Laidiens: 31.08.2016., Nr. 168

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2016/168.AKK1

Valsts kase (reģ. Nr. 90000597275) ir Finanšu ministrijas pakļautībā esoša tiešās pārvaldes iestāde, kura īsteno valsts pārvaldes funkcijas valsts finanšu vadības jomā, organizējot valsts budžeta izpildi un uzskaiti, valsts parāda un naudas līdzekļu vadību, kā arī, veicot Eiropas Savienības fondu un ārvalstu finanšu palīdzības maksājumu un sertifikācijas iestādes funkcijas, izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amatu - Starptautiskās sadarbības departamenta vecākais/-ā referents/-e (vakance uz noteiktu laiku, orientējoši līdz 2017. gada jūlijam) darbam investoru attiecību vadības un starptautiskās sadarbības jomā

Galvenie amata pienākumi:

- nodrošināt aktuālās informācijas sagatavošanu sadarbības partneriem un valsts vērtspapīru investoriem (valsts parāda gada pārskats, ceturkšņa biļetens, nedēļas notikumu pārskats) un prezentācijas materiālus par valsts parāda vadības jautājumiem

- veikt starptautisko finanšu institūciju publikāciju, stratēģisko un pārvaldes dokumentu analīzi

- izvērtēt Valsts kases dalību starptautiskos sadarbības vai attīstības palīdzības projektos, organizēt pārstāvju dalību tajos

- piedalīties Valsts kases interneta ārējās mājas lapas pilnveidošanā

Prasības pretendentiem/-ēm:

- augstākā izglītība ekonomikas studiju virzienā (vēlams ekonomikas, finanšu vai banku darbības studiju programmā) vai vadības studiju virzienā (vēlams vadības zinātņu vai uzņēmējdarbības studiju programmā)

- darba pieredze finanšu jomā

- teicamas datorprasmes (Word, Excel, PowerPoint - padziļināti)

- teicamas latviešu un ļoti labas angļu valodas zināšanas

- vēlamas zināšanas par starptautisko finanšu institūciju darbības pamatiem, makroekonomikas norisēm un publiskajām finansēm

- labas komunikācijas prasmes un klientorientēta pieeja darbam

- spēja izrādīt iniciatīvu un uzņemties atbildību

- augsta precizitāte, prasme analizēt liela apjoma informāciju un orientācija uz rezultātu sasniegšanu

- teicamas plānošanas un organizēšanas prasmes

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

Piedāvājam:

- darbu dinamiskā organizācijā un profesionālā kolektīvā

- stabilu atalgojumu un sociālās garantijas

- veselības apdrošināšanu un papildatvaļinājumu

- profesionālās izaugsmes iespējas

Pretendentus/-es lūdzam sūtīt CV un pieteikuma vēstuli 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas ar norādi "SSD_Vards_Uzvards" uz e-pasta adresi personals@kase.gov.lv vai Personāla departamentam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, fakss 67094377, papildu informācija pa tālr.67094277, www.kase.gov.lv.


OP 2016/168.AKK2

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra (reģ. Nr.90001669496, www.vsaa.lv) izsludina konkursu uz vakanto Veselības aprūpes un rehabilitācijas nodaļas vecākā/-ās inspektora/-es valsts civildienesta ierēdņa amatu (vakance uz nenoteiktu laiku ar dienesta vietu Baldones ielā 2, Rīgā)

Galvenie pienākumi:

- pieņemt un pārbaudīt papildu izdevumu atlīdzību piešķiršanai nepieciešamos medicīniskos un maksājuma dokumentus

- izdot administratīvos aktus (lēmumus), veicot to pamatpārbaudi

- konsultēt un informēt klientus par sociālās apdrošināšanas ārstniecības, rehabilitācijas un ar to saistīto papildus izdevumu atlīdzībām

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- klientu apkalpošanas darba pieredze valsts, pašvaldību un finanšu institūcijās (ne mazāk kā 3 gadi)

- augstākā izglītība sociālajās zinātnēs

- prasme normatīvo aktu piemērošanā, zināšanas par administratīvo procesu un valsts sociālo apdrošināšanu

- labas komunikācijas prasmes

- valsts valodas prasme augstākajā līmenī

- pieredze informācijas apstrādes tehnoloģiju pielietošanā

- spēja strādāt patstāvīgi, uzņemties iniciatīvu un atbildību

Piedāvājam:

- mēnešalgu, sākot no 551,00 EUR (bruto alga)

- atbildīgu darbu atsaucīgā un profesionālā kolektīvā

- iespēju paplašināt zināšanas un gūt praktisku pieredzi

Konkursa pretendentiem/-ēm 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas "Latvijas Vēstnesī" lūdzam iesniegt šādus dokumentus:

- dzīves aprakstu (CV) - atbilstoši Europass CV standartam, kas pieejams tīmekļvietnē www.europass.lv

- motivētu pieteikuma vēstuli, kurā iekļauj arī apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7.panta pirmajā daļā noteiktajām prasībām

- izglītību apliecinošu dokumenta/-u kopiju/-as

Atlases konkurss notiks divās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu izvērtēšana, ņemot vērā pretendentu iesniegtajos dokumentos esošo informāciju. Otrā kārta - pretendentu vērtēšana intervijas laikā.

