Laidiens: 25.01.2017., Nr. 20

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2017/20.AKK1

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (reģ. Nr. 90001669496; www.vsaa.lv) izsludina konkursu uz Rīgas pilsētas Latgales nodaļas Klientu apkalpošanas daļas inspektora/-es valsts civildienesta ierēdņa/-es amatu (vakance uz nenoteiktu laiku ar dienesta vietu Fridriķa ielā 9 un Talejas ielā 1, Rīgā)

Galvenie pienākumi:

- konsultēt klientus par valsts sociālās apdrošināšanas pakalpojumiem un valsts sociālajiem pabalstiem

- pieņemt iesniegumus un ievadīt klientu datus informācijas sistēmā

- izdot administratīvos aktus

- sagatavot izziņas

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā izglītība sociālajās zinātnēs (priekšrocība pretendentiem ar izglītību tiesību zinību, ekonomikas un tām pielīdzināmās jomās, kuru programmās tiek apgūtas tiesību vai ekonomikas zināšanas)

- iepriekšēja darba pieredze (priekšrocība pretendentiem, kuriem ir pieredze klientu apkalpošanas darbā valsts, pašvaldību un finanšu institūcijās)

- prasme piemērot normatīvos aktus, zināšanas par administratīvo procesu, valsts sociālo apdrošināšanu un valsts sociālajiem pabalstiem

- orientācija uz klientu

- labas komunikācijas prasmes un argumentācijas spējas

- valsts valodas prasme augstākajā līmenī

- prasme strādāt ar biroja tehniku un datorprogrammām

Piedāvājam:

- mēnešalgu, sākot no 607,00 EUR (bruto alga)

- atbildīgu darbu atsaucīgā un profesionālā kolektīvā

- iespēju paplašināt zināšanas un gūt praktisku darba pieredzi valsts pārvaldē

Konkursa pretendentiem/-ēm 10 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī" lūdzam iesniegt šādus dokumentus:

- dzīves aprakstu (CV) - atbilstoši Europass CV standartam, kas pieejams tīmekļvietnē www.europass.lv

- motivētu pieteikuma vēstuli, kurā iekļauj arī apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. panta pirmajā daļā noteiktajām prasībām

- izglītību apliecinošu dokumenta/-u kopiju/-as

Atlases konkurss notiks divās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu izvērtēšana, ņemot vērā pretendentu iesniegtajos dokumentos esošo informāciju. Otrā kārta - pretendentu vērtēšana intervijas laikā, izmantojot pārrunu un praktisko uzdevumu/testu metodiku.

Dokumenti pieteikumam uz konkursu jāiesniedz vai jānosūta VSAA Rīgas pilsētas Latgales nodaļai, Fridriķa iela 9, Rīga, LV-1019 (ar norādi "Konkursam uz Klientu apkalpošanas daļas inspektora amatu"), vai uz e-pasta adresi Diana.Djackova@vsaa.lv.

Tālrunis uzziņām 67038901.


OP 2017/20.AKK2

VALSTS REĢIONĀLĀS ATTĪSTĪBAS AĢENTŪRA aicina darbā INFORMĀCIJAS SISTĒMU ATTĪSTĪBAS DEPARTAMENTA INFORMĀCIJAS SISTĒMU UZTURĒŠANAS NODAĻAS SISTĒMU ADMINISTRATORU/-I (viena darbinieka amata (19.3. amatu saimes IIA līmeņa 11. mēnešalgu grupas amats) vieta uz nenoteiktu laiku)

Galvenie pienākumi:

- nodrošināt VRAA informācijas sistēmu (turpmāk - IS) uzturēšanu

- uzstādīt IS programmatūras izmaiņas un jaunās versijas IS lietojumprogrammatūras testa un produkcijas vidēs

- veikt atbildībā esošo IS darbību uzraudzību un uzraudzībā konstatēto kļūdu novēršanu

