ekonomikas institūts/ Ekonomika un uzņēmējdarbība

- Zinātniskais asistents - 2 amata vietas

Prasības 1. amata vietas pretendentam/-ei:

- bakalaura grāds nekustamā īpašuma pārvaldībā

- vēlama pieredze nekustamā īpašuma attīstības projektos, pārvaldīšanā un apsaimniekošanā, kā arī energoefektivitātes ieviešanas projektos

- par priekšrocību tiks uzskatītās zināšanas un prasmes būvniecības tāmju sastādīšanā

Prasības 2. amata vietas pretendentam/-ei:

- MBA vai Mg.oec. vēlama pieredze liela apjomu datu analīzes projektos

- angļu valodas zināšanu un prasmju C1 līmenis

- par priekšrocību tiks uzskatītas uzsāktas studijas doktorantūrā

ENERĢĒTIKAS UN ELEKTROTEHNIKAS FAKULTĀTE

- Vides aizsardzības un siltuma sistēmu institūts/ Vides inženierijas un enerģētikas nozarē, vides inženierzinātnes apakšnozarē.

- Vadošais pētnieks - 1 amata vieta

Prasības pretendentiem/-ēm:

- doktora grāds

- angļu valodas zināšanu un prasmju B1 līmenis

- zinātnes nozarei atbilstošas zinātniskās publikācijas

- spēja patstāvīgi veikt zinātniskos pētījumus un vadīt zinātniski pētniecisko darbu

E-STUDIJU TEHNOLOĢIJU UN HUMANITĀRO ZINĀTŅU FAKULTĀTE

- Humanitārais institūts/ Sociālo zinātņu nozares psiholoģijas apakšnozare

- Vadošais pētnieks - 1 amata vieta (0,5 slodze)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- doktora grāds

- vācu valodas zināšanu un prasmju B2 līmenis

- zinātnes nozarei atbilstošas zinātniskās publikācijas

- spēja patstāvīgi veikt zinātniskos pētījumus un vadīt zinātniski pētniecisko darbu

Vakance paredzēta, lai nodrošinātu dalību zinātniskās pētniecības un inovācijas projektiem RTU pētniecības platformās 2018./2019. gadā uz līguma periodu no 2018. gada 1. decembra līdz 2019. gada 30. novembrim.

BŪVNIECĪBAS INŽENIERZINĀTŅU FAKULTĀTE

- Transportbūvju institūts / Būvniecības un transporta inženierzinātne, Sauszemes transports

- Vadošais pētnieks - 1 amata vieta

Prasības pretendentiem/-ēm:

- doktora grāds

- angļu valodas zināšanu un prasmju C1 līmenis

- zinātnes nozarei atbilstošas zinātniskās publikācijas

- spēja patstāvīgi veikt zinātniskos pētījumus un vadīt zinātniski pētniecisko darbu

- Būvniecības un rekonstrukcijas institūts/ Būvniecības un transporta inženierzinātne, Būvkonstrukcijas

- Vadošais pētnieks - 1 amata vieta

Prasības pretendentiem/-ēm:

- doktora grāds

- angļu valodas zināšanu un prasmju C1 līmenis

- zinātnes nozarei atbilstošas zinātniskās publikācijas

- spēja patstāvīgi veikt zinātniskos pētījumus un vadīt zinātniski pētniecisko darbu

- Būvmateriālu un būvizstrādājumu katedra/ Būvniecības un transporta inženierzinātne, Būvmateriāli un būvtehnoloģija

- Pētnieks - 2 amata vietas

Prasības pretendentiem/-ēm:

- inženierzinātņu maģistra vai doktora grāds

- angļu valodas zināšanu un prasmju B1 līmenis

- vismaz viena zinātnes nozarei atbilstoša publikācija zinātniskā žurnālā

- darba pieredze zinātniskos pētījumos

- pieredze akadēmiskajā darbā

- pieredze studiju/mācību procesa organizēšanā

- Siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijas institūts/ Būvniecības un transporta inženierzinātne, Siltuma, gāzes un ūdens inženiersistēmas

