Laidiens: 28.01.2016., Nr. 19

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2016/19.AKK1

Sabiedrības integrācijas fonda (reģ. Nr. 90001237779) sekretariāts izsludina konkursu uz vakanto amatu - iepirkumu speciālists/-e (0,5 slodze, uz noteiktu laiku - 3 gadi)

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā izglītība tiesību zinātnēs

- normatīvo aktu pārzināšana publisko iepirkumu jomā

- vismaz 3 gadu praktiskā pieredze darbā ar publiskajiem iepirkumiem un publisko iepirkumu procedūru dokumentācijas sagatavošanā

- augsta atbildības izjūta un precizitāte

- spēja apstrādāt un analizēt liela apjoma informāciju

- teicamas latviešu valodas zināšanas, kā arī labas angļu valodas zināšanas

- teicamas iemaņas darbā ar datoru

- komunikabilitāte, spēja strādāt komandā, iniciatīva

Galvenie pienākumi:

- plānot un organizēt publisko iepirkumu procedūras iestādes vajadzībām

- izstrādāt publisko iepirkumu procedūru dokumentāciju

- vadīt publisko iepirkumu komisijas darbu un veikt publisko iepirkumu procedūru rezultātā saņemto piedāvājumu izvērtēšanu

- izstrādāt iepirkumu līgumu projektus, nodrošināt līgumu slēgšanu, piedalīties līgumslēgšanas sarunās

- uzturēt ar publiskajiem iepirkumiem saistītos reģistrus, veikt iepirkuma līgumu uzraudzību un kontroli

- sagatavot nepieciešamos pārskatus un atskaites

- konsultēt iestādes vadību un darbiniekus publisko iepirkumu jomā

Mēs piedāvājam:

- interesantu, dinamisku un atbildīgu darbu draudzīgā kolektīvā

- labus darba apstākļus un stabilu atalgojumu

Amats klasificēts 2. saimes IV līmenī (11. mēnešalgu grupa).

Pieteikumus par piedalīšanos konkursā, CV un izglītības dokumentu kopijas vai ieskenētās versijas lūdzam iesniegt līdz 2016. gada 9. februārim:

- atnesot personīgi vai nosūtot pa pastu uz Sabiedrības integrācijas fonda biroju Aspazijas bulvārī 24 (3. stāvā), Rīgā, LV-1050,

- vai nosūtot uz e-pasta adresi vakance@sif.gov.lv ar norādi "Konkursam uz vakanto iepirkumu speciālista amata vietu".

Tālrunis informācijai 67078212.


OP 2016/19.AKK2

Valsts reģionālās attīstības aģentūra aicina darbā Elektronisko iepirkumu departamenta IEPIRKUMU SPECIĀLISTU/-I (2 amatu saimes IIIB līmeņa ierēdņa amata vieta uz nenoteiktu laiku)

Galvenie pienākumi:

- dokumentēt publisko iepirkumu procedūras un piedalīties publisko iepirkumu komisijas darbā

- veikt EIS katalogos pieprasīto/nepieprasīto preču analīzi, kā arī izstrādāt un nodot iepirkumu komisijai sākotnējo tehniskās specifikācijas projektu EIS katalogu darbību regulējošām iepirkumu procedūrām, kā arī sagatavot ar tehniskajām specifikācijām saistītus skaidrojumu un atbilžu projektus

- sniegt konsultācijas EIS lietotājiem par katalogiem, kuriem ir noteikts kā kataloga vadītājs

Prasības:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā izglītība, kas atbilst piektajam profesionālās kvalifikācijas līmenim (vēlams tiesību zinātnē vai ekonomikā vai vadības zinātnē vai informācijas tehnoloģiju jomā), kas papildināta ar amatam nepieciešamām speciālām zināšanām

- vismaz viena gada pieredze publiskās pārvaldes iepirkumu komisijas darbā, t. sk. pieredze tehnisko specifikāciju sagatavošanā

- labas zināšanas publisko iepirkumu jomā

- teicamas latviešu valodas zināšanas

- teicamas datora lietošanas prasmes t. sk. pieredze darbā ar liela apjoma MS Office failiem

Piedāvājam:

- iespēju veikt atbildīgu darbu valsts pārvaldē

- neatsveramu pieredzi valsts pārvaldes iestādē

- stabilu atalgojumu ( no 756,00 euro līdz 994,00 euro) un sociālās garantijas

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju lūdzam iesniegt līdz 2016. gada 10. februārim Valsts reģionālās attīstības aģentūras Administratīvajā departamentā (adrese: Elizabetes iela 19, Rīga, LV-1010) vai sūtīt uz e-pasta adresi darbs@vraa.gov.lv. Tālr. uzziņām 29366523 vai 29834788.


