Laidiens: 12.11.2018., Nr. 223

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2018/223.AKK1

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra izsludina konkursu uz Tehnoloģiju departamenta direktora vietnieka - Tehnoloģiju pārneses nodaļas vadītāja amatu (ierēdņa amats uz noteiktu laiku - līdz 2022.gada 31.decembrim)

LIAA savā komandā aicina kolēģi, kuru interesē iespēja strādāt ar Latvijas uzņēmumu labākajām inovācijām.

Galvenie amata pienākumi:

- vadīt un organizēt nodaļas darbu

- apzināt Latvijas uzņēmumu inovāciju vajadzības

- meklēt inovāciju interesējošus komersantus un palīdzēt tiem realizēt attīstības ieceres

- ieviest atbalsta instrumentus komersantiem (tai skaitā jaunuzņēmumos)

- nodrošināt projektu pieteikumu atlasi

- uzraudzīt projektu īstenošanu

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (ekonomikā, grāmatvedībā, finansēs, vadības zinībās, tiesību zinātnēs vai inženierzinātnēs) vai augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, kas papildināta ar nozarei atbilstošām speciālajām mācībām

- darba pieredze vadošā amatā struktūrvienības kompetences jomās (vismaz divi gadi)

- darba pieredze budžeta plānošanā un iepirkumu organizēšanā (vismaz divi gadi)

- pieredze dokumentu izstrādāšanā un normatīvo aktu piemērošanā

- zināšanas par Eiropas Savienības fondiem un valsts pārvaldes darbību

- teicamas latviešu valodas zināšanas

- divu svešvalodu (no kurām viena ir ES oficiālā valoda) zināšanas, kas ļauj amata pienākumu izpildē izmantot dokumentus un literatūru svešvalodā

- prasme patstāvīgi organizēt un plānot savu un padoto darbu

- spēja apkopot, sistematizēt un analizēt lielu informācijas apjomu

- labas sadarbības, komunikācijas un prezentācijas prasmes

- augsta atbildība, precizitāte un uz rezultātu orientēta pieeja darbam

- prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru

Piedāvājam:

- interesantu, dinamisku un atbildīgu darbu profesionālā kolektīvā

- labus darba apstākļus un profesionālās izaugsmes iespējas

- mēnešalgu šādā apmērā: 1.kategorija: 1253,00 EUR, 2.kategorija: 1442,00 EUR, 3.kategorija: 1647,00 EUR (bruto) un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam

Pretendentiem/-ēm pieteikties līdz 2018.gada 25.novembrim, pieteikuma vēstuli, CV, izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas un Redzējumu par inovāciju sistēmas attīstību Latvijā (teksta apjoms līdz 2 A4 lapām) iesniegt vai nosūtīt pa pastu LIAA Personāla vadības nodaļai (Pērses ielā 2, Rīgā, LV-1442) vai pa e-pastu: personals@liaa.gov.lv ar norādi "TeD direktora vietnieks".

Pretendentu iesniegtajos pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu pretendentu atlases norisi, atbilstoši "Personas datu apstrādes principi Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras amatu pretendentu atlasei" (publicēti LIAA mājaslapā http://www.liaa.gov.lv/lv/par-liaa/vakances, turpmāk - Datu apstrādes principi atlasei). Iesniedzot pieteikumu, pretendents apliecina, ka ir iepazinies ar Datu apstrādes principiem atlasei.

Piesakot savu kandidatūru vakantajam valsts civildienesta ierēdņa amatam, pretendents apliecina, ka atbilst Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām.

Informējam, ka pēc iesniegto dokumentu izvērtēšanas pirmajā kārtā, sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas otrajai kārtai.

Tālr. uzziņām 67039403, 67039407.


OP 2018/223.AKK2

LATVIJAS UNIVERSITĀTE, reģistrācijas Nr. 90000076669, izsludina konkursu Bioloģijas institūtā:

- uz vienu vadošā pētnieka amata vietu - bioloģija, hidrobioloģija

Ar akadēmiskā amata darba uzdevumiem un konkursa pieteikumu noformēšanu atbilstoši "Nolikuma par akadēmiskajiem un administratīvajiem amatiem Latvijas Universitātē" prasībām pretendenti/-es var iepazīties mājaslapā publicētajā sludinājumā https://www.lu.lv/lv/par-mums/vakances/.

