Laidiens: 01.06.2017., Nr. 107

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2017/107.AKK1

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņu amata vietu - Pakalpojumu departamenta direktora vietnieks - Darba meklēšanas atbalsta nodaļas vadītājs (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vēlams vadības jomā)

- darba pieredze nodarbinātības, karjeras konsultēšanas vai personāla atlases jomā (ne mazāk kā 2 gadi)

- vēlama darba pieredze valsts pārvaldē, pašvaldības institūcijās, Eiropas Savienību projektu vadībā

- Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana amata kompetences ietvaros

- zināšanas par valsts un ES politiku nodarbinātības jomā

- izpratne par Nodarbinātības valsts aģentūras pakalpojumu mērķiem, mērķgrupām un sadarbības partneriem pasākumu organizēšanā

- prasme prezentēt Nodarbinātības valsts aģentūras mērķus un darbību

- vadīšanas, plānošanas, organizēšanas, kontroles un analītiskās prasmes

- prasme vērtēt faktus, analizēt datus, paredzēt un novērtēt riskus

- svešvalodu zināšanas - angļu valodas un vēlams krievu valodas zināšanas labi rakstos un sarunvalodā

- pieredze darbā ar datoru (lietotāja līmenī) un biroja tehniku

Amata mērķis un galvenie amata pienākumi: nodrošināt efektīvu nodaļas darba organizāciju, vadību un pārraudzību atbilstoši nodaļas reglamentā noteiktajai kompetencei, t. sk. nodrošināt nodaļas kompetencē esošo Kvalitātes vadības sistēmas procesu pārvaldību, aktīvo nodarbinātības pasākumu un preventīvo bezdarba samazināšanas pasākumu un pakalpojumu attīstību.

Galvenie amata pienākumi: plānot, nodrošināt un uzraudzīt nodaļas darbību, veicinot Nodarbinātības valsts aģentūras sadarbību ar darba devējiem, darba meklēšanas atbalsta pasākumu pilnveidi, pakalpojumu efektivitātes un kvalitātes uzlabošanu, metodiskās bāzes pilnveidošanu. Iepazīt un analizēt ES valstu un citu valstu nodarbinātības dienesta pakalpojumus, izmantot informāciju Nodarbinātības valsts aģentūras pakalpojumu attīstībā un pilnveidē, nodaļas kompetences ietvaros pārstāvēt Nodarbinātības valsts aģentūru komunikācijā ar valsts, pašvaldību iestādēm, privātiem uzņēmumiem, nevalstiskām organizācijām, sabiedrību un medijiem atbilstoši amata kompetencē esošajiem jautājumiem.

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1. kategorija: 1216,00 EUR, 2. kategorija: 1399,00 EUR, 3. kategorija: 1598,00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 10 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī", Pretendentam jāiesniedz Nodarbinātības valsts aģentūrā K. Valdemāra ielā 38, k-1, Rīgā, LV-1050, vai jānosūta uz e-pasta adresi konkursi@nva.gov.lv. Informācija pa tālruni 67021794, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas Pretendenta profesionālās zināšanas. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Uz interviju tiks uzaicināti tie pretendenti, kuriem testā būs iegūts noteikts punktu skaits.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus.


OP 2017/107.AKK2

LATVIJAS Universitātes Rīgas Medicīnas koledža, reģistrācijas Nr. 90000014902, izsludina konkursu uz akadēmiskā personāla vietām:

Nr. p. k.

Zinātnes nozare

Apakšnozare

Amats

Vietas

1.

Medicīna

Veselības aprūpe

Lektors

1

2.

Medicīna

Veselības aprūpe

Docents

1

3.

Medicīna

Veselības aprūpe

Lektors

1

4.

Medicīna

Internā medicīna

Patoloģija

Docents

1

5.

Medicīna

Anestezioloģija un reanimatoloģija

Lektors

1

6.

Medicīna

Sabiedrības veselība

Docents

1

7.

Psiholoģija

Attīstības psiholoģija

Lektors

1

8.

Medicīna

Veselības aprūpe

Docents

1

9.

Medicīna

Veselības aprūpe

Docents

1

10.