- piedalīties IS uzraudzības prasību definēšanā

- apstrādāt ienākošos pieprasījumus par IS incidentiem

- sniegt konsultatīvo atbalstu par e-pakalpojumu izstrādi, ieviešanu un e-pakalpojumu infrastruktūras izmantošanu

- piedalīties IS izmaiņu pārvaldībā un dokumentācijas uzturēšanā

Prasības:

- augstākā izglītība (datorzinātnēs vai radniecīgā studiju virzienā), tiks uzskatīta par priekšrocību

- pieredze MS Windows bāzētas infrastruktūras un Windows Server arhitektūras administrēšanā un zināšanas par datortīklu topoloģiju un datubāzu vadības sistēmām (Oracle, MS SQL)

- labas latviešu valodas zināšanas

- vēlamas angļu valodas zināšanas sarunvalodas un tehniskās dokumentācijas sapratnes līmenī

Piedāvājam:

- iespēju veikt atbildīgu un interesantu darbu valsts pārvaldē

- iespēju paplašināt zināšanas un profesionālās iemaņas

- sociālās garantijas

- mēnešalgu (947,00 euro 1. kategorija, 1088,00 euro 2. kategorija, 1244,00 euro 3. kategorija)

- veselības apdrošināšanu pēc 1 gada darba stāža sasniegšanas

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam iesniegt līdz 2017. gada 12. februārim Valsts reģionālās attīstības aģentūras Administratīvajā departamentā (adrese: Alberta iela 10, Rīga, LV-1010) vai sūtīt uz e-pasta adresi darbs@vraa.gov.lv. Tālrunis uzziņām 67350636.


OP 2017/20.AKK3

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu Daugavpils filiālē - nodarbinātības aģents/-e (1 amata vieta uz noteiktu laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā izglītība (vēlams sociālajās zinātnēs)

- vismaz viena gada pieredze klientu konsultēšanā

- vēlama pieredze nodarbinātības jomā

- izpratne par valsts politiku nodarbinātības jomā un saistošo Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana amata kompetences ietvaros

- vērtēt faktus, paredzēt un novērtēt riskus

- labas saskarsmes, komunikācijas, plānošanas, kontroles un analītiskās prasmes

- zināšanas par personāla atlases procesu

- vēlamas vienas svešvalodas zināšanas sarunvalodas līmenī

- pieredze darbā ar datoru (MS Word, Excel) un biroja tehniku (lietotāja līmenī)

Galvenie amata pienākumi: sniegt pakalpojumus bezdarbniekiem, darba meklētājiem un bezdarba riskam pakļautām personām ar nodarbinātību saistītos jautājumos. Izdot administratīvus aktus. Noteikt bezdarbniekiem, darba meklētājiem un bezdarba riskam pakļautām personām tiesības saņemt Nodarbinātības valsts aģentūras pakalpojumus.

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1. kategorija: 570,00 EUR, 2. kategorija: 635,00 EUR, 3. kategorija: 700,00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 10 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", Pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Daugavpils filiālē Varšavas ielā 18, Daugavpilī, LV-5404, vai jānosūta uz e-pasta adresi daugavpils@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 65484370, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas Pretendenta profesionālās zināšanas. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Uz interviju tiks uzaicināti tie pretendenti, kuriem testā būs iegūts noteikts punktu skaits.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus. Intervija notiks Nodarbinātības valsts aģentūras Daugavpils filiālē.


OP 2017/20.AKK4

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto Jelgavas filiāles ESF projekta "Jauniešu garantijas" (Nr. 7.2.1.1/15/1/001) karjeras konsultanta/-es amatu (1 amata vieta uz noteiktu laiku, projekta norises laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- akadēmiskā vai 2. līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vēlams psiholoģijā, pedagoģijā, sociālajā darbā vai izglītības zinātnē ar kvalifikāciju karjeras konsultants)

- darba pieredze karjeras konsultēšanā ne mazāk kā divi gadi

- vēlama darba pieredze valsts pārvaldē

- pieredze darbā ar datu analīzi, pārskatu sagatavošanu un dokumentu projektu izstrādi

