Laidiens: 06.12.2016., Nr. 237

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2016/237.AKK1

Aicinām pievienoties Centrālās statistikas pārvaldes (reģ. Nr. 90000069830) kolektīvam, ja esat gatavs/-a jauniem izaicinājumiem un vēlaties augt profesionāli!

Piedāvātais amats - Sociālās statistikas departamenta Nodarbinātības statistikas daļas vecākais/-ā referents/-e (uz noteiktu laiku)

Pamatpienākumi:

- datu masīvu apstrāde, apvienošana, analīze un kopsavilkumu sagatavošana

- datu sagatavošana nosūtīšanai Eiropas statistikas birojam (Eurostat) saskaņā ar Eiropas Savienības regulu prasībām

- informācijas pieprasījumu sagatavošana

Prasības pretendentam:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība statistikas matemātikā, ekonomikā (vai līdzīgā jomā) vai socioloģijā

- prasme strādāt ar datoru (MS Excel, MS Word, MS Access, IBM SPSS Statistics vai līdzīgu programmu)

- pieredze darbā ar lielām datubāzēm

- labas angļu valodas zināšanas

Mēs piedāvājam:

- profesionālo izaugsmi vienā no lielākajām valsts iestādēm

- atsaucīgu un draudzīgu kolektīvu, labus darba apstākļus

- darbavietu Rīgas centrā

- stabilu atalgojumu, sociālās garantijas, tai skaitā veselības apdrošināšanas polisi

Amats ir klasificēts 18.6. apakšsaimes III A līmenī (9. mēnešalgu grupa).

Pieteikuma dokumentus - izvērstu motivācijas vēstuli un Curriculum Vitae -, kas apliecina pretendenta iepriekšējo darba pieredzi, iegūtās zināšanas un prasmes, apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām (veidlapa ir pieejama elektroniskā veidā CSP mājaslapā www.csb.gov.lv sadaļā "Darba piedāvājumi") un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju iesniegt CSP Personāla daļā Rīgā, Lāčplēša ielā 1, vai atsūtīt pa pastu (LV-1301), uz e-pasta adresi personals@csb.gov.lv, faksu 67830137 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis". Konsultācijas pa tālr. 67366851.

Sazināsimies ar pretendentiem, kuri tiks uzaicināti uz otro kārtu.


OP 2016/237.AKK2

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (reģ. Nr. 90000028508) atkārtoti izsludina atklātu konkursu uz Elektroniskās pārvaldes departamenta Informācijas sabiedrības politikas nodaļas vecākā/-ās konsultanta/-es amatu

Prasības pretendentam:

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa augstākā izglītība, vēlams tiesību zinātnes vai politikas zinātņu jomā

- vēlama pieredze un zināšanas par tiesību aktu izstrādi un politikas plānošanas jautājumiem (pieredze un zināšanas informācijas sabiedrības jomā tiks uzskatītas par priekšrocību)

- pieredze darbā ar informācijas sabiedrības vai elektroniskās pārvaldes jautājumiem ilgāka par diviem gadiem

- informācijas sabiedrības jomas normatīvo aktu un politikas plānošanas dokumentu pārzināšana

- zināšanas un pieredze projektu vadībā

Pienākumu izpildei nepieciešamās vispārējās zināšanas un prasmes:

- labas angļu valodas zināšanas

- labas komunikācijas un sadarbības prasmes

- pašiniciatīva, precizitāte, spēja izvērtēt prioritātes un plānot savu darbu

- spēja strādāt ar lielu informācijas apjomu

Mēs piedāvājam:

- stabilu atalgojumu (darbinieka amatam noteikts 19.3. saimes "Informācijas tehnoloģijas. Informācijas tehnoloģiju un informācijas sistēmas vadība" IIA līmenis un 11. mēnešalgu grupa) un sociālās garantijas

- darbu valsts iestādē ar iespēju iegūt daudzpusīgu profesionālo pieredzi

- labus darba apstākļus un atsaucīgu kolektīvu

- darbavietu Rīgas centrā

Pieteikuma vēstule, Curriculum Vitae (CV), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopija, dokuments par izglītības akadēmisko atzīšanu Latvijā, ja izglītība iegūta ārzemēs, kā arī citi dokumenti, kurus pretendents uzskata par nepieciešamu pievienot, 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" jānosūta Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Personāla nodaļai Rīgā, Peldu ielā 25, LV-1494, e-pasta adrese: personals@varam.gov.lv.

Amata apraksts ir pieejams ministrijas tīmekļa vietnē www.varam.gov.lv sadaļā "Aktualitātes" → "Darba piedāvājumi". Tālr. uzziņām 67026902.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2016/237.AKR1

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Juridiskā nodrošinājuma un projektu atlases departamenta Infrastruktūras projektu atlases nodaļas vecākās ekspertes amatā uz noteiktu laiku no 2016.gada 1.decembra iecelta AGNESE RŪSIŅA.


OP 2016/237.AKR2

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Izglītības un zinātnes attīstības departamenta Izglītības infrastruktūras un zinātnes projektu nodaļas projekta vadītājas amatā uz nenoteiktu laiku no 2016.gada 1.decembra iecelta ZANDA BRIĶE.


OP 2016/237.AKR3

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkurss uz Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Cilvēkresursu attīstības projektu departamenta Veselības attīstības projektu nodaļas projekta vadītāja amatu uz ierēdņa prombūtnes laiku ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2016/237.AKR4

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkurss uz Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Cilvēkresursu attīstības projektu departamenta Veselības attīstības projektu nodaļas projekta vadītāja amatu uz nenoteiktu laiku ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2016/237.AKR5

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkurss uz Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Cilvēkresursu attīstības projektu departamenta Publiskās pārvaldes attīstības projektu nodaļas projekta vadītāja amatu uz nenoteiktu laiku ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2016/237.AKR6

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra paziņo, ka konkurss uz Centrālās finanšu un līgumu aģentūras Cilvēkresursu attīstības projektu departamenta Publiskās pārvaldes attīstības projektu nodaļas vecākā projekta vadītāja amatu uz nenoteiktu laiku ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2016/237.AKR7

Valsts meža dienests paziņo, ka 2016.gada 1.decembrī konkursa kārtībā virsmežniecības inženieres (vides aizsardzības jautājumos) amatā Zemgales virsmežniecībā uz noteiktu laiku iecelta PATRĪCIJA TRAPENCIERE.


OP 2016/237.AKR8

Valsts meža dienests paziņo, ka konkurss uz vecākā referenta amatu Ziemeļkurzemes virsmežniecības Talsu mežniecībā ir noslēdzies bez rezultāta.


OP 2016/237.AKR9

Zāļu valsts aģentūra paziņo, ka konkursa kārtībā no 2016.gada 1.decembra Zāļu reģistrācijas departamenta Efektivitātes un drošuma izvērtēšanas nodaļas Izmaiņu un robežproduktu sektora vecākā eksperta amatā uz nenoteiktu laiku iecelts EMĪLS BAŠKERS.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)