Laidiens: 03.05.2017., Nr. 87

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2017/87.AKK1

Valsts kanceleja izsludina konkursu uz VALSTS ADMINISTRĀCIJAS SKOLAS DIREKTORA/-ES amatu

Aicinām mērķtiecīgu, profesionālu un uz rezultātu orientētu vadītāju, kam uzticēsim atbildīgu darbu Valsts kancelejas pārraudzībā esošā iestādē, kas īsteno valsts politiku valsts pārvaldes profesionālās attīstības jomā.

Prasības pretendentiem:

- nevainojama reputācija

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā akadēmiskā izglītība vai otrā līmeņa augstākā profesionālā izglītība sociālajās zinātnēs, vēlams maģistra grāds vadības zinātnēs

- vismaz viena gada darba pieredze vadošā amatā ar vismaz 10 padotajiem darbiniekiem

- pieredze cilvēkresursu vadībā, tajā skaitā profesionālās attīstības jomā

- pieredze darbā ar starptautiskiem projektiem

- vēlama pieredze darbā valsts vai pašvaldību institūcijās

- zināšanas par valsts pārvaldes cilvēkresursu attīstības politiku, valsts pārvaldes uzbūvi, darbības pamatprincipiem un normatīvo regulējumu

- vismaz divu svešvalodu zināšanas (angļu valoda un krievu, franču vai vācu valoda) B2 līmenī

- teicamas sadarbības, komunikācijas un prezentācijas prasmes

Piedāvājam:

- interesantu un atbildīgu darbu iestādē, kas īsteno valsts politiku valsts pārvaldes profesionālās attīstības jomā

- mēnešalgu līdz 1917 euro pirms nodokļu nomaksas (amatam noteikta 1. amatu saime "Administratīvā vadība", IV A līmenis, 13. mēnešalgu grupa)

- motivējošu bonusu sistēmu atbilstoši sasniegtajiem darba rezultātiem un sociālās garantijas

- profesionālās attīstības iespējas, piedaloties Augstākā līmeņa vadītāju attīstības programmā

Pretendentu atlase tiks veikta saskaņā ar Ministru kabineta 2015. gada 9. jūnija noteikumiem Nr. 293 "Valsts tiešās pārvaldes iestāžu vadītāju atlases kārtība". Vadības kompetenču novērtēšanā vērtēs šādas pretendenta kompetences: stratēģiskais redzējums, pārmaiņu vadīšana, darbinieku motivēšana un attīstīšana, orientācija uz rezultātu sasniegšanu, spēja pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību.

Pretendentus/-es lūdzam līdz 2017. gada 22. maijam iesniegt slēgtā aploksnē Valsts kancelejā Brīvības bulvārī 36, Rīgā, LV-1520, vai nosūtīt elektroniski uz e-pasta adresi konkurss@mk.gov.lv šādus dokumentus (ar norādi "Pieteikums konkursam uz Valsts administrācijas skolas direktora amatu"):

1) motivētu pieteikumu, kurā iekļauts arī apliecinājums par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. panta pirmajā daļā noteiktajām prasībām;

2) pretendenta dzīvesgaitas aprakstu (Curriculum Vitae) (atbilstoši Europass CV standartam, kas pieejams tīmekļa vietnē www.europass.lv);

3) augstāko izglītību un svešvalodu zināšanas apliecinošu dokumentu kopijas un citus dokumentus, kurus pretendents uzskata par nepieciešamu pievienot;

4) pretendenta redzējums par Valsts administrācijas skolas prioritātēm un attīstības iespējām nākamo piecu gadu laikā (vēlams līdz 1000 vārdiem).

Tālr. uzziņām 67082904.


OP 2017/87.AKK2

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra izsludina konkursu uz vakanto Finanšu un grāmatvedības daļas grāmatveža/-es amatu (uz nenoteiktu laiku)

Galvenie darba pienākumi ir veikt Eiropas Savienības fondu 2014.-2020. gada plānošanas perioda darbības programmas "Izaugsme un nodarbinātība" 8.3.3. specifiskā atbalsta mērķa "Attīstīt NVA nereģistrēto NEET jauniešu prasmes un veicināt to iesaisti izglītībā, NVA īstenotajos pasākumos jauniešu garantijas ietvaros un nevalstisko organizāciju vai jauniešu centru darbībā" projekta "PROTI un DARI!", Latvijas un Šveices sadarbības programmas "Atbalsts jaunatnes iniciatīvu attīstībai attālos vai mazattīstītos reģionos" un Jaunatnes politikas valsts programmas grāmatvedības uzskaiti, finanšu plānošanu, analīzi un izlietojuma kontroli, projektu īstenotāju finanšu dokumentu pārbaudi un norēķinus ar projektu īstenotājiem.

