Laidiens: 13.08.2018., Nr. 159

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2018/159.AKK1

Datu valsts inspekcija (reģ. Nr. 90001037264) izsludina konkursu uz vakanto Eiropas Savienības un starptautiskās sadarbības nodaļas juriskonsulta/-es ierēdņa amatu uz noteiktu laiku

Datu valsts inspekcijas kolektīvā Eiropas Savienības un starptautiskās sadarbības nodaļa nodrošina starptautiskās sadarbības īstenošanu, koordinē pārbaužu, kas saistītas ar Datu valsts inspekcijas pārstāvību Eiropas Savienības līmeņa darba grupās, īstenošanu, pārstāv Datu valsts inspekciju Eiropas Savienības un starptautiskajos forumos personas datu aizsardzības jomā.

Ja esi gatavs/-a strādāt valsts pārvaldē, pieņemt jaunus izaicinājumus, analizēt situāciju un rīcības sekas, atrast piemērotāko risinājumu un nebaidīties uzņemties atbildību, ja vēlies izmantot savas zināšanas un pieredzi, lai sniegtu ieguldījumu personas datu aizsardzības uzraudzības pilnveidošanai Latvijā un Eiropas Savienības līmenī, aizstāvēt Datu valsts inspekcijas viedokli un gūt pieredzi darbā ar Eiropas Savienības iestādēm un starptautiskajām organizācijām, tad aicinām pievienoties Datu valsts inspekcijas kolektīvam, kas veic personas datu aizsardzības uzraudzību.

Mēs tev uzticēsim veikt pārbaudes Eiropas Savienības līmeņa informācijas sistēmās, piedalīties un pārstāvēt Datu valsts inspekciju Eiropas Savienības un Eiropas Padomes līmeņa darba grupās un institūcijās, sagatavot ziņojumu un vēstuļu projektus Latvijas Republikas institūcijām, Eiropas Savienības institūcijām, starptautiskajām un ārvalstu institūcijām. Atbilstoši datu subjekta pieprasījumam sagatavot informācijas pieprasījumu nosūtīšanai Eiropas Tiesu sadarbības vienībai (Eurojust), piedalīties izvērtējumu ziņojumu sagatavošanā par veikto pārbaužu un revīziju rezultātiem, izskatīt, sagatavot un saskaņot starptautisko finanšu instrumentu līdzfinansētu projektu dokumentāciju saistībā ar projektu īstenošanu, sniegt konsultācijas par personu datu aizsardzības regulējumu.

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība tiesību zinātnē

- vēlama juridiskā darba pieredze

- vēlama darba pieredze par starptautiskās sadarbības jautājumiem un to risināšanu

- zināšanas par administratīvo procesu un administratīvo pārkāpumu lietvedību

- zināšanas personas datu aizsardzības jomā

- ļoti labas angļu valodas zināšanas

- labas iemaņas darbam ar datoru (MS Office)

- prasme analizēt situāciju un rīcības sekas, atrast piemērotāko risinājumu

- vēlama pieredze un zināšanas starptautisku finanšu instrumentu līdzfinansētu projektu pieteikumu izstrādē un īstenošanā

Piedāvājam:

- atbildīgu, interesantu un dinamisku darbu valsts pārvaldes iestādē

- personīgo izaugsmi un profesionālo zināšanu pilnveidošanu

- iespēju piedalīties dažādās apmācību programmās

- sociālās garantijas

- veselības apdrošināšanas polisi

Ierēdņa darbavieta: Blaumaņa iela 11/13-15, Rīga.

Datu valsts inspekcijas Eiropas Savienības un starptautiskās sadarbības nodaļas juriskonsulta amatam noteikta 26.1. saime "Iestāžu un amatpersonu kontrole", IV līmenis (11. mēnešalgu grupa), mēnešalga no 841 EUR līdz 1088 EUR pirms nodokļu nomaksas (atkarībā no kategorijas, kuru nosaka, ņemot vērā pretendenta profesionālo pieredzi attiecīgajā jomā, kas iegūta pēdējo piecu gadu laikā un ir būtiska iestādes funkciju izpildei).