Medicīna

Veselības aprūpe

Lektors

1

Ar akadēmiskā amata darba uzdevumiem pretendenti/-es var iepazīties mājaslapā publicētajā sludinājumā: http://www.rmkoledza.lu.lv/lv/vakances.

Pieteikšanās termiņš ir līdz 2017. gada 30. jūnijam.

Latvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledžas Personāldaļā 109. kabinetā Hipokrāta ielā 1, Rīgā, jāiesniedz direktorei adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā uz izsludināto vakanci, akadēmiskā amata pretendenta dzīves un darba gājuma apraksts (Curriculum Vitae) un pārējie dokumenti atbilstoši "Nolikuma par akadēmiskajiem un administratīvajiem amatiem Latvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledžā" prasībām: http://www.rmkoledza.lu.lv/lv/dokumenti.

Konkursa rezultāti publicēti netiks.

Papildu informācija pa tālruni 67840742.


OP 2017/107.AKK3

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs izsludina konkursu uz 2 (divām) vakantām Izmeklēšanas nodaļas izmeklētāja amata vietām

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā juridiskā izglītība

- vismaz trīs gadu pieredze pirmstiesas izmeklēšanā

- spēja strādāt patstāvīgi un iekļauties komandā, spēja strādāt ar augstu atbildības izjūtu

- teicamas saskarsmes un argumentācijas prasmes, spēja pieņemt lēmumus augstas darba intensitātes apstākļos

- laba rakstu valoda, prasme skaidri un pārliecinoši izteikties rakstītos tekstos, labas prasmes darbā ar datoru

- vienas svešvalodas zināšanas

- darba pieredze ar ekonomiska rakstura noziedzīgu nodarījumu novēršanu un/vai apkarošanu tiks uzskatīta par priekšrocību

- atbilstība Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja likuma 5. panta piektās daļas prasībām un likumā "Par valsts noslēpumu" noteiktajiem kritērijiem speciālās atļaujas pieejai valsts noslēpumam saņemšanai (9. panta otrā daļa)

Amata pienākumi:

- veikt pirmstiesas izmeklēšanu

- izskatīt iesniegumus, sūdzības un materiālus, veicot resoriskās pārbaudes

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- personīgo izaugsmi un profesionālo zināšanu pilnveidošanu

- sociālās garantijas

- nelaimes gadījumu apdrošināšanu

- mēnešalgu atbilstoši amatam noteiktajai 28.1. amata apakšsaimei, II B līmenim (11. mēnešalgu grupa) un atbilstoši noteiktajai kategorijai - 1. kategorija līdz 1052 euro, 2. kategroija līdz 1209 euro, 3. kategorija līdz 1382 euro, pirms nodokļu nomaksas

Sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus.

Motivācijas vēstuli, dzīves un iepriekšējās darba pieredzes aprakstu (CV), izglītību apliecinošu dokumentu kopijas līdz 2017. gada 28. jūnijam iesniegt Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā Brīvības ielā 104, k-2, Rīgā, LV-1010, vai nosūtīt uz e-pasta adresi knab@knab.gov.lv (ar norādi "Konkursam"). Tālrunis uzziņām 67797246.


OP 2017/107.AKK4

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs (reģ. Nr. 90000270634) ir Tieslietu ministrijas pārraudzībā esoša valsts iestāde, kas uzkrāj informāciju sabiedrības interesēm, lai nodrošinātu uzticamu un drošu darījumu vidi valstī.

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra komandai ir nepieciešami jauni kolēģi Juridiskajā nodaļā, kuriem ir svarīgas tādas vērtības kā koleģialitāte un profesionalitāte, šādam ierēdņa amatam - juriskonsults (viena amata vieta uz noteiktu laiku un viena amata vieta uz nenoteiktu laiku)

Juridiskā nodaļa nodrošina dokumentu atbilstību iestādes mērķiem, normatīvo aktu prasībām, vispārējiem tiesību principiem, starptautisko tiesību normām, tiesu praksei un juridiskās tehnikas prasībām un pilnveido tiesisko bāzi jomās, kas saistītas ar Uzņēmumu reģistra darbību. Kā arī sekmē vienveidīgu tiesību piemērošanas praksi Uzņēmumu reģistra kompetences jomā un nodrošina iestādes struktūrvienības ar juridisku atbalstu un interešu pārstāvību tiesu iestādēs.

