Laidiens: 30.09.2016., Nr. 190

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2016/190.AKK1

Valsts ieņēmumu dienests atsauc izdevumā "Latvijas Vēstnesis" 2016. gada 28. septembrī publicēto paziņojumu (OP 2016/188.AKK8) par Informātikas pārvaldes Programmatūras pārvaldības daļas Ieviešanas nodaļas sistēmanalītiķa vakanto ierēdņa amatu (2 vakances uz nenoteiktu laiku).


OP 2016/190.AKK2

VALSTS IEŅĒMUMU DIENESTS (reģ. Nr. 90000069281, www.vid.gov.lv) izsludina konkursu uz Informātikas pārvaldes Programmatūras pārvaldības daļas Ieviešanas nodaļas sistēmanalītiķa/-es darbinieka amatu (2 vakances uz nenoteiktu laiku)

Informātikas pārvaldes kompetencē ir Valsts ieņēmumu dienesta (turpmāk - VID) atbalsta funkcijas īstenošana informācijas sistēmu resursu pārvaldības jomā.

Ja tev ir:

- atbilstība likuma "Par Valsts ieņēmumu dienestu" 17. panta otrās daļas prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība dabaszinātnēs, matemātikā vai informācijas tehnoloģijās, vai inženierzinātnēs un tehnoloģijās

- prasme strādāt paaugstinātas intensitātes apstākļos

- zināšanas par informācijas sistēmu izstrādes ciklu un tā pārvaldības procesiem

- zināšanas informācijas sistēmas (turpmāk - IS) dokumentācijas un programmatūras izstrādē, testēšanā un ieviešanā

- nevainojama reputācija

Ja esi gatavs:

- pārvaldīt IS darbību

- veikt IS izstrādes vadību, ieviešanu

- definēt IS biznesa prasības, testēt izmaiņas un līdzdarboties to ieviešanā

Priekšrocības pretendentiem ar:

- pieredzi informātikas jomā

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- personīgo izaugsmi un profesionālo zināšanu pilnveidošanu

- iespēju piedalīties dažādās apmācību programmās

- sociālās garantijas

- veselības apdrošināšanas polisi

Darbinieka darbavieta: Talejas ielā 1, Rīgā.

Darbinieka amatam ir noteikta: 19.4. saime "Programmatūras attīstība", IV līmenis un 12. mēnešalgu grupa. Bruto mēnešalga no 842 līdz 1020 EUR (atkarībā no kategorijas, kuru nosaka, ņemot vērā pretendenta profesionālo pieredzi attiecīgajā jomā, kas iegūta pēdējo piecu gadu laikā un ir būtiska iestādes funkciju izpildei).

Motivācijas vēstuli, dzīvesgaitas aprakstu (Curriculum Vitae (CV)), izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un citus kvalifikāciju apliecinošus dokumentus 10 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" lūdzam nosūtīt Valsts ieņēmumu dienestam Talejas ielā 1, Rīgā, LV-1978, vai uz e-pasta adresi VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi "Konkurss uz IP PPD IN S amatu (Jūsu vārds, uzvārds)".

Pretendentiem, kuri izglītību ir ieguvuši ārvalstīs, lūdzam pievienot dokumentu par tās akadēmisko atzīšanu Latvijā.

Tiks izskatīti to pretendentu pieteikumi, kuri ir iesnieguši visus norādītos dokumentus. Sazināsimies ar tiem pretendentiem, kuri tiks izvirzīti personāla atlases otrajai kārtai.

Ja tev ir neskaidrības par konkursu, zvani uz tālr. numuru 67122626 vai uzdod savu jautājumu, rakstot uz e-pasta adresi VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi "Jautājums par konkursu".


OP 2016/190.AKK3

VALSTS IEŅĒMUMU DIENESTS (reģ. Nr. 90000069281, www.vid.gov.lv) izsludina konkursu uz Stratēģiskās vadības lietu un sabiedrisko attiecību pārvaldes Starptautisko attiecību daļas galvenā/-ās speciālista/-es ierēdņa amatu (vakance uz nenoteiktu laiku)

Stratēģiskās vadības lietu un sabiedrisko attiecību pārvaldes kompetencē ir Valsts ieņēmumu dienesta (turpmāk - VID) atbalsta funkcijas īstenošana stratēģiskās attīstības plānošanas, attīstības pasākumu īstenošanas koordinēšanas jomā, VID iekšējās un ārējas komunikācijas veidošanai, koordinēšanai un veicināšanai sabiedrisko attiecību jomā, starptautiskās sadarbības nodrošināšanas un VID vadības darba organizācijas jomā.