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā akadēmiskā izglītība vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība finansēs, grāmatvedībā vai ekonomikā

- vismaz divu gadu darba pieredze grāmatvedības un finanšu jomā

- vismaz divu gadu darba pieredze valsts pārvaldē

- zināšanas par grāmatvedības uzskaiti un tās kārtošanu

- zināšanas finanšu plānošanā un finanšu uzskaites organizēšanā un analīzē

- zināšanas par finanšu un statistikas pārskatu sagatavošanu

- labas iemaņas darbā ar datoru (Microsoft Word, Microsoft Excel un Outlook Express)

- ļoti labas iemaņas strādāt ar grāmatvedības datorprogrammām

- vēlamas labas angļu valodas un krievu valodas zināšanas

Amats klasificēts 44. saimes III A līmenī (11. mēnešalgu grupa).

Informējam, ka pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1. kārtā sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2. kārtai.

Motivēta pieteikuma vēstule un CV ar izglītību apliecinošo dokumentu kopijām jāiesniedz 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis", nosūtot pa pastu Jaunatnes starptautisko programmu aģentūrai Rīgā, Mūkusalas ielā 41, LV-1004, vai elektroniski uz e-pasta adresi personals@jaunatne.gov.lv, tālr. uzziņām 67358073 vai 67358072.


OP 2017/87.AKK3

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra izsludina konkursu uz vakanto Projektu vadības un uzraudzības daļas projektu koordinatora/-es amatu (uz nenoteiktu laiku)

Galvenie darba pienākumi ir nodrošināt projektu koordinēšanu Eiropas Savienības programmas izglītības, apmācības, jaunatnes un sporta jomā "Erasmus+" mobilitātes aktivitātes "Eiropas Brīvprātīgais darbs" un Eiropas Savienības iniciatīvas "Eiropas Solidaritātes korpuss" ietvaros.

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā akadēmiskā izglītība vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- vismaz divu gadu pieredze darbā ar projektiem

- vismaz viena gada darba pieredze administratīvo aktu projektu izstrādē

- vismaz viena gada darba pieredze valsts pārvaldē

- zināšanas un izpratne par jaunatnes un neformālās izglītības jomu

- labas iemaņas darbā ar datoru (Microsoft Word, Microsoft Excel un Outlook Express)

- labas angļu valodas zināšanas

- vēlama darba pieredze saistībā ar brīvprātīgo darbu

- vēlamas krievu valodas zināšanas

- vēlama B kategorijas autovadītāja apliecība

Amats klasificēts 44. saimes III A līmenī (11. mēnešalgu grupa).

Informējam, ka pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1. kārtā sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2. kārtai.

Motivēta pieteikuma vēstule un CV ar izglītību apliecinošo dokumentu kopijām jāiesniedz 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis", nosūtot pa pastu Jaunatnes starptautisko programmu aģentūrai Rīgā, Mūkusalas ielā 41, LV-1004, vai elektroniski uz e-pasta adresi personals@jaunatne.gov.lv, tālr. uzziņām 67358073 vai 67358069.


OP 2017/87.AKK4

Lauku atbalsta dienests (reģ. Nr. 90000794228, www.lad.gov.lv) aicina darbā LIELRĪGAS REĢIONĀLĀS LAUKSAIMNIECĪBAS PĀRVALDES VALSTS ATBALSTA UN LEADER PASĀKUMU DAĻAS VECĀKO REFERENTU/-I (ierēdņa amats uz nenoteiktu laiku)

Valsts atbalsta un Leader pasākumu daļas komanda, kuras galvenie uzdevumi ir veikt maksājumu apstiprināšanu Sabiedrības virzītās vietējās attīstības pasākumiem, Eiropas fondu pasākumiem, administrēt valsts atbalsta pasākumus lauku attīstībai, lauksaimniecībai un mežsaimniecībai, pārvaldīt pārejas posma valsts atbalsta maksājumus, kā arī doties pārbaudēs pie klientiem, meklē precīzu, rūpīgu un atsaucīgu kolēģi.

