Laidiens: 31.10.2017., Nr. 216

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2017/216.AKK1

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra izsludina konkursu uz Juridiskā departamenta Projektu nodrošinājuma nodaļas valsts pārvaldes juriskonsulta ierēdņa amatu uz noteiktu laiku (līdz 2022. gada 31. decembrim)

LIAA meklē darbinieku, kura galvenais uzdevums būs sniegt juridisko atbalstu Tehnoloģiju departamenta īstenotā Eiropas Reģionālās attīstības fonda projekta "Tehnoloģiju pārneses programma" (turpmāk - Projekts) īstenošanai.

Galvenie amata pienākumi:

- sagatavot līgumu un vienošanās par atbalsta piešķiršanu un Projekta ietvaros nepieciešamo lēmumu standartformas

- veikt Projekta ietvaros sagatavoto lēmumu un citu dokumentu tiesiskuma papildpārbaudi (to atbilstību normatīvajiem aktiem)

- konsultēt LIAA Tehnoloģiju departamenta darbiniekus ar Projekta īstenošanu saistītajos juridiskajos jautājumos

- izvērtēt LIAA Tehnoloģiju departamenta darbinieku Projekta īstenošanai sagatavoto iekšējo normatīvo aktu projektu atbilstību ārējiem un iekšējiem normatīvajiem aktiem

- izvērtēt un sniegt atzinumus par atbalsta saņēmēju veikto iepirkumu atbilstību publiskos iepirkumus regulējošo normatīvo aktu prasībām

- sagatavot nepieciešamos dokumentus tiesvedību procesos, tai skaitā prasības pieteikumus, paskaidrojumus, apelācijas un kasācijas sūdzības, izpildu dokumentus u. c. dokumentus Projekta ietvaros

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība tiesību zinātnēs

- amata pienākumu izpildei atbilstoša profesionālā pieredze (ilgāka par diviem gadiem)

- zināšanas par valsts pārvaldi, administratīvo procesu

- izpratne par ES tiesību sistēmu

- zināšanas par publisko iepirkumu regulējošajiem normatīvajiem aktiem

- izpratne par uzņēmējdarbību regulējošajiem tiesību aktiem

- izpratne par ES struktūrfondu administrēšanas sistēmu un procesu

- zināšanas par intelektuālā īpašuma aizsardzību regulējošajiem normatīvajiem aktiem

- prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru

- teicamas latviešu valodas zināšanas

- angļu valodas zināšanas (lasīt, runāt, rakstīt)

- prasme izvērtēt prioritātes, plānot un organizēt darbu izpildi noteiktā termiņā

- komunikabilitāte, precizitāte, augsta atbildības izjūta un spēja strādāt komandā

Piedāvājam

- interesantu, dinamisku un atbildīgu darbu

- labus darba apstākļus, darbavietu Rīgas centrā

- mēnešalgu šādā apmērā: 1. kategorija: 940,00 EUR; 2. kategorija: 1115,00 EUR; 3. kategorija: 1287,00 EUR (bruto); un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam

Pretendentiem/-ēm pieteikties 20 (divdesmit) dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un pieteikuma vēstuli, CV, izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas iesniegt LIAA Personāla vadības nodaļai vai nosūtīt pa pastu (Pērses ielā 2, Rīgā, LV-1442) vai uz e-pasta adresi personals@liaa.gov.lv ar norādi "Valsts pārvaldes juriskonsults".

Pretendentiem, kuri izglītību ieguvuši ārvalstīs, lūdzam pievienot dokumentu par tās akadēmisko atzīšanu Latvijā.

Piesakot savu kandidatūru vakantajam valsts civildienesta ierēdņa amatam, pretendents apliecina, ka atbilst Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām.

Informējam, ka pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1. kārtā sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2. kārtai.

Papildu informācija iegūstama, zvanot pa tālruni 67039407 vai 67039403.


OP 2017/216.AKK2

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto amatu - ES fondu projektu departamenta ESF projekta "Atbalsts bezdarbnieku izglītībai" Nr. 7.1.1.0/15/I/001 eksperts (1 amata vieta uz noteiktu laiku, uz darbinieka prombūtnes laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- otrā līmeņa profesionālā augstākā vai akadēmiskā izglītība

- vismaz viena gada darba pieredze nodarbinātības jomā (vēlams valsts pārvaldē)

- izpratne par valsts politiku nodarbinātības jomā un Eiropas Savienības nodarbinātības politikas jautājumiem