Pieteikšanās termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas dienas.

Konkursam iesniedzamo dokumentu reģistrācija Latvijas Universitātes Personālvadības departamentā Raiņa bulvārī 19, 128. telpā, Rīgā, LV-1586.

Pamatojoties uz Fizisko personas datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu, Latvijas Universitāte informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi un iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Universitāte. Papildu informācija pa tālr. 67033990.


OP 2018/223.AKK3

Pārtikas un veterinārais dienests (reģistrācijas Nr. LV90000064301) ir Zemkopības ministrijas pārraudzībā esoša valsts pārvaldes iestāde, kas organizē un veic pārtikas aprites un veterinārās valsts uzraudzības un kontroles funkcijas atbilstoši šo nozaru valsts politikai.

Pārtikas un veterinārais dienests izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Robežkontroles departamenta kontroles punkta "Lidosta "Rīga"" inspektors veterinārās uzraudzības jomā (viena amata vieta uz nenoteiktu laiku) (darbavieta: Ziemeļu iela 16, Mārupes novads)

Ja tev ir:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība veterinārmedicīnā

- pieredze profesionālajā jomā/nozarē

- datorlietotāja prasmes (MS Office) līmenī, kas ir atbilstošas kvalitatīvai darba pienākumu veikšanai

- angļu valodas zināšanas līmenī, kas ļauj izmantot dokumentus un literatūru darbības jomā

- teicamas latviešu valodas zināšanas

- B kategorijas autovadītāja apliecība

- vēlme darboties komandā un prasme sadarboties

- vēlme izrādīt iniciatīvu un orientācija uz rezultātu sasniegšanu

Ja vēlies ieguldīt savas zināšanas un prasmes interesantā un dinamiskā darbā un:

- veikt kravu pārbaudes veterinārās un pārtikas uzraudzības jomā

- precīzi noformēt kravu kontroles dokumentus

- izrakstīt rēķinus par kontrolētajām kravām

Pievienojies mūsu komandai un iegūsi:

- interesantu, atbildīgu un dinamisku darbu valsts pārvaldē

- iespēju iegūt neatsveramu profesionālu pieredzi

- mācību iespējas profesionālajai pilnveidei

- darbu atsaucīgu kolēģu kolektīvā

- atalgojumu atbilstoši 9.mēnešalgu grupai, normatīvajos aktos noteiktās sociālās garantijas un veselības apdrošināšanas polisi

Motivētu pieteikuma vēstuli, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" lūdzam nosūtīt vai iesniegt Pārtikas un veterinārā dienesta Personāla vadības daļai (Peldu ielā 30, Rīgā, LV-1050) vai elektroniski nosūtīt uz e-pasta adresi: konkursi@pvd.gov.lv ar norādi - RD KP "Lidosta "Rīga"" inspektors. Tālr. uzziņām 63713945.

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulu Nr.2016/679, Pārtikas un veterinārais dienests informē, ka:

1) jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi;

2) iepriekš minētais jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Pārtikas un veterinārais dienests, kontaktinformācija: Peldu iela 30, Rīga, LV-1050.


OP 2018/223.AKK4

Rīgas Stradiņa universitāte izsludina akadēmiskā personāla amatu konkursu

Darba vieta: Rīga

Darba laiks: uz noteiktu laiku

- ERAF projekts "RSU zinātniskās kapacitātes paaugstināšana Eiropas pētniecības telpā" - vadošais pētnieks - 1 amata vieta

- "Pēcdoktorantūras pētniecības atbalsts" projekts "Inovatīvu spektroskopisko metožu un hemometrijas izmantošana ārstniecības augu analīzes metožu izstrādē", Nr.1.1.1.2/VIAA/2/18/273 - vadošais pētnieks - 1 amata vieta

Pieteikumu, norādot amatu, lūdzam sūtīt vai iesniegt Rīgas Stradiņa universitātes Dokumentu pārvaldības un arhīva daļā, Dzirciema ielā 16, Rīgā, LV-1007. Amata prasības un pieteikšanās kārtību skatīt www.rsu.lv → Vakances.


