Laidiens: 14.05.2015., Nr. 93

Amatu konkursu ziņas

Amatu konkursi

OP 2015/93.AKK1

Rīgas Stradiņa universitāte izsludina pieteikšanos akadēmiskajiem amatiem

Struktūrvienība

Vakantais amats

Vietu skaits

ERA-NET HIVERA projekts "Hiv European Research on Mathematical Modelling and Experimentation of HIV Testing In hidden Communities"

Vadošais pētnieks

1 amata vieta

Pieteikumu ar norādīto amatu lūdzam sūtīt vai iesniegt Rīgas Stradiņa universitātes Kvalitātes vadības un lietvedības daļā Dzirciema ielā 16, Rīgā, LV-1007. Amatu prasības un pieteikšanās kārtību lūgums skatīt www.rsu.lv: Vakances.


OP 2015/93.AKK2

Latvijas Universitāte (reģ. Nr. 3341000218 IZM izglītības iestāžu reģistrā) izsludina konkursu uz 4 (četrām) pētnieku amata vietām Datorikas fakultātē datorzinātnes un informācijas tehnoloģiju nozares datorzinātnes matemātisko pamatu apakšnozarē

Ar pētnieka amata darba uzdevumiem pretendenti/-es var iepazīties mājaslapā publicētajā sludinājumā http://www.lu.lv/par/vakances/. Pieteikšanās termiņš ir viens mēnesis no paziņojuma publicēšanas.

Latvijas Universitātes Personāla departamentā 107. Telpā, Baznīcas ielā 5, Rīgā, jāiesniedz rektoram adresēts iesniegums par piedalīšanos konkursā uz izsludināto vakanci, akadēmiskā amata pretendenta dzīves un darba gājuma apraksts (Curriculum Vitae) un pārējie dokumenti atbilstoši "Nolikuma par akadēmiskajiem un administratīvajiem amatiem Latvijas Universitātē" prasībām http://www.lu.lv/par/dokumenti/nolikumi/. Papildu informācija pa tālr. 67034657, e-pasts: pd.vakances@lu.lv.


OP 2015/93.AKK3

Valsts Vides dienesta Ventspils reģionālā Vides pārvalde izsludina konkursu uz valsts civildienesta ierēdņa amatu - Kontroles daļā Resursu kontroles sektora vecākais inspektors(-e) uz nenoteiktu laiku, darbavieta Ventspilī

Galvenie amata pienākumi:

- kontrolēt prasību ievērošanu iekšējo ūdeņu vides aizsardzības un zivju resursu aizsardzības jomā struktūrvienības pārraudzībā esošajā teritorijā

- atklāto pārkāpumu gadījumos uzsākt administratīvo lietvedību un nodrošināt lietas izskatīšanu, un lēmuma pieņemšanu, kā arī to izpildes kontroli; kontrolēt piesārņojošo vielu izplūdi, novadīšanu vidē, kā arī piesārņojuma seku likvidācijas plānu izpildi

- izsniegt noteiktā kārtībā, atbilstoši sadalītām kvotām un limitiem, zvejas licences un žurnālus juridiskām un fiziskām personām

Pretendentam izvirzītās prasības:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- vismaz 1.līmeņa augstākā izglītība tiesību zinātnē, jūrniecībā, bioloģijā vai vides zinātnēs

- valsts valodas prasme augstākajā līmenī, vēlamas angļu valodas zināšanas darba pienākumu izpildei nepieciešamā līmenī (runāt un rakstīt prasme). Amata pienākumu pildīšana saistīta ar iekšējo ūdeņu vides aizsardzības un zivju resursu aizsardzības kontroli, informācijas sagatavošanu valsts un pašvaldību institūcijām pārvaldes kompetencē esošajos jautājumos, u.c.