Ja tev ir:

- atbilstība likuma "Par Valsts ieņēmumu dienestu" 17. panta pirmās daļas prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība sociālajās zinātnēs

- prasme vienlaikus strādāt ar liela apjoma dažāda veida informāciju, kā arī pieņemt atbilstošus lēmumus

- labas angļu un krievu valodas zināšanas

- labas prasmes darbā ar MS Outlook, MS Word, MS Excel, Microsoft PowerPoint

- nevainojama reputācija

Ja esi gatavs:

- veikt dalības starptautiskos pasākumos organizēšanu un koordinēšanu

- sagatavot un organizēt starptautiskus pasākumus

- veikt starptautisku programmu administrēšanu un sadarbības ar starptautiskām organizācijām koordinēšanu

- līdzdarboties citu institūciju izstrādāto attīstības plānošanas dokumentu, informatīvo ziņojumu un ārējo normatīvo aktu projektu izstrādē, izvērtēšanā un atzinumu sniegšanā

- veikt mutiskas un dokumentāras tulkošanas un rediģēšanas nodrošināšanu

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- personīgo izaugsmi un profesionālo zināšanu pilnveidošanu

- iespēju piedalīties dažādās apmācību programmās

- sociālās garantijas

- veselības apdrošināšanas polisi

- elastīgu darba laiku

Priekšrocības pretendentiem ar:

- pieredzi starptautiskās sadarbības nodrošināšanā

Darbinieka amata vieta: Talejas ielā 1, Rīgā.

Darbinieka amatam noteikta: 40. saime "Starptautiskie sakari", III līmenis un 10. mēnešalgu grupa. Bruto mēnešalga no 794 līdz 934 EUR (atkarībā no kategorijas, kuru nosaka, ņemot vērā pretendenta profesionālo pieredzi attiecīgajā jomā, kas iegūta pēdējo piecu gadu laikā un ir būtiska iestādes funkciju izpildei).

Motivācijas vēstuli, dzīvesgaitas aprakstu (Curriculum Vitae (CV)), izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un citus kvalifikāciju apliecinošus dokumentus 10 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" lūdzam nosūtīt Valsts ieņēmumu dienestam Talejas ielā 1, Rīgā, LV-1978, vai uz e-pasta adresi VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi "Konkurss uz SVLSAP_SAD_GS amatu (Jūsu vārds, uzvārds)".

Pretendentiem, kuri izglītību ir ieguvuši ārvalstīs, lūdzam pievienot dokumentu par tās akadēmisko atzīšanu Latvijā.

Tiks izskatīti to pretendentu pieteikumi, kuri ir iesnieguši visus norādītos dokumentus. Sazināsimies ar tiem pretendentiem, kuri tiks izvirzīti personāla atlases otrajai kārtai.

Ja tev ir neskaidrības par konkursu, zvani pa tālruni 67122626 vai uzdod savu jautājumu, rakstot uz e-pasta adresi VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi "Jautājums par konkursu".


OP 2016/190.AKK4

Vidzemes Augstskola izsludina konkursu uz vakantajiem amatiem Inženierzinātņu fakultātē: pētnieks - 2 vietas (tautsaimniecības viedās tehnoloģijas un ekobūves)

Pretendentiem uz vakanto amatu viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas datuma izdevumā "Latvijas Vēstnesis" jāiesniedz rektoram adresēta motivācijas vēstule, izglītību un zinātnisko grādu apliecinošu dokumentu kopijas, publicēto zinātnisko un metodisko darbu saraksts, CV. Pieteikumu sūtīt augstskolas juristei - personāla speciālistei, C204. kabinets, Cēsu iela 4, Valmiera, LV-4201, vai uz e-pasta adresi agrita.somase@va.lv ar norādi "Konkurss uz pētnieka amatu", tālr. 26186555.