OP 2018/223.AKK5

Latvijas Lauksaimniecības universitāte (reģ.Nr. 90000041898) izsludina konkursu uz akadēmiskā personāla amata vietām Pārtikas tehnoloģijas fakultātē (uz noteiktu laiku):

- vadošais pētnieks - nozarē Citas inženierzinātnes un tehnoloģijas, tai skaitā pārtikas un dzērienu tehnoloģijas, apakšnozarē - Pārtikas produktu kvalitāte - 1 vieta

- Pētnieks - nozarē Citas inženierzinātnes un tehnoloģijas, tai skaitā pārtikas un dzērienu tehnoloģijas, apakšnozarē - Pārtikas produktu kvalitāte - 3 vietas

Pretendentiem jāiesniedz rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā, dokumentu noraksti, kas apliecina augstāko izglītību un nepieciešamos akadēmiskos un zinātniskos grādus, dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta arī zinātniskā, pedagoģiskā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto zinātnisko darbu saraksts pēdējo sešu gadu laikā.

Dokumentu kopa jāiesniedz mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas LLU Personāldaļā Jelgavā, Lielajā ielā 2, vai sūtot pa pastu (LV-3001), pa e-pastu: astrida.domkina@llu.lv.

Ar Nolikumu par LLU akadēmiskajiem amatiem var iepazīties LLU mājaslapā www.llu.lv sadaļā Par mums, Dokumenti, Nolikumi.

Darbavieta: Jelgava.

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu, jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Lauksaimniecības universitāte, adrese: Lielā iela 2, Jelgava.


OP 2018/223.AKK6

APP "Dārzkopības institūts", reģistrācijas Nr. 90002127692, izsludina konkursu uz vakanto amatu: asistents/-e APP Dārzkopības institūta Pārstrādes un bioķīmijas nodaļā (0,5 slodze)

ERAF projekta "Perspektīvas augļaugu komerckultūras - krūmcidoniju (Chaenomeles japonica) vidi saudzējoša audzēšana un bezatlikuma pārstrādes tehnoloģijas" (Nr.1.1.1.1/16/A/094) izpildei.

Uz projekta īstenošanas laiku līdz 31.01.2020.

Pienākumi projektā: paraugu sagatavošana un analīžu veikšana ar HPLC; datu apkopošana, publikāciju manuskriptu sagatavošana

Prasības:

- maģistra grāds (vēlams ķīmijā vai pārtikas tehnoloģijā) un studijas doktorantūrā

- ieinteresētība zinātnisko pētījumu veikšanā augu valsts ķīmijā un/vai analītiskajā ķīmijā

- angļu valodas zināšanas: vismaz komunikāciju līmenī, nepieciešama spēja lasīt un analizēt zinātnisko literatūru

- laboratorijas un analītiskās prasmes - precizitāte, ticamība, spēja strādāt komandā

Mēs piedāvājam:

- nepieciešamo apmācību darbam ar šķidruma hromatogrāfiju bioķīmijas laboratorijā

- atbalstām prasmju uzlabošanu, studējot profesionālās zinātniskajās institūcijās, piedaloties konferencēs un web semināros

- iespējas apgūt zināšanas ar analīžu metodēm: superkritiskā šķidruma hromatogrāfijā, masspektrometrijā

Konkursam iesniedzamie dokumenti:

- iesniegums par dalību konkursā

- dzīves gājuma apraksts (CV)

- izglītību un kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas

Dokumenti iesniedzami līdz 15.12.2018., personīgi Dārzkopības institūtā vai, nosūtot pa pastu, adrese: APP "Dārzkopības institūts", Graudu iela 1, Ceriņi, Krimūnu pagasts, Dobeles novads, LV-3701, e-pastu: darzkopibas.instituts@llu.lv.


OP 2018/223.AKK7

Daugavpils Universitātē tiek izsludināts konkurss uz šādām amata vietām:

Asociētā profesora amatā:

- Humanitārās fakultātes Angļu filoloģijas un translatoloģijas katedrā - valodniecības un literatūrzinātnes nozarē, literatūras teorijas apakšnozarē - 1 vieta

Vadošā pētnieka amatā:

- Humanitāro un sociālo zinātņu institūta Sociālo pētījumu centrā - ekonomikas nozarē, reģionālās ekonomikas apakšnozarē - 2 vietas

- Humanitāro un sociālo zinātņu institūta Ilgtspējīgas izglītības centrā - izglītības zinātnes nozarē, nozaru (mākslas) pedagoģijas apakšnozarē - 1 vieta

Pētnieka amatā:

- Dzīvības zinātņu un tehnoloģiju institūta Biosistemātikas departamentā - bioloģijas nozarē, botānikas apakšnozarē- 1 vieta

- Dzīvības zinātņu un tehnoloģiju institūta Dizaina departamentā - izglītības zinātnes nozarē, nozaru (mūzikas) pedagoģijas apakšnozarē - 1 vieta

- Humanitāro un sociālo zinātņu institūta Sociālo pētījumu centrā - ekonomikas nozarē, reģionālās ekonomikas apakšnozarē - 1 vieta

- Humanitāro un sociālo zinātņu institūta Sociālo pētījumu centrā - tiesību zinātnes nozarē, valsts tiesību apakšnozarē - 1 vieta

- Humanitāro un sociālo zinātņu institūta Kultūras pētījumu centrā - vēstures un arheoloģijas nozarē, Latvijas vēstures apakšnozarē - 1 vieta

- Humanitāro un sociālo zinātņu institūta Kultūras pētījumu centrā - valodniecības un literatūrzinātnes nozarē, romāņu valodniecības apakšnozarē - 1 vieta

Docenta amatā:

- Humanitārās fakultātes Rusistikas un slāvistikas katedrā - 3 vietas

- Humanitārās fakultātes Latviešu literatūras un kultūras katedrā - 1 vieta

- Humanitārās fakultātes Angļu filoloģijas un translatoloģijas katedrā - 1 vieta

- Izglītības un vadības fakultātes Pedagoģijas un pedagoģiskās psiholoģijas katedrā - 1 vieta

- Izglītības un vadības fakultātes Sporta katedrā - 1 vieta

- Sociālo zinātņu fakultātes Ekonomikas un socioloģijas katedrā - 2 vietas

- Dzīvības zinātņu un tehnoloģiju institūta Biosistemātikas departamentā - 1 vieta

Lektora amatā:

- Dabaszinātņu un matemātikas fakultātes Anatomijas un fizioloģijas katedrā - 1 vieta

- Dabaszinātņu un matemātikas fakultātes Fizikas un matemātikas katedrā - 1 vieta

- Izglītības un vadības fakultātes Pedagoģijas un pedagoģiskās psiholoģijas katedrā - 1 vieta

Amatu pretendentiem viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas LR oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" jāiesniedz DU Administratīvajā daļā, Vienības ielā 13-226, Daugavpilī, LV-5401, iesniegums DU rektoram par piedalīšanos konkursā un pārējie dokumenti saskaņā ar "Nolikumu par vēlēšanām akadēmiskajos amatos DU" https://du.lv/par-mums/par-mums/svarigakie-dokumenti/.

Ar akadēmiskā amata darba uzdevumiem pretendenti var iepazīties DU mājaslapā publicētajā sludinājumā du.lv/vakances-du/.


OP 2018/223.AKK8

Grāmatvedības un finanšu koledža, reģistrācijas Nr. 40003878227, izsludina atklātu ārvalstu akadēmiskā personāla Ekonomikas un uzņēmējdarbības nozarē (1 vieta uz nepilnu slodzi) atlasi darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 8.2.2. specifiskā atbalsta mērķa "Stiprināt augstākās izglītības institūciju akadēmisko personālu stratēģiskās specializācijas jomās" projekta Nr. 8.2.2.0/18/A/024 "Akadēmiskā personāla vērtības palielināšana - nosacījumi, plānošanas nepieciešamība un pasākumu stratēģija" īstenošanas ietvaros un atbilstoši 2018.gada 9.janvāra Ministru kabineta noteikumiem Nr.25

Projekta aktivitātes īstenošanas periods: no 01.01.2019. līdz 30.06.2019.

Projekta rezultāts: ar ārvalstu docētāju tiks noslēgts darba līgums uz sešiem mēnešiem projekta ietvaros un Grāmatvedības un finanšu koledža turpinās darba attiecības ar ārvalstu docētāju sešu mēnešu laikā pēc projekta atbalsta beigām no savā rīcībā esošajiem finanšu resursiem.