Galvenie pienākumi:

- izskatīt un sagatavot rakstveida atbilžu projektus uz saņemtajiem iesniegumiem

- sagatavot galvenā valsts notāra lēmumu projektus

- sagatavot un aktualizēt Uzņēmumu reģistra metodiskos norādījumus par Uzņēmumu reģistra kompetenci regulējošo tiesību normu piemērošanu

- konsultēt Uzņēmumu reģistra nodarbinātos par Uzņēmumu reģistra kompetenci regulējošo tiesību normu piemērošanu

- pārstāvēt Uzņēmumu reģistru tiesā

Prasības pretendentam/-ei:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.pantam

- augstākā izglītība tiesību zinātnēs

- zināšanas komercdarbību regulējošajos normatīvajos aktos, administratīvajās tiesībās, civilprocesa tiesībās, civiltiesībās

- zināšanas lietvedībā

- vēlama pieredze juridisku dokumentu sastādīšanā

- labas iemaņas darbā ar datoru

- spēja patstāvīgi pieņemt lēmumus un augsta atbildības izjūta

- precizitāte

- labas saskarsmes spējas

Mēs piedāvājam:

- interesantu un atbildīgu darbu draudzīgā komandā

- labus darba apstākļus

- bruto atalgojumu, sākot no 833,00 EUR (10. mēnešalgu grupa), un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam

- profesionālās izaugsmes iespējas

- darbavietu Rīgas centrā (Pērses ielā 2)

Pretendentiem/-ēm pieteikties 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas. Pieteikuma dokumentus (CV, pieteikuma vēstule un augstākās izglītības apliecinoša dokumenta kopija) iesniegt vai nosūtīt pa pastu Uzņēmumu reģistram, adrese: Rīga, Pērses iela 2, faksu 67031793 vai e-pastu: info@ur.gov.lv. Tālruņi uzziņām 67031816, 67031815.


OP 2017/107.AKK5

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs (reģ. Nr. 90000270634) ir Tieslietu ministrijas pārraudzībā esoša valsts iestāde, kas uzkrāj informāciju sabiedrības interesēm, lai nodrošinātu uzticamu un drošu darījumu vidi valstī.

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra komandai ir nepieciešams jauns kolēģis, kuram ir svarīgas tādas vērtības kā koleģialitāte un profesionalitāte, šādam ierēdņa amatam - valsts notārs Kontroles nodaļā

Kontroles nodaļa nodrošina lietvedību administratīvo pārkāpumu lietās, normatīvajos aktos noteikto ziņu par Uzņēmumu reģistrā reģistrēto tiesību subjektu un juridisko faktu publisku ticamību, atsevišķu tiesību subjektu darbības izbeigšanu un izslēgšanu no Uzņēmumu reģistra vestajiem reģistriem

Galvenie pienākumi:

- pieņemt lēmumus un ierakstīt komercreģistrā ziņas par kapitālsabiedrības darbības izbeigšanu, pamatojoties uz komercreģistra iestādes lēmumu

- ierakstīt komercreģistrā ziņas par kapitālsabiedrības darbības izbeigšanu, pamatojoties uz nodokļu administrācijas lēmumu

- pieņemt lēmumus par kapitālsabiedrības izslēgšanu no komercreģistra saskaņā ar Komerclikuma 317. panta otro daļu

Prasības pretendentam/-ei:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.pantam

- augstākā izglītība tiesību zinātnēs

- zināšanas komercdarbību regulējošajos normatīvajos aktos, administratīvajās tiesībās, civilprocesa tiesībās, civiltiesībās

- zināšanas lietvedībā

- vēlama pieredze juridisku dokumentu sastādīšanā

- labas iemaņas darbā ar datoru

- spēja patstāvīgi pieņemt lēmumus un augsta atbildības izjūta

- precizitāte

- labas saskarsmes spējas

Mēs piedāvājam:

- interesantu un atbildīgu darbu draudzīgā komandā

- labus darba apstākļus

- apmācības un profesionālās izaugsmes iespējas

- bruto atalgojumu, sākot no 664,00 EUR (8. mēnešalgu grupa), un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam

- darbavietu Daugavpilī (Alejas iela 68-1A)

Pretendentiem/-ēm pieteikties 20 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas. Pieteikuma dokumentus (CV, pieteikuma vēstule un augstākās izglītības apliecinoša dokumenta kopija) iesniegt vai nosūtīt pa pastu Uzņēmumu reģistram, adrese: Rīga, Pērses iela 2, faksu 67031793 vai e-pastu: info@ur.gov.lv. Tālruņi uzziņām 67031816, 67031815.


OP 2017/107.AKK6

SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" izsludina konkursu uz Tehniskā departamenta direktora vietnieka amatu

SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" ir valsts kapitālsabiedrība, kuras dibināšanas mērķis ir Rail Baltica publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras izbūves projekta īstenošana Latvijā. SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" projekta realizēšanai izsludina konkursu uz Tehniskā departamenta direktora vietnieka/-es amatu.

Galvenie amata pienākumi:

- piedalīties departamenta darba plānošanā un koordinēšanā

- kontrolēt noslēgto līgumu izpildes atbilstību tehniskajām prasībām

- nodrošināt tehnisko ekspertīzi Rail Baltica projekta ieviešanas procesā, t. sk. sniegt nepieciešamo tehnisko atbalstu publisko iepirkumu ietvaros

- piedalīties darba grupās saistībā ar tehniskajiem jautājumiem

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā izglītība ar būvniecības vai transporta jomu saistītās inženierzinātnēs

- zināšanas un pieredze liela mēroga transporta projektu plānošanā

- darba pieredze vadošā amatā ar transporta inženierbūvju jomu saistītā jomā vismaz viens gads

- zināšanas par Latvijas un Eiropas Savienības būvniecību regulējošiem normatīviem aktiem

- teicamas angļu profesionālās un sarunvalodas zināšanas

- pieredze un zināšanas par dzelzceļa nozares tehnisko normu piemērošanu praksē (piemēram, SITS u. tml.), FIDIC līgumu piemērošanu, pieredze darbā ar starptautiskiem uzņēmumiem tiks uzskatītas par priekšrocību

Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un CV ar galveno darba pienākumu aprakstu) līdz 2017. gada 22. jūnijam nosūtīt elektroniski uz e-pasta adresi edzl@edzl.lv vai pa pastu SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" (Maskavas ielā 12, Rīgā, LV-1050), vai iesniegt personīgi SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" birojā Maskavas ielā 12, Rīgā, iepriekš sazinoties pa tālruni 66954242.

Papildu informācija par projektu: Rail Baltica ir dzelzceļa transporta projekts, kura mērķis ir integrēt Baltijas valstis Eiropas dzelzceļu tīklā, un tas šobrīd aptver četras Eiropas Savienības valstis - Poliju, Lietuvu, Latviju un Igauniju. Baltijas valstīs plānots izbūvēt jaunu, vairāk nekā 870 km garu Eiropas sliežu platuma (1435 mm) dzelzceļa līniju ar maksimālo ātrumu 240 km/h, veicinot iedzīvotāju mobilitāti un kravu pārvadājumus ziemeļu-dienvidu virzienā, kā arī tautsaimniecības ilgtspējīgu un diversificētu attīstību un konkurētspēju.


OP 2017/107.AKK7

Dabas aizsardzības pārvalde izsludina konkursu uz Vidzemes reģionālās administrācijas vecākā valsts vides inspektora ierēdņa vietu (1 amata vieta) uz noteiktu laiku (pilna darba slodze)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība vides, dabaszinību vai meža zinātnēs

- zināšanas un praktiskā pieredze darbā ar dabas un vides aizsardzību regulējošiem normatīvajiem un tiesību aktiem, kā arī sugu un biotopu atpazīšanas prasmes tiks uzskatītas par priekšrocību