- Vadošais pētnieks - 2 amata vietas

Prasības pretendentiem/-ēm:

- inženierzinātņu doktora zinātniskais grāds būvzinātnes nozarē, siltuma, gāzes un ūdens inženiersistēmas apakšnozarē

- angļu valodas zināšanu un prasmju C1 līmenis

- zinātniskā pieredze - pēdējo 5 gadu laikā ne mazāk ka 2 zinātniskie raksti, kas indeksēti Web of Science un/vai SCOPUS datu bāzēs; iekļauti ERIH datu bāzes INT1 vai INT2 kategorijas žurnālos un/vai citās datu bāzēs

- Vadošais pētnieks, 3 amata vietas darbam projektā "Pēcdoktorantūras pētniecības atbalsts"

Prasības pretendentiem/-ēm:

- inženierzinātņu doktora zinātniskais grāds būvzinātnes nozarē, siltuma, gāzes un ūdens inženiersistēmas apakšnozarē

- angļu valodas zināšanu un prasmju C1 līmenis

- zinātniskā pieredze - pēdējo 5 gadu laikā ne mazāk ka 2 zinātniskie raksti, kas indeksēti Web of Science un/vai SCOPUS datu bāzēs; iekļauti ERIH datu bāzes INT1 vai INT2 kategorijas žurnālos un/vai citās datu bāzēs

- Ģeomātikas katedra/ Būvniecības un transporta inženierzinātne, Ģeodēzija un ģeoinformātika

- Pētnieks - 2 amata vietas

Prasības pretendentiem/-ēm:

- doktora vai maģistra grāds

- angļu valodas zināšanu un prasmju B1 līmenis

- spēja veikt zinātniski pētniecisko darbu

- pēdējo 6 gadu laikā jābūt publicētām vismaz 2 zinātniskajām publikācijām LZP atzītos izdevumos

- Zinātniskais asistents - 1 amata vieta

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā izglītība saskaņā ar RTU normatīvos noteikto

- angļu valodas zināšanu un prasmju B1 līmenis

- kompetence veikt zinātnisko darbu un vadīt praktiskās nodarbības

MATERIĀLZINĀTNES UN LIETIŠĶĀS ĶĪMIJAS FAKULTĀTE

- Lietišķās ķīmijas institūts/ Dabas zinātnes nozare, Ķīmijas apakšnozare, Organiskā ķīmija

- Pētnieks - 1 amata vieta

Prasības pretendentiem/-ēm:

- doktora vai maģistra grāds ķīmijas, inženierzinātnes vai saistītā nozarē

- nozarei atbilstošas 6 zinātniskās publikācijas

- zinātniskā darba pieredze ķīmijā, tehnoloģijā, materiālzinātnē vai saistītās nozarēs

- angļu valodas zināšanu un prasmju A1 līmenis

- krievu valodas zināšanu un prasmju A1 līmenis

- Organiskās ķīmijas tehnoloģijas institūts/ Inženierzinātnes un tehnoloģiju nozare, Ķīmijas inženierzinātnes apakšnozare, organisko vielu tehnoloģija

- Pētnieks - 1 amata vieta

Prasības pretendentiem/-ēm:

- doktora vai maģistra grāds ķīmijas, inženierzinātnes vai saistītā nozarē

- nozarei atbilstošas 6 zinātniskās publikācijas

- zinātniskā darba pieredze ķīmijā, tehnoloģijā, materiālzinātnē vai saistītās nozarēs

- angļu valodas zināšanu un prasmju A1 līmenis

- krievu valodas zināšanu un prasmju A1 līmenis

VENTSPILS FILIĀLE - Enerģētikas nozare

- Zinātniskais asistents - 1 amata vieta

Prasības pretendentiem/-ēm:

- maģistra grāds inženierzinātnē

- pieredze, zināšanas, kompetences - vadīt lekcijas, praktiskās nodarbības un zinātnisko darbu

