Laidiens: 23.07.2018., Nr. 144

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2018/144.AKK1

Nacionālais kino centrs (NKC) konkursa kārtībā aicina darbā VADĪTĀJA VIETNIEKU/-I (ierēdņa amats)

Plašāka informācija par vakantā amata galvenajiem pienākumiem un izvirzītajām prasībām Nacionālā kino centra mājaslapā www.nkc.gov.lv (Nacionālais kino centrs →Par mums → Vakances).

Pieteikumus aicinām iesniegt līdz šā gada 20. augustam, sūtot uz adresi Peitavas ielā 10, Rīgā, LV-1050, vai uz e-pasta adresi nkc@nkc.gov.lv ar norādi "Pieteikums konkursam uz vadītāja vietnieka ierēdņa vietu".


OP 2018/144.AKK2

Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola izsludina konkursu uz vakantajām akadēmiskā personāla amatu vietām

Tiesību katedra:

- asociētais profesors - Sociālās zinātnes / Ekonomika un uzņēmējdarbība - 1 vieta

Dabaszinātņu un datoru tehnoloģiju katedra:

- profesors - Inženierzinātnes un tehnoloģijas / Elektrotehnika, elektronika, informācijas un komunikāciju tehnoloģijas - 1 vieta

Dokumenti (CV un pieteikuma vēstules) jāiesniedz mēneša laikā no publikācijas dienas, nosūtot tos uz e-pasta adresi isma@isma.lv.


OP 2018/144.AKK3

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (reģ. Nr. 90001669496; www.vsaa.lv) izsludina konkursu uz Informācijas tehnoloģiju departamenta vadītāja (darbinieka) amatu (uz nenoteiktu laiku, darbavieta Varakļānu ielā 2, Rīgā)

Piedāvājam:

- izaicinošu darbu lielā valsts iestādē un nozīmīgu informācijas tehnoloģiju projektu attīstībā

- mēnešalgu bruto no 1983 euro līdz 2264 euro (atkarībā no kategorijas)

- sociālās garantijas un veselības apdrošināšanu (pēc nostrādāta pusgada)

Pamatpienākumi:

- vadīt Informācijas tehnoloģiju departamentu

- atbildēt par VSAA un labklājības nozares koplietošanas informācijas un komunikāciju tehnoloģiju procesu norisi un attīstību

Prasības pretendentiem/-ēm:

- vismaz bakalaura grāds datorikā vai vadības zinātnē

- profesionālā pieredze vadošā amatā (vismaz 3 gadi)

- vēlama profesionālā pieredze informācijas un komunikāciju tehnoloģiju jomā

- sekmīga pieredze projektu vadībā, tajā skaitā Eiropas Savienības fondu un citu ārvalstu finanšu instrumentu finansētajos projektos (vismaz 1 gads)

- vēlama profesionālā pieredze valsts pārvaldē

- zināšanas par IT pārvaldības procesiem un informācijas sistēmu izstrādes standartiem un metodikām (apliecināt ar sertifikātu/-iem)

- valsts valodas prasme - vismaz C līmeņa 1. pakāpe; vēlamas angļu valodas zināšanas

Konkursa pretendentiem/-ēm 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī" lūdzam iesniegt šādus dokumentus:

- dzīves aprakstu (CV) - vēlams atbilstoši Europass CV standartam, kas pieejams tīmekļvietnē www.europass.lv. Obligāti norādāmi īstenotie projekti pēdējo 5 gadu laikā

- motivētu pieteikuma vēstuli

- izglītību apliecinoša/-u dokumenta/-u un diploma pielikuma/-u kopiju/-as. Pretendentiem, kuri izglītību ir ieguvuši ārvalstīs, jāpievieno dokuments par izglītības akadēmisko atzīšanu Latvijā.

Pamatojoties uz Fizisko personas datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu, Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra informē, ka:

1) jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi;

2) iepriekš minētās jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra, kontaktinformācija: Lāčplēša iela 70A, Rīga, LV-1011.