Motivācijas vēstuli, dzīves gaitas aprakstu (Curriculum Vitae) atbilstoši Europass CV standartam, kas pieejams tīmekļa vietnē www.europass.lv, augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un citus kvalifikāciju apliecinošus dokumentus 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" lūdzam nosūtīt Datu valsts inspekcijai Blaumaņa ielā 11/13-15, Rīgā, LV-1011, vai uz e-pasta adresi kristine.revina@dvi.gov.lv ar norādi "Pieteikums konkursam uz Eiropas Savienības un starptautiskās sadarbības nodaļas juriskonsulta/-es amatu (Jūsu vārds, uzvārds)".

Pretendentiem, kuri izglītību ir ieguvuši ārvalstīs, lūdzam pievienot dokumentus par tās akadēmisko atzīšanu Latvijā.

Tiks izskatīti to pretendentu pieteikumi, kuri ir iesnieguši visus norādītos dokumentus un paziņojumā noteiktajā formā (Curriculum Vitae) atbilstoši Europass CV standartam, kas pieejams tīmekļa vietnē www.europass.lv. Sazināsimies ar tiem pretendentiem, kuri tiks izvirzīti personāla atlases otrajai kārtai.

Ja tev ir neskaidrības par konkursu, zvani uz tālruņa numuru 67686023 vai uzdod savu jautājumu, rakstot uz e-pasta adresi kristine.revina@dvi.gov.lv ar norādi "Jautājums par konkursu".

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti un ar ko atceļ Direktīvu 95/46 EK (Vispārīgā datu aizsardzības regula, turpmāk - VDAR) 13. pantu, Datu valsts inspekcija informē, ka:

1) jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi;

2) iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Datu valsts inspekcija, kontaktinformācija: Blaumaņa iela 11/13-15, Rīga, LV-1011.

Papildu VDAR 13. pantā minēto informāciju jūs varat iegūt Datu valsts inspekcijas mājaslapā http://www.dvi.gov.lv/lv/privatuma-atruna/.


OP 2018/159.AKK2

Ekonomikas ministrija izsludina konkursu uz Uzņēmējdarbības konkurētspējas departamenta Uzņēmējdarbības vides nodaļas vecākā/-ās eksperta/-es amatu uz noteiktu laiku

Ekonomikas ministrijas komandā nepieciešams enerģisks, gudrs un izaicinājumiem gatavs kolēģis darbam ar reģionālo un radošo industriju biznesa inkubatoru programmu, kā arī dažādiem ar uzņēmējdarbības vides uzlabošanu saistītiem politikas plānošanas jautājumiem.

Tavs darbs būs saistīts ar reģionālo un radošo industriju biznesa inkubatoru programmas uzraudzību, kā arī dažādu jautājumu risināšanu, kas palīdzēs atvieglot uzņēmēju ikdienu un padarīt uzņēmējdarbības vidi pievilcīgu investoriem. Veicot darba pienākumus nepieciešams uzraudzīt Biznesa inkubatoru (2016. gada 3. maija Ministru kabineta noteikumu Nr. 279 "Darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 3.1.1. specifiskā atbalsta mērķa "Sekmēt MVK izveidi un attīstību, īpaši apstrādes rūpniecībā un RIS3 prioritārajās nozarēs" 3.1.1.6. pasākuma "Reģionālie biznesa inkubatori un radošo industriju inkubators") ES fondu programmas īstenošanu, komunicēt ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras par programmas izpildi atbildīgajām struktūrvienībām, apmeklēt biznesa inkubatorus, izstrādāt nepieciešamos normatīvos aktus, kā arī veikt citas ar programmas uzraudzību saistītās darbības. Bet pats svarīgākais - Ekonomikas ministrijai nepieciešami tavi priekšlikumi un idejas uzņēmējdarbības vides uzlabošanai un pilnveidošanai.

Lai arī vakance ir uz noteiktu laiku, tā ir unikāla iespēja gūt neatsveramu pieredzi darbā valsts pārvaldē, pieredzi darbā ar Eiropas Savienības fondu programmu un pats galvenais - tev būs iespēja iepazīt jaunos uzņēmējus, to vajadzības un strādāt roku rokā ar jomas profesionāļiem.

