Laidiens: 30.06.2017., Nr. 129

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2017/129.AKK1

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Pakalpojumu departamenta Nodarbinātības pasākumu nodaļas eksperts (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentam/-ei:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vēlama sociālajās zinātnēs, komerczinībās vai tiesību zinātnē)

- pieredze valsts pārvaldē vai pašvaldību institūcijās, vai pieredze ES fondu īstenošanas jomā

- Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana amata kompetences ietvaros

- izpratne par valsts un Eiropas Savienības politiku nodarbinātības jomā

- sadarbības, kontroles un komunikācijas prasmes. Orientācija uz rezultātu sasniegšanu

- vēlamas svešvalodu zināšanas - angļu un krievu valodas zināšanas labi rakstos un sarunvalodā

- pieredze darbā ar datoru (lietotāja līmenī) un biroja tehniku

Amata mērķis un galvenie amata pienākumi: nodrošināt aktīvo nodarbinātības pasākumu īstenošanai nepieciešamo Kvalitātes vadības sistēmas (KVS) procesu pārvaldību, procesu savstarpējo koordinēšanu un īstenošanas rezultātu atbilstību procesa kvalitātes raksturotājiem. Procesu pārvaldībā nodrošināt pakalpojumu pēctecību un attīstību, priekšlikumu sagatavošanu ārējo un iekšējo normatīvo aktu izstrādei un pilnveidei, piedalīties pārvaldībā esošo KVS procesu pasākumu īstenotāju izvēles procedūrās, t.sk. tehnisko specifikāciju izstrādē pasākuma īstenošanai nepieciešamo pakalpojumu iepirkumu veikšanai. Sniegt priekšlikumus par pasākumu īstenošanas pilnveidi un jaunu pasākumu attīstīšanu, gatavot atzinumus par valsts pārvaldes iestāžu, valsts un pašvaldības institūciju izstrādāto politikas plānošanas dokumentu un tiesību aktu projektiem.

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1. kategorija: 719,00 EUR, 2. kategorija: 827,00 EUR, 3. kategorija: 945,00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 15 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas izdevumā "Latvijas Vēstnesis", Pretendentam jānosūta pa pastu Nodarbinātības valsts aģentūrai, adrese: K. Valdemāra iela 38, k-1, Rīga, LV-1010, vai uz e-pasta adresi konkursi@nva.gov.lv ar norādi "PD_NPN_eksperts_kvs". Informācija pa tālruni 67021794 un Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas Pretendenta profesionālās zināšanas. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Uz interviju tiks uzaicināti tie pretendenti, kuriem testā būs iegūts noteikts punktu skaits.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus.


OP 2017/129.AKK2

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto amatu - Finanšu un attīstības departamenta Attīstības nodaļas eksperts (1 amata vieta uz noteiktu laiku)

Prasības pretendentam/-ei:

- akadēmiskā augstākā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, vēlams ekonomikā vai vadības zinātnēs

- darba pieredze valsts pārvaldē vai pašvaldību institūcijās plānošanas dokumentu vai normatīvo aktu izstrādes, statistikas datu apkopošanas un analīzes jomā - ne mazāka par vienu gadu

- Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana amata kompetences ietvaros

- izpratne par valsts un Eiropas Savienības politiku nodarbinātības jomā

- izpratne par Aģentūras pakalpojumu mērķiem, mērķgrupām un sadarbības partneriem pasākumu organizēšanā

- prasme vērtēt faktus, analizēt informāciju, paredzēt un novērtēt riskus, prezentēt viedokli

- pieredze darbā ar datoru (MS Word, Excel) un biroja tehniku

Amata mērķis un galvenie amata pienākumi: uzturēt Aģentūras darbības kvantitatīvo un kvalitatīvo rādītāju sistēmu; piedalīties - Aģentūras plānošanas dokumentu izstrādē un īstenošanas uzraudzībā, Aģentūras darbības stratēģijas, ikgadējo darba plānu un citu plānošanas dokumentu un to grozījumu izstrādē; Aģentūras darbības un aktīvo nodarbinātības un bezdarba mazināšanas preventīvo pasākumu kvantitatīvo un kvalitatīvo rādītāju sagatavošanā (tai skaitā metode "Vadība saskaņā ar mērķiem"); sagatavot Aģentūras ikgadējo darbības pārskatu un informāciju par darba tirgus situāciju Latvijā, Aģentūras darbības kvantitatīvajiem un kvalitatīvajiem rādītājiem, atzinumus par valsts pārvaldes iestāžu, valsts un pašvaldības institūciju izstrādāto politikas plānošanas dokumentu un tiesību aktu projektiem; analizēt ES valstu un citu valstu pieredzi bezdarba samazināšanas, nodarbinātības veicināšanas, darba tirgus izpētes jomā.

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1. kategorija: 719,00 EUR, 2. kategorija: 827,00 EUR, 3. kategorija: 945,00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 20 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", Pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūrā K. Valdemāra ielā 38, k-1, Rīgā, LV-1050, vai jānosūta uz e-pasta adresi konkursi@nva.gov.lv ar norādi "Attīstības_nodaļas_eksperts". Informācija pa tālruni 67021794, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks divās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2017/129.AKR1

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Izglītības un zinātnes attīstības departamenta Izglītības infrastruktūras attīstības projektu nodaļas projekta vadītājas amatā uz noteiktu laiku no 2017.gada 26.jūnija iecelta INDRA BRENCE.


OP 2017/129.AKR2

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Juridiskā nodrošinājuma un projektu atlases departamenta Infrastruktūras projektu atlases nodaļas vecākās ekspertes amatā uz noteiktu laiku no 2017.gada 26.jūnija iecelta SANTA PETROVA.


OP 2017/129.AKR3

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Juridiskā nodrošinājuma un projektu atlases departamenta Izglītības, zinātnes un cilvēkresursu attīstības projektu atlases nodaļas vecākās ekspertes amatā uz noteiktu laiku no 2017.gada 27.jūnija iecelta TATJANA TOKAREVA.


OP 2017/129.AKR4

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Vides un energoefektivitātes departamenta Vides infrastruktūras projektu nodaļas projekta vadītāja amatā uz noteiktu laiku no 2017.gada 26.jūnija iecelts DAINIS POLIS.


OP 2017/129.AKR5

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Audita departamenta direktora vietnieces valsts civildienesta ierēdnes amatā uz noteiktu laiku no 2017. gada 28. jūnija ir iecelta SANTA MINCE.


OP 2017/129.AKR6

Valsts vides dienesta Lielrīgas reģionālā vides pārvalde informē, ka oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" 2017. gada 31. maijā izsludinātais konkurss uz vakanto Atļauju daļas vecākā eksperta ierēdņa amatu (viena amata vieta uz noteiktu laiku) noslēdzies bez rezultāta.


OP 2017/129.AKR7

Valsts vides dienesta Lielrīgas reģionālā vides pārvalde informē, ka oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" 2017. gada 31. maijā izsludinātais konkurss uz vakanto Resursu kontroles daļas vecākā inspektora ierēdņa amatu (divas amata vietas uz nenoteiktu laiku) noslēdzies bez rezultāta.


OP 2017/129.AKR8

Latvijas Nacionālais arhīvs paziņo, ka konkurss uz Institūciju dokumentu un arhīvu pārvaldības departamenta vecākā eksperta amatu uz nenoteiktu laiku (izsludināts oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" 2017. gada 17. maijā, Nr. 96 (5923), noslēdzies bez rezultāta.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)