- Latvijas Republikā un Eiropas Savienībā spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana amata kompetences ietvaros

- konsultēšanas prasmes

- zināšanas par personāla atlases procesu

- komunikācijas, plānošanas, kontroles un analītiskās prasmes

- vēlamas krievu un angļu valodu zināšanas

- prasme strādāt ar datoru (MS Word, Excel) - lietotāja līmenī un biroja tehniku

Amata mērķis un galvenie amata pienākumi: palielināt nodarbinātībā, izglītībā vai apmācībās neiesaistītu jauniešu nodarbinātību un izglītības ieguvi projekta "Jauniešu garantijas" ietvaros. Sniegt karjeras konsultācijas un nodrošināt karjeras vadību jauniešiem bezdarbniekiem. Organizēt konkurētspējas paaugstināšanas pasākumus.

Galvenie amata pienākumi: mērķtiecīgi plānot un sniegt individuālās un grupas karjeras konsultācijas. Plānot un sniegt individuālās diagnosticējošās un grupu informatīvās karjeras konsultācijas. Nodrošināt klientam atbalstu profesionālās piemērotības un pārkvalifikācijas jautājumu risināšanā. Sniegt informāciju klientiem par darba tirgus aktuālajām tendencēm un izglītības iespējām.

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1. kategorija: 570,00 EUR, 2. kategorija: 635,00 EUR, 3. kategorija: 700,00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 10 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", Pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Jelgavas filiālē Skolotāju ielā 3, Jelgavā, LV-3001, vai jānosūta uz e-pasta adresi jelgava@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 63026720, 28334627 kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas Pretendenta profesionālās zināšanas. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Uz interviju tiks uzaicināti tie pretendenti, kuriem testā būs iegūts noteikts punktu skaits.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus. Intervija notiks Nodarbinātības valsts aģentūras Jelgavas filiālē.


OP 2017/20.AKK5

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - nodarbinātības organizators/-e Nodarbinātības valsts aģentūras Tukuma filiālē (1 amata vieta uz noteiktu laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā izglītība (vēlams sociālajās zinātnēs)

- vismaz viena gada pieredze klientu konsultēšanā

- vēlama pieredze nodarbinātības jomā

- izpratne par valsts politiku nodarbinātības jomā un saistošo Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana amata kompetences ietvaros

- vērtēt faktus, paredzēt un novērtēt riskus

- labas saskarsmes, komunikācijas, plānošanas, kontroles un analītiskās prasmes

- zināšanas par personāla atlases procesu

- vēlamas vienas svešvalodas zināšanas sarunvalodas līmenī

- pieredze darbā ar datoru (MS Word, Excel) un biroja tehniku (lietotāja līmenī)

Galvenie amata pienākumi: sniegt pakalpojumus bezdarbniekiem, darba meklētājiem un bezdarba riskam pakļautām personām ar nodarbinātību saistītos jautājumos. Izdot administratīvus aktus. Noteikt bezdarbniekiem, darba mekētājiem un bezdarba riskam pakļautām personām tiesības saņemt Nodarbinātības valsts aģentūras pakalpojumus.

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1. kategorija: 570,00 EUR, 2. kategorija: 635,00 EUR, 3. kategorija: 700,00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija, 10 dienu laikā, skaitot no sludinājuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", Pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūras Tukuma filiālē Šēseles ielā 3, Tukumā, LV-3101, vai nosūtot uz e-pastu: tukums@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 63125925, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas Pretendenta profesionālās zināšanas. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Uz interviju tiks uzaicināti tie pretendenti, kuriem testā būs iegūts noteikts punktu skaits.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus. Intervija notiks Nodarbinātības valsts aģentūras Tukuma filiālē.


