Laidiens: 16.08.2016., Nr. 157

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2016/157.AKK1

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - Pakalpojuma departamenta Nodarbinātības pasākumu nodaļas eksperts/-e (1 amata vieta uz nenoteiktu laiku)

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība (vēlams sociālajās zinātnēs, komerczinībās vai tiesību zinātnē)

- pieredze valsts pārvaldē vai pašvaldību institūcijās, vai pieredze Eiropas Savienības projektu īstenošanas jomā

- Latvijas Republikā spēkā esošo normatīvo aktu pārzināšana amata kompetences ietvaros

- izpratne par valsts un Eiropas Savienības politiku nodarbinātības jomā

- sadarbības, iniciatīvas, kontroles un komunikācijas prasmes

- svešvalodu zināšanas - vēlamas angļu valodas un krievu valodas zināšanas labi rakstos un vārdos

- pieredze darbā ar datoru un biroja tehniku

Amata mērķis: nodrošināt aktīvo nodarbinātības pasākumu īstenošanai nepieciešamo Kvalitātes vadības sistēmas procesu pārvaldību, procesu savstarpējo koordinēšanu un īstenošanas rezultātu atbilstību procesa kvalitātes raksturotājiem.

Galvenie amata pienākumi: nodrošināt NVA īstenoto apmācību pasākumu pārvaldību, pakalpojumu pēctecību un attīstību, metodisko vadību un konsultēšanu. Izstrādāt ar apmācību pasākumu īstenošanu nepieciešamos dokumentus, piedalīties iepirkumu dokumentācijas sagatavošanā un līgumu izstrādē. Izvērtēt apmācību pasākumu īstenošanas rezultātus atbilstoši izvirzītiem kritērijiem. Izstrādāt un virzīt priekšlikumus apmācību pasākumu attīstībai un pilnveidei.

Atalgojuma apmērs: mēnešalgu 1. kategorija: 681,00 EUR, 2. kategorija: 783,00 EUR, 3. kategorija: 895,00 EUR (bruto alga).

Motivēta pieteikuma vēstule, CV un izglītību apliecinoša dokumenta kopija 20 dienu laikā, skaitot no paziņojuma publicēšanas dienas izdevumā "Latvijas Vēstnesis", pretendentam jānosūta pa pastu Nodarbinātības valsts aģentūrai, adrese: K. Valdemāra iela 38, k-1, Rīga, LV-1010, vai uz e-pasta adresi konkursi@nva.gov.lv ar norādi "PD_NPN_eksperts" vai jāiesniedz personīgi 117. kabinetā. Informācija pa tālruni 67021794 un Nodarbinātības valsts aģentūras mājaslapā www.nva.gov.lv.

Atlases konkurss notiks trijās kārtās. Pirmā kārta - pretendentu izglītības un darba pieredzes izvērtēšana pēc iesniegtajiem dokumentiem. Otrā kārta - tests, pēc kura rezultātiem tiks novērtētas pretendenta profesionālās zināšanas. Trešā kārta - intervija, kuras laikā tiks novērtētas pretendenta zināšanas un kompetences atbilstoši amatam noteiktajām prasībām. Uz interviju tiks uzaicināti tie pretendenti, kuriem testā būs iegūts noteiktu punktu skaits.

Lūdzam ievērot, ka sazināsimies un informēsim par konkursa rezultātiem tikai uz interviju uzaicinātos pretendentus.


OP 2016/157.AKK2

Valsts augu aizsardzības dienests (reģ. Nr. 90000042982) izsludina konkursu uz vakanto darbinieka darbavietu (viena vakance uz noteiktu laiku) - Augu karantīnas departamenta Nacionālās fitosanitārās laboratorijas eksperts/-e (molekulārajā bioloģijā)

Prasības pretendentiem:

- augstākā izglītība lauksaimniecībā vai dabas zinātnēs

- vismaz viena gada veiksmīga darba pieredze laboratorijā

- zināšanas un pieredze darbā ar molekulārās bioloģijas metodēm

- zināšanas un pieredze darbā ar reālā laika polimerāzes ķēdes reakcijas metodi tiks uzskatīta par priekšrocību

- angļu valodas zināšanas

- prasme strādāt ar datoru

- spēja strādāt patstāvīgi, pieņemt lēmumus savu pilnvaru robežās un uzņemties atbildību

Galvenie darba uzdevumi saistīti ar augu karantīnas un nekarantīnas organismu diagnosticēšanu, pielietojot polimerāzes ķēdes reakcijas metodi.