OP 2016/190.AKK5

Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra izsludina konkursu uz šādu amatu - iekšējās kontroles speciālists/-e (uz noteiktu laiku, darbavieta Rīgā)

Prasības amata pretendentiem:

- augstākā izglītība sociālās zinātnēs (jurista, ekonomista, finanšu vai vadības specialitātē, kas papildināta ar speciālajām mācībām iekšējā audita vai iekšējās kontroles jomā)

- vismaz viena gada atbilstoša darba pieredze valsts pārvaldes iestādēs

- labas zināšanas par valsts pārvaldi un tās darbības pamatprincipiem, administratīvā procesa, iekšējā audita, finanšu uzskaites, grāmatvedības jautājumos, lietvedībā un iekšējās kontroles jomā

- pieredze administratīvajā procesā un disciplinārlietu izmeklēšanā

- spēja analizēt liela apjoma informāciju, izdarīt secinājumus, augsta atbildības izjūta, precizitāte

- labas lietvedības zināšanas, komunikācijas un sadarbības prasmes, spēja strādāt komandā

- vēlamas autotransporta vadīšanas tiesības

- teicama prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru un datubāzēm

Galvenie pienākumi:

- veikt iekšējo kontroli saskaņā ar iestādes plānu kārtējam gadam, kā arī sniegt konsultācijas, lai sekmētu iestādes mērķu sasniegšanu

- administratīvo lēmumu sagatavošana

- sagatavot neatkarīgu un objektīvu vērtējumu par iestādes iekšējās kontroles sistēmas darbību. Tās kvalitāti, efektivitāti un atbilstību iestādes mērķiem, tajā skaitā par finanšu līdzekļu izlietojuma likumību un lietderību, sniedzot ieteikumus šīs sistēmas pilnveidošanai

- uzraudzīt apstiprināto Zemkopības ministrijas iekšējā audita ieteikumu ieviešanu iestādē

Piedāvājam:

- mēnešalga no 900 euro līdz 1000 euro (atbilstoši profesionālās pieredzes ilgumam)

- sociālās garantijas

Pretendentus lūdzam iesniegt CV, motivācijas vēstuli un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas Valsts tehniskās uzraudzības aģentūrai Republikas laukumā 2, Rīgā, LV-1010, vai nosūtīt uz e-pasta adresi veneranda.urtane@vtua.gov.lv ar norādi uz attiecīgo darbavietu. www.vtua.gov.lv

* Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra sazināsies ar tiem pretendentiem, kuri tiks izvirzīti nākamajai konkursa kārtai.


OP 2016/190.AKK6

Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra izsludina konkursu uz šādu amatu - inspektors/-e (uz noteiktu laiku, darbavieta Talsos)

Prasības amata pretendentiem:

- augstākā izglītība, priekšroka pretendentiem ar specializāciju-lauksaimniecības mehanizācijā

- profesionālā pieredze lauksaimniecības mehanizācijā

- normatīvo aktu pārzināšana iestādei noteikto valsts funkciju jomā

- pieredze administratīvo lēmumu sagatavošanā

- teicamas komunikācijas un sadarbības prasmes

- obligātas autotransporta un traktortehnikas vadīšanas tiesības

- teicama prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru un datubāzēm

Galvenie pienākumi:

- organizēt, nodrošināt iestādes funkciju un ar tām saistīto uzdevumu izpildi, nepārtrauktību

- administratīvo lēmumu sagatavošana

- nodrošināt klientu apkalpošanu

Piedāvājam:

- mēnešalgu no 700 euro līdz 944 euro (atbilstoši profesionālās pieredzes ilgumam)

- profesionālās izaugsmes iespējas

Pretendentus lūdzam iesniegt CV, motivācijas vēstuli un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas Valsts tehniskās uzraudzības aģentūrai Republikas laukumā 2, Rīgā, LV-1010, vai nosūtīt uz e-pasta adresi veneranda.urtane@vtua.gov.lv ar norādi uz attiecīgo darba vietu. www.vtua.gov.lv

* Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra sazināsies ar tiem pretendentiem, kuri tiks izvirzīti nākamajai konkursa kārtai.


OP 2016/190.AKK7

Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra izsludina konkursu uz šādu amatu - jurists/-e (traktortehnikas, tās piekabju un traktortehnikas vadītāju uzraudzības jomā, uz noteiktu laiku, darbavieta Rīgā), vairāk informācijas www.vtua.gov.lv

Prasības amata pretendentiem:

- augstākā izglītība tiesību zinātnē (vēlama specializācija normatīvo aktu izstrādē)

- pieredze normatīvo aktu projektu izstrādāšanā

- zināšanas un pieredze administratīvajā procesā tajā skaitā, lēmumu un cita veida administratīvo aktu sagatavošanā