Pretendentu vērtēšanas komisija izskatīs tikai tos pieteikumus, kuriem būs pievienoti visi iesniedzamie dokumenti.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu izvērtēšana, ņemot vērā pretendentu iesniegtajos dokumentos esošo informāciju. Otrā kārta - pretendentu pieredzes projektu vadībā izvērtēšana, ņemot vērā pretendentu sniegto informāciju. Trešā kārta - pretendentu kompetenču vērtēšana intervijas laikā.

Dokumentus pieteikumam uz konkursu sūtīt VSAA Personāla daļai, Lāčplēša iela 70A, Rīga, LV-1011 (ar norādi "Konkursam uz ITD vadītāja amatu"), vai uz e-pastu: personal@vsaa.lv.

Tālr. uzziņām 67013699.


OP 2018/144.AKK4

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto amata vietu - ES fondu projektu departamenta ESF projekta "Atbalsts bezdarbnieku izglītībai" (Nr. 7.1.1.0/15/I/001) eksperta/-es amatu (1 amata vieta uz noteiktu, darbinieka prombūtnes laiku)

Prasības pretendentiem:

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- vismaz viena gada darba pieredze nodarbinātības jomā (vēlams valsts pārvaldē)

- izpratne par valsts politiku nodarbinātības jomā un Eiropas Savienības nodarbinātības politikas jautājumiem

- Latvijas Republikas normatīvo aktu pārzināšana amata kompetences ietvaros

- prasme vērtēt faktus, datus, paredzēt un novērst riskus

- labas organizēšanas un komunikācijas prasmes

- datorprasmes MS Office - lietotāja līmenī, prasme strādāt ar biroja tehniku

Amata mērķis un galvenie amata pienākumi: veikt ESF projekta "Atbalsts bezdarbnieku izglītībai" Nr. 7.1.1.0/15/I/001 projekta īstenošanu atbilstoši normatīvo aktu prasībām, projekta mērķiem un uzdevumiem. Nodrošināt projekta ietvaros atbalstāmās darbības atbalsts reģionālajai mobilitātei īstenošanu un pārraudzību Aģentūras struktūrvienībās atbilstoši projektā noteiktajam laika grafikam un prasībām. Veikt datu par projekta aktivitāšu īstenošanu analīzi, sniegt norādījumus projekta īstenošanas personālam un priekšlikumus projekta īstenošanas efektivitātes uzlabošanai. Piedalīties metodisko materiālu izstrādē un pilnveidē, sniegt metodisku un organizatorisku palīdzību un konsultācijas projekta personālam un filiālēm.

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1. kategorija: 719,00 EUR, 2. kategorija: 827,00 EUR, 3. kategorija: 945,00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 15 darba dienu laikā, skaitot no sludinājuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", pretendentam jānosūta pa pastu Nodarbinātības valsts aģentūrai, adrese: K. Valdemāra ielā 38, k-1, Rīgā, LV-1010, vai uz e-pasta adresi konkursi@nva.gov.lv ar norādi "ABI_eksperts". Informācija pa tālruni 67021841 un Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas pretendenta profesionālās zināšanas. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus.

Pamatojoties uz Fizisko personu datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu:

- jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi;

- minēto jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Nodarbinātības valsts aģentūra, kontaktinformācija: K. Valdemāra iela 38, k-1, Rīga, LV-1010.


OP 2018/144.AKK5

Labklājības ministrija izsludina konkursu uz vakanto valsts civildienesta ierēdņa amata vietu - Personāla un dokumentu pārvaldības departamenta PERSONĀLA SPECIĀLISTS (uz nenoteiktu laiku)

Mēs piedāvājam:

- iespēju iegūt pieredzi personāla vadībā un personāla lietvedībā valsts iestādē

- draudzīgu kolektīvu un uz cilvēciskām vērtībām vērstu darba vidi

- savu ideju realizēšanas iespēju valsts iestādē

- mēnešalgu no 796 līdz 1034 EUR

- veselības apdrošināšanas polisi (pēc 6 mēnešiem)

- atbalstu darba un ģimenes līdzsvaram, t. sk. īslaicīgas ministrijas bērnistabas izmantošanas iespējas

Būtiskākie amata pienākumi:

- personāla vadības procesu organizēšana un nodrošināšana ministrijā (atlase, novērtēšana, motivēšana, iekšējā komunikācija, personāla attīstība u. c.)