Pieteikuma dokumenti (pieteikuma vēstule, CV, diploma kopija) iesniedzami Valsts augu aizsardzības dienesta Stratēģijas un metodoloģijas departamenta Personāla daļā 10 kalendāro dienu laikā no paziņojuma publicēšanas "Latvijas Vēstnesī" Rīgā, Lielvārdes ielā 36/38, tālr. 67027219, e-pasta adrese: personals@vaad.gov.lv.


OP 2016/157.AKK3

Tieslietu ministrija izsludina atklātu konkursu uz vakanto ierēdņa amata vietu - Civiltiesību departamenta Vispārējo civiltiesību nodaļas juriskonsults/-e uz nenoteiktu laiku

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- otrā līmeņa augstākā izglītība tiesību zinātnēs

- darba pieredze tiesību aktu projektu izstrādē un analīzē

- labas zināšanas civiltiesībās, civilprocesuālās tiesībās un Eiropas Savienības tiesībās

- prasme izteikt un aizstāvēt viedokli

- analītiskās spējas un iniciatīva

- labas angļu valodas zināšanas un vēlamas vēl vismaz vienas Eiropas Savienības valodas pamatzināšanas

- vēlamas zināšanas par valsts pārvaldes uzbūves un darbības pamatprincipiem

Mēs piedāvājam:

- attīstīt un pilnveidot juridiskās analītikas spējas, vērtējot tiesību aktus

- padziļināt zināšanas par tiesību sistēmas uzbūvi un funkcionēšanu

- iespēju piedalīties sabiedrībai aktuālu un svarīgu problēmu juridisko risinājumu meklēšanā

- padziļināti pētīt un analizēt spēkā esošo tiesisko regulējumu un dot savu ieguldījumu tiesiskā regulējuma pilnveidošanā

- aizstāvēt Tieslietu ministrijas viedokli Saeimā, Ministru kabinetā un starptautiskajās organizācijās, sarunās ar nozares ekspertiem, universitāšu mācībspēkiem un sabiedrības pārstāvjiem

Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu ar apliecinājumu par atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām, izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un CV) iesniegt Tieslietu ministrijas Personālvadības departamentā (Brīvības bulvārī 36, Rīgā, LV-1536) vai elektroniski, nosūtot uz e-pasta adresi personals@tm.gov.lv, 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas. Tālr. uzziņām 67036724, 67036722, 67036731.


OP 2016/157.AKK4

VALSTS IEŅĒMUMU DIENESTS (reģ. Nr. 90000069281, www.vid.gov.lv) izsludina konkursu uz Nodokļu pārvaldes Centrālās informācijas apmaiņas daļas galvenā/-ās nodokļu inspektora/-es ierēdņa amatu (vakance uz nenoteiktu laiku)

Nodokļu pārvaldes kompetencē ir Valsts ieņēmumu dienesta (turpmāk - VID) pamatdarbības un atbalsta funkcijas īstenošana nodokļu administrēšanas jomā, likuma "Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā" izpildes kontrolē (izņemot valsts drošības iestādēs, tiesībaizsardzības iestādēs un citās valsts iestādēs, kuras saskaņā ar normatīvajiem aktiem sniedz deklarācijas ar informāciju, kas satur valsts noslēpumu) un sabiedriskā labuma organizāciju uzraudzībā atbilstoši normatīvo aktu prasībām.

Ja tev ir:

˗ atbilstība likuma "Par Valsts ieņēmumu dienestu" 17. panta pirmās daļas prasībām

˗ akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība humanitārajās zinātnēs, ekonomikā, komerczinībās vai tiesībās

˗ zināšanas nodokļu jomas tiesību aktos

˗ labas angļu valodas zināšanas

˗ pamatprasmes darbā ar MS Outlook, Word, Excel

˗ nevainojama reputācija

Ja esi gatavs:

˗ veikt informācijas apmaiņu tiešo un netiešo nodokļu jomā ar ārvalstu nodokļu administrācijām

˗ veikt VID un Eiropas Savienības nodokļu informācijas sistēmu pilnveidošanu, uzturēšanu un jaunu Eiropas Savienības nodokļu informācijas sistēmu ieviešanu