- augsta atbildības izjūta, prasme strādāt ar liela apjoma informāciju, spēja patstāvīgi pieņemt lēmumus

- labas komunikācijas, argumentācijas un sadarbības prasmes

- prasme strādāt komandā

- labas prasmes darbam ar biroja tehniku un MS Office programmatūru

- B kategorijas autovadītāja apliecība

- svešvalodas zināšanas (vēlamas angļu un krievu valodas zināšanas)

Galvenie darba pienākumi:

- īpaši aizsargājamo dabas teritoriju, sugu, biotopu, mikroliegumu aizsardzību un izmantošanu regulējošo normatīvo aktu ievērošanas kontrole

- sagatavot dokumentus un administratīvos aktus dabas aizsardzības jomā

- sabiedrības informēšana un izglītošana dabas aizsardzības jomā

- dalība pārvaldes īstenoto projektu dabas aizsardzības jomā īstenošanā

Piedāvājam:

- veselības apdrošināšanas polisi

- ikgadējo apmaksāto papildatvaļinājumu līdz 10 darba dienām atbilstoši amata pienākumu izpildes rezultātiem

- amata pienākumu veikšanai nepieciešamo mobilo sakaru pakalpojumu apmaksu

- kvalifikācijas paaugstināšanas iespējas, apmeklējot seminārus un mācību kursus

- ērtu un komfortablu darba vidi draudzīgā kolektīvā

- iespēju iegūt unikālu pieredzi vadošajā dabas aizsardzības iestādē valstī

Mēnešalga: līdz 764 EUR (bruto) atbilstoši piešķirtajai kategorijai.

Amats klasificēts 26.3. amatu apakšsaimē, III līmenī, 9. mēnešalgu grupā

Pārbaudes laiks: 3-6 mēneši.

Biroja adrese: Baznīcas iela 3, Sigulda, LV-2150; Rīgas iela 10a, Salacgrīva, LV-4033.

Pārraugāmās teritorijas atrodas šādos Vidzemes novados - Salacgrīvas, Alojas, Mazsalacas, Rūjienas, Limbažu, Burtnieku.

Motivācijas vēstuli, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju iesniegt vai nosūtīt pa pastu (pasta zīmogs 15.06.2017.) Dabas aizsardzības pārvaldei Baznīcas ielā 7, Siguldā, LV-2150 vai Dabas aizsardzības pārvaldes birojā, "Kārļukalns", Drabešu pagasts, Amatas novads, LV-4101, tālrunis uzziņām 64107230, 29355919, vai nosūtīt elektroniski uz e-pasta adresi daba@daba.gov.lv līdz 15.06.2017.


OP 2017/107.AKK8

LATVIJAS UNIVERSITĀTE, reģistrācijas Nr. 90000076669, izsludina konkursu Vēstures un filozofijas fakultātē:

- viena asociētā profesora amata vieta - vēsture, historiogrāfija un vēstures palīgzinātnes

Ar akadēmiskā amata darba uzdevumiem un konkursa pieteikumu noformēšanu atbilstoši "Nolikuma par akadēmiskajiem un administratīvajiem amatiem Latvijas Universitātē" prasībām pretendenti/-es var iepazīties mājaslapā publicētajā sludinājumā http://www.lu.lv/par/vakances/.

Pieteikšanās termiņš ir līdz 2017. gada 1. jūlijam.

Konkursam iesniedzamo dokumentu reģistrācija Latvijas Universitātes Personāla departamentā Raiņa bulvārī 19, 128. telpā, Rīgā, LV-1586.

Papildu informācija pa tālruni 67033990.


OP 2017/107.AKK9

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra izsludina konkursu uz Biznesa inkubatoru departamenta vecākā projektu vadītāja darbinieka amata vietu (uz noteiktu laiku (darbinieka prombūtnē))

LIAA meklē darbinieku ar pieredzi projektu vadībā, kas nodrošinātu veiksmīgu biznesa inkubatoru darbību Latvijā.