OP 2016/19.AKK3

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs izsludina konkursu uz 2 (divām) vakantām Izmeklēšanas nodaļas izmeklētāja/-as amata vietām

Prasības pretendentiem:

- augstākā juridiskā izglītība

- vismaz trīs gadu pieredze pirmstiesas izmeklēšanā

- spēja strādāt patstāvīgi un iekļauties komandā, spēja strādāt ar augstu atbildības izjūtu

- teicamas saskarsmes un argumentācijas prasmes, spēja pieņemt lēmumus augstas darba intensitātes apstākļos

- laba rakstu valoda, prasme skaidri un pārliecinoši izteikties rakstītos tekstos, labas prasmes darbā ar datoru

- vienas svešvalodas zināšanas

- darba pieredze ar ekonomiska rakstura noziedzīgu nodarījumu novēršanu un/vai apkarošanu tiks uzskatīta par priekšrocību

- atbilstība Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja likuma 5. panta trešās daļas prasībām un likumā "Par valsts noslēpumu" noteiktajiem kritērijiem speciālās atļaujas pieejai valsts noslēpumam saņemšanai (9. panta otrā daļa)

Amata pienākumi:

- veikt pirmstiesas izmeklēšanu

- izskatīt iesniegumus, sūdzības un materiālus, veicot resoriskās pārbaudes

- atbilstoši nodaļas kompetencei piedalīties normatīvo aktu izstrādē, kā arī atzinumu sagatavošanā par normatīvo aktu projektiem

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- personīgo izaugsmi un profesionālo zināšanu pilnveidošanu

- sociālās garantijas

- veselības apdrošināšanas polisi pēc pārbaudes laika beigām

- nelaimes gadījumu apdrošināšanu

- elastīgu darba laiku

- mēnešalgu atbilstoši amatam noteiktajai 28.1 amata apakšsaimei, IIB līmenim (11. mēnešalgu grupa) un atbilstoši darbinieka kategorijai - no 808 euro līdz 1382 euro pirms nodokļu nomaksas

Sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus.

Motivācijas vēstuli, dzīves un iepriekšējās darba pieredzes aprakstu (CV), izglītību apliecinošu dokumentu kopijas līdz 2016. gada 17. februārim iesniegt Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā Brīvības ielā 104, k-2, Rīgā, LV-1010, vai nosūtīt uz e-pasta adresi knab@knab.gov.lv (ar norādi "Konkursam"). Tālrunis uzziņām 67356137.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2016/19.AKR1

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu kontroles pārvaldes Nodokļu atmaksu un pievienotās vērtības nodokļa pārbaužu daļas Nodokļu atmaksu pirmās pārbaužu nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 18.01.2016. konkursa kārtībā ir iecelta ELĪNA STRAPČA.


OP 2016/19.AKR2

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu kontroles pārvaldes Lielo nodokļu maksātāju pirmās audita daļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 18.01.2016. konkursa kārtībā ir iecelta LIENE MAIRITA LIEPIŅA.


OP 2016/19.AKR3

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu kontroles pārvaldes Juridisko personu piektās audita daļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 18.01.2016. konkursa kārtībā ir iecelta ELITA SKRINDA.


OP 2016/19.AKR4

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Muitas pārvaldes Rīgas muitas kontroles punktu daļas Muitas kontroles punktu vecākās muitas uzraudzes amatā uz nenoteiktu laiku no 18.01.2016. konkursa kārtībā ir iecelta KARĪNA LUKŠA.


OP 2016/19.AKR5

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu kontroles pārvaldes Juridisko personu trešās audita daļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 18.01.2016. konkursa kārtībā ir iecelta NADEŽDA ISAJEVA.


OP 2016/19.AKR6

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu kontroles pārvaldes Juridisko personu trešās audita daļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 18.01.2016. konkursa kārtībā ir iecelta INGRĪDA SKRIBĀNE.


OP 2016/19.AKR7

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Nodokļu pārvaldes Rīgas klientu apkalpošanas un reģistrācijas daļas Reģistrācijas nodaļas galvenās nodokļu inspektores amatā uz nenoteiktu laiku no 21.01.2016. konkursa kārtībā ir iecelta MARIJA ŠLUBURE.


OP 2016/19.AKR8

Lauku atbalsta dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Eiropas Savienības fondu finanšu departamenta Debitoru administrēšanas daļas vecākās referentes amatā uz noteiktu laiku no 2016.gada 25.janvāra iecelta SIGNE MALNAČA.


OP 2016/19.AKR9

Konkurences padome paziņo, ka pretendentu atlases konkursa rezultātā 2016. gada 1. februārī Juridiskā departamenta juriskonsultes amatā ir iecelta RŪTA KUNKULBERGA.


OP 2016/19.AKR10

Konkurences padome paziņo, ka pretendentu atlases konkursa rezultātā 2016. gada 1. februārī Juridiskā departamenta juristes amatā ir iecelta ZANE LEITE.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)