Laidiens: 17.06.2016., Nr. 117

Uzaicinājumi nokārtot saistības

OP 2016/117.US1

VAS "Privatizācijas aģentūra" brīdina ĒRIKU GRAUDIŅU un MAREKU GRAUDIŅU, ka īres maksas un ar to saistīto maksājumu parāds par valsts dzīvokļa īpašumu Nr.9 Talsu ielā 68, Ventspilī, pārsniedz trīs mēnešu īres maksājumu summu. Ņemot vērā minēto, lūdzam viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas dienas samaksāt īres maksas un ar to saistīto maksājumu parādu 317,16 euro. Ja īres maksas un ar to saistīto maksājumu parāds netiks samaksāts, VAS "Privatizācijas aģentūra" saskaņā ar likuma "Par dzīvojamo telpu īri" 28.2 pantu sniegs tiesā prasību pret Ēriku Graudiņu un Mareku Graudiņu par valsts dzīvokļa īpašuma Nr.9 Talsu ielā 68, Ventspilī, īres tiesisko attiecību izbeigšanu, īres maksas un ar to saistīto maksājumu parāda piedziņu un Ērika Graudiņa un Mareka Graudiņa izlikšanu no valsts dzīvokļa īpašuma Nr.9 Talsu ielā 68, Ventspilī, bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas.


OP 2016/117.US2

VAS "Privatizācijas aģentūra" brīdina JĀNI RAMANI, TATJANU RAMANI, ĒVALDU PLŪMĪTI, JĀNI PLŪMĪTI, BAIBU ROBINSONI, ILZI PLŪMĪTI, DAINU KURADU-FERREIRU, SANDRU PLŪMĪTI un LAURU PLŪMĪTI, ka īres maksas un ar to saistīto maksājumu parāds par valsts viendzīvokļa dzīvojamo māju "Nordeķi", Olaines pagastā, Olaines novadā, pārsniedz trīs mēnešu īres maksājumu summu.

Ņemot vērā minēto, lūdzam viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas dienas samaksāt īres maksas un ar to saistīto maksājumu parādu 2248,89 euro. Ja īres maksas un ar to saistīto maksājumu parāds netiks samaksāts, VAS "Privatizācijas aģentūra" saskaņā ar likuma "Par dzīvojamo telpu īri" 28.2 pantu cels tiesā prasību pret Jāni Ramani, Tatjanu Ramani, Ēvaldu Plūmīti, Jāni Plūmīti, Baibu Robinsoni, Ilzi Plūmīti, Dainu Kuradu-Ferreiru, Sandru Plūmīti un Lauru Plūmīti par valsts viendzīvokļa dzīvojamās mājas "Nordeķi", Olaines pagastā, Olaines novadā, īres tiesisko attiecību izbeigšanu, īres maksas un ar to saistīto maksājumu parāda piedziņu un Jāņa Ramaņa, Tatjanas Ramanes, Ēvalda Plūmīša, Jāņa Plūmīša, Baibas Robinsones, Ilzes Plūmītes, Dainas Kuradu-Ferreiras, Sandras Plūmītes, Lauras Plūmītes un citu personu izlikšanu no valsts viendzīvokļa dzīvojamās mājas "Nordeķi", Olaines pagastā, Olaines novadā, bez citas dzīvojamās telpas ierādīšanas.


OP 2016/117.US3

SIA "Brocēnu Siltums", reģistrācijas Nr. 48503007414, brīdina īrnieku VALĒRIJU KRASOVSKI, dzim. 1989. gada 8. februārī, pēdējā zināmā dzīvesvieta: Brocēnu novads, Brocēni, Lielcieceres iela 16, dz. 11, ka viņa parāds par dzīvokļa īri un saņemtajiem pakalpojumiem pārsniedz trīs mēnešu maksājumu apmēru. Aicinām 1 (viena) mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas nokārtot īres maksas un saņemto pakalpojumu parāda saistības pret SIA "Brocēnu Siltums", reģ. Nr. 48503007414. Ja 1 (viena) mēneša laikā no pirmstiesas brīdinājuma publicēšanas netiks samaksāts parāds, pret jums tiks celta prasība tiesā par īres līguma izbeigšanu, izlikšanu no dzīvokļa bez citas dzīvojamās platības ierādīšanas kopā ar jums piederošajām mantām, kā arī parāda piedziņu un visu ar tiesvedību saistīto izdevumu piedziņu. Maksājums veicams ikmēneša rēķinos norādītajos banku kontos.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)