Galvenie amata pienākumi:

- īstenot projekta "Reģionālie biznesa inkubatori un radošo industriju inkubators" stratēģiju

- veikt fizisku personu un jaundibinātu komersantu pieteikumu uzņemšanai biznesa inkubatorā apstrādi, izvērtēšanu un to tālāku virzību uzņemšanai inkubatorā

- izvērtēt granta piešķiršanas nepieciešamību jaundibinātam komersantam

- veikt jaundibinātiem komersantiem sniegtā atbalsta uzskaiti

- veikt jaundibinātu komersantu uzraudzības pasākumus pēc inkubācijas procesa noslēgšanās

- veikt pārbaudes pakalpojumu sniegšanas vietās

- apkopot, analizēt projektā sasniegtos rādītājus un sniegt priekšlikumus rādītāju faktiskā snieguma uzlabošanai

- īstenot sadarbību ar identificētajiem projekta sadarbības partneriem

- sniegt nepieciešamo atbalstu Biznesa inkubatoru departamenta direktoram un direktora vietniekam starptautisku projektu, kas vērsti uz uzņēmējdarbības vides attīstību, īstenošanā

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- pieredze darbā biznesa inkubatorā 2.3.2.1. aktivitātē "Biznesa inkubatori" vai citā biznesa inkubatorā, koprades telpā, uzņēmumā, organizācijā vai valsts iestādē darbā ar uzņēmējdarbības uzsācējiem (vismaz divi gadi).

- izpratne par uzņēmējdarbības vidi Latvijā, uzņēmumu attīstības cikliem, biznesa inkubāciju un investīciju piesaisti.

- zināšanas par valsts pārvaldes un pašvaldību darbību

- prasme patstāvīgi organizēt un plānot savu darbu

- teicamas latviešu valodas zināšanas

- teicamas angļu valodas zināšanas, kas ļauj amata pienākumu izpildē izmantot dokumentus un literatūru svešvalodā un komunicēt.

- teicamas sadarbības, komunikācijas un prezentācijas prasmes

- analītiskā domāšana un spēja strādāt strauji mainīgā vidē

- prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru.

- B kategorijas autovadītāja apliecība un praktiskas autovadīšanas iemaņas

Piedāvājam

- interesantu, dinamisku un atbildīgu darbu profesionālā kolektīvā

- labus darba apstākļus un profesionālās izaugsmes iespējas

- mēnešalgu šādā apmērā: 1. kategorija: 1052,00 EUR, 2. kategorija: 1209,00 EUR, 3. kategorija: 1382,00 EUR (bruto) un sociālās garantijas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam

Pretendentiem/-ēm pieteikties līdz 2017. gada 15. jūnijam, pieteikuma vēstuli, CV, izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas iesniedzot vai nosūtot pa pastu LIAA Personāla vadības nodaļai (Pērses ielā 2, Rīgā, LV-1442) vai nosūtot uz e-pasta adresi personals@liaa.gov.lv ar norādi "BID_vecākais projektu vadītājs".

Amata pretendentu atlase notiks divās kārtās: pirmā kārta - pretendentu iesniegto dokumentu izvērtēšana, otrā kārta - intervija, kuras laikā tiks izvērtētas pretendentu zināšanas un piemērotība amatam noteiktajām prasībām.

Informējam, ka pēc iesniegto dokumentu izvērtēšanas pirmajā kārtā, sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas otrajai kārtai.

Pretendentiem, kuri izglītību ieguvuši ārvalstīs, lūdzam pievienot dokumentu par tās akadēmisko atzīšanu Latvijā.

Papildu informācija iegūstama, zvanot uz tālruņiem 67039407 vai 67039403.


OP 2017/107.AKK10

Piedāvājam darbu valsts pārvaldes iestādē, kas atbild par valstī nozīmīgāko sociālo, ekonomisko un demogrāfisko rādītāju aprēķināšanu. Ja esat gatavs/-a jauniem izaicinājumiem un vēlaties augt profesionāli, aicinām pievienoties Centrālās statistikas pārvaldes (reģistrācijas Nr. 90000069830) kolektīvam!