- augsta atbildības izjūta, precizitāte, labas komunikācijas prasmes, spēja skaidri un argumentēti paust savu viedokli

- spēja strādāt paaugstinātas intensitātes apstākļos

- spēja strādāt komandā, plānot savu darbu un noteikt prioritātes

- prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru

Galvenie pienākumi:

- piedalīties politikas plānošanas dokumentu un tiesību aktu projektu izstrādē traktortehnikas, tās piekabju un traktortehnikas vadītāju uzraudzības jomā

- piedalīties darba grupās, kas saistītas ar normatīvo aktu izstrādi

- izskatīt personu apstrīdēšanas iesniegumus administratīvā procesa lietās, sagatavot lēmumprojektus un citus dokumentus

- pārstāvība citās valsts iestādēs vai tiesā

Piedāvājam:

- mēnešalgu no 940 euro līdz 1000 euro (atbilstoši profesionālās pieredzes ilgumam)

- sociālās garantijas

Pretendentus lūdzam iesniegt CV, motivācijas vēstuli un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas Valsts tehniskās uzraudzības aģentūrai Republikas laukumā 2, Rīgā, LV-1010, vai nosūtīt uz e-pasta adresi veneranda.urtane@vtua.gov.lv ar norādi uz attiecīgo darbavietu. www.vtua.gov.lv

* Valsts tehniskās uzraudzības aģentūra sazināsies ar tiem pretendentiem, kuri tiks izvirzīti nākamajai konkursa kārtai.


OP 2016/190.AKK8

Latvijas Lauksaimniecības universitāte (reģ. Nr. 90000041898) izsludina konkursu uz vakantajām vadošo pētnieku amata vietām ( uz noteiktu laiku):

- Informācijas tehnoloģija, Sistēmu analīze, modelēšana un projektēšana - 2 vietas

Pretendentiem jāiesniedz rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā, dokumentu noraksti, kas apliecina augstāko izglītību un nepieciešamos akadēmiskos un zinātniskos grādus, dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta arī zinātniskā, pedagoģiskā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto zinātnisko darbu saraksts pēdējo sešu gadu laikā.

Dokumentu kopa jāiesniedz mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas LLU Personāldaļā Jelgavā, Lielajā ielā 2, vai jānosūta pa pastu (LV-3001), uz e-pasta adresi personaldala@llu.lv.

Ar Nolikumu par LLU akadēmiskajiem amatiem var iepazīties LLU mājaslapā www.llu.lv sadaļā "Par mums" → "Nolikumi".

Papildu informācija pa tālr. 63005697.


OP 2016/190.AKK9

Banku augstskola izsludina konkursu uz amatiem:

DOCENTS

Ekonomikas zinātņu nozares Latvijas tautsaimniecības apakšnozarē - 1 vieta

Prasības pretendentiem:

1) doktora grāds vai persona ar augstāko izglītību bez zinātniskā grāda, ja tai ir pasniedzamajam priekšmetam atbilstošs vismaz 7 gadu praktiskā darba stāžs;

2) piedāvātajam amatam atbilstoša vismaz 3 gadu zinātniskā un akadēmiskā darba pieredze no kuriem vismaz viens gads nostrādāts augstskolā (vairāk nekā 240 stundas gada laikā);

3) teicamas datorprasmes (Word, Excel, Power Point);

4) teicamas svešvalodu (īpaši angļu valodas) zināšanas, prasme lietot tās studiju un metodiskajā darbā.

PROFESORS

Ekonomikas zinātņu nozares Finanšu un kredīta apakšnozarē - 1 vieta

Prasības pretendentiem:

1) doktora grāds;

2) piedāvātajam amatam atbilstoša vismaz 10 gadu zinātniskā un akadēmiskā darba pieredze, no kuriem vismaz viens gads nostrādāts augstskolā (vairāk nekā 240 stundas gada laikā);

3) zinātniskā, akadēmiskā un praktiskā darba pieredze atbilstošajā jomā;

4) teicamas vismaz divu svešvalodu (īpaši angļu valodas) zināšanas, prasme lietot tās studiju un metodiskajā darbā;

5) zinātniskās un pedagoģiskās kvalifikācijas, organizatoriskās kompetences atbilstība 04.09.2001. Ministru kabineta noteikumu Nr. 391 prasībām;

6) teicamas datorprasmes (Word, Excel, Power Point).

Sīkāka informācija par amata pretendentu vērtēšanas kritērijiem atrodama mājaslapā www.ba.lv sadaļā Augstskola/Vakances.

