Laidiens: 14.09.2016., Nr. 178

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2016/178.AKK1

Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola "RISEBA" (SIA "RISEBA University", vienotais reģ. Nr.40003090010) izsludina konkursu uz akadēmiskā personāla vietu:

- uz PROFESORA amata vietu šādā zinātņu nozarē un apakšnozarē: Vadībzinātne, Uzņēmējdarbības vadība - 1 vieta

Prasības kandidātiem/-ēm:

- attiecīgās zinātnes nozares doktora grāds

- piedāvātajam amatam atbilstoša zinātniskā un akadēmiskā darba pieredze

- datorprasme (Word, Excel, Power Point u.c.)

- prasme darboties e-studiju interneta vidē

- teicamas svešvalodu, īpaši angļu valodas, zināšanas, prasme pielietot tās studiju un metodiskajā darbā

Ar akadēmiskā amata prasībām, t.sk. formām, pretendenti var iepazīties RISEBA mājaslapā www.riseba.lv (Par RISEBA, Vakances).

Pretendentiem jāiesniedz šādi dokumenti:

- rektoram adresēts pieteikums par piedalīšanos konkursā uz vakanci

- CV (Europass formātā) latviešu un angļu valodās

- izglītību apliecinošu dokumentu kopijas

- aizpildīta kritēriju tabula attiecīgajam amatam

- aizpildīta dokumentu apkopojuma tabula attiecīgajam amatam

- dokumentu apkopojuma tabulā norādīto dokumentu kopijas

Norādītos dokumentus 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas sūtīt uz e-pastu: jelena.pokrojeva@riseba.lv vai iesūtīt pa pastu Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskolai "RISEBA", Meža ielā 3, Rīgā, LV-1048 (ar norādi "Rektorāts - konkursam"). Kontakttālr. 67807959.


OP 2016/178.AKK2

Valsts meža dienests (turpmāk - VMD) izsludina konkursu uz vakanto Zemgales virsmežniecības Bauskas nodaļas Ceraukstes apgaitas mežziņa/-nes ierēdņa(-nes) amatu

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā izglītība mežsaimniecībā

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- vēlama darba pieredze mežsaimniecībā vai meža apsaimniekošanas normatīvo aktu ievērošanas uzraudzībā

- augsta atbildības sajūta, prasme patstāvīgi organizēt savu darbu, kā arī sadarboties

- B kategorijas autovadītāja tiesības

- labas prasmes darbā ar datoru (MS Office), vēlme apgūt specializētās VMD informācijas sistēmas, kā arī GPS uztvērēja izmantošanas iespējas

Galvenie amata pienākumi:

- pārzināt noteikto teritoriju, darbam izmantojot GPS uztvērēju

- praktiski uzraudzīt meža apsaimniekošanas, meža un vides aizsardzības, medības un ugunsapsardzību reglamentējošo normatīvo aktu ievērošanu noteiktā teritorijā, novērtēt to darbības efektivitāti

- pārzināt meža īpašumu lietas noteiktajā teritorijā

- sagatavot dokumentus, izskatīt administratīvās lietas un pieņemt lēmumus tajās

- pārzināt VMD informācijas sistēmu (ĢIS), uzturēt un papildināt tajās esošo informāciju

Piedāvājam:

- mēnešalgu, sākot no 590,00 EUR (bruto alga)

- atbildīgu un stabilu darbu draudzīgā un profesionālā kolektīvā

- sociālās garantijas

Motivētu pieteikuma vēstuli, profesionālās darbības un izglītības aprakstu (CV) un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas lūdzam sūtīt uz e-pastu: personals@vmd.gov.lv vai iesniegt personīgi Valsts meža dienestā Rīgā, 13.janvāra ielā 15, 3.stāvā, 303.kabinetā, 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas (tālr. uzziņām 67211167).


OP 2016/178.AKK3

VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" padome izsludina atkārtotu konkursu uz VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" valdes locekļa (pamatdarbības jautājumos) amatu

Konkursa pretendentiem jāiesniedz motivēts pieteikums, kas apliecina atbilstību konkursa prasībām, Curriculum Vitae (CV), kurā iekļauts pašvērtējums par valodu zināšanām un norādīts vadītā kolektīva darbinieku skaits, atbilstošas prasībām izglītības un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas, kā arī redzējums (ne vairāk kā 1000 vārdu apjomā) par VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" darbību un attīstības perspektīvām.

Pieteikums jāiesniedz līdz 2016. gada 29.septembrim personīgi VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" padomes sekretārei Evitai Prūsei, adrese: Lidosta "Rīga" 10/1, Mārupes novads, LV-1053, 5. stāvs (iesniedzot piedāvājumu personiski, personas identifikācijai caurlaides saņemšanai derīga tikai personas apliecība (eID) vai pase), vai sūtot elektroniski pa e-pastu E.Pruse@riga-airport.com, vai pa pastu Lidosta "Rīga" 10/1, Lidosta "Rīga", Mārupes novads, LV-1053 (pasta zīmogs - 29.09.2016). Tālr. uzziņām 26558861.

Vairāk informācijas par vakanci VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" mājaslapā http://www.riga-airport.com/lv/main/par-lidostu/darbs-lidosta.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2016/178.AKR1

Valsts meža dienests paziņo, ka 2016.gada 5.septembrī konkursa kārtībā mežziņa amatā Ziemeļvidzemes virsmežniecības Limbažu nodaļā uz noteiktu laiku iecelts RAIMONDS LIEPIŅŠ.


OP 2016/178.AKR2

Maksātnespējas administrācija paziņo, ka konkursa kārtībā Otrā uzraudzības departamenta juriskonsultes amatā uz noteiktu laiku 2016.gada 9.septembrī iecelta ARTA PURIŅA.


OP 2016/178.AKR3

Pārresoru koordinācijas centrs paziņo, ka konkursa kārtībā Kapitālsabiedrību pārvaldības nodaļas vadītājas amatā 2016.gada 12.septembrī iecelta DZINTRA GASŪNE.


OP 2016/178.AKR4

Valsts kanceleja paziņo, ka 2016. gada 11. augustā oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" izsludinātais konkurss uz vakanto Maksātnespējas administrācijas direktora amatu ir beidzies bez rezultātiem.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)