- profesionālā pieredze (vismaz 1 gads) valsts pārvaldē, jūrniecībā vai vides aizsardzības nozarē (profesionālā pieredze jūrniecībā, vides aizsardzības nozarē tiks uzskatīta par priekšrocību)

- labas iemaņas darbā ar datoru (Microsoft Office Word, Microsoft Office Excel)

- laba fizikā sagatavotība

- B kategorijas autovadītāja apliecība

- mazizmēra kuģošanas līdzekļu vadītāja apliecība tiks uzskatīta par priekšrocību

- spēja patstāvīgi pieņemt lēmumus savas kompetences robežās

- labas komunikācijas spējas

- prasmes un vēlēšanās strādāt komandā

Atalgojums:

- 570 EUR pirms nodokļu nomaksas

Pieteikuma vēstuli, dzīves un iepriekšējās darba pieredzes aprakstu (CV), augstāko izglītību un pieredzi apliecinošo dokumentu kopijas 20 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas izdevumā "Latvijas vēstnesis" sūtīt Valsts Vides dienesta Ventspils reģionālai vides pārvaldei, Ventspilī, Dārzu ielā 2, LV-3601, ar norādi "Konkursam - vecākais inspektors" vai iesniegt personīgi VVD Ventspils RVP 21.kabinetā, vai sūtīt skanētā veidā uz e-pastu: ventspils.rvp@ventspils.vvd.gov.lv. Kontaktinformācija pa tālr. 63626903, 63625332, e-pasts: ventspils.rvp@ventspils.vvd.gov.lv.


OP 2015/93.AKK4

Latvijas Universitātes aģentūra "Latvijas Universitātes Matemātikas un informātikas institūts" izsludina konkursu uz šādiem akadēmiskajiem amatiem:

- datorzinātnē - vadošais pētnieks (1 vieta), nepieciešams doktora zinātniskais grāds datorzinātnē, zinātniskā un akadēmiskā darba stāžs kopumā vismaz 5 gadi, vismaz 5 gadu pētnieciskā darba pieredze datorlingvistikas un mašīntulkošanas jomā;

- matemātikā - vadošais pētnieks (1 vieta), nepieciešams doktora zinātniskais grāds fizikā vai matemātikā, zinātniskā un akadēmiskā darba stāžs kopumā vismaz 5 gadi, vismaz 5 gadu pētnieciskā darba pieredze daudzdaļiņu sistēmu ar mijiedarbību modelēšanas jomā;

- datorzinātnē - pētnieks (1 vieta), nepieciešams maģistra grāds datorzinātnē vai matemātikā, zinātniskā un akadēmiskā darba stāžs kopumā vismaz 3 gadi, vismaz 5 gadu pētnieciskā darba pieredze reālā laika sistēmu projektēšanā un izstrādē, vismaz 3 gadu pieredze precīzās lauksaimniecības tehnoloģiju izstrādē.

Amatam nepieciešamās prasmes un darba uzdevumi ir noteikti amata aprakstā, ar tiem var iepazīties LU aģentūras "LU Matemātikas un informātikas institūts" Personāla daļā (Rīgā, Raiņa bulvārī 29, 227.kabinetā) iepriekš piesakoties pa tālruni 20218408.

Dokumenti konkursam (iesniegums par piedalīšanos konkursā, zinātnisko kvalifikāciju apliecinoša dokumenta kopija, CV un pēdējo 6 gadu publikāciju saraksts) iesniedzami LU aģentūras "LU Matemātikas un informātikas institūts" Personāla daļā viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas.

Amatu konkursu rezultāti

OP 2015/93.AKR1

Labklājības ministrijas Personāla un dokumentu pārvaldības departaments paziņo, ka Kurzemes reģionālās Valsts darba inspekcijas Saldus biroja inspektores - valsts civildienesta ierēdnes - amatā uz nenoteiktu laiku konkursa kārtībā iecelta INESE VECGAILE.


OP 2015/93.AKR2

Maksātnespējas administrācija paziņo, ka konkurss uz Juridiskā departamenta juriskonsulta amatu uz noteiktu laiku beidzies bez rezultāta.


OP 2015/93.AKR3

Maksātnespējas administrācija paziņo, ka konkurss uz Administratoru uzraudzības departamenta juriskonsulta amatu uz noteiktu laiku beidzies bez rezultāta.

Izdruka no oficiālā izdevuma "Latvijas Vēstnesis" (www.vestnesis.lv)