Laidiens: 02.08.2017., Nr. 152

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2017/152.AKK1

Nacionālais veselības dienests (reģ. Nr. 90009649337; www.vmnvd.gov.lv) izsludina konkursu uz vakanto Zemgales nodaļas vadītāja vietnieka amatu (uz nenoteiktu laiku ar darba vietu Jelgavā)

Galvenie amata pienākumi:

- sagatavot un slēgt līgumus ar ambulatorās veselības aprūpes pakalpojumu sniedzējiem par valsts apmaksāto ambulatoro veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanu un to apmaksu, kā arī līgumus ar aptiekām par ambulatorajai ārstēšanai paredzēto zāļu un medicīnisko ierīču iegādes izdevumu kompensāciju

- veikt uzraudzību par ambulatorās veselības aprūpes pakalpojumu apmaksai izlietoto valsts budžeta līdzekļu izlietojuma atbilstību normatīvajiem aktiem un noslēgtajiem līgumiem

- konsultēt veselības aprūpes pakalpojumu sniedzējus par ambulatoro pakalpojumu apmaksas nosacījumiem

- konsultēt iedzīvotājus par iespējām saņemt no valsts budžeta apmaksātus veselības aprūpes pakalpojumus

- gatavot atbildes sarakstē ar juridiskām un fiziskām personām

- organizēt un vadīt nodaļas darbu nodaļas vadītāja prombūtnes laikā

Prasības pretendentiem:

- augstākā izglītība, vēlams medicīnā

- vismaz trīs gadu darba pieredze veselības aprūpes organizēšanā

- labas komunikācijas un problēmu risināšanas prasmes

- ļoti labas datorprasmes (MS Office Excel, Word, PowerPoint)

- teicamas latviešu, labas krievu valodas un angļu valodas zināšanas, kas ļauj sazināties un izmantot dokumentus un literatūru nodaļas darbības jomās

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

Piedāvājam:

- darbu atsaucīgu un pieredzējušu kolēģu komandā

- darbu modernās, labiekārtotās biroja telpās un labus darba apstākļus

- veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika beigām un papildatvaļinājumu atbilstoši darba rezultātiem

- bruto atalgojumu no 758 EUR (pārbaudes laikā) līdz 995 EUR pēc pārbaudes laika

Pieteikuma dokumentus (motivācijas vēstuli, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas) ar norādi "Vadītāja vietnieks Zemgales nodaļā" sūtīt Nacionālā veselības dienesta Personāla nodaļai uz e-pasta adresi Olita.Auzina@vmnvd.gov.lv vai Rīgā, Cēsu ielā 31, k-3, LV-1012, līdz 2017. gada 13. augustam. Informācija pa tālruni 67043742.


OP 2017/152.AKK2

Valsts meža dienests (turpmāk - VMD) izsludina konkursu uz Rīgas reģionālās virsmežniecības vecākā referenta ierēdņa amatu (uz noteiktu laiku) Inčukalna mežniecībā (darbavieta Miera ielā 2, Inčukalnā, Inčukalna pagastā, Inčukalna novadā)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- nozarei atbilstoša akadēmiskā vai profesionālā augstākā izglītība (jebkura līmeņa izglītība mežsaimniecībā tiks uzskatīta par priekšrocību)

- vēlama pieredze ilgāka par gadu attiecīgajā profesijā vai specialitātē

- teicamas komunikācijas prasmes (t. sk. tekstu sagatavošanas prasmes)

- prasme strādāt ar MS Office standartprogrammām, izmantot biroja tehniku un elektroniskos sakaru līdzekļus

Galvenie amata pienākumi:

- konsultēt klientus par VMD sniegtajiem pakalpojumiem

- pieņemt privātpersonu iesniegumus un citus dokumentus atļauju saņemšanai, koordinēt saņemto dokumentu izskatīšanu, atbildes vēstuļu sagatavošanu, izsniegt attiecīgās atļaujas)

- nodrošināt dokumentu sagatavošanu, apriti un glabāšanu atbilstoši noteiktajai kārtībai

- pārzināt un izmantot darba pienākumu veikšanai VMD informācijas sistēmas

Piedāvājam:

- mēnešalgu, sākot no 780 līdz 880 € (bruto alga)

- atbildīgu un stabilu darbu draudzīgā un profesionālā kolektīvā

- sociālās garantijas

Motivētu pieteikuma vēstuli, profesionālās darbības un izglītības aprakstu (CV) un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e-pasta adresi personals@vmd.gov.lv vai iesniegt personīgi Valsts meža dienestā Rīgā, 13. janvāra ielā 15, 3. stāvā, 301. kabinetā, 15 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas (tālrunis uzziņām 67220027).


OP 2017/152.AKK3

Rīgas Tehniskā universitāte, reģ. Nr. 90000068977, izsludina konkursu uz vakantajām zinātniskā personāla amata vietām:

DATORZINĀTNES UN INFORMĀCIJAS TEHNOLOĢIJAS FAKULTĀTE

Informācijas tehnoloģijas institūts, Vadības informācijas tehnoloģijas katedra / Informācijas tehnoloģijas nozare, Sistēmu analīzes, modelēšanas un projektēšanas apakšnozare

- zinātniskais asistents - 3 vietas

- pētnieks - 1 vieta

Prasības zinātniskā asistenta amata pretendentiem:

- bakalaura grāds informācijas tehnoloģijas nozarē

- zināšanas sistēmu integrācijās un par sistēmu analīzi, modelēšanu un projektēšanu

- labas angļu valodas zināšanas

Prasības pētnieka amata pretendentiem:

- doktora grāds

- labas angļu valodas zināšanas

- pēdējos 6 gados vismaz 2 publikācijas informācijas tehnoloģijas un projektu vadības jomā

- zināšanas sistēmu integrācijā un datu apstrādē

- pieredze pētnieciskajā darbā vismaz 1 gads

Pretendentiem, kuri vēlas piedalīties konkursā, Rīgas Tehniskās universitātes Personāla nodaļai (Rīga, Kaļķu iela 1, 213. kabinets, e-pasta adrese: personals@rtu.lv) ir jāiesūta elektroniski (ar ieskanētu parakstu uz iesnieguma vai parakstītus ar drošu elektronisko parakstu) vai personīgi jāiesniedz dokumenti:

1) rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā;

2) dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta zinātniskā, pedagoģiskā, organizatoriskā darba pieredze un publicēto darbu saraksts pēdējo 6 (sešu) gadu laikā (vēlams publicēto darbu sarakstu pievienot kā atsevišķu pielikumu), kā arī citi dokumenti, kurus pretendents vēlas pievienot iesniegumam, lai pilnīgāk raksturotu savu kvalifikāciju;

3) zinātniskos/akadēmiskos grādus vai augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un pēc nepieciešamības citi normatīvajos aktos noteiktie dokumenti (piemēram, valsts valodas prasmes līmeni apliecinošs dokuments u. tml.), uzrādot to oriģinālus, ja pretendents konkursā darbam RTU piedalās pirmo reizi un Personāla nodaļā nav iepriekš iesniedzis šo dokumentu kopijas;

4) izziņa par grādu pielīdzināšanu ārvalstīs iegūtai izglītībai: kādam Latvijā piešķiramajam grādam/kvalifikācijai atbilst ārvalstīs iegūtais diploms (ārvalstīs iegūto diplomu ekspertīzi un pielīdzināšanu veic Akadēmiskās informācijas centrs).

Konkursa termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Papildu informācija (dokumentu paraugi u. c.) RTU mājaslapas sadaļā "Darbs RTU" vai pa tālruni 67089304.

Piesakoties konkursam, kandidāts piekrīt savu personas datu apstrādei saskaņā ar Fizisko personu datu aizsardzības likumu un uzglabāšanai Rīgas Tehniskās universitātes Personāla nodaļā. Bez kandidāta piekrišanas personas dati netiks izplatīti trešajām personām.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2017/152.AKR1

Valsts meža dienests paziņo, ka 2017.gada 1.augustā konkursa kārtībā mežziņa amatā Dienvidkurzemes virsmežniecības Kuldīgas nodaļā iecelts ERVĪNS SERMOLIS.


OP 2017/152.AKR2

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes Pirmās piedziņas daļas Ceturtās nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 25.07.2017. konkursa kārtībā ir iecelta AIVIJA SKUJA.


OP 2017/152.AKR3

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes Pirmās piedziņas daļas Trešās nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 31.07.2017. konkursa kārtībā ir iecelta JŪLIJA GŽIBOVSKA.


OP 2017/152.AKR4

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu pārvaldes Maksājumu uzskaites daļas Atbalsta nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz noteiktu laiku no 31.07.2017. konkursa kārtībā ir iecelta GITA OSĪTE.


OP 2017/152.AKR5

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu pārvaldes Nodokļu maksātāju lietu daļas Otrās lietu uzglabāšanas un informācijas sagatavošanas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 01.08.2017. konkursa kārtībā ir iecelta IVETA ANCĀNE.


OP 2017/152.AKR6

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu pārvaldes Nodokļu maksātāju lietu daļas Otrās lietu uzglabāšanas un informācijas sagatavošanas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 01.08.2017. konkursa kārtībā ir iecelta IVETA JEŠKINA.


OP 2017/152.AKR7

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu pārvaldes Nodokļu maksātāju lietu daļas Otrās lietu uzglabāšanas un informācijas sagatavošanas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 01.08.2017. konkursa kārtībā ir iecelta SKAIDRĪTE LEONOVIČA.


OP 2017/152.AKR8

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu pārvaldes Nodokļu maksātāju lietu daļas Otrās lietu uzglabāšanas un informācijas sagatavošanas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 01.08.2017. konkursa kārtībā ir iecelta MARITA ŠVAGRE.


OP 2017/152.AKR9

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Finanšu policijas pārvaldes Finanšu izlūkošanas daļas Informācijas analīzes nodaļas galvenā speciālista amatā uz nenoteiktu laiku no 01.08.2017. konkursa kārtībā ir iecelts GAITIS FADEJEVS.


OP 2017/152.AKR10

Veselības inspekcija informē, ka Sabiedrības veselības uzraudzības un kontroles departamenta Sabiedrības veselības kontroles nodaļas inspektores valsts civildienesta ierēdnes amatā uz nenoteiktu laiku 2017.gada 7.augustā konkursa kārtībā tiks iecelta ANETE TARASOVA.


OP 2017/152.AKR11

Veselības inspekcija informē, ka Sabiedrības veselības uzraudzības un kontroles departamenta Sabiedrības veselības kontroles nodaļas inspektores valsts civildienesta ierēdnes amatā uz nenoteiktu laiku 2017.gada 8.augustā konkursa kārtībā tiks iecelta VIKTORIJA CVETKOVA.


OP 2017/152.AKR12

Maksātnespējas administrācija paziņo, ka konkursa kārtībā Pirmā uzraudzības departamenta juriskonsultes amatā uz noteiktu laiku 2017.gada 1.augustā ir iecelta UNA VANKA.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)