˗ izstrādāt un aktualizēt iekšējos un ārējos normatīvos aktus, un metodiskos materiālus, kā arī sniegt priekšlikumus par tiem

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

˗ personīgo izaugsmi un profesionālo zināšanu pilnveidošanu

˗ iespēju piedalīties dažādās apmācību programmās

˗ sociālās garantijas

˗ veselības apdrošināšanas polisi

Priekšrocības pretendentiem ar:

˗ vācu un/vai franču valodas zināšanām

˗ pieredzi uzskaites vai nodokļu administrēšanas jomā

Ierēdņa dienesta vieta: Talejas ielā 1, Rīgā.

Ierēdņa amatam noteikta: 35. saime "Politikas ieviešana", III līmenis un 10. mēnešalgu grupa. Bruto mēnešalga no 794 līdz 934 EUR (atkarībā no kategorijas, kuru nosaka, ņemot vērā pretendenta profesionālo pieredzi attiecīgajā jomā, kas iegūta pēdējo piecu gadu laikā un ir būtiska iestādes funkciju izpildei).

Motivācijas vēstuli, dzīvesgaitas aprakstu (Curriculum Vitae (CV)), augstāko izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un citus kvalifikāciju apliecinošus dokumentus 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" lūdzam nosūtīt Valsts ieņēmumu dienestam Talejas ielā 1, Rīgā, LV-1978, vai uz e-pasta adresi VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi "Konkurss uz NP CIAD GNI amatu (Jūsu vārds, uzvārds)".

Pretendentiem, kuri izglītību ir ieguvuši ārvalstīs, lūdzam pievienot dokumentu par tās akadēmisko atzīšanu Latvijā.

Tiks izskatīti to pretendentu pieteikumi, kuri ir iesnieguši visus norādītos dokumentus. Sazināsimies ar tiem pretendentiem, kuri tiks izvirzīti personāla atlases otrajai kārtai.

Ja tev ir neskaidrības par konkursu, zvani uz tālruņa numuru 67122651 vai uzdod savu jautājumu, rakstot uz e-pasta adresi VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi "Jautājums par konkursu".


OP 2016/157.AKK5

VALSTS IEŅĒMUMU DIENESTS (reģ. Nr. 90000069281, www.vid.gov.lv) izsludina konkursu uz Nodrošinājuma pārvaldes Saimnieciskā nodrošinājuma daļas Materiālo resursu un plānošanas nodaļas galvenā/-ās speciālista/-es darbinieka amatu (vakance uz nenoteiktu laiku)

Nodrošinājuma pārvaldes kompetencē ir Valsts ieņēmumu dienesta (turpmāk - VID) atbalsta funkcijas īstenošana dokumentu pārvaldības, arhīva pārvaldības, kā arī materiālo vērtību aprites un nekustamā īpašuma apsaimniekošanas jomās.

Ja tev ir:

- atbilstība likuma "Par Valsts ieņēmumu dienestu" 17. panta otrās daļas prasībām

- vidējā vai vidējā profesionālā izglītība

- vismaz viena gada pieredze finanšu datu apstrādes, analīzes un vadības jomā vai publisko iepirkumu jomā

- prasme analizēt situāciju, noteikt prioritātes, atbilstoši kompetencei pieņemt lēmumus, racionāli organizēt darbu

- prasme strādāt paaugstinātas intensitātes apstākļos

- nevainojama reputācija

Ja esi gatavs:

- plānot VID resursu jomas finansējumu, strukturēt un izstrādāt budžeta plānu

- analizēt informāciju par VID resursu jomas administrētā budžeta sadali un izlietojumu, sagatavot priekšlikumus par struktūrvienībai piešķirtā finansējuma nepieciešamajām izmaiņām

- sagatavot VID resursu jomas budžeta grozījumus

- veikt saņemto darījumu attaisnojuma dokumentu uzskaiti, pārbaudīt un kontrolēt to atbilstību budžeta plānam

Pievienojies mūsu kolektīvam, jo mēs piedāvājam:

- personīgo izaugsmi un profesionālo zināšanu pilnveidošanu

- iespēju piedalīties dažādās apmācību programmās

- sociālās garantijas

- veselības apdrošināšanas polisi

Priekšrocības pretendentiem ar:

- pirmā līmeņa profesionālo augstāko izglītību (koledžas) vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību vai akadēmisko augstāko izglītību (bakalaura grāds) sociālajās zinātnēs, komerczinībās vai tiesībās

- pieredzi darbā valsts pārvaldē

-B kategorijas vadītāja apliecību

Darbinieka darbavieta: Talejas ielā 1, Rīgā.

