Laidiens: 31.10.2016., Nr. 211

Dažādi sludinājumi

OP 2016/211.DA1

Paziņojums

Zvērināta notāre Skaidrīte Krūmiņa paziņo, ka Tatjana Vinogradova kā nekustamā īpašuma (adrese: Suži Nr. 396, Garkalnes novads (jaunā adrese: Staru iela 8, Suži, Garkalnes novads)) īpašniece lūdz ĻUBOVU ŠĻAPKINU atbrīvot minēto nekustamo īpašumu, adrese: Staru iela 8, Suži, Garkalnes novads, no savām personīgajām lietām 10 (desmit) dienu laikā no paziņojuma saņemšanas dienas. Par savu personīgo lietu saņemšanas dienu un laiku lūdz paziņot TATJANAI VINOGRADOVAI rakstiski dienu iepriekš.

Ja Ļubova Šļapkina nekustamo īpašumu Staru ielā 8, Sužos, Garkalnes novadā, no savām personīgajām lietām neatbrīvos, tās tiks uzskatītas par pamestu bezīpašnieka mantu un par to saglabāšanu Tatjana Vinogradova neatbild. Saskaņā ar Notariāta likuma 138.1 panta trešo daļu minētais paziņojums uzskatāms par nodotu nākamajā darbadienā pēc tā publikācijas izdevumā "Latvijas Vēstnesis".


OP 2016/211.DA2

Paziņojums

Dabas aizsardzības pārvalde informē, ka ir izstrādāts Ministru kabineta noteikumu projekts "Dabas lieguma "Ukru gārša" individuālie aizsardzības un izmantošanas noteikumi". Minētais noteikumu projekts paredz noteikt dabas liegumā "Ukru gārša" funkcionālo zonējumu.

Ar noteikumu projektu var iepazīties Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas mājaslapā www.varam.gov.lv sadaļā "Normatīvie akti" → "Normatīvo aktu projekti" vai Dabas aizsardzības pārvaldes mājaslapā www.daba.gov.lv sadaļā "Normatīvie akti" → "Normatīvo aktu projekti".

Rakstiskus priekšlikumus un ierosinājumus minētajam noteikumu projektam lūdzam iesniegt līdz 2016. gada 11. novembrim Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā Peldu ielā 25, Rīgā, LV-1494, e-pasta adrese: pasts@varam.gov.lv.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)