Laidiens: 10.04.2017., Nr. 73

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursu rezultāti

OP 2017/73.AKR1

Datu valsts inspekcija paziņo, ka konkurss uz Datu valsts inspekcijas Eiropas Savienības un starptautiskās sadarbības nodaļas vakanto vecākā eksperta ierēdņa amatu un Personas datu apstrādes uzraudzības nodaļas vakanto vecākā eksperta ierēdņa amatu noslēgts bez rezultāta.


OP 2017/73.AKR2

Valsts vides dienesta Lielrīgas reģionālā vides pārvalde informē, ka oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" 2017. gada 6. martā izsludinātais konkurss uz vakanto Resursu kontroles daļas vecākā inspektora ierēdņa amatu (divas amata vietas uz nenoteiktu laiku) noslēdzies bez rezultāta.


OP 2017/73.AKR3

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Infrastruktūras attīstības departamenta Vidzemes reģiona nodaļas projekta vadītājas amatā uz noteiktu laiku no 2017.gada 3.aprīļa iecelta INGA PĀŽE.


OP 2017/73.AKR4

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Cilvēkresursu attīstības projektu departamenta Publiskās pārvaldes attīstības projektu nodaļas vecākās ekspertes vadītājas amatā uz noteiktu laiku no 2017.gada 6.aprīļa iecelta GUNITA SAKSE.


OP 2017/73.AKR5

Veselības inspekcija informē, ka 2017.gada 10.martā oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" izsludinātais konkurss uz vakanto Sabiedrības veselības uzraudzības un kontroles departamenta Zemgales kontroles nodaļas inspektora veselības aprūpes jomā valsts civildienesta ierēdņa amatu (viena amata vieta uz nenoteiktu laiku ar darba vietu Jelgavā) noslēdzies bez rezultāta.


OP 2017/73.AKR6

Valsts darba inspekcija paziņo, ka konkurss uz Juridiskās nodaļas vadošā juriskonsulta amatu noslēdzies bez rezultāta.


OP 2017/73.AKR7

Labklājības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Metodiskās vadības un kontroles departamenta projekta "Profesionāla sociālā darba attīstība pašvaldībās" vecākās ekspertes (uz noteiktu laiku) amatā no 2017. gada 27. marta ir iecelta LĪVA VĪKSNE.


OP 2017/73.AKR8

Labklājības ministrijas Personāla un dokumentu pārvaldes departaments paziņo, ka Rīgas reģionālās Valsts darba inspekcijas Centra sektora inspektores valsts civildienesta ierēdnes amatā uz nenoteiktu laiku konkursa kārtībā iecelta MADARA KĀRKLIŅA.


OP 2017/73.AKR9

Labklājības ministrijas Personāla un dokumentu pārvaldes departaments paziņo, ka Rīgas reģionālās Valsts darba inspekcijas Pārdaugavas sektora inspektores valsts civildienesta ierēdnes amatā uz nenoteiktu laiku konkursa kārtībā iecelta ANTRA ROZE.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)