- angļu valodas zināšanu un prasmju B2/ C1līmenis

Pienākumi:

- asistēšana pētniekam

- pētnieciskā darba veikšana darba vadītāja vadībā, zinātnisko publikāciju sagatavošana

- tehnisku un eksperimentālu darbību veikšana pētījuma laikā

- pārskatu, referātu un citu informatīvo dokumentu sagatavošana par pētījuma rezultātiem

- dalība zinātnisko projektu darbu veikšanā projekta vadītāja vadībā

- sagatavot zinātnisko projektu pieteikumus

- zinātniskās informācijas vākšana, uzkrāšana un apkopošana

- dalība zinātniskajās konferencēs un semināros, iesaistot arī studentus

Pretendentiem, kuri vēlas piedalīties konkursā, Rīgas Tehniskās universitātes Personāla nodaļai (Rīga, Kaļķu iela 1, 213.kabinets, e-pasts: personals@rtu.lv) ir jāiesūta elektroniski (ar ieskanētu parakstu uz iesnieguma vai parakstīti ar drošu elektronisko parakstu) vai personīgi jāiesniedz dokumenti:

1) rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā;

2) dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta zinātniskā, pedagoģiskā, organizatoriskā darba pieredze un publicēto darbu saraksts pēdējo 6 (sešu) gadu laikā (vēlams publicēto darbu sarakstu pievienot kā atsevišķu pielikumu), kā arī citi dokumenti, kurus pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju;

3) zinātniskos/akadēmiskos grādus vai augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un pēc nepieciešamības citi normatīvajos aktos noteiktie dokumenti (piemēram, valsts valodas prasmes līmeni apliecinošs dokuments u.tml.), uzrādot to oriģinālus, ja pretendents konkursā darbam RTU piedalās pirmo reizi un Personāla nodaļā nav iepriekš iesniedzis šo dokumentu kopijas;

4) izziņa par grādu pielīdzināšanu ārvalstīs iegūtai izglītībai - kādam Latvijā piešķiramajam grādam/kvalifikācijai atbilst ārvalstīs iegūtais diploms (ārvalstīs iegūto diplomu ekspertīzi un pielīdzināšanu veic Akadēmiskās informācijas centrs).

Ar visām normatīvos noteiktajām prasībām var iepazīties RTU mājaslapā.

Konkursa termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Papildu informācija (dokumentu paraugi u.c.) RTU mājaslapas sadaļā "Darbs RTU" vai pa tālr. 25678056.

Piesakoties konkursam, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei saskaņā ar Fizisko personu datu aizsardzības likumu un uzglabāšanai Rīgas Tehniskās universitātes Personāla nodaļā. Bez kandidāta piekrišanas personas dati netiks izplatīti trešajām personām.


OP 2018/234.AKK11

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs ir atbildīgs par lielāko daļu nepārtikas preču uzraudzību Latvijā, lai nodrošinātu, ka tikai drošas un prasībām atbilstošas preces nonāk patērētāju un profesionāļu rokās. Lai īstenotu šīs funkcijas, Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (reģ. Nr. 90000068854) izsludina konkursu uz Tehnisko preču uzraudzības daļas vecākā inspektora ierēdņa amatu centrālajā iestādē Rīgā (viena vakance uz nenoteiktu laiku un viena vakance uz ierēdņa prombūtnes laiku)

Ja tev ir:

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība inženierzinātņu vai ekonomikas jomā

- atbilstība citām Valsts civildienesta likuma 7. pantā izvirzītajām obligātajām prasībām

- priekšrocība - profesionālā pieredze jomā, kas saistīta ar elektroiekārtām, mašīniekārtām, mašīnbūvi vai būvniecību, pēdējo piecu gadu laikā, ne mazāka par vienu gadu

- ļoti labas angļu valodas zināšanas, kas ļautu izmantot dokumentus Patērētāju tiesību aizsardzības centra darbības jomā

- ļoti labas mutvārdu un rakstveida komunikācijas prasmes

- B kategorijas autovadītāja tiesības

Mēs piedāvājam:

- interesantu un atbildīgu darbu aizraujošā, sabiedrībai ļoti svarīgā jomā

- iespēju paplašināt savas zināšanas un profesionālās iemaņas

- iespēju piedalīties Eiropas Savienības profesionāļu darba grupās un starptautiskos uzraudzības projektos

- mēnešalgu no 835,00 EUR līdz 1000,00 EUR (9. algu grupa) un valsts pārvaldē noteiktās sociālās garantijas

Lai tu spētu:

- veikt pārbaudes nepārtikas preču tirgus uzraudzības jomā

- izglītot komersantus

- izskatīt patērētāju sūdzības/ nelaimes gadījumus, kuros iesaistītas nedrošas preces

Pieteikumu konkursam, minot konkrēto vakanci, vispusīgu CV, augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas sūtīt pa e-pastu: ptac@ptac.gov.lv, pa faksu 67388634, pa pastu vai iesniegt personīgi Patērētāju tiesību aizsardzības centrā Rīgā, Brīvības ielā 55, LV-1010 (II ieeja, ielokā no Vecās Ģertrūdes baznīcas puses).

Uzziņas pa tālr. 67388633.

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46 EK 13. pantu, Patērētāju tiesību aizsardzības centrs informē, ka pretendentu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī konkursa norisi, un iepriekš minēto personas datu apstrādes pārzinis ir Patērētāju tiesību aizsardzības centrs.


OP 2018/234.AKK12

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (reģ. Nr. 90000068854) aizsargā patērētāju tiesības dažādās jomās. Lai nodrošinātu patērētāju tiesības reglamentējošo normatīvo aktu ievērošanu un uzraudzību, Patērētāju tiesību aizsardzības centrs izsludina konkursu uz Patērētāju tiesību uzraudzības departamenta juriskonsulta ierēdņa amatu (viena vakance uz nenoteiktu laiku un viena vakance uz ierēdņa prombūtnes laiku) finanšu pakalpojumu uzraudzības jomā centrālajā iestādē Rīgā

Ja tev ir:

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība tiesību zinātnē

- atbilstība citām Valsts civildienesta likuma 7. pantā izvirzītajām obligātajām prasībām

- profesionālā pieredze jurista/juriskonsulta, tiesneša palīga vai tiesas sēžu sekretāra amatā pēdējo piecu gadu laikā, ne mazāka par vienu gadu

- zināšanas par valsts pārvaldi un administratīvo procesu regulējošajiem normatīvajiem aktiem

- labas angļu valodas zināšanas un krievu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī

- ļoti labas mutvārdu un rakstveida komunikācijas prasmes

- priekšrocība - profesionālā pieredze administratīvo aktu projektu sagatavošanā un finanšu pakalpojumu vai patērētāju tiesību aizsardzības jomā

Mēs piedāvājam:

- iespēju veikt atbildīgu un interesantu darbu valsts pārvaldē

- iespēju paplašināt zināšanas un profesionālās iemaņas

- mēnešalgu no 940,00 EUR līdz 1100,00 EUR (10. algu grupa) un valsts pārvaldē noteiktās sociālās garantijas

- darbu draudzīgā un atsaucīgā kolektīvā

Lai tu varētu:

- piedalīties kredītu devēju, kuri neatbilst kredītiestādes statusam, un parādu atgūšanas pakalpojumu sniedzēju licencēšanā

- veikt patērētāju kreditēšanas un parādu atgūšanas pakalpojumu jomas reglamentējošo normatīvo aktu uzraudzību

- sagatavot administratīvos aktus

- izskatīt patērētāju iesniegumus un sūdzības

- pārstāvēt iestādi tiesā

Pieteikumu konkursam, vispusīgu CV, augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas sūtīt pa e-pastu: ptac@ptac.gov.lv, pa faksu 67388634, pa pastu vai iesniegt personīgi Patērētāju tiesību aizsardzības centrā Rīgā, Brīvības ielā 55, LV-1010 (II ieeja, ielokā no Vecās Ģertrūdes baznīcas puses).