Darbinieka amatam noteikta: 12.1. saime "Finanšu analīze un vadība iestādēs vai nozaru ministrijās", IIA līmenis un 9. mēnešalgu grupa. Bruto mēnešalga no 696 līdz 813 EUR (atkarībā no kategorijas, kuru nosaka, ņemot vērā pretendenta profesionālo pieredzi attiecīgajā jomā, kas iegūta pēdējo piecu gadu laikā un ir būtiska iestādes funkciju izpildei).

Motivācijas vēstuli, dzīvesgaitas aprakstu (Curriculum Vitae (CV)), izglītību apliecinoša dokumenta kopiju un citus kvalifikācijas apliecinošus dokumentus 10 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" lūdzam nosūtīt Valsts ieņēmumu dienestam Talejas ielā 1, Rīgā, LV-1978, vai uz e-pasta adresi VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi "Konkurss uz NdrP SND MRPN GS amatu (Jūsu vārds, uzvārds)".

Pretendentiem, kuri izglītību ir ieguvuši ārvalstīs, lūdzam pievienot dokumentu par tās akadēmisko atzīšanu Latvijā.

Tiks izskatīti to pretendentu pieteikumi, kuri ir iesnieguši visus norādītos dokumentus. Sazināsimies ar tiem pretendentiem, kuri tiks izvirzīti personāla atlases otrajai kārtai.

Ja tev ir neskaidrības par konkursu, zvani mums pa tālruni 67122634 vai uzdod savu jautājumu, rakstot uz e-pasta adresi VID.konkursi@vid.gov.lv ar norādi "Jautājums par konkursu".


OP 2016/157.AKK6

Iekšējās drošības birojs ir valsts pārvaldes iestāde, kuras uzdevums ir atklāt, novērst un izmeklēt Iekšlietu ministrijas padotības iestāžu (izņemot Drošības policiju) amatpersonu un darbinieku izdarītos noziedzīgos nodarījumus, tādējādi vairojot sabiedrības uzticību valsts pārvaldei un uzlabojot sabiedrisko drošību.

Iekšējās drošības birojs veic pirmstiesas izmeklēšanu un operatīvo darbību.

Aicinām atsaukties pretendentus/-es uz Iekšējās drošības biroja Operatīvi tehniskā nodrošinājuma nodaļas vecākā/-ās inspektora/-es amatu uz nenoteiktu laiku

Mēs sagaidām:

- pieredzi tehnisko sistēmu remontā, sistēmu darbību bojājumu novēršanā

- pieredzi elektronisko ierīču testēšanā, sīku detaļu vai mikroshēmu lodēšanā

- pieredzi drošības sistēmu, sakaru nozarēs vai citā tehniskā nozarē

- vēlmi pastāvīgi papildināt savas zināšanas

- iespēju strādāt pilnu slodzi

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Iekšlietu ministrijas sistēmas iestāžu un Ieslodzījuma vietu pārvaldes amatpersonu ar speciālajām dienesta pakāpēm dienesta gaitas likuma 4. un 7. pantā noteiktajām obligātajām prasībām (prasība, ka dienestā var pieņemt personu vecumā līdz 40 gadiem neattiecas uz personām, kurām ir vismaz divu gadu stāžs amatā, kura pienākumos ietilpst operatīvās darbības pasākumu veikšana, noziedzīgu nodarījumu izmeklēšana vai šo darbību vadība un uzraudzība)

- akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītībā (vēlams elektronikā, datorzinātnē, fizikā, datorsistēmu un datortīklu administrēšanā vai citā saistītā jomā)

- B kategorijas autovadītāja apliecība

- valsts valodas zināšanas C līmeņa 2. pakāpes apjomā

- vēlamas angļu valodas zināšanas sarunvalodas līmenī

Amata pienākumu pildīšanai nepieciešama pielaide slepeniem valsts noslēpuma objektiem.

