Laidiens: 29.02.2016., Nr. 41

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2016/41.AKK1

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Finanšu un attīstības departamenta Finanšu vadības nodaļas vecākais/-ā ekonomists/-e (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vēlams ekonomikā vai kādā no finanšu vadības jomām)

- darba pieredze valsts pārvaldē finanšu vai ekonomikas, vai grāmatvedības jomā ne mazāka par vienu gadu

- pieredze valsts budžeta projekta sagatavošanā, t. sk. Eiropas Savienības projektu administrēšanā

- Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana amata pienākumu pildīšanai nepieciešamās kompetences ietvaros

- zināšanas finanšu plānošanā, uzskaites organizēšanā un analīzē

- prasme analizēt situāciju, vērtēt faktus, paredzēt un novērtēt riskus

- labas saskarsmes un komunikācijas prasmes, orientēšanās uz darba pozitīvu rezultātu

- pieredze darbā ar MS Word, MS Excel un finanšu plānošanai paredzētām datubāzēm

Amata mērķis: nodrošināt Aģentūras valsts pamatbudžeta projekta sagatavošanu un argumentētu pamatojumu izstrādi un efektīvu izpildi, finanšu līdzekļu izdevumu analīzi, finansēšanas plānu, ieņēmumu un plānoto izdevumu tāmju sagatavošanu un izpildes uzraudzību, nodrošinot fiskālās disciplīnas ievērošanu, Eiropas Savienības fondu projektu īstenošanai.

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1. kategorija: 805,00 EUR, 2. kategorija: 926,00 EUR, 3. kategorija: 1057,00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 10 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas izdevumā "Latvijas Vēstnesis", Pretendentam jānosūta pa pastu Nodarbinātības valsts aģentūrai, adrese: K. Valdemāra ielā 38, Rīgā, LV-1010, vai uz e-pasta adresi konkursi@nva.gov.lv ar norādi "FAD_pretendents" vai jāiesniedz personīgi 117. kabinetā. Informācija pa tālruni 67021770, kā arī Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - Pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas Pretendenta profesionālās zināšanas. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas Pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Uz interviju tiks uzaicināti tie pretendenti, kuriem testā būs iegūts noteiktu punktu skaits.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos Pretendentus.


OP 2016/41.AKK2

Kultūras ministrija (reģistrācijas Nr. 90000042963) izsludina atklātu konkursu uz Autortiesību nodaļas vecākā/-ās juriskonsulta/-es ierēdņa amatu uz nenoteiktu laiku

Galvenie pienākumi:

- piedalīties autortiesību un blakustiesību nozares politikas izstrādē un politikas plānošanas dokumentu projektu sagatavošanā

- veikt tiesību aktu projektu izstrādi autortiesību un blakustiesību jomā

- veikt mantisko tiesību kolektīvā pārvaldījuma organizāciju uzraudzību

- izvērtēt Eiropas Savienības, Pasaules Intelektuālā īpašuma organizācijas un citu starptautisku organizāciju dokumentus autortiesību jomā, kā arī sagatavot Latvijas nostājas par to saturu

- izstrādāt ministrijas viedokli par Eiropas Savienības tiesas un Eiropas Cilvēktiesību tiesas tiesvedībā esošām lietām vai pieņemtajiem spriedumiem autortiesību un blakustiesību jomā

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība tiesību zinātnē

- praktiska pieredze juridisko dokumentu izstrādē

- darba pieredze intelektuālā īpašuma tiesību jomā

- labas angļu valodas zināšanas (šā Konkursa izpratnē vismaz B1 līmenis mutvārdu saziņas prasmēs)

- izpratne par autortiesību un blakustiesību jomu

- spēja argumentēti pamatot savu viedokli

Mēs piedāvājam:

- interesantu un atbildīgu darbu valsts pārvaldē

- profesionālās izaugsmes iespējas

- darbu atsaucīgu kolēģu kolektīvā

- darbavietu Rīgas centrā

Amatam noteikta 36. saime "Politikas plānošana", III līmenis, 12. mēnešalgu grupa. Bruto mēnešalga no 1006 līdz 1175 EUR (atkarībā no kategorijas, kuru nosaka, ņemot vērā pretendenta profesionālo pieredzi attiecīgajā jomā, kas iegūta pēdējo piecu gadu laikā un ir būtiska iestādes funkciju izpildei).