OP 2017/20.AKK6

Ekonomikas ministrija izsludina konkursu uz Atjaunojamo energoresursu un enegoefektivitātes departamenta Eiropas Savienības fondu nodaļas vecākā/-ās eksperta/-es amatu uz noteiktu laiku

Prasības pretendentam/-ei:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- teicamas angļu valodas prasmes (nepieciešams analizēt Eiropas Komisijas dokumentus)

- analītiskās spējas

- zināšanas un pieredze enerģētikas un energoefektivitātes jomā, kā arī darbā ar Eiropas Savienības fondiem tiks uzskatīta par priekšrocību

- izpratne par valsts pārvaldes darbības principiem

Amata pienākumi:

- darbs saistīts ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda 4.2.1.2. pasākuma "Veicināt energoefektivitātes paaugstināšanu valsts ēkās" (4.2.1.2. pasākums) īstenošanas nodrošināšanu. Veicot darba pienākumus, būs nepieciešams nodrošināt komunikāciju ar ministrijām, kuras īsteno energoefektivitātes paaugstināšanas pasākumus, ciešu sadarbību ar Centrālo finanšu un līgumu aģentūru, piedalīties projektu vērtēšanā, kā arī nepieciešamības gadījumā nodrošināt 4.2.1.2. pasākuma otrās projektu iesniegumu atlases nosacījumu izstrādi. Darbam meklējam kolēģi ar vēlmi uzņemties iniciatīvu un spēju patstāvīgi veikt darba pienākumus.

Piedāvājam:

- interesantu un izaicinājumiem bagātu darbu

- iegūt vērtīgu pieredzi energoefektivitātes jomā

- mēnešalgu atbilstoši 12. mēnešalgu grupai (no 1100 euro līdz 1500 euro)

Pretendentiem dokumentus (motivētu pieteikumu un CV ar galveno darba pienākumu aprakstu) 15 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas iesniegt, nosūtot uz e-pasta adresi vakances@em.gov.lv vai Ekonomikas ministrijā (Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519) fakss 67280882. Tālrunis uzziņām 67013183.


OP 2017/20.AKK7

Ekonomikas ministrija izsludina konkursu uz Būvniecības politikas departamenta direktora vietnieka/-es amatu

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā izglītība sociālajās zinātnēs, ekonomikā vai būvniecības jomā

- pieredze vadošā amatā ne mazāk kā 3 gadi

- prasme teorētiskās zināšanas izmantot praksē, prasme izteikt un pamatot viedokli par kompetencē esošajiem jautājumiem

- prasme izstrādāt politikas plānošanas dokumentus

- zināšanas ar būvniecības politikas nozari saistītajos normatīvajos aktos

- teicamas latviešu un labas angļu valodas zināšanas

- teicamas MS Office programmatūras (MS Word, MS Excel, MS PowerPoint) lietošanas prasmes

- spējas strādāt intensīva intelektuāla darba režīmā, plānot un organizēt savu un komandas darbu, augsta noturība stresa situācijās

- prasme analizēt un apkopot informāciju, loģiski izklāstīt iegūtos rezultātus

- augsta atbildība, precizitāte, labas komunikācijas spējas un prezentācijas prasmes

Galvenie amata pienākumi:

- normatīvo aktu, kas regulē būvniecības procesu, vispārīgos un speciālos būvnoteikumus, kā arī būvnormatīvu, izstrādāšana

- pildīt departamenta direktora pienākumus viņa prombūtnes laikā

- analizēt situāciju valstī būvniecības politikas nozarē (būvniecības procesa, vispārīgo un speciālo būvnoteikumu, būvnormatīvu un būvniecības standartizācijas apakšnozarēs), identificēt jomas, kurām nepieciešams pievērst papildu uzmanību normatīvo aktu izstrādes procesā

- pārstāvēt ministriju Saeimas komisijās, Ministru kabinetā, Ministru kabineta komitejās, kā arī Valsts sekretāru sanāksmēs

- Ekonomikas ministrijas darbības stratēģijas un rīcības plāna izstrāde kompetences jomā

Mēnešalga amatam noteikta atbilstoši 36. saimes "Politikas plānošana", IV līmenim (13. mēnešalgu grupa) - atbilstoši darbinieka kategorijai mēnešalga līdz 1917 euro pirms nodokļu nomaksas.

Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu un CV ar galveno darba pienākumu aprakstu) 10 kalendāro dienu laikā no sludinājuma publicēšanas nosūtīt elektroniski uz e-pasta adresi vakances@em.gov.lv vai iesniegt Ekonomikas ministrijai (Brīvības ielā 55, Rīgā, LV-1519), fakss 67280882. Tālrunis uzziņām 67013183.


OP 2017/20.AKK8

Aicinām pievienoties Centrālās statistikas pārvaldes (reģ. Nr. 90000069830) kolektīvam, ja esat gatavs/-a jauniem izaicinājumiem un vēlaties augt profesionāli!

Piedāvātais amats - Informātikas departamenta Informātikas tehnoloģiskās daļas datubāzes programmētājs/-a (2 vakances)

Pamatpienākumi:

- veikt informācijas sistēmu analīzi un projektēšanu atbilstoši statistikas vajadzībām

- testēt Integrētās statistisko datu apstrādes un vadības sistēmas (ISDAVS) jaunās versijas un piedalīties ISDAVS izstrādes un uzlabošanas procesā

- piedalīties jaunās ISDAVS funkcionalitātes pielietojuma scenāriju izveidē

- veidot datu ievada aplikācijas, izmantojot ISDAVS-CASIS programmu

- veikt datubāzu un aplikāciju serveru uzturēšanu un informācijas atjaunošanu (MS SQL)

- veikt datubāzu un aplikāciju serveru uzturēšanu un informācijas atjaunošanu (MS SQL)

- veikt programmatūras izstrādi .NET vidē

- veikt programmatūras testēšanu

- izveidot programmatūras tehnisko specifikāciju

Prasības pretendentam/-ei:

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- darba pieredze programmētāja amatā ilgāka par gadu

- pieredze programmēšanā NET vidē

- labas SQL un T-SQL zināšanas

- labas MS SQL SERVER datubāzes servera zināšanas

- krievu un angļu valodas zināšanas

- latviešu valodas zināšanas ne zemāk kā C līmeņa 1. pakāpē

- labas komunikācijas prasmes

Mēs piedāvājam:

- interesantu un atbildīgu darbu valsts pārvaldē

- atsaucīgu un draudzīgu kolektīvu

- sociālās garantijas, tai skaitā veselības apdrošināšanas polisi

- profesionālo izaugsmi; darbavietu Rīgas centrā

Amats ir klasificēts 19.4 apakšsaimes III līmenī (10. mēnešalgu grupa).

Pieteikuma dokumentus - izvērstu motivācijas vēstuli un Curriculum Vitae -, kas apliecina pretendenta iepriekšējo darba pieredzi, iegūtās zināšanas un prasmes, un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju iesniegt CSP Personāla daļā Rīgā, Lāčplēša ielā 1, vai atsūtīt pa pastu (LV-1301), uz e-pasta adresi personals@csb.gov.lv, faksu 67830137 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis". Konsultācijas pa tālruni 67366851. Sazināsimies ar pretendentiem, kuri tiks uzaicināti uz otro kārtu.


OP 2017/20.AKK9

Jaunsardzes un informācijas centrs izsludina atklātu konkursu uz Jaunsardzes departamenta 2. novada nodaļas (Rēzeknes pilsētā un Rēzeknes novadā (1 slodze)) jaunsargu instruktora/-es amatu uz nenoteiktu laiku

Galvenie amata pienākumi:

- organizēt jaunsargu kandidātu uzņemšanu Jaunsardzē un nodrošināt mācību grupu komplektēšanu atbilstoši jaunsargu programmas specifikai

- plānot, organizēt un vadīt jaunsargu praktiskās un teorētiskās nodarbības atbilstoši normatīvo aktu prasībām