Galvenie amata pienākumi:

- organizēt un veikt operatīvās darbības pasākumu un speciālo izmeklēšanas darbību tehnisko nodrošinājumu

Piedāvājam:

- izaicinošu darbu valsts pārvaldes iestādē

- konkurētspējīgu atalgojumu, sākot no 720 euro (neto), kā arī iespējama piemaksa par dienestu, kas saistīts ar īpašu risku, un par nosacījumiem, kas saistīti ar dienesta specifiku līdz 245 euro (neto)

- atvaļinājuma pabalstu un sociālās garantijas

- darbu ērtā birojā pašā Rīgas centrā

- iespēju pilnveidot savas zināšanas un prasmes dažādos kursos un semināros

Sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuri tiks aicināti uz konkursa otro kārtu.

Pieteikuma vēstuli, dzīves un iepriekšējās darba pieredzes aprakstu (CV) un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas līdz 2016. gada 2. septembrim iesniegt Iekšējās drošības birojam Krišjāņa Valdemāra ielā 1A, Rīgā, LV-1010, vai sūtīt uz e-pasta adresi marika.nemme@idb.gov.lv. Tālrunis informācijai 67209017.


OP 2016/157.AKK7

Izglītības un zinātnes ministrija izsludina atklātu konkursu uz Augstākās izglītības, zinātnes un inovāciju departamenta vecākā/-ās referenta/-es valsts civildienesta ierēdņa amatu (uz noteiktu laiku)

Galvenie amata pienākumi:

- izstrādāt politikas plānošanas dokumentus, tiesību aktus projektus un analītiskus pārskatus kvalitātes vadības un studiju un studējošo kredītu politikas jomā, kā arī citās departamenta kompetences jomās

- sniegt atzinumus par citu institūciju un ministrijas struktūrvienību izstrādātajiem tiesību aktu, attīstības plānošanas dokumentu projektiem un citu dokumentu projektiem departamenta kompetences jomās

- sagatavot atbildes uz ministrijā saņemto korespondenci, kā arī sagatavot informāciju pēc citu iestāžu vai ministrijas struktūrvienību pieprasījuma atbilstoši departamenta kompetencei

- piedalīties starpinstitūciju sanāksmēs tiesību aktu projektu, attīstības plānošanas dokumentu projektu un citu dokumentu projektu departamenta kompetences jomās saskaņošanai, nodrošināt atbilstošas informācijas sagatavošanu

- departamenta kompetences jomās piedalīties Eiropas Savienības un citās starptautiskās darba grupās un semināros saskaņā ar ministrijas noteikto pilnvarojumu, nodrošināt atbilstošas informācijas sagatavošanu

- īstenot pārraudzību pār padotībā esošajām institūcijām un sadarbību ar nozari un partneriem, nodrošināt atgriezenisko saiti nozarei un sabiedrībai par politikas plānošanas jautājumiem

- departamenta direktora uzdevumā pārstāvēt departamenta viedokli un pildīt citus departamenta direktora un direktora vietnieka politikas plānošanas jomā rīkojumus un uzdevumus

- sniegt informāciju un pārskatus Ministru prezidentam un valdībai par augstāko izglītību un zinātni Latvijā

Prasības pretendentiem/-ēm:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām

- augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība

- pieredze darbā valsts pārvaldē, augstākās izglītības vai zinātnes jomā, pētniecībā vai cita atbilstoša darba pieredze (ilgāka par 1 gadu)

- vēlama pieredze politikas plānošanas dokumentu un analītisku pārskatu izstrādē

- vēlama studiju, darba vai brīvprātīgā darba pieredze starptautiskajā vidē

- zināšanas par valsts pārvaldes darbības principiem

- zināšanas par dokumentu aprites un organizēšanas procesiem un iestādes darba organizāciju

- zināšanas par politikas plānošanu, ieviešanu un uzraudzību

- labas angļu valodas zināšanas, kas darba pienākumu izpildē ļauj brīvi sazināties un izmantot dokumentus un literatūru angļu valodā

- spējas kvalitatīvi strādāt ar lielu informācijas apjomu

- spējas kvalitatīvi strādāt ar tekstu, laba rakstītprasme

- prasme strādāt ar standarta biroja programmatūru

- prasme paralēli strādāt ar vairākiem uzdevumiem augstas darba intensitātes apstākļos

Pretendentiem/-ēm pieteikties 10 (desmit) dienu laikā no paziņojuma publicēšanas dienas izdevumā "Latvijas Vēstnesis" un pieteikuma vēstuli, CV, izglītību un citu pretendenta kvalifikāciju apliecinošu dokumentu kopijas iesniegt vai nosūtīt pa pastu Izglītības un zinātnes ministrijas Personālvadības nodaļai (Vaļņu iela 2, 407. kabinets, Rīga, LV-1050) vai uz e-pasta adresi konkursi@izm.gov.lv, tālr. uzziņām 67047892.