Uzziņas pa tālr. 67388633.

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46 EK 13. pantu, Patērētāju tiesību aizsardzības centrs informē, ka pretendentu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī konkursa norisi, un iepriekš minēto personas datu apstrādes pārzinis ir Patērētāju tiesību aizsardzības centrs.


OP 2018/234.AKK13

Atklāts konkurss par ārvalstu akadēmiskā personāla pieņemšanu darbā 8.2.2. apakšpasākuma "Izglītības iestāžu akadēmiskā personāla stiprināšana stratēģiskās specializācijas jomās" atlases kārtas ietvaros.

Rīgas Tehniskā universitāte izsludina ārvalstu akadēmiskā personāla atlasi:

1 docenta amata vieta studiju virzienā "Arhitektūra un būvniecība" zinātnes nozarē Būvzinātne ar specializāciju Būvmateriāli un būvtehnoloģijas

Kandidātu prasības un atlases kritēriji:

- personas, kas iepriekšējo piecu gadu laikā bija nodarbinātas akadēmiskā amatā kādā no akreditētām ārvalstu augstskolām

- personas, kurām ir atbilstoša zinātniskā un akadēmiskā darba pieredze zinātnes nozarē Būvzinātne ar specializāciju Būvmateriāli un būvtehnoloģijas

- personas, kurām ir doktora grāds attiecīgajā zinātnes nozarē vai līdzvērtīgā zinātnes nozarē, var būt arī doktorantūras students

- personas, kuras var vadīt studiju kursus studiju virziena "Arhitektūra un būvniecība" bakalaura programmās

- personas, kurām ir atbilstoša līmeņa angļu valodas zināšanas un prasmes pasniegšanai internacionālā vidē (ir pieredze darbā ar ārvalstu studentiem vai ir pieredze dalībai mobilitātes pasākumos)

Pieprasot ESF finansējumu, ir nepieciešami šādi dokumenti:

- pieteikuma vēstule (brīvā formā), CV (Europass formā, ietverot pašu svarīgāko publikāciju sarakstu) un dokuments, kas apstiprina nodarbinātību akreditētas ārvalstu augstskolas akadēmiskajā amatā, sūtīt uz personals@rtu.lv.

Pieteikšanās termiņš: 2018.gada 7. decembris.

Pamatojoties uz Fizisko personas datu aizsardzības likuma 8.panta pirmo daļu, Rīgas Tehniskā universitāte informē, ka pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi, personas datu apstrādes pārzinis ir Rīgas Tehniskā universitāte.


OP 2018/234.AKK14

Valsts vides dienests (reģ. Nr.90000017078) ir Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pārraudzībā esoša tiešās pārvaldes iestāde, kuras mērķis ir nodrošināt, lai tiktu ievēroti normatīvie akti vides aizsardzības, radiācijas drošības un kodoldrošības un dabas resursu izmantošanas jomā.

Valsts vides dienests izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Liepājas reģionālās vides pārvaldes direktors (viena amata vieta uz nenoteiktu laiku, darbavieta - Liepāja)

Piedāvājam:

- interesantu un atbildīgu darbu

- iespēju iegūt profesionālo pieredzi valsts pārvaldē un profesionālo izaugsmi

- darbu komandā kopā ar profesionāliem un atsaucīgiem darba kolēģiem

- atalgojumu līdz 1730 euro (3.kat.) pirms nodokļu nomaksas

- veselības apdrošināšanu

Galvenie amata pienākumi:

- plānot, organizēt, vadīt un koordinēt Liepājas reģionālās vides pārvaldes darbu, nodrošināt normatīvajos aktos un reglamentā noteikto funkciju un uzdevumu izpildi

Pretendentam/-ei izvirzītās prasības:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai profesionālā izglītība, vēlams ķīmijā, bioloģijā, agronomijā, mežsaimniecībā vai citās vides zinātnēs, tiesību zinātnēs, priekšroka dodama maģistra grādam