- pirms katra pasākuma novērtēt drošības riskus, sagatavot drošības instrukcijas un organizēt nepieciešamos pasākumus drošības risku novēršanai

- veikt jaunsargu vienības mācību darba analīzi, iesniegt priekšlikumus par mācību darba pilnveidošanu

- pilnveidot metodisko bāzi un izstrādāt mācību uzskates līdzekļus

- ievadīt informāciju par vienības jaunsargiem un mācību grupu aktivitātēm datubāzē e-klase

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība vai vidējā profesionālā izglītība, kas papildināta ar 72 stundu apmācību programmu pedagoģijā

- pieredze darbā valsts pārvaldē vai izglītības iestādē (ne mazāk kā viens gads)

- pieredze militārajā jomā

- interešu izglītības jomu reglamentējošo tiesību aktu pārzināšana

- pieredze MS Office un citām datorprogrammām amata pienākumu izpildei nepieciešamā līmenī

- B kategorijas autovadītāja apliecība

- labas plānošanas un organizēšanas prasmes

- spēja strādāt komandā

Amats ir klasificēts 35. saimes II līmenī (9. mēnešalgu grupa).

Pretendentiem/-ēm pieteikties līdz 2017. gada 5. februārim. Pieteikuma vēstuli, CV, izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas iesniegt vai nosūtīt pa pastu Jaunsardzes un informācijas centram (K.Valdemāra iela 10/12, Rīga, LV-1473) vai uz e-pasta adresi konkursi@jic.gov.lv, tālrunis uzziņām 67335351.

Pieteikuma vēstulē lūdzam norādīt, uz kura novada jaunsargu instruktora amatu pretendējat.

Informējam, ka pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1. kārtā sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2. kārtai!


OP 2017/20.AKK10

Jaunsardzes un informācijas centrs izsludina atklātu konkursu uz Jaunsardzes departamenta 3. novada nodaļas (Vecpiebalgas novadā (0,5 slodzes)) jaunsargu instruktora/-es amatu uz nenoteiktu laiku

Galvenie amata pienākumi:

- organizēt jaunsargu kandidātu uzņemšanu Jaunsardzē un nodrošināt mācību grupu komplektēšanu atbilstoši jaunsargu programmas specifikai

- plānot, organizēt un vadīt jaunsargu praktiskās un teorētiskās nodarbības atbilstoši normatīvo aktu prasībām

- pirms katra pasākuma novērtēt drošības riskus, sagatavot drošības instrukcijas un organizēt nepieciešamos pasākumus drošības risku novēršanai

- veikt jaunsargu vienības mācību darba analīzi, iesniegt priekšlikumus par mācību darba pilnveidošanu

- pilnveidot metodisko bāzi un izstrādāt mācību uzskates līdzekļus

- ievadīt informāciju par vienības jaunsargiem un mācību grupu aktivitātēm datubāzē e-klase

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība vai vidējā profesionālā izglītība, kas papildināta ar 72 stundu apmācību programmu pedagoģijā

- pieredze darbā valsts pārvaldē vai izglītības iestādē (ne mazāk kā viens gads)

- pieredze militārajā jomā

- interešu izglītības jomu reglamentējošo tiesību aktu pārzināšana

- pieredze MS Office un citām datorprogrammām amata pienākumu izpildei nepieciešamā līmenī

- B kategorijas autovadītāja apliecība

- labas plānošanas un organizēšanas prasmes

- spēja strādāt komandā

Amats ir klasificēts 35. saimes II līmenī (9. mēnešalgu grupa).

Pretendentiem/-ēm pieteikties līdz 2017. gada 5. februārim. Pieteikuma vēstuli, CV, izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas iesniegt vai nosūtīt pa pastu Jaunsardzes un informācijas centram (K. Valdemāra iela 10/12, Rīga, LV-1473) vai uz e-pasta adresi konkursi@jic.gov.lv, tālrunis uzziņām 67335351.