JA TEV PIEMĪT SPĒJA

aktīvi rīkoties, lai sasniegtu mērķus un uzņemties atbildību, izzināt un izprast klientu vajadzības, piemeklēt atbilstošākos risinājumus, analizēt sarežģītu un liela apjoma informāciju, pieņemt konkrētus lēmumus, izvērtējot iespējamos riskus, ievērot profesionālās ētikas principus un normas, tad

MĒS TEV UZTICĒSIM

izvērtēt Leader pasākuma projektus, valsts atbalsta iesniegumus un pieņemt lēmumus par atbalsta pasākumu finansējuma piešķiršanu, veikt rūpīgu un precīzu darbu ar dokumentiem, strādāt ar lielu datu apjomu, darboties ar IT sistēmām, kā arī doties vizītēs pie klientiem.

MĒS NO TEVIS SAGAIDĀM

augstāko izglītību ekonomikas vai lauksaimniecības jomā, vēlams divu gadu profesionālo pieredzi, kas gūta pēdējo piecu gadu laikā atbilstoši darbības jomai, t. sk. projektu vērtēšanā, ar izpratni par Kopējās lauksaimniecības politikas un Eiropas Savienības lauku attīstības politikas pamatprincipiem un mehānismiem, labas datora lietošanas prasmes (MS Office standarta programmas) un pieredzi darbā valsts pārvaldē (vēlama), B kategorijas vadītāja apliecību un labas auto vadīšanas iemaņas

Tu atbilsti Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām, tad piesakies un kļūsti par daļu no LAD komandas, jo mēs tev piedāvājam:

- iespēju veikt atbildīgu un interesantu darbu valsts pārvaldē

- atalgojumu atbilstoši 9. mēnešalgu grupai un sociālās garantijas

- iespēju paplašināt zināšanas un profesionālās iemaņas

- pozitīvu un dinamisku darba vidi, atsaucīgus un draudzīgus kolēģus

- darbavietu Ogrē

Pieteikties vari, sūtot CV, pieteikuma vēstuli un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju Lauku atbalsta dienesta Personāla daļai 15 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" uz e-pasta adresi darbs@lad.gov.lv vai sūtot pa pastu/iesniedzot personīgi Rīgā, Republikas laukumā 2, LV-1981, tālr. uzziņām 67027697, 27877187, vai Ogrē, Brīvības ielā 48, LV-5001, tālr. uzziņām 25495050.


OP 2017/87.AKK5

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME AICINA DARBĀ LABĀKOS PROFESIONĀĻUS!

Jūrmalas pilsēta ir pazīstamākā Latvijas un Baltijas valstu kūrortpilsēta, kas klimata pārmaiņu mazināšanai ir apņēmusies īstenot energoefektivitātes pasākumus, pieņemot un īstenojot Jūrmalas pilsētas ilgtspējīgas enerģētikas rīcības programmu 2013.-2020. gadam.

Ja tevi saista izaicinājumi un aizraujošs, radošs, uz izaugsmi vērsts darbs Jūrmalas pilsētas attīstības mērķu sasniegšanai un esi atvērts pārmaiņām, būsi gaidīts mūsu komandā - Jūrmalas pilsētas domē (reģ. Nr. 90000056357).

AICINĀM PIETEIKTIES ATTĪSTĪBAS PĀRVALDES STRATĒĢISKĀS PLĀNOŠANAS NODAĻAS AMATAM - EKSPERTS/-E ENERGOEFEKTIVITĀTES JAUTĀJUMOS/ENERGOPĀRVALDNIEKS

PRASĪBAS:

- augstākā vai profesionālā izglītība inženierzinātnēs

- vēlamas labas svešvalodu zināšanas (krievu un angļu valodas)

- izpratne un zināšanas par valsts pārvaldes un/vai pašvaldības darbu, normatīvo aktu izstrādi

- prasme strādāt komandā, organizatora spējas, laba saskarsmes kultūra, disciplinētība, precizitāte un atbildības izjūta, labas komunikācijas un prezentēšanas prasmes, vēlme celt savu profesionālo kvalifikāciju

- labas prasmes darbā ar datoru un datorprogrammām

- pieredze darbā ar energoefektivitātes, energopārvaldības jautājumiem tiks uzskatīta par priekšrocību