Piedāvātais amats - Makroekonomiskās statistikas departamenta Ārējās tirdzniecības statistikas metodoloģijas, analīzes un izplatīšanas daļas vecākais referents

Pamatpienākumi:

- pārzināt Latvijā piemēroto ārējās tirdzniecības statistikas metodiku, kā arī ANO un Eiropas Savienības statistikas biroja izstrādātās ārējās tirdzniecības statistikas sastādīšanas metodes

- sagatavot datu apkopojumus un slēdzienus

- sagatavot informāciju par ārējo tirdzniecību datu lietotājiem (starptautiskajām organizācijām, Latvijas valsts pārvaldes iestādēm, komersantiem, citām CSP struktūrvienībām)

- sagatavot nepieciešamo informāciju par ārējo tirdzniecību izplatīšanu CSP publiskajām datu bāzē

Prasības pretendentam/-ei:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība ekonomikā, statistikā, matemātikā vai informācijas tehnoloģiju jomā

- darba pieredze liela apjoma informācijas apstrādē un datu analīzē ne mazāka par gadu

- labas datorprasmes (MS Office aplikācijas: Excel, Access)

- pieredze darbā ar skaitļošanas programmu IBM SPSS Statistics tiks uzskatīta par priekšrocību

- labas angļu valodas zināšanas

- labas sadarbības un komunikācijas prasmes

Mēs piedāvājam:

- profesionālo izaugsmi vienā no lielākajām valsts iestādēm

- atsaucīgu un draudzīgu kolektīvu, labus darba apstākļus

- stabilu atalgojumu, sociālās garantijas, tai skaitā veselības apdrošināšanu

- darbavietu Rīgas centrā

Amats ir klasificēts 18.6. apakšsaimes III A līmenī (9. mēnešalgu grupa)

Pieteikuma dokumentus - izvērstu motivācijas vēstuli un Curriculum Vitae -, kas apliecina pretendenta iepriekšējo darba pieredzi, iegūtās zināšanas un prasmes, apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām (veidlapa ir pieejama elektroniskā veidā CSP mājaslapā www.csb.gov.lv sadaļā "Darba piedāvājumi") un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju iesniegt CSP Personāla daļā Rīgā, Lāčplēša ielā 1, vai atsūtīt pa pastu (LV-1301), uz e-pasta adresi personals@csb.gov.lv 15 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis". Konsultācijas pa tālruni 67332458.

Sazināsimies ar pretendentiem, kuri tiks uzaicināti uz konkursa otro kārtu.


OP 2017/107.AKK11

Piedāvājam darbu valsts pārvaldes iestādē, kas atbild par valstī nozīmīgāko sociālo, ekonomisko un demogrāfisko rādītāju aprēķināšanu. Ja esat gatavs/-a jauniem izaicinājumiem un vēlaties augt profesionāli, aicinām pievienoties Centrālās statistikas pārvaldes (reģistrācijas Nr. 90000069830) kolektīvam!

Piedāvātais amats - Makroekonomiskās statistikas departamenta Ārējās tirdzniecības metodoloģijas, analīzes un izplatīšanas daļas vecākais referents (uz noteiktu laiku)

Pamatpienākumi:

- pārzināt Latvijā piemēroto ārējās tirdzniecības statistikas metodiku, kā arī ANO un Eiropas Savienības Statistikas biroja izstrādātās ārējās tirdzniecības statistikas sastādīšanas metodes

- veikt ārējās tirdzniecības statistikas datu kvalitātes analīzi, nepieciešamos aprēķinus, sagatavot datu apkopojumus un slēdzienus

- sagatavot nepieciešamo informāciju par ārējo tirdzniecību dažādiem statistikas izdevumiem (preses izlaidumiem, publikācijām), ieskaitot datu izplatīšanu caur CSP publiskajām datubāzēm

- sagatavot informāciju par ārējo tirdzniecību datu lietotājiem (starptautiskajām organizācijām, Latvijas valsts pārvaldes iestādēm, komersantiem, citām CSP struktūrvienībām)

Prasības pretendentam:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība ekonomikā, vadībzinībās, finansēs, statistikā vai matemātikā

- pieredze attiecīgā profesijā vai specialitātē tiks uzskatīta par priekšrocību

- labas datorprasmes (MS Word, MS Excel, MS Access)

- labas angļu valodas zināšanas

- labas sadarbības un komunikācijas prasmes

Mēs piedāvājam:

- interesantu un atbildīgu darbu valsts pārvaldē

- atsaucīgu un draudzīgu kolektīvu

- sociālās garantijas, tai skaitā veselības apdrošināšanu

- profesionālo izaugsmi

- darbavietu Rīgas centrā

Amats ir klasificēts 18.6. apakšsaimes saimes III A līmenī (9. mēnešalgu grupa).