Prasības pretendentam/ -ei:

- doktora vai maģistra grāds

- pieredze akadēmiskajā un zinātniskajā darbībā

- pieredze studējošo pētniecisko darbu vadīšanā un konferences organizēšanā

- pieredze starptautiskos projektos

- profesionālās angļu valodas zināšanas ekonomikā

- pretendentam ir vēlams praktiskais darba stāžs finanšu un/vai grāmatvedības jomā

Iesniedzamie dokumenti:

- direktoram adresēta pieteikuma vēstule par piedalīšanos atklātajā konkursā

- pretendenta aktuāls dzīves un darba gājums (Europass Curriculum Vitae)

- normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā noformētu zinātniskos/akadēmiskos grādus apliecinošu dokumentu kopijas

Dokumentus sūtīt uz e-pasta adresi gfk@koledza.lv vai pa pastu uz adresi: Grāmatvedības un finanšu koledža, Lomonosova iela 4-222, Rīga, Latvija, LV-1003, ar norādi "Atklātai ārvalstu akadēmiskā personāla atlasei".

Konkursa termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas dienas.

Pamatojoties uz ES Vispārīgās datu aizsardzības regulas nosacījumiem un Fizisko personas datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu, Grāmatvedības un finanšu koledža informē, ka pretendenta pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi un pretendenta personas datu apstrādes pārzinis ir Grāmatvedības un finanšu koledža. Bez pretendenta piekrišanas personas dati netiks izplatīti trešajām personām.

Tālr. informācijai +371 67338021.


OP 2018/223.AKK9

Latvijas Nacionālais arhīvs (reģ.Nr.90009476367) izsludina atklātu konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Institūciju dokumentu un arhīvu pārvaldības departamenta vecākais/ā eksperts/-e (2 amata vietas) uz nenoteiktu laiku (darbavieta: Bezdelīgu iela 1A, Rīga)

Prasības pretendentam/-ei:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- augstākā izglītība (vēlama informācijas pārvaldības jomā vai citās radnieciskās jomās)

- labas teorētiskās zināšanas dokumentu pārvaldībā un arhīvu nozares jomā

- pārzināt administratīvo tiesību normatīvos aktus

- labi attīstītas kompetences: atsaucība, komunikācija, iniciatīva, rūpes par kārtību, precizitāti un kvalitāti, ētiskums

- svešvalodu zināšanas (angļu, krievu), kas nepieciešamas amata pienākumu izpildei

- iemaņas darbā ar datoru pieredzējuša lietotāja līmenī, izpratne par datu bāzēm un elektroniskajiem dokumentiem

Galvenie amata pienākumi:

- veikt arhīvu nozares eksperta funkcijas, sniedzot metodisko un praktisko palīdzību LNA uzraudzībā esošām institūcijām dokumentu pārvaldības, sakārtošanas, aprakstīšanas, izmantošanas un glabāšanas jautājumos

- koordinēt institūciju dokumentu nodošanu LNA

- izvērtēt amata uzraudzībā esošo institūciju lietu nomenklatūras, dokumentu klasifikācijas shēmas, glabāšanas termiņus, uzziņu sistēmas un dokumentu iznīcināšanas aktus

Ierēdņa amatam noteikta:18.1.apakšsaime "Arhīvu pakalpojumi", IVA līmenis un 11.mēnešalgu grupa. Mēnešalga no 900 euro līdz 950 euro pirms nodokļu nomaksas.

Pamatojoties uz Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13. pantu, LNA informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi. Iepriekš minēto jūsu personāla datu apstrādes pārzinis ir LNA.

Konkursa pretendentiem līdz 27.11.2018. jāiesniedz vai jānosūta pretendenta pieteikuma un aptaujas lapu, CV, motivācijas vēstuli un augstākās izglītības apliecinoša dokumentu kopiju uz e-pasta adresi personals@arhivi.gov.lv vai Latvijas Nacionālā arhīva Personāla vadības nodaļai Šķūņu ielā 11, Rīgā, LV-1050. Uzziņas pa tālr. 28805046, 27260511. Konkursa pretendenta pieteikuma un aptaujas lapa pieejama LNA mājaslapā www.arhivi.gov.lv sadaļā "Aktualitātes", "Vakances".