Dokumentus pieteikumam uz konkursu sūtīt VSAA Veselības aprūpes un rehabilitācijas nodaļai Baldones ielā 2, Rīgā, LV-1011 (ar norādi "Konkursam"), vai uz e-pasta adresi Maris.Skujenieks@vsaa.lv. Tālr. uzziņām 67013619.


OP 2016/168.AKK3

Finanšu ministrija (reģ. Nr. 90000014724) izsludina konkursu uz šādu amatu:

Ja esi cilvēks, kas vēlas sevi pilnveidot un izmantot savas zināšanas un pieredzi, strādājot valsts pārvaldē, tad pievienojies Finanšu ministrijas enerģiskajam kolektīvam, kurš šobrīd meklē jaunu kolēģi!

Finanšu ministrija ir vadošā valsts pārvaldes iestāde finanšu nozarē. Ministrija veido valsts nodokļu politiku, izstrādā gadskārtējo valsts budžetu, vada Eiropas Savienības struktūrfondus, kā arī uzrauga valsts makroekonomisko attīstību.

Galvenais eksperts/-e Finanšu un darbības nodrošinājuma departamenta Informātikas nodaļā

Finanšu un darbības nodrošinājuma departaments ir struktūrvienība, kas nodrošina ministrijas kā resora vienota finanšu vadības procesa koordināciju un īstenošanu, resora ar budžeta plānošanu un izpildi saistītu jautājumu risināšanu, ministrijas īstenoto ārvalstu finansēto projektu ieviešanu, preču iegādi un pakalpojumu saņemšanu saskaņā ar Publisko iepirkumu likumu, kā arī nodrošinot ministrijas informācijas tehnoloģijas infrastruktūras darbību un attīstību.

Ja tev ir:

- akadēmiskā augstākā izglītība IT jomā

- darba pieredze informācijas tehnoloģiju jomā ilgāka par trīs gadiem

- profesionālās iemaņas informācijas tehnoloģiju projektu pārraudzībā, informācijas tehnoloģiju attīstības jomā

- darba organizēšanas, koordinācijas un vadīšanas prasmes

- labas komunikācijas un prezentācijas prasmes

- angļu valodas zināšanas

Pievienojies Finanšu un darbības nodrošinājuma departamenta Informātikas nodaļas kolektīvam un mēs tev uzticēsim veikt šādus galvenos uzdevumus:

- piedalīties ministrijas informācijas tehnoloģiju stratēģijas izstrādāšanā un īstenošanā

- gatavot priekšlikumus par ministrijas informācijas sistēmas funkcionalitātes un arhitektūras pilnveidošanu

- nodrošināt nozares informācijas sistēmu attīstības un IT infrastruktūras stratēģisko jautājumu koordināciju starp ministrijas padotības iestādēm

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- karjeru vadošajā valsts pārvaldes iestādē finanšu nozarē

- darbu pie viena no labākajiem un stabilākajiem darba devējiem Latvijā

- stabilu atalgojumu (darbinieka amatam noteikts 19.4. saimes "Programmatūras attīstība" V līmenis un 13. mēnešalgu grupa)

- un galvenais - profesionālu un atsaucīgu kolēģu komandu

Pieteikuma vēstuli, Curriculum Vitae (CV), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju, dokumentu par izglītības akadēmisko atzīšanu Latvijā, ja izglītība iegūta ārzemēs, un citus pretendenta kvalifikāciju apliecinošus dokumentus lūdzam sūtīt 15 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas Finanšu ministrijas Personālvadības departamentam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1919, e-pasta adrese: pasts@fm.gov.lv.

Papildu informāciju tu atradīsi Finanšu ministrijas interneta vietnē http://www.fm.gov.lv/?lat/karjera/vakances. Zvani mums, ja tev ir neskaidrības vai jautājumi, pa tālruni 67095611.


OP 2016/168.AKK4

Latvijas Lauksaimniecības universitāte (reģ. Nr. 90000041898) izsludina konkursu uz vakantajām vadošo pētnieku amata vietām (uz noteiktu laiku):

Lauksaimniecības zinātne, Laukkopība - 2 vietas

Pretendentiem jāiesniedz rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā, dokumentu noraksti, kas apliecina augstāko izglītību un nepieciešamos akadēmiskos un zinātniskos grādus, dzīves un darba gājums (Curriculum Vitae), kurā norādīta arī zinātniskā, pedagoģiskā un organizatoriskā darba pieredze, publicēto zinātnisko darbu saraksts pēdējo sešu gadu laikā. Dokumentu kopa jāiesniedz mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas LLU Personāldaļā Jelgavā, Lielajā ielā 2, vai jānosūta pa pastu (LV - 3001), uz e-pasta adresi personaldala@llu.lv.

Ar Nolikumu par LLU akadēmiskajiem amatiem var iepazīties LLU mājaslapā www.llu.lv sadaļā "Par mums" → "Nolikumi". Papildu informācija pa tālr. 63005697.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)