Pieteikuma dokumentus - izvērstu motivācijas vēstuli un Curriculum Vitae -, kas apliecina pretendenta iepriekšējo darba pieredzi, iegūtās zināšanas un prasmes, Apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām (veidlapa ir pieejama elektroniskā veidā CSP mājaslapā www.csb.gov.lv sadaļā "Darba piedāvājumi") un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju iesniegt CSP Personāla daļā Rīgā, Lāčplēša ielā 1 vai atsūtīt pa pastu (LV-1301), uz e-pasta adresi personals@csb.gov.lv 15 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis". Konsultācijas pa tālruni 67332458.

Sazināsimies ar pretendentiem, kuri tiks uzaicināti uz otro kārtu.


OP 2017/107.AKK12

Latvijas Republikas ĀRLIETU MINISTRIJA izsludina konkursu uz vakanto vecākā grāmatveža (darbinieka) amata vietu Finanšu politikas departamenta Finanšu uzskaites nodaļā uz noteiktu laiku

Pretendentiem/-ēm tiek izvirzītas šādas prasības:

- atbilstība Diplomātiskā un konsulārā dienesta likuma 3. panta sestās daļas prasībām

- augstākā izglītība grāmatvedībā, finansēs vai ekonomikā

- vēlama vismaz 2 gadu pieredze grāmatvedībā finansēs vai ekonomikā

- iemaņas darbā ar datoru pieredzējuša lietotāja līmenī

- analītiskā domāšana, precizitāte, atbildība

- spēja strādāt dinamiski un paaugstināta stresa apstākļos

- vēlamas angļu un krievu valodas pamatzināšanas

- pieredze valsts pārvaldē tiks uzskatīta par priekšrocību

Galvenie amata pienākumi:

- kārtot ministrijas centrālā aparāta norēķinu kontu Valsts kasē grāmatvedības uzskaiti

- nodrošināt ministrijas nākamo periodu izdevumu un ieņēmumu uzskaiti

- veikt centrālā aparāta krājumu: degvielas, reprezentācijas materiālu un citu krājumu grāmatvedības uzskaiti u. c.

Darbinieka amatam noteikta 14. saime, 10. mēnešalgu grupa. Bruto mēnešalga no 905 līdz 1060 EUR. Ar sociālajām garantijām un to noteikšanas kritērijiem iespējams iepazīties Ārlietu ministrijas mājaslapā www.mfa.gov.lv sadaļā "Budžets".

Pretendentus lūdzam pieteikties:

- portālā latvija.lv (https://www.latvija.lv/lv/Epakalpojumi/EP141/Apraksts)

vai

- CV, motivācijas vēstuli, izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un aizpildītu pieteikuma anketu (pieteikuma anketu iespējams atrast vietnē http://www.mfa.gov.lv/ministrija/darba-piedavajumi-un-prakses-iespejas) iesniegt elektroniski, nosūtot uz e-pasta adresi konkurss@mfa.gov.lv, divdesmit dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas izdevumā "Latvijas Vēstnesis". Tālrunis informācijai 67016132.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2017/107.AKR1

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras Daugavpils reģionālās nodaļas Pabalstu daļas inspektores valsts civildienesta ierēdnes amatā konkursa kārtībā 2017. gada 1. jūnijā iecelta JANĪNA PLOCIŅA.


OP 2017/107.AKR2

Ekonomikas ministrija paziņo, ka Ārvalstu investīciju piesaistes nodaļas vecāko referentu amatos no 2017.gada 29.maija uz nenoteiktu laiku iecelti RŪDOLFS STRĒLIS, ROLANDS BOGDANOVS un RALFS DAKTERS.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)