OP 2018/223.AKK10

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs ir atbildīgs par lietošanā esošo bīstamo iekārtu (lifti, kravas celtņi, pacēlāji, katliekārtas u.c.) uzraudzību un kontroli, lai, atbilstoši uzturētas un lietotas, bīstamās iekārtas neapdraudētu cilvēku dzīvību, veselību, vidi vai materiālās vērtības. Lai īstenotu šo funkciju, Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (reģ. Nr. 90000068854) izsludina konkursu uz Bīstamo iekārtu un metroloģiskās uzraudzības daļas vecākā eksperta (bīstamo iekārtu uzraudzības jomā) ierēdņa amatu centrālajā iestādē Rīgā (viena vakance uz ierēdņa prombūtnes laiku)

Ja tev ir:

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā tehniskā izglītība, vēlams - mašīnbūves jomā

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- izpratne par dažāda veida iekārtām, mehānismiem un to darbības principiem

- labas angļu valodas zināšanas

- labas mutveida un rakstveida komunikācijas prasmes

- prasme strādāt ar dažāda veida informāciju, to apkopot un analizēt

- spēja un vēlme ātri apgūt jaunas zināšanas un lietot tās praksē

- B kategorijas autovadītāja tiesības

- priekšrocība - profesionālā pieredze specialitātē pēdējo piecu gadu laikā, kā arī tehnisko nozaru terminoloģijas pārzināšana angļu un krievu valodās

Mēs piedāvājam:

- atbildīgu un interesantu darbu tehniskās uzraudzības jomā

- profesionālās izaugsmes iespējas

- iespēju piedalīties starptautiskos uzraudzības un pieredzes apmaiņas projektos, kā arī Eiropas Savienības tirgus uzraudzības iestāžu sadarbības grupu darbā

- mēnešalgu no 1050,00 EUR līdz 1200,00 EUR (11. algu grupa) un valsts pārvaldē noteiktās sociālās garantijas

Lai tu varētu:

- sagatavot un realizēt dažādu iekārtu un to kompleksu uzraudzības projektus

- veikt pārbaudes bīstamo iekārtu lietošanas vietās, kontrolējot normatīvo aktu ievērošanu un izvērtējot normatīvtehnisko dokumentāciju

- apkopot un analizēt uzraudzības rezultātus

- konsultēt bīstamo iekārtu valdītājus un nozares speciālistus un izskatīt iesniegumus

- izmeklēt bīstamo iekārtu avārijas

Pieteikumu konkursam, norādot konkrēto amatu, vispusīgu CV, augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas sūtīt pa e-pastu: ptac@ptac.gov.lv, pa faksu 67388634, pa pastu vai iesniegt personīgi Patērētāju tiesību aizsardzības centrā Rīgā, Brīvības ielā 55, LV-1010 (II ieeja, ielokā no Vecās Ģertrūdes baznīcas puses).

Uzziņas pa tālr. 67388633.

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46 EK 13. pantu, Patērētāju tiesību aizsardzības centrs informē, ka pretendentu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī konkursa norisi, un iepriekš minēto personas datu apstrādes pārzinis ir Patērētāju tiesību aizsardzības centrs.


OP 2018/223.AKK11

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs aizsargā patērētāju tiesības dažādās jomās. Lai nodrošinātu patērētāju tiesības reglamentējošo normatīvo aktu ievērošanu un uzraudzību, Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (reģ. Nr. 90000068854) izsludina konkursu uz Otrās patērētāju kolektīvo interešu uzraudzības daļas juriskonsulta ierēdņa amatu (viena vakance uz ierēdņa prombūtnes laiku) centrālajā iestādē Rīgā

Ja Tev ir:

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība tiesību zinātnē

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- profesionālā pieredze jurista/juriskonsulta amatā, tiesneša palīga vai tiesas sēžu sekretāra amatā pēdējo piecu gadu laikā, ne mazāka par vienu gadu

- ļoti labas mutvārdu un rakstveida komunikācijas prasmes

- labas angļu valodas zināšanas un vēlamas krievu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī

Mēs piedāvājam:

- iespēju veikt atbildīgu un interesantu darbu valsts pārvaldē

- iespēju paplašināt zināšanas un profesionālās iemaņas

- mēnešalgu no 940,00 EUR līdz 1100,00 EUR (10. algu grupa) un valsts pārvaldē noteiktās sociālās garantijas

Lai tu varētu:

- veikt patērētāju tiesības reglamentējošo normatīvo aktu uzraudzību

- sagatavot administratīvos aktus

- izskatīt patērētāju iesniegumus

- pārstāvēt iestādi tiesā

Pieteikumu konkursam, norādot konkrēto amatu, vispusīgu CV, augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas sūtīt pa e-pastu: ptac@ptac.gov.lv, pa faksu 67388634, pa pastu vai iesniegt personīgi Patērētāju tiesību aizsardzības centrā Rīgā, Brīvības ielā 55, LV-1010 (II ieeja, ielokā no Vecās Ģertrūdes baznīcas puses).