- darba pieredze valsts pārvaldes vai pašvaldības iestādes vadītāja vai struktūrvienības vadītāja darbā ne mazāka par gadu un labas prasmes vadīt kolektīvu un koordinēt tā darbu iestādes uzdevumu risināšanai, kas iegūta pēdējo piecu gadu laikā

- teicamas zināšanas par valsts pārvaldes iekārtu regulējošiem normatīvajiem aktiem, administratīvo procesu un vides aizsardzības normatīvajiem aktiem, prasmes un pieredze tos piemērot

- spējas un pieredze lēmumu pieņemšanā situācijās, kuras prasa ātru reaģēšanu

- teicamas komunikācijas un prezentācijas prasmes

- labas krievu un angļu valodas zināšanas (mutvārdos un rakstveidā)

- B kategorijas autovadītāja apliecība

Izglītību apliecinošu dokumentu kopijas, autovadītāja apliecības kopiju, dzīves un iepriekšējās darba pieredzes aprakstu (CV), izvērstu motivācijas vēstuli un savu redzējumu par Liepājas RVP attīstību un ilgtermiņa mērķiem (uz 2-3.lpp) 15 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" sūtīt Valsts vides dienestam, adrese: Rūpniecības ielā 23, Rīgā, LV-1045 (ar norādi "Konkursam - Liepājas RVP direktors"), iesniegt personīgi Lietvedības daļā (1.stāvs) vai sūtīt uz e-pasta adresi vvd@vvd.gov.lv.

Tālr. uzziņām 67084203.


OP 2018/234.AKK15

Valsts vides dienests (reģ. Nr.90000017078) ir Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pārraudzībā esoša tiešās pārvaldes iestāde, kuras mērķis ir nodrošināt, lai tiktu ievēroti normatīvie akti vides aizsardzības, radiācijas drošības un kodoldrošības un dabas resursu izmantošanas jomā.

Valsts vides dienests izsludina konkursu uz ierēdņa amatu - Vides resursu pārvaldības departamenta Zemes dzīļu pārvaldības daļas vecākais eksperts uz noteiktu laiku (2 vakances uz noteiktu laiku, darbavieta - Rīga)

Piedāvājam:

- interesantu un atbildīgu darbu

- vērtīgu pieredzi un profesionālās izaugsmes iespējas zemes dzīļu izmantošanas jomā un valsts pārvaldē

- darbu komandā kopā ar profesionāliem un atsaucīgiem darba kolēģiem

- atalgojumu no 800 līdz 1000 euro pirms nodokļu nomaksas

- veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika

Galvenie amata pienākumi:

- izskatīt iesniegumus un sagatavot zemes dzīļu izmantošanas licences, atradņu pases un derīgo izrakteņu ieguves limitus

- saskaņot derīgo izrakteņu ieguves projektus

Pretendentam/-ei izvirzītās prasības:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā izglītība dabas zinātnēs. Izglītība vides zinātnē vai ģeoloģijā tiks uzskatīta par priekšrocību

- pieredze attiecīgajā profesijā vai specialitātē, valsts pārvaldē, darbā ar vides aizsardzības normatīvajiem aktiem pēdējo piecu gadu laikā tiks uzskatīta par priekšrocību

- prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru. Prasme strādāt ar ģeogrāfiskās informācijas attēlošanas programmām tiks uzskatīta par priekšrocību

- prasme un vēlēšanās strādāt individuāli un komandā

- labas komunikācijas prasmes

- spēja patstāvīgi pieņemt lēmumus savas kompetences ietvaros

- augsta atbildības sajūta un labas plānošanas spējas

Izglītību apliecinošu dokumentu kopijas, pieteikuma vēstuli, dzīves un iepriekšējās darba pieredzes aprakstu (CV) 20 dienu laikā no publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" sūtīt Valsts vides dienestam, adrese: Rūpniecības ielā 23, Rīgā, LV-1045 (ar norādi "Konkursam - Zemes dzīļu pārvaldības daļas vecākais eksperts"), iesniegt personīgi Lietvedības daļā (1.stāvs) vai sūtīt uz e-pasta adresi vvd@vvd.gov.lv.