- Latvijas Republikas normatīvo aktu pārzināšana amata kompetences ietvaros

- labas organizatora un komunikācijas prasmes

- prasme vērtēt faktus, datus, paredzēt un novērst riskus

- datorprasmes MS Office (lietotāja līmenī), prasmes strādāt ar biroja tehniku

Amata mērķis un galvenie amata pienākumi: nodrošināt ESF projekta "Atbalsts bezdarbnieku izglītībai" Nr. 7.1.1.0/15/I/001 ietvaros īstenojamo pasākumu īstenošanu atbilstoši normatīvo aktu prasībām, projekta mērķiem un uzdevumiem. Piedalīties projekta ietvaros atbalstāmās darbības atbalsts reģionālajai mobilitātei īstenošanas nodrošināšanā un pārraudzībā. Piedalīties Aģentūras iekšējo normatīvo aktu, kas nosaka projekta aktivitātes organizēšanu, izstrādē un uzturēšanā un sniegt informāciju Kvalitātes vadības sistēmas procesa sagatavošanai. Izvērtēt projekta aktivitātes īstenošanas atbilstību ārējos un Aģentūras iekšējos normatīvajos aktos noteiktajām prasībām. Izvērtēt sagatavoto dokumentu projekta aktivitātes īstenošanai atbilstību iekšējā normatīvajā aktā pasākuma īstenošanai noteiktajām prasībām. Sagatavot un apkopot informāciju projekta atskaitēm un pārskatiem, t. sk. piedalīties sadarbības iestādē iesniedzamo atskaišu un pārskatu, to pielikumu, izdevumu pamatojošo dokumentu sagatavošanā. Sagatavot darba laika uzskaites tabeles projektā nodarbinātajiem. Koordinēt Aģentūras filiāļu darbu ar projekta aktivitāšu īstenošanu saistītajos jautājumos, t. sk. sniegt metodisku un organizatorisku palīdzību, konsultācijas projekta personālam un filiālēm.

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1. kategorija: 719,00 EUR; 2. kategorija: 827,00 EUR; 3. kategorija: 945,00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 15 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", Pretendentam jānosūta pa pastu Nodarbinātības valsts aģentūrai, adrese: K. Valdemāra ielā 38, k-1, Rīgā, LV-1010, vai uz e-pasta adresi konkursi@nva.gov.lv ar norādi "ABI_eksperts". Informācija pa tālruni 67021794 un Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas Pretendenta profesionālās zināšanas. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Uz interviju tiks uzaicināti tie pretendenti, kuriem testā būs iegūts noteikts punktu skaits.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus.


OP 2017/216.AKK3

Dabas aizsardzības pārvalde izsludina konkursu uz Vidzemes reģionālās administrācijas vecākā eksperta ierēdņa amata vietu (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku; pilna darba slodze)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība vides, dabaszinību vai meža zinātnēs

- zināšanas un praktiskā pieredze darbā ar dabas un vides aizsardzību regulējošiem tiesību aktiem tiks uzskatīta par priekšrocību

- zināšanas sugu un biotopu noteikšanā

- sugu un biotopu jomas eksperta sertifikāts (vēlamās jomas: "meži un virsāji", "purvi", "zālāji") tiks uzskatīts par priekšrocību

- labas komunikācijas un sadarbības prasmes

- prasme strādāt ar liela apjoma informāciju, spēja patstāvīgi pieņemt lēmumus

- augsta atbildības izjūta

- B kategorijas autovadītāja apliecība

- labas datora lietošanas prasmes

- svešvalodas zināšanas (vēlamas angļu un krievu valodas zināšanas)

Galvenie amata pienākumi:

- dabas aizsardzību regulējošajos normatīvajos aktos paredzēto atļauju un saskaņojumu projektu sagatavošana

- citu dokumentu un administratīvo aktu sagatavošana dabas aizsardzības jomā

- sabiedrības informēšana un izglītošana dabas aizsardzības jomā

- dalība iestādes rosināto projektu realizācijā

Piedāvājam:

- interesantu un atbildīgu darbu

- vērtīgu pieredzi, profesionālās izaugsmes iespējas

- atalgojumu un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam

Mēnešalga: līdz 764 EUR (bruto), atbilstoši piešķirtajai kategorijai.

Amats klasificēts 10. amatu saimē, III līmenī, 10. mēnešalgu grupā.

Pārbaudes laiks: 6 mēneši.

Darbavieta: iespējama vienojoties Dabas aizsardzības pārvaldes birojā Siguldā, Salacgrīvā vai birojā "Kārļukalns", Drabešu pagastā, Amatas novadā.

Motivācijas vēstuli, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju iesniegt 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas Dabas aizsardzības pārvaldē Baznīcas ielā 7, Siguldā, LV-2150, vai Dabas aizsardzības pārvaldes Vidzemes reģionālās administrācijas birojā "Kārļukalns", Amatas nov., Drabešu pag., LV-4101, vai nosūtīt elektroniski uz e-pasta adresi daba@daba.gov.lv. Tālrunis uzziņām 29355919.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2017/216.AKR1

Izglītības kvalitātes valsts dienesta 2017. gada 28. augustā Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", Nr. 170 (5997), izsludinātais atklātais konkurss uz vecākā inspektora (valsts civildienesta ierēdņa) amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2017/216.AKR2

Izglītības kvalitātes valsts dienesta 2017. gada 30. augustā Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis", Nr. 172 (5999), izsludinātais atklātais konkurss uz vecākā eksperta (valsts civildienesta ierēdņa) amatu ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2017/216.AKR3

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra paziņo, ka 2017.gada 16.oktobrī oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" izsludinātais konkurss uz vakanto Juridiskā departamenta Projektu nodrošinājuma nodaļas valsts pārvaldes juriskonsulta ierēdņa amata vietu (uz noteiktu laiku) noslēdzies bez rezultāta.


OP 2017/216.AKR4

Valsts kase informē, ka konkursa kārtībā Finanšu risku vadības departamenta vecākā eksperta ierēdņa amatā no 2017.gada 30.oktobra uz nenoteiktu laiku iecelts JĀNIS ORUPS.


OP 2017/216.AKR5

Valsts meža dienests paziņo, ka 2017.gada 30.oktobrī konkursa kārtībā virsmežniecības inženieres (mežsaimniecības jautājumos) amatā Dienvidkurzemes virsmežniecībā iecelta LAILA LAGZDIŅA.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)