Laidiens: 09.05.2017., Nr. 89

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2017/89.AKK1

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (reģ. Nr. 90000028508) izsludina atklātu konkursu uz Budžeta un finanšu departamenta Budžeta nodaļas finanšu analītiķa/-es amatu

Prasības pretendentam/-ei:

- akadēmiskā vai otrā līmeņa augstākā profesionālā izglītība finanšu vai ekonomikas specialitātē

- darba pieredze finanšu vai ekonomikas jomā ilgāk par diviem gadiem

- vēlama darba pieredze iestāžu budžeta sagatavošanā

- normatīvo aktu zināšanas par budžeta plānošanu un finanšu vadību

- pieredze informācijas analīzē un apkopošanā

- spēja orientēties lielā informācijas apjomā

- labas saskarsmes prasmes un spēja strādāt komandā

- labas iemaņas darbā ar datoru (Excel, Word) un biroja tehniku

Mēs piedāvājam:

- stabilu atalgojumu (darbinieka amatam noteikts 12.1.saimes "Finanšu analīze un vadība. Finanšu analīze un vadība iestādēs un/vai nozaru ministrijās" IIB līmenis un 9.mēnešalgu grupa) un sociālās garantijas

- darbu valsts iestādē ar iespēju iegūt daudzpusīgu profesionālo pieredzi

- atsaucīgus kolēģus un darbavietu Rīgas centrā

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae (CV), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju, dokumentu par izglītības akadēmisko atzīšanu Latvijā, ja izglītība iegūta ārzemēs, kā arī citus dokumentus, kurus pretendents uzskata par nepieciešamu pievienot, 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" jānosūta Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Personāla nodaļai Rīgā, Peldu ielā 25, LV-1494, e-pasts: personals@varam.gov.lv.

Amata apraksts ir pieejams ministrijas tīmekļa vietnē www.varam.gov.lv sadaļā - Aktualitātes - Darba piedāvājumi. Tālr. uzziņām 67026902.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2017/89.AKR1

Centrālā statistikas pārvalde paziņo, ka konkursa kārtībā Sociālās statistikas departamenta Kultūras, izglītības, zinātnes un veselības statistikas daļas vecākā referenta ierēdņa amatā 02.05.2017. iecelts JĀNIS KLIĢIS.


OP 2017/89.AKR2

Konkurences padome paziņo, ka 2017.gada 17.marta izdevumā "Latvijas Vēstnesis" izsludinātais konkurss uz Izpildinstitūcijas eksperta/-es amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2017/89.AKR3

Lauku atbalsta dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Audita departamenta Uzraudzības daļas auditores amatā uz nenoteiktu laiku no 2017.gada 2.maija iecelta AIJA BUTKĀNE.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)