Pieteikuma vēstulē lūdzam norādīt, uz kura novada jaunsargu instruktora amatu pretendējat.

Informējam, ka pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1. kārtā sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2. kārtai!


OP 2017/20.AKK11

Jaunsardzes un informācijas centrs izsludina atklātu konkursu uz Jaunsardzes departamenta 4. novada nodaļas (Neretas novadā (0,5 slodzes) un Bauskā (1 slodze)) jaunsargu instruktora/-es amatu uz nenoteiktu laiku

Galvenie amata pienākumi:

- organizēt jaunsargu kandidātu uzņemšanu Jaunsardzē un nodrošināt mācību grupu komplektēšanu atbilstoši jaunsargu programmas specifikai

- plānot, organizēt un vadīt jaunsargu praktiskās un teorētiskās nodarbības atbilstoši normatīvo aktu prasībām

- pirms katra pasākuma novērtēt drošības riskus, sagatavot drošības instrukcijas un organizēt nepieciešamos pasākumus drošības risku novēršanai

- veikt jaunsargu vienības mācību darba analīzi, iesniegt priekšlikumus par mācību darba pilnveidošanu

- pilnveidot metodisko bāzi un izstrādāt mācību uzskates līdzekļus

- ievadīt informāciju par vienības jaunsargiem un mācību grupu aktivitātēm datubāzē e-klase

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība vai vidējā profesionālā izglītība, kas papildināta ar 72 stundu apmācību programmu pedagoģijā

- pieredze darbā valsts pārvaldē vai izglītības iestādē (ne mazāk kā viens gads)

- pieredze militārajā jomā

- interešu izglītības jomu reglamentējošo tiesību aktu pārzināšana

- pieredze MS Office un citām datorprogrammām amata pienākumu izpildei nepieciešamā līmenī

- B kategorijas autovadītāja apliecība

- labas plānošanas un organizēšanas prasmes

- spēja strādāt komandā

Amats ir klasificēts 35. saimes II līmenī (9. mēnešalgu grupa).

Pretendentiem/-ēm pieteikties līdz 2017. gada 5. februārim. Pieteikuma vēstuli, CV, izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas iesniegt vai nosūtīt pa pastu Jaunsardzes un informācijas centram (K. Valdemāra iela 10/12, Rīga, LV-1473) vai uz e-pasta adresi konkursi@jic.gov.lv, tālrunis uzziņām 67335351.

Pieteikuma vēstulē lūdzam norādīt, uz kura novada jaunsargu instruktora amatu pretendējat.

Informējam, ka pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1. kārtā sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2. kārtai!

Amatu konkursu rezultāti

OP 2017/20.AKR1

Veselības inspekcija informē, ka Juridiskā departamenta jurista valsts civildienesta ierēdņa amatā uz nenoteiktu laiku 2017.gada 23.janvārī konkursa kārtībā iecelts AIVARS OZOLIŅŠ.


OP 2017/20.AKR2

Veselības inspekcija informē, ka Juridiskā departamenta jurista valsts civildienesta ierēdņa amatā uz nenoteiktu laiku 2017.gada 1.februārī konkursa kārtībā iecelta KRISTA VEITA.


OP 2017/20.AKR3

Valsts administrācijas skolas Eiropas Savienības fondu projektu juristes ierēdnes amatā konkursa kārtībā 2017. gada 23. janvārī iecelta VINETA KIRŠTEINE.


OP 2017/20.AKR4

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Izglītības un zinātnes attīstības departamenta Izglītības infrastruktūras un zinātnes projektu nodaļas projekta vadītāja amatā uz noteiktu laiku no 2017.gada 23.janvāra iecelta LĪVIJA RUMBENIECE.


OP 2017/20.AKR5

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Cilvēkresursu attīstības projektu departamenta Publiskās pārvaldes attīstības projektu nodaļas vecākā projekta vadītāja amatā uz noteiktu laiku no 2017.gada 23.janvāra iecelts JĀNIS URBĀNS.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)