Laidiens: 31.10.2016., Nr. 211

Paziņojumi par teritoriālo plānošanu

OP 2016/211.TP1

Paziņojums par Ventspils pilsētas dienvidrietumu teritorijas daļas lokālplānojuma un saistošo noteikumu Nr. 7 "Ventspils pilsētas dienvidrietumu teritorijas daļas lokālplānojuma grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi" apstiprināšanu

Ventspils pilsētas dome 14.10.2016. ir pieņēmusi lēmumu Nr. 151 (protokola Nr. 14 15. §), apstiprināt Ventspils pilsētas dienvidrietumu teritorijas daļas lokālplānojumu un Ventspils pilsētas domes saistošos noteikumus Nr. 7 "Ventspils pilsētas dienvidrietumu teritorijas daļas lokālplānojuma grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi".

Lokālplānojums stājas spēkā nākamajā dienā pēc tam, kad paziņojums par lokālplānojuma apstiprināšanu publicēts Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis". Saistošo noteikumu īstenošana uzsākama pēc tam, kad no Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas tiks saņemts paziņojums par atļauju uzsākt lokālplānojuma īstenošanu.

Ar lokālplānojumu var iepazīties Ventspils pilsētas portālā www.ventspils.lv, Latvijas ģeotelpiskās informācijas portālā www.geolatvija.lv un Ventspils pilsētas domes Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļā iestādes darba laikā.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)