Konkursa pretendentiem 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas jānosūta pa pastu vai jāiesniedz Kultūras ministrijas Dokumentu pārvaldības nodaļā Krišjāņa Valdemāra ielā 11A, Rīgā, LV-1364, 21. kabinetā (ja dokumenti tiek nosūtīti pa pastu, pasta zīmogs ir 10 dienas no paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis"), vai jānosūta elektroniski uz e-pasta adresi pasts@km.gov.lv šādi dokumenti ar norādi "Pieteikums konkursam uz Autortiesību nodaļas vecākā juriskonsulta amatu":

- motivēta pieteikuma vēstule

- parakstīts dzīvesgājuma apraksts (Curriculum Viate), vēlams sagatavot atbilstoši Europass CV standarta formai (pieejama http://www.europass.lv/curriculum-vitae/veidlapas)

- izglītību apliecinošu dokumentu kopijas

- personīgi parakstīta amata pretendenta aptaujas lapa un apliecinājums par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām (pieejami Kultūras ministrijas tīmekļa vietnē www.km.gov.lv)

- kā arī citi dokumenti, kurus Pretendents uzskata par nepieciešamu pievienot

Tālrunis uzziņām 67330218.


OP 2016/41.AKK3

Finanšu ministrija (reģ. Nr. 90000014724) izsludina konkursu uz amatu:

Ja vēlies iegūt unikālu pieredzi, ja vēlies izmantot savas zināšanas un pieredzi, strādājot valsts pārvaldes iestādē, tad pievienojies Finanšu ministrijas enerģiskajam un radošajam kolektīvam, kurš  šobrīd meklē jaunu kolēģi

Finanšu ministrijas komandā nepieciešams enerģisks, jauniem izaicinājumiem gatavs kolēģis uz šādu vakantu amatu - vecākais/-ā referents/-e Finanšu un darbības nodrošinājuma departamenta Informātikas nodaļā (uz noteiktu laiku)

Finanšu un darbības nodrošinājuma departaments ir struktūrvienība, kas nodrošina ministrijas un visa resora budžeta projekta sagatavošanu, budžeta izpildes finanšu vadību, ministrijas izpildāmo ārvalstu finansēto līdzekļu projektu īstenošanu, nodrošina ministrijas informācijas tehnoloģijas infrastruktūras darbu, organizē un vada publiskā iepirkuma procedūras nepieciešamo preču un pakalpojumu saņemšanai.

Ja tev ir:

- augstākā akadēmiskā vai profesionālā augstākā izglītība informācijas tehnoloģiju jomā

- vismaz viena gada pieredze informācijas tehnoloģiju jomā un zināšanas par datortehnikas un perifērijas iekārtu uzturēšanu tiks uzskatīta par priekšrocību

- ļoti labas iemaņas darbā ar datoru un ofisa programmatūru

- teicamas komunikācijas un sadarbības prasmes

- darba organizēšanas un koordinācijas prasmes

pievienojies Finanšu un darbības nodrošinājuma departamenta Informātikas nodaļas kolektīvam un mēs tev uzticēsim veikt šādus galvenos uzdevumus:

- kontrolēt IT pieteikumu pārvaldības un lietotāju tiesību pārvaldības procesu izpildi

- kārtot nodaļas lietvedību

- konsultēt lietotājus informācijas tehnoloģiju jautājumos

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- karjeru vadošajā valsts pārvaldes iestādē finanšu nozarē

- darbu pie viena no labākajiem un stabilākajiem darba devējiem Latvijā

- un galvenais - profesionālu un atsaucīgu kolēģu komandu

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae (CV), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un citus pretendenta kvalifikāciju apliecinošus dokumentus lūdzam sūtīt 10 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas Finanšu ministrijas Personālvadības departamentam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, e-pasta adrese: pasts@fm.gov.lv.

Papildu informāciju tu atradīsi Finanšu ministrijas interneta vietnē http://www.fm.gov.lv/?lat/karjera/vakances. Zvani mums, ja tev ir neskaidrības vai jautājumi, pa tālruni 67095611.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2016/41.AKR1

Centrālā statistikas pārvalde paziņo, ka konkursa kārtībā Makroekonomiskās statistikas departamenta Gada nacionālo kontu daļas vecākās referentes ierēdnes amatā 25.02.2016. iecelta ELVIJA BEĶERE.


OP 2016/41.AKR2

Iekšējās drošības birojs paziņo, ka konkursa kārtībā Iekšējās drošības biroja Administratīvās nodaļas vecākās referentes (ierēdnes) amatā uz nenoteiktu laiku no 2016. gada 25. februāra iecelta INESE TAKERE.


OP 2016/41.AKR3

Valsts augu aizsardzības dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Rīgas reģionālās un vispārējās uzraudzības nodaļas vecākā inspektora amatā iecelts ALDIS NORIŅŠ.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)