Uzziņas pa tālr. 67388633.

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46 EK 13. pantu, Patērētāju tiesību aizsardzības centrs informē, ka pretendentu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī konkursa norisi, un iepriekš minēto personas datu apstrādes pārzinis ir Patērētāju tiesību aizsardzības centrs.


OP 2018/223.AKK12

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto amatu - ES fondu projektu departamenta ESF projekta "Atbalsts bezdarbnieku izglītībai" (Nr. 7.1.1.0/15/I/001) vecākā eksperta/-es amatu (1 amata vieta uz noteiktu, projekta norises laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vēlams sociālajās zinātnēs)

- vismaz divu gadu darba pieredze nodarbinātības jomā vai projektu vadībā (vēlams valsts pārvaldē)

- Latvijas Republikas normatīvo aktu pārzināšana amata kompetences ietvaros

- izpratne par valsts politiku nodarbinātības jomā un Eiropas Savienības nodarbinātības politikas jautājumiem

- prasme vērtēt faktus, analizēt datus, paredzēt un novērtēt riskus

- organizēšanas, plānošanas un komunikācijas prasmes

- datorprasmes MS Office lietotāja līmenī, prasme strādāt ar biroja tehniku

Amata mērķis un galvenie amata pienākumi: veikt ESF projekta "Atbalsts bezdarbnieku izglītībai" Nr. 7.1.1.0/15/I/001 aktivitāšu īstenošanas kvalitātes un atbilstības projekta īstenošanas prasībām pārraudzību, novērtējot aktivitāšu īstenošanas atbilstību Aģentūras iekšējos un ārējos normatīvajos aktos noteiktajam. Veikt pārbaudes apmācību, prakses īstenošanas vietās un filiālēs, sagatavot pārbaudes aktus, sniegt konsultācijas un ieteikumus konstatēto trūkumu novēršanai. Organizēt un pārraudzīt sniegto norādījumu un ieteikumu izpildi. Piedalīties atbilžu sagatavošanā ar projekta īstenošanu saistīto juridisko un fizisko personu sūdzībām un iesniegumiem. Apkopot un analizēt atsauksmes par izglītības programmu īstenošanas kvalitāti, sagatavot pārskatus. Piedalīties metodisko materiālu izstrādē un pilnveidē, sniegt metodisku un organizatorisku palīdzību un konsultācijas projekta personālam un filiālēm.

Atalgojuma apmērs: mēnešalga 1.kategorija: 805,00 EUR, 2.kategorija: 926,00 EUR, 3.kategorija: 1057,00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas 20 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", pretendentam jānosūta pa pastu Nodarbinātības valsts aģentūrai, adrese: K.Valdemāra ielā 38, k-1, Rīgā, LV-1010, vai uz e-pastu: konkursi@nva.gov.lv ar norādi "ABI_vecākais_eksperts". Informācija pa tālr. 67021841 un Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv. Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas pretendenta profesionālās zināšanas. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus.

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46 EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula) 13.pantu, Nodarbinātības valsts aģentūra informē, ka:

1) jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi;

2) iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Nodarbinātības valsts aģentūra, kontaktinformācija: K.Valdemāra iela 38, k-1, Rīga, LV-1010.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2018/223.AKR1

Maksātnespējas kontroles dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Juridiskā departamenta juriskonsultes amatā 2018.gada 5.novembrī iecelta LELDE LANGE.


OP 2018/223.AKR2

Izglītības un zinātnes ministrijas paziņo, ka Politikas iniciatīvu un attīstības departamenta vecākā eksperta valsts civildienesta ierēdņa amata konkurss uz nenoteiktu laiku (izsludināts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" 2018.gada 3.oktobrī, Nr.195 (6281)) ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2018/223.AKR3

Latvijas Nacionālais arhīvs paziņo, ka 2018.gada 10.oktobra oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" izsludinātais konkurss uz vakanto Latvijas Nacionālā arhīva Latvijas Valsts kinofotofonodokumentu arhīva Elektronisko dokumentu nodaļas vadītāja amatu noslēdzies bez rezultāta.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)