Mēs piedāvājam:

- interesantu darbu dinamiskā un mūsdienīgā augstskolā

- stabilu atalgojumu

- sociālās garantijas

Pieteikuma vēstuli un CV 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas sūtīt uz e-pasta adresi aija.lukstina@ba.lv. Kontakttālrunis 67709299.


OP 2016/190.AKK10

Nacionālais veselības dienests (reģ. Nr.90009649337) izsludina konkursu uz vakanto Ārstniecības pakalpojumu departamenta Stacionāro pakalpojumu nodaļas vecākā/-ās eksperta/-es ierēdņa amatu (1 vakance uz nenoteiktu laiku)

Galvenie darba pienākumi:

- uzturēt un sadarbībā ar medicīnas profesionāļiem attīstīt Ziemeļvalstu Ķirurģisko manipulāciju klasifikācijas Latvijas versiju, apmācīt un skaidrot neskaidros jautājums par klasifikācijas pielietojumu

- sadarbībā ar Latvijas medicīnas profesionāļiem un ārvalstu ekspertu grupas pārstāvjiem attīstīt un veidot Latvijas ar diagnozēm saistīto grupu (DRG) apmaksas sistēmu

- veikt stacionāro datu pārbaudi un analīzi Vadības informācijas sistēmā, informēt slimnīcas par konstatētajām kļūdām

- gatavot priekšlikumus normatīviem aktiem attiecībā uz stacionāro veselības aprūpes pakalpojumu organizēšanu, kodēšanu un apmaksu

- gatavot prezentāciju materiālus un citu nepieciešamo skaidrojošo informāciju saistībā ar stacionāro veselības aprūpes apmaksas sistēmu

- gatavot atbildes uz vēstulēm, e-pastiem, sniegt atbildes uz telefona zvaniem

Prasības pretendentiem:

- augstākā izglītība medicīnā

- klīniskā vai klīniskās kodēšanas pieredze tiks uzskatīta par priekšrocību

- labas datorprasmes (MS Excel, Word, PowerPoint)

- valsts valodas zināšanas augstākajā līmenī

- angļu valodas zināšanas - B2 līmenis atbilstoši Europass vērtējumam

- analītiskas domāšanas spējas un precizitāte

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

Piedāvājam:

- profesionālās attīstības iespējas un dinamisku darbu

- darbu modernās, labiekārtotās biroja telpās un labus darba apstākļus

- veselības apdrošināšanu un papildatvaļinājumu atbilstoši darba rezultātiem

- atalgojumu no 709 EUR (bruto alga pārbaudes laikā, ja nav profesionālās pieredzes) līdz 1057 EUR

Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu, CV un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas) sūtīt Nacionālā veselības dienesta Personāla nodaļai (ar norādi vecākais eksperts Stacionāro pakalpojumu nodaļā) uz e-pasta adresi Olita.Auzina@vmnvd.gov.lv vai pa pastu, adrese: Rīgā, Cēsu ielā 31, k-3, LV-1012, līdz 2016. gada 10. oktobrim. Tālr. informācijai 67043742.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2016/190.AKR1

Valsts zemes dienests informē, ka Personāla daļas juristes amatā uz noteiktu laiku no 2016.gada 28.septembra konkursa kārtībā iecelta OLGA ŠĶERBERGA.


OP 2016/190.AKR2

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Muitas policijas pārvaldes Izmeklēšanas daļas vecākā muitas eksperta amatā uz nenoteiktu laiku no 19.09.2016. konkursa kārtībā ir iecelts EDGARS AUGUSTS.


OP 2016/190.AKR3

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Nodokļu kontroles pārvaldes Elektroniskās komercijas uzraudzības, kontroles metodikas un atbalsta daļas galvenā nodokļu inspektora amatu ir beidzies bez rezultāta.


OP 2016/190.AKR4

Nacionālais veselības dienests paziņo, ka 2016.gada 10.augustā izsludinātais konkurss uz Ārstniecības pakalpojumu departamenta Stacionāro pakalpojumu nodaļas vecākā eksperta amatu ir beidzies bez rezultāta.


OP 2016/190.AKR5

Valsts vides dienests informē, ka konkursa kārtībā 2016.gada 19.septembrī Juridiskā departamenta Administratīvo sodu piemērošanas daļas vecākā inspektora amatā iecelts ELVIJS KALNKAMBERS.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)