Laidiens: 03.11.2016., Nr. 215

Uzaicinājumi nokārtot saistības

OP 2016/215.US1

Brīdinājums

Jelgavas pilsētas pašvaldība brīdina MUDĪTI MAĻAVKO, ANDREJU MAĻAVKO un PĀVELU MAĻAVKO, ka tiesā pret viņiem tiks celta prasība par īres līguma izbeigšanu, izlikšanu no dzīvojamās telpas kopā ar ģimenes locekļiem un citām personām bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas un parāda piedziņu, ja viena mēneša laikā no šī brīdinājuma publicēšanas dienas viņi neveiks parāda par īri un pamatpakalpojumiem samaksu.


OP 2016/215.US2

Brīdinājums

Jelgavas pilsētas pašvaldība brīdina DIĀNU LAVROVU, ka tiesā pret viņu tiks celta prasība par īres līguma izbeigšanu, izlikšanu no dzīvojamās telpas bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas un parāda piedziņu, ja viena mēneša laikā no šī brīdinājuma publicēšanas dienas viņa neveiks parāda par īri un pamatpakalpojumiem samaksu.


OP 2016/215.US3

Pēc Vladimira Zibikova lūguma Zemgales apgabaltiesas zvērināta notāre Vita Krekle-Muižniece nodod Olegam Šidlovam šādu paziņojumu:

Saskaņā ar 2016. gada 16. septembra tratu, jūs, O. Šidlovski, man esat parādā 1500,00 EUR (vienu tūkstoti pieci simti euro).

Tā kā jūs neesat apmaksājis iepriekš minēto tratu, lūdzu jūs divu dienu laikā pēc šī paziņojuma saņemšanas atdot parādu. Pretējā gadījumā griezīšos tiesā par parāda bezstrīdus piedziņu.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)