- pieredze projektu vadīšanā un/vai īstenošanā tiks uzskatīta par priekšrocību

GALVENIE AMATA PIENĀKUMI:

- īstenot Jūrmalas pilsētas ilgtspējīgas enerģētikas rīcības programmu un tajā ietvertās aktivitātes savas kompetences ietvaros

- īstenot energoefektivitātes pasākumus pašvaldībā, balstoties uz ievākto datu analīzi

- ieviest energopārvaldes sistēmu pašvaldībā un kontrolēt tajā paredzēto uzdevumu izpildi pašvaldības ēkās

- izstrādāt un īstenot projektus energoefektivitātes un atjaunojamo energoresursu izmantošanas veicināšanai pašvaldībā

- izstrādāt normatīvo aktu un citu dokumentu projektus savas kompetences ietvaros

- konsultēt citas pašvaldības struktūrvienības, iestādes un iedzīvotājus energoefektivitātes jautājumos

Piedāvājam:

- darbu uz nenoteiktu laiku

- darbavietu Jūrmalā, Dubultu prospektā 2

- atalgojumu atbilstoši 10. mēnešalgu grupai un sociālās garantijas atbilstoši valsts un pašvaldību iestādēs strādājošajiem

Motivētu pieteikuma vēstuli, dzīves un iepriekšējās profesionālās pieredzes aprakstu (CV), izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un atsauksmes (vēlams) 2 nedēļu laikā no paziņojuma publicēšanas datuma nosūtīt uz e-pasta adresi personals@jurmala.lv ar norādi - AMATA VAKANCEI "EKSPERTS ENERGOEFEKTIVITĀTES JAUTĀJUMOS".

Sazināsimies ar kandidātiem, kurus uzaicināsim uz konkursa nākamo kārtu.

Informācijai: tālr. 67093921, e-pasta adrese: personals@jurmala.lv.

Pamatojoties uz Fizisko personu datu aizsardzības likuma 8. pantu, Jūrmalas pilsētas dome informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī personāla atlases procesa norisi, personas datu apstrādes pārzinis ir Jūrmalas pilsētas dome, kontaktinformācija: Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV-2015.


OP 2017/87.AKK6

JŪRMALAS PILSĒTAS DOME AICINA DARBĀ LABĀKOS PROFESIONĀĻUS!

Jūrmalas pilsēta ir apņēmusies sasniegt ambiciozus stratēģiskos attīstības mērķus - kļūt par starptautiski pazīstamu, modernu piekrastes kūrortu un populārāko kūrortpilsētu Baltijas jūras reģionā, Austrumu un Rietumu kontaktu veidošanas un tikšanās vietu, kā arī nostiprināties kā kvalitatīvai dzīves un brīvdienu vietai, kultūras un sporta centram.

Ja tevi saista izaicinājumi un aizraujošs, radošs, uz izaugsmi vērsts darbs, kā arī redzi sevi īstenojam Jūrmalas pilsētas stratēģiskos attīstības mērķus, būsi gaidīts mūsu komandā - Jūrmalas pilsētas domē (reģ. Nr. 90000056357).

AICINĀM PIETEIKTIES ATTĪSTĪBAS PĀRVALDES STRATĒĢISKĀS PLĀNOŠANAS NODAĻAS AMATAM - EKSPERTS/-E STRATĒĢISKĀS PLĀNOŠANAS JAUTĀJUMOS

PRASĪBAS:

- augstākā vai profesionālā augstākā izglītība sociālajās zinātnēs

- vēlamas labas svešvalodu zināšanas (krievu un angļu valoda)

- izpratne un zināšanas par valsts pārvaldes un/vai pašvaldības darbu, attīstības plānošanas dokumentu un normatīvo aktu izstrādi

- prasme strādāt komandā, organizatora spējas, labas komunikācijas prasmes, precizitāte un atbildības izjūta, kā arī prezentēšanas prasmes un vēlme celt savu profesionālo kvalifikāciju

- labas prasmes darbā ar datoru un datorprogrammām

- pieredze darbā ar attīstības plānošanas un/vai uzraudzības jautājumiem tiks uzskatīta par priekšrocību

- pieredze projektu vadīšanā un/vai īstenošanā tiks uzskatīta par priekšrocību

GALVENIE AMATA PIENĀKUMI:

- nodrošināt pašvaldības ilgtermiņa un vidēja termiņa attīstības plānošanas dokumentu izstrādi, aktualizēšanu un uzraudzību

- nodrošināt pašvaldības nozaru plānošanas dokumentu īstenošanas uzraudzību un uzdevumu izpildes kontroli

- izstrādāt kārtību un izveidot sistēmu pašvaldības attīstības plānošanas dokumentu īstenošanas uzraudzībai un novērtēšanai

- izveidot, uzturēt un regulāri aktualizēt pašvaldības datubāzi par pašvaldības attīstības plānošanas dokumentos iekļautajiem sasniedzamajiem rezultatīvajiem rādītājiem, kā arī citiem rādītājiem, kuri parāda pašvaldības ekonomisko un sociālo attīstību

- izstrādāt normatīvo aktu un citu dokumentu projektus savas kompetences ietvaros

- konsultēt citas pašvaldības struktūrvienības, iestādes un iedzīvotājus attīstības plānošanas uzraudzības un novērtēšanas jautājumos

Piedāvājam:

- darbu uz nenoteiktu laiku

- darbavietu Jūrmalā, Dubultu prospektā 2

- atalgojumu atbilstoši 10. mēnešalgu grupai un sociālās garantijas atbilstoši valsts un pašvaldību iestādēs strādājošajiem

Motivētu pieteikuma vēstuli, dzīves un iepriekšējās profesionālās pieredzes aprakstu (CV), izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un atsauksmes (vēlams) 2 nedēļu laikā no paziņojuma publicēšanas datuma nosūtīt uz e-pasta adresi personals@jurmala.lv ar norādi - AMATA VAKANCEI "EKSPERTS STRATĒĢISKĀS PLĀNOŠANAS JAUTĀJUMOS".

Sazināsimies ar kandidātiem, kurus uzaicināsim uz konkursa nākamo kārtu.

Informācijai: tālr. 67093921, e-pasta adrese: personals@jurmala.lv.

Pamatojoties uz Fizisko personu datu aizsardzības likuma 8. pantu, Jūrmalas pilsētas dome informē, ka jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī personāla atlases procesa norisi; personas datu apstrādes pārzinis ir Jūrmalas pilsētas dome, kontaktinformācija: Jomas iela 1/5, Jūrmala, LV-2015.


OP 2017/87.AKK7

LATVIJAS UNIVERSITĀTE, reģistrācijas Nr. 90000076669, izsludina konkursu Latvijas vēstures institūtā:

- uz vienu pētnieka amata vietu - vēstures zinātne, Latvijas vēsture

- uz vienu zinātniskā asistenta amata vietu - vēstures zinātne, Latvijas vēsture

Ar akadēmiskā amata darba uzdevumiem un konkursa pieteikumu noformēšanu atbilstoši "Nolikuma par akadēmiskajiem un administratīvajiem amatiem Latvijas Universitātē" prasībām pretendenti/-es var iepazīties mājaslapā publicētajā sludinājumā http://www.lu.lv/par/vakances/.

Pieteikšanās termiņš ir līdz 2017. gada 3. jūnijam.

Konkursam iesniedzamo dokumentu reģistrācija Latvijas Universitātes Personāla departamentā Raiņa bulvārī 19, 128. telpā, Rīgā, LV-1586.

Papildu informācija pa tālruni 67033990.


OP 2017/87.AKK8

LATVIJAS UNIVERSITĀTE, reģistrācijas Nr. 90000076669, izsludina konkursu uz akadēmiskā personāla amata vietām

Profesora amata vietām:

- uz vienu amata vietu - ekonomika, ekonometrija

- uz vienu amata vietu - teoloģija un reliģiju zinātne, Bībeles teoloģija, Jaunā Derība

Ar akadēmiskā amata darba uzdevumiem un konkursa pieteikumu noformēšanu atbilstoši "Nolikuma par akadēmiskajiem un administratīvajiem amatiem Latvijas Universitātē" prasībām pretendenti/-es var iepazīties mājaslapā publicētajā sludinājumā http://www.lu.lv/par/vakances/.

Pieteikšanās termiņš ir līdz 2017. gada 3. jūnijam.

Konkursam iesniedzamo dokumentu reģistrācija Latvijas Universitātes Personāla departamentā Raiņa bulvārī 19, 128. telpā, Rīgā, LV-1586.

Papildu informācija pa tālr. 67033990.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)