Amats klasificēts 36. amata saimes II līmenī (9. mēnešalgu grupa).

Informējam, ka pēc dokumentu atbilstības izvērtēšanas konkursa 1. kārtā sazināsimies tikai ar tiem pretendentiem, kuru kandidatūras tiks izvirzītas konkursa 2. kārtai.

Piesakot savu kandidatūru vakantajam valsts civildienesta ierēdņa amatam, pretendents apliecina, ka atbilst Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām.


OP 2016/157.AKK8

Lauku atbalsta dienests (reģ. Nr. 90000794228, www.lad.gov.lv) aicina darbā LIELRĪGAS REĢIONĀLĀS LAUKSAIMNIECĪBAS PĀRVALDES LAUKSAIMNIECĪBAS UN LAUKU ATTĪSTĪBAS DAĻAS VECĀKO REFERENTU/-I (ierēdņa amats uz nenoteiktu laiku)

Lauku atbalsta dienests (LAD) meklē atbildīgu, pozitīvu, analītisku un komunikablu kolēģi, kurš/-a vēlētos dalīties ar savām zināšanām, prasmi un pieredzi Eiropas Savienības projektu administrēšanas jomā.

Ja savos ikdienas pienākumos vēlies izvērtēt Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstības projektus, veikt pārbaudes un vizītes uz vietas un pieņemt lēmumus par atbalsta pasākumu finansējuma piešķiršanu un

ja tev patīk pievērst uzmanību detaļām, uzņemties atbildību, būt orientētam uz klientu, doties darba braucienos, darboties ar IT sistēmām un strādāt ar lielu informācijas apjomu, veikt rūpīgu un precīzu darbu ar dokumentiem, un

tu esi ar augstāko izglītību (par priekšrocību tiks uzskatīta ekonomikas, būvniecības vai lauksaimniecības joma), ar zināšanām par procesiem lauksaimniecībā, būvniecībā, grāmatvedībā, Eiropas Savienības atbalsta administrēšanas pamatprincipiem un mehānismiem, ar profesionālo pieredzi atbilstoši darbības jomai (vēlama pēdējo 5 gadu laikā), labām datora lietošanas prasmēm (MS Office standarta programmas), pieredzi darbā ar datubāzēm, B kategorijas autovadītāja apliecību un labām auto vadīšanas iemaņām, un

tu atbilsti Valsts civildienesta likuma 7. panta prasībām, tad piesakies un kļūsti par daļu no LAD komandas, jo mēs tev piedāvājam:

-iespēju veikt atbildīgu un interesantu darbu valsts pārvaldē

-atalgojumu atbilstoši 9. mēnešalgu grupai un sociālās garantijas

-iespēju paplašināt zināšanas un profesionālās iemaņas

-profesionālu un atsaucīgu kolēģu komandu

-darbavietu Ogrē

Pieteikties vari, sūtot CV, pieteikuma vēstuli un izglītību apliecinoša dokumenta kopiju Lauku atbalsta dienesta Personāla daļai 15 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" uz e-pasta adresi darbs@lad.gov.lv vai sūtot pa pastu/iesniedzot personīgi Rīgā, Republikas laukumā 2, LV-1981, tālr. uzziņām 67027697, 27877187.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2016/157.AKR1

Veselības ministrija informē, ka konkursa kārtībā Farmācijas departamenta vecākās ekspertes amatā iecelta KRISTĪNA BRŪVERE.


OP 2016/157.AKR2

Valsts probācijas dienests paziņo, ka Juridiskās nodaļas juriskonsulta ierēdņa amatā uz nenoteiktu laiku no 2016.gada 8.augusta iecelts HARIJS EGLĪTIS.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)