Tālr. uzziņām 67084203, 67084232.


OP 2018/234.AKK16

Uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācija, reģistrācijas Nr.90001870675, izsludina konkursu uz vakanto Juridiskās nodaļas juriskonsulta amatu (amata saime 21, līmenis III B)

Prasības:

- augstākā juridiskā izglītība (otrā līmeņa), jurista kvalifikācija

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- amatā nepieciešamo normatīvo aktu pārziņa

- zināšanas par administratīvo procesu iestādē

- zināšanas starptautiskajās tiesībās

- prasme lietot praksē teorētiskās zināšanas

- zināšanas lietvedībā

- prasmes darbā ar datoru (MS Office)

- spēja strādāt patstāvīgi, organizēt darbu, uzņemties iniciatīvu un atbildību

- labas saskarsmes un analītiskās prasmes

Galvenie darba pienākumi:

- gatavot administratīvo aktu projektus uzturlīdzekļu lietās

- mutvārdu un rakstveida komunikācija uzturlīdzekļu lietās ar privātpersonām un juridiskām personām (zvērinātiem tiesu izpildītājiem, bāriņtiesām u.c.)

- piedalīties parādnieka vietā izmaksāto uzturlīdzekļu piedziņas procesa veikšanā (gatavot brīdinājumu, izpildrīkojumu un vienošanās projektus)

- gatavot administratīvo aktu projektus parādnieka tiesību izmantošanas aizlieguma piemērošanas jomā

Piedāvājam:

- mēnešalgu 1.kategorija: EUR 940,00, 2.kategorija: EUR 1115,00, 3.kategorija: EUR 1287,00 (bruto alga)

- atbildīgu darbu atsaucīgā un profesionālā kolektīvā

- iespēju paplašināt zināšanas un gūt praktisku pieredzi darbam valsts pārvaldē

Mēs gaidām jūsu:

- motivācijas vēstuli

- CV (profesionālās pieredzes aprakstu)

- augstākās izglītības apliecinoša dokumenta kopiju

Norādītos dokumentus lūdzam iesniegt 10 dienu laikā no konkursa izsludināšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" personīgi vai nosūtīt elektroniski, vai pa pastu Uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācijai Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 15, LV-1010, e-pasts: pasts@ugf.gov.lv, ar norādi "KONKURSAM". Tālr. 67830626.


OP 2018/234.AKK17

Precizējot iepriekš publicēto

Valsts probācijas dienests precizē 2018. gada 21. novembra izdevuma "Latvijas Vēstnesis" laidienā Nr. 2018/229.AKK6 publicēto paziņojumu par Rīgas Rietumu reģiona teritoriālās struktūrvienības 4. nodaļas probācijas speciālista/-es vakanto ierēdņa amatu (1 vakance uz nenoteiktu laiku, amata vieta ar 2019. gada 1. janvāri, darbs ar bērniem un jauniešiem). Pareizi lasīt: "1 vakance uz noteiktu laiku, amata vieta ar 2019. gada 1. janvāri, darbs ar bērniem un jauniešiem".


OP 2018/234.AKK18

Precizējot iepriekš publicēto

Valsts probācijas dienests precizē 2018. gada 21. novembra izdevuma "Latvijas Vēstnesis" laidienā Nr. 2018/229.AKK7 publicēto paziņojumu par Rīgas Rietumu reģiona teritoriālās struktūrvienības 5. nodaļas probācijas speciālista/-es vakanto ierēdņa amatu (1 vakance uz nenoteiktu laiku, amata vieta ar 2019. gada 1. janvāri, darbs ar bērniem un jauniešiem). Pareizi lasīt: "1 vakance uz noteiktu laiku, amata vieta ar 2019. gada 1. janvāri, darbs ar bērniem un jauniešiem".

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)