Prasības pretendentam/-ei:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā izglītība sociālajās zinātnēs (ekonomika, tiesību zinātnes, uzņēmējdarbības vai finanšu vadība)

- ļoti labas angļu valodas prasmes, vēlama otras svešvalodas prasmes (darbs ar dokumentu analīzi, viedokļa pārstāvēšanu, tai skaitā Eiropas Savienības un citās starptautiskās institūcijās

- analītiskās spējas, augsta atbildības izjūta un darba koordinēšanas, komunikācijas prasmes un sadarbības iemaņas

- zināšanas par politikas plānošanas dokumentu izstrādi, normatīvo aktu izstrādi un Eiropas Savienības fondu vadību tiks uzskatītas par priekšrocību

Piedāvājam:

- atbildīgu, dinamisku un interesantu darbu

- vērtīgu pieredzi darbā ar Eiropas Savienības fondu programmu, tai skaitā sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru, Eiropas Savienības fondu programmu ieviešanā iesaistītajām institūcijām, sociālajiem partneriem un uzņēmējiem

- pieredzi politikas plānošanā un veidošanā

- atalgojumu atbilstoši 12. mēnešalgu grupai

Pretendentiem dokumentus (motivētu pieteikumu un CV ar galveno darba pienākumu aprakstu) iesniegt 15 kalendāro dienu laikā no izsludināšanas dienas, nosūtot uz e-pasta adresi vakances@em.gov.lv vai Ekonomikas ministrijā (Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519), fakss 67280882. Tālr. uzziņām 67013183.

Pamatojoties uz Fizisko personu datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu, informējam, ka pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Ekonomikas ministrija. Kontaktinformācija: Brīvības iela 55, Rīga LV-1519, tālr. +371 67013100, fakss +371 67280882, e-pasta adrese: pasts@em.gov.lv.


OP 2018/159.AKK3

Nacionālo bruņoto spēku Nodrošinājuma pavēlniecība izsludina konkursu uz farmaceita/-es (civilais darbinieks) amatu uz nenoteiktu laiku, darbavieta Rīgā, Vienības gatvē 56

Pretendentam/-ei izvirzītās prasības:

- atbilstība likuma "Par valsts noslēpumu" 9. panta prasībām

- profesionālā augstākā izglītība/farmaceita grāds

- vismaz divu gadu profesionālā pieredze

- pārzināt ar farmācijas jomu saistīto reglamentējošo normatīvo aktu prasības

- valsts valodas runas un rakstu prasme atbilstoši C līmeņa 1. pakāpē, angļu valodas prasme profesionālas nepieciešamības ietvaros

- pašiniciatīva, spēja strādāt un mācīties patstāvīgi

- augsta atbildības izjūta un precizitāte

Galvenie darba pienākumi:

- plānot un organizēt ārstniecības līdzekļu (medikamentu, medicīnisko materiālu, ierīču un citu medicīnisko līdzekļu) pasūtīšanu, iegādi un sadali

- veikt ārstniecības līdzekļu tirgus izpēti

- pārzināt esošo ārstniecības līdzekļu daudzumus un stāvokli, kontrolēt glabājamo medikamentu un medicīnisko līdzekļu derīguma termiņus

- veikt analīzi un plānot ārstniecības līdzekļu rezervju izveidošanu krīzes gadījumā

Mēs piedāvājam:

- iespēju veikt atbildīgu un interesantu darbu valsts pārvaldē

- iespēju paplašināt zināšanas un profesionālas iemaņas

- sociālās garantijas (t. sk. veselības apdrošināšana) atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam, mēnešalgu atbilstoši 9.mēnešalgu grupai no 835 EUR līdz 1190 EUR pirms nodokļu nomaksas (atkarībā no profesionālas pieredzes ilguma, kas iegūta pēdējo piecu gadu laikā)

Pieteikuma dokumentus - motivētu pieteikuma vēstuli, profesionālās darbības aprakstu (CV), izglītības un profesionālo pieredzi apliecinošu dokumentu kopijas - iesniegt 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" pa pastu NBS Nodrošinājuma pavēlniecības Personālsastāva un administrēšanas daļai Rīgā, Vienības gatvē 56, LV-1004, vai atsūtīt uz e-pastu: aija.jansone@mil.lv. Tālr. papildu informācijai 67804443.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)