- dažādu personāla lietvedības dokumentu sagatavošana

- personāla attīstības jautājumu risināšanas, mācību vajadzību noteikšanas nodrošināšana un organizēšana

- jaunā darbinieka ievadīšanas darbā organizēšana

- datu ievadīšana un aktualizēšana resursu vadības sistēmas Horizon personāla modulī, Horizon HoP pašapkalpošanās modulī, novērtēšanas sistēmā NEVIS

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām (t. sk. otrā līmeņa augstākā izglītība sociālajās zinātnēs (vēlama cilvēkresursu vadībā vai juridiskā izglītība)

- pieredze personāla vadības jomā (vismaz 1 gads)

- pieredze personāla dokumentu sagatavošanā un noformēšanā, statistikas par personālu apkopošanā un sagatavošanā (vismaz 1 gads)

- vēlama pieredze darbā ar personāla attīstības un mācību plānošanu

- praktiskā darba pieredze personāla sistēmu lietošanā - resursu vadības sistēmas Horizon personāla modulis, Horizon HoP pašapkalpošanās modulis, NEVIS tiks uzskatīta par priekšrocību

- teicamas komunikācijas un saskarsmes prasmes, pielāgošanās spēja

- labas datorprasmes (Word, Excel, Internet, PowerPoint) un labas iemaņas darbā ar biroja tehniku

Motivētu pieteikuma vēstuli, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas gaidām pa pastu vai elektroniski 15 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis", adrese: Labklājības ministrijas Personāla un dokumentu pārvaldības departaments, Rīga, Skolas iela 28, LV-1331, e-pasta adrese: atlase@lm.gov.lv, tālrunis uzziņām 67021602. Informējam, ka tiks izskatīti to pretendentu pieteikumi, kuri ir iesnieguši visus norādītos dokumentus un sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuri tiks izvirzīti personāla atlases otrajai kārtai.

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu, informējam, ka pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī atlases konkursa norisi, datu pārzinis ir Labklājības ministrija, adrese: Skolas iela 28, Rīga.


OP 2018/144.AKK6

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - juriskonsults/-e Tiesiskā nodrošinājuma un licencēšanas nodaļā (1 amata vieta nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- otrā līmeņa augstākā profesionālā izglītība tiesību zinātnēs

- ne mazāk kā viena gada darba pieredze jurista amatā (t. sk. pieredze administratīvo aktu vai normatīvo aktu projektu sagatavošanā) pēdējo trīs gadu periodā

- Latvijas Republikas spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana publisko iepirkumu jomā, saistību tiesību jomā un izglītības jomā

- spēja strādāt ar liela apjoma informāciju, sagatavojot dokumentu, t. sk. administratīvo aktu, projektus

- spēja izvērtēt faktus, paredzēt un novērst riskus un spēja identificēt problēmas, saprast to rašanās cēloņus un piedāvāt risinājumus

- labas saskarsmes un komunikācijas prasmes

Galvenie amata pienākumi:

- izskatīt fizisku un juridisku personu iesniegumus, sūdzības un priekšlikumus par Juridiskā departamenta kompetences jautājumiem, izskatīt bezdarbnieku un darba meklētāju apstrīdēšanas iesniegumus, sagatavojot administratīvos aktus un pārstāvot aģentūru tiesā un citās tiesībsargājošās institūcijās

- izstrādāt iekšējo normatīvo aktu projektus, izvērtēt iekšējo normatīvo aktu atbilstību ārējiem normatīvajiem aktiem, veikt normatīvo aktu un politikas plānošanas dokumentu juridisko analīzi nodarbinātības politikas jomā

- konsultēt un sniegt metodisku palīdzību struktūrvienībām un darbiniekiem tiesību aktu piemērošanas jautājumos t.sk. par citu struktūrvienību sagatavoto iekšējo normatīvo aktu un pārvaldes lēmumu projektu iepriekšējo tiesiskuma, juridiskās tehnikas un stila prasību pārbaudi

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1. kategorija: 835,00 EUR, 2. kategorija 877,00 EUR, 3. kategorija: 1010,00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 10 dienu laikā, skaitot no sludinājuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūrā K. Valdemāra ielā 38, k-1, Rīgā, LV-1010, vai jānosūta uz e-pasta adresi konkursi@nva.gov.lv ar norādi "JD_juriskonsults" Informācija pa tālruni 67021770 kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Piesakot savu kandidatūru vakantajam valsts civildienesta ierēdņa amatam, pretendents apliecina, ka atbilst Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām.

Atlases konkurss notiks divās kārtās. Pirmā kārta: pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta: intervija, kuras laikā tiks novērtētas pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus.

Pamatojoties uz Fizisko personu datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu:

- jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi,

- minēto jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Nodarbinātības valsts aģentūra, kontaktinformācija: K. Valdemāra iela 38, k-1, Rīga, LV-1010.


OP 2018/144.AKK7

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - eksperts/-e Nodarbinātības valsts aģentūras Risku vadības un iekšējās kontroles nodaļā (1 amata nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- darba pieredze audita vai ES fondu vadības uzraudzības jomā (ne mazāk kā viens gads)

- Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana amata kompetences ietvaros

- zināšanas par iekšējās kontroles sistēmas darbību, t. sk. tiešās pārvaldes iestādēs

- zināšanas par risku vadību

- labas datu analīzes prasmes

Galvenie amata pienākumi: piedalīties Nodarbinātības valsts aģentūras iekšējās kontroles vides izveidošanā. Veikt iekšējās kontroles sistēmas darbības uzraudzības pasākumus un pārbaudes. Sniegt ieteikumus par nepieciešamajiem uzlabojumiem iekšējās kontroles sistēmā un tās pilnveidē.

Koordinēt informācijas apmaiņu un sadarbību ar ārējiem auditoriem un Valsts kontroli, saskaņā ar normatīvo aktu prasībām. Sagatavot informatīvos materiālus, pārskatus, ziņojumus, atskaites, atzinumus un citus dokumentus Risku vadības un iekšējās kontroles nodaļas kompetences ietvaros.

Konsultēt un sniegt metodisku palīdzību struktūrvienībām un darbiniekiem risku vadības un iekšējās kontroles jautājumos.

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1. kategorija: 719,00 EUR, 2. kategorija 827,00 EUR, 3. kategorija: 945,00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 10 dienu laikā, skaitot no sludinājuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", Pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūrā K. Valdemāra ielā 38, k-1, Rīgā, LV-1010, vai jānosūta uz e-pasta adresi konkursi@nva.gov.lv ar norādi "RVIKN_eksperts" Informācija pa tālruni 67021840 kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Piesakot savu kandidatūru vakantajam valsts civildienesta ierēdņa amatam, pretendents apliecina, ka atbilst Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām.

Atlases konkurss notiks divās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus.

Pamatojoties uz Fizisko personu datu aizsardzības likuma 8. panta pirmo daļu:

- jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi,

- minēto jūsu personas datu apstrādes pārzinis ir Nodarbinātības valsts aģentūra, kontaktinformācija: K. Valdemāra iela 38, k-1, Rīga, LV-1010.


OP 2018/144.AKK8

ZEMKOPĪBAS MINISTRIJA izsludina atklātu konkursu vakanto amatu (darba pienākumi saistīti ar politikas plānošanu, izstrādi un ietekmes novērtēšanu ģenētiski modificēto organismu jomā) - vecākais referents Veterinārā un pārtikas departamenta Biotehnoloģijas un kvalitātes nodaļā (uz ierēdņa prombūtnes laiku)

Prasības pretendentam/-ei:

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība veterinārmedicīnā, pārtikas tehnoloģijā vai tiesību zinātnē

- vismaz viena gada darba pieredze specialitātē

- zināšanas par stratēģijas un politikas plānošanu

- zināšanas par ģenētiski modificēto organismu jomu reglamentējošajiem normatīvajiem aktiem

- zināšanas normatīvo aktu izstrādē

- teicamas latviešu valodas lietišķās sarakstes un rakstu kultūras pārzināšana

- labas angļu valodas zināšanas

- labas iemaņas darbā ar datorprogrammām MS Word, MS Excel, MS Office Outlook, interneta pārlūkprogrammām

- vēlamas krievu, franču vai vācu valodas zināšanas

Mēs piedāvājam:

- atbildīgu un interesantu darbu

- bruto atalgojumu, sākot no 835 euro (9. mēnešalgu grupa), un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam

- darbu saliedētā kolektīvā un profesionālu kolēģu atbalstu

Pretendentiem jāatbilst Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām.

Pieteikums un ziņas par sevi - CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas - jāiesniedz personiski Zemkopības ministrijas Personāla nodaļā, jānosūta elektroniski uz e-pasta adresi sandra.krisberga@zm.gov.lv vai pa pastu.

Adrese: Rīga, Republikas laukums 2, 4. stāvs, 408. kab., tālrunis uzziņām 67027545.

Konkursa termiņš - 20 kalendārās dienas no šī sludinājuma publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis".


OP 2018/144.AKK9

Ventspils Augstskola (reģistrācijas Nr. 90000362426, adrese: Inženieru iela 101, Ventspils) aicina pieteikties uz Ventspils Augstskolas speciālista ārējo sakaru jautājumos asistenta amatu (darba līgums uz noteiktu laiku)

Individuālās kvalifikācijas un iemaņu prasības:

- augstākā izglītība (bakalaura grāds vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība). Priekšrocība pretendentiem, kuri augstākās izglītības programmās apguvuši starptautisko sakaru vai sabiedrisko attiecību zināšanas

- priekšrocība pretendentiem ar maģistra grādu

- priekšrocība pretendentiem ar pieredzi protokola un lietišķās etiķetes pielietošanā starppersonu saskarsmē multikulturālā vidē

- valsts valodas prasmes normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā

- teicamas angļu un krievu valodas zināšanas mutvārdos un rakstiski (citu svešvalodu zināšanas pretendentiem tiks uzskatītas par priekšrocību)

- labas prasmes darbā ar informācijas un komunikācijas tehnoloģijām, t. sk. prasme strādāt ar datoru pieredzējuša lietotāja līmenī

- labas lietišķās saskarsmes, sadarbības un organizatoriskās prasmes

- spēja sagatavot prezentācijas

- precizitāte un augsta atbildības izjūta

- spēja noteikt prioritātes un plānot ikdienas darbu

CV un motivācijas vēstuli līdz 2018. gada 31. jūlijam ieskaitot iesniegt personīgi Ventspils Augstskolas Personāldaļā, C202 kabinets 2. stāvā, Inženieru ielā 101, Ventspilī, vai sūtīt elektroniski: elina.feldmane@venta.lv. Uzziņas pa tālruni 636 28303.


OP 2018/144.AKK10

Ventspils Augstskola (reģistrācijas Nr. 90000362426, adrese: Inženieru iela 101, Ventspils) izsludina atklātu konkursu uz Ventspils Augstskolas inženierzinātņu institūta "Ventspils Starptautiskais radioastronomijas centrs" vadošā pētnieka amatu Elektrotehnikas, elektronikas, informācijas un komunikāciju tehnoloģijas nozarē, datortehnikas un tīklu apakšnozarē (darba līgums uz noteiktu laiku - ievēlēšanas laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- doktora grāds

- zinātnes nozarei atbilstošas zinātniskās publikācijas

- spēja veikt patstāvīgi zinātniskos pētījumus un vadīt citu zinātnieku pētniecisko darbu

- zinātniskā un akadēmiskā darba pieredze kopumā nav mazāka par 3 gadiem

Iesniedzamie dokumenti:

- rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā

- normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā noformēti dokumentu noraksti vai kopijas, kas apliecina atbilstošajam amatam nepieciešamos akadēmiskos un zinātniskos grādus (uzrādot oriģinālus)

- akadēmiskā amata pretendenta dzīves un darba gājums pēc "EUROPASS" Curriculum Vitae veidlapas parauga, kurā norādīta arī pētniecības, akadēmiskā, administratīvā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto darbu saraksts pēdējo sešu gadu laikā un citi dokumenti, kurus pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju

Dokumenti iesniedzami līdz 2018. gada 22. augustam ieskaitot personīgi Ventspils Augstskolas Personāldaļā, C202 kabinets 2. stāvā, Inženieru ielā 101, Ventspilī, vai nosūtāmi elektroniski: elina.feldmane@venta.lv. Uzziņas pa tālruni 636 28303.


OP 2018/144.AKK11

Valsts policijas koledžas Latgales filiāle izsludina konkursu uz asistenta (uz darba līguma pamata) amatu (uz noteiktu laiku - no 2018. gada 1. septembra, darbavieta Daugavpilī)

Amata pienākumos ietilpst:

- mācību priekšmetu un studiju kursu docēšana:

* vispārējā fiziskā sagatavošana

* profesionālā fiziskā sagatavošana

* ierindas mācība

* uzbrukuma atvairīšanas un aizsardzības taktika

* fiziskā sagatavošana

- nodrošināt studiju kursu, mācību priekšmetu un citu izglītības programmu izstrādi un aktualizēšanu

- nodrošināt studiju/mācību metodisko materiālu, izdales materiālu un praktisko uzdevumu izstrādi un aktualizēšanu

- izvērtēt, analizēt kadetu, klausītāju un studējošo profesionālās izglītības programmas apguves rezultātā iegūtās zināšanas un prasmes

- darbs saistīts ar komandējumiem Latvijas Republikas teritorijā

Amata pildīšanai nepieciešamā izglītība un profesionālā pieredze:

- doktora vai maģistra grāds vai augstākā izglītība bez zinātniskā grāda, ja pretendentam ir docējamam priekšmetam vismaz piecu gadu praktiskā darba stāžs. Praktiskā darba stāžs ir pedagoģiskais darbs vai pretendenta līdzšinējā profesionālā pieredze nozares docējamajam priekšmetam

- docējamajam priekšmetam nepieciešamā neformālā izglītība un profesionālā kvalifikācija, ko apliecina ar sertifikātiem, licencēm, profesionālās pilnveides u.tml. dokumentiem

- zinātnes nozarei atbilstoši zinātniskie darbi, ko apliecina zinātniskās publikācijas vai publicētie mācību līdzekļi pēdējo sešu gadu laikā

- profesionālā tālākizglītība par inovācijām augstākās izglītības sistēmā vai augstskolu didaktikā, vai izglītības darba vadībā

Akadēmiskā amata pretendentiem uz vakanto asistenta (uz darba līguma pamata) amatu līdz 2018. gada 17. augustam Valsts policijas koledžā jāiesniedz pieteikums, tam pievienojot dzīves un darba gājuma aprakstu (CV), kas noformēts atbilstoši www.europass.lv standartam, izglītību un zinātnisko grādu apliecinošu dokumentu kopijas, sertifikātus, licences vai profesionālās pilnveides izglītības dokumentus, kas apliecina profesionālo kvalifikāciju, izziņu par darba stāžu, kas apliecina profesionālo vai pedagoģisko pieredzi specialitātē, dokumentus par ārvalstīs iegūtu izglītības dokumentu atzīšanu, ja izglītība iegūta ārvalstīs, zinātnes nozarei atbilstošas zinātniskās publikācijas vai publicētos mācību līdzekļus pēdējo sešu gadu laikā.

Dokumentu paketi nosūtīt Valsts policijas koledžai, adrese: Rīga, Ezermalas iela 10, LV-1014, ar norādi "Konkursam", tālr. uzziņām 65403264, 26329425.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2018/144.AKR1

Būvniecības valsts kontroles birojs paziņo, ka konkurss uz Kontroles departamenta Inženiertehniskās nodaļas vadītāja ierēdņa amatu ir